Vädret i Barcelona nästa vecka

Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Hoppas vädret hinner ändras innan vi åker!


Middag på Tratten med Katta:)

foto0243 (MMS)

Middag på Tratten med Katta:)


Uppdatering

Igår efter jobbet mötte jag upp mamma vid Park Hotell där vi åt en varsin jättegod Ceasarsallad och drack två glas vin. Efteråt gick vi vidare till Stadshuset där seminariet skulle hållas. Var är väldigt bra seminarium och gick där ifrån med många nya erfarenheter:)

Idag har jag inte gjort så mycket väsen av mig. Mötte upp min bror på stan efter jobbet för att inhandla en present och sedan bjöd jag honom på middag som den snälla syster jag är;) Kvällen har tillbringat med en dammsugare, mopp och dammtrasor så nu är lägenheten fin igen. Johanna kom även förbi under kvällen och gjorde mig lite sällskap:)

Nu ska jag hoppa in i duschen innan sängen väntar. Imorgon väntar jobb, träning och sedan en dejt med världens bästa Katta! :)


Inviger mina nya byxor och mitt vita linne:)

foto0239 (MMS)

Inviger mina nya byxor och mitt vita linne:)


110524


Ny dag, nya möjligheter! :)

Jag <3 H&M

Har varit en otroligt seg dag då jag sov väldigt dåligt inatt. Jag somnade efter tolv inatt och sedan har jag inte sovit riktigt ljupt då jag vakande av tidingsbudet vid 4-5 imorse oc det har jag inte gjort sen jag började få LT i början på april..

Efter jobbet gick jag ner på stan för att slösa upp mina hm checkar jag fick tidigare i förra veckan. Fick en hel del som en blus, två linnen, ett par byxor, två nagellack, strumpor och en make up remover.

Nu blir det sängen för mig! Btw så ska jag och min mamma på ett seminarium imorgon på Park Hotell om stresshantering. Ska bli väldigt spännande och bästa mamma bjuder på middag på Park innan seminariumet:)


Utan mobil

Jag har glömt min mobil hemma idag så om någon behöver få tag i mig så nås jag via min mail: [email protected] eller via bloggen genom att skriva i kommentarerna :)


Miljonär?

.. Det återstår att se:)


Gårdagen

Igår vid 13 mötte jag upp Johanna, Ida och Nicklas för en lunch på stan. Var väldigt kul att träffa Ida då jag inte har träffat henne sen jag var i Göteborg förra hösten:) Det blev lunch på greken och sedan en glass nere på marenbryggan i det fina vädret:) Vi smidade även lite planer för ev Göteborgsweekend i sommar!:)

Senare på kvällen grillade jag och Johanna utanför mig och sedan åt vi en god middag och drack en hel del vin. Vid 22 gick vidare till en förfest på Oxbacksgatan (2 min från mig) där det spelades hårdrock för fullt. Lite senare drog hela gänget ner till Flamingo där det var lika dött som det har varit sen dom stängde ner det sk dansgolvet. När jag kom somnade jag framför Glamourama. Tack alla inblandade för en trevlig kväll!

Idag mår jag bra, lite ont i huvudet men detta beror inte på vindrickandet utan för att jag somnade med sminket på. Låter väldigt konstigt men jag får faktiskt spänningshuvudvärk när jag sovit med smink på. Ska strax ta på mig träningskläderna och gå ut på en powerwalk. Sedan ska jag ner på stan för att inhandla ett presentkort. Ska nämligen på födelsedagskalas ute i Rönninge där släkten ska samlas för att fira min syssling som fyllt 11 år :)










Slutar jobbet om 1 timme och 15 min, helt ...

foto0169 (MMS)

Slutar jobbet om 1 timme och 15 min, helt underbart! Ska cykla hem i det über fina vädret för att sedan gå ner på stan och strosa:) kvällen tillbringar jag med johanna, vad vi ska göra återstår att se. Jag röstar för fredagsmys!:)


Nöjd!

Är riktigt nöjd över mig själv idag! Dock började dagen inte så himla bra. Vaknade med huvudvärk och den vägrade att ge med mig trots en rejäl frukost samt två treo. Och som jag hade räknat med så har jag världens  träningsvärk i lår, armar och i bröstmusklerna efter gårdagens Bodypump.

Och idag har jag inte heller legat på latsidan. Tror att jag nästan har cyklat 1 mil idag och sedan har jag powerwalkat med Mikalea i ca en timme. Btw så älskar jag mina nya gympaskor! Så himla sköna att gå och springa i :)


(Dagens middag. Ser kanske inte så mysigt ut på bild men god var den. Paj har blivit min nya grej. Denna paj var fyld med spenat och lax, mums!)

Spagettiarmar

Idag var jag på Body Pump vilket jag inte har varit på år och dar! Och det kändes kan jag lova! :) Men det var skönt att komma igång med träningen nu och mina nya skor är helt underbara. Om jag inte har fått träningsvärk imorgon är det något fel på mig. Just nu känns mina armar som spagettiarmar:p


110518




Idag väntar jobb och träning!

Fynd

Tanken var att gå och träna efter jobbet. Men jag lyckades inte limma ihop sulan på min ena gympasko så jag ställde in träningen idag. Vilken var jätte tråkigt då min fot äntligen har läkt från stukningen och sedan var det ju mina favoritpass idag på World Class:(

Så jag gjorde sällskap upp till Kugens Kurva tillsammans med min mamma och köpte nya skor på Hi-Sort Factory Outlet där jag fyndade nya skor från Reedbok för 300:- Nu när jag tänker efter har jag haft mina gamla gympakor sen gymnasiet, så det kanske var dags att byta ut dom?

Vi gick även in på Ikea där man aldrig går ut tomhänt. Lyckades även fynda på Ikea vilket var en orkide som enligt skylten kostade 120:- men när kassören slog in blomman i kassan stod det 69:- Ett mycket bra fynd enligt mig själv!



110516

Har intw blivit något bloggande idag. Har haft fullt upp här hemma med tvättstuga och städning. Hoppas på ett roligare inlägg imorgon istället.

Nu ska jag fortsätta med boken Varför gråter inte Emma? som jag började med i helgen.

Helgen



Har haft en jättebra helg!:) I fredags var jag som sagt ute på Barolo och drack vin med vänner. I lördags tog jag en lååång sovmorgon. Senare på dagen åkte jag och familjen ut till Taxinge där mosters man firade sig. Då han fyllde jämn bjöd de på dom en massa gott som: laxpaj, kallskuren rostbiff samt skinka, kallrökt lax, potatissallad och sen en massa frukt som melon, jordgubbar, kiwi och pasionsfrukt.

När vi proppat i oss en massa god mat samt tårta åkte vi ut till stugan. Har inte varit där sen jag var där med tjejerna i vintras. Såklart bänkade vi oss fram Eurovison Song Contest och det blev en nagelbitare vid röstningen. Trots att vi inte vann så jag är extremt glad att vi kom 3a, bästa resultatet sedan Charlotte Perrelli vann 1999. Fick höra att Eric Saade vann semifinalen i torsdags, synd att det inte höll även igår! Och grattis till Azerbaijan som tog hem segern igår med låten Running Scared:)

Efter frukosten idag åkte jag och mamma till Växtriket för att inhandla lite blommor. Jag har tänkt att plantera om lite på jobbet så det var perfekt att ha med mamma som är en blomexpert:)

Fredagen den 13:e

Råkade inte ut för någon otur igår vad jag vet:p

Blev en väldigt trevlig fredag igår. Vid 18 kom Mikaela hit då vi åt middag och delade på några cider:) Vid 20 gick vi ner på Barolo där vi mötte upp några fina vänner. Efter några glas vin och timmar av diskutioner gick jag hem och somnade ganska fort. Tack alla inblandade för en trevlig kväll på Barolo! :)





Vinfredag på Barolo med mina vänner:)

foto0199 (MMS)

Vinfredag på Barolo med mina vänner:)


110513




Fredagen den 13!! Tror ni på otur denna dag? Själv är jag ganska skepiskt. Ska nog cykla lite lugnare än vanligt idag :P Idag slutar jag klockan 15. Helt underbart!

Upptäckte att jag tydligen har namnsdag id...

foto0198 (MMS)

Upptäckte att jag tydligen har namnsdag idag. Får passa på att önska min mormor grattis då hon också har namnsdag idag:)


110512




Off to work. Efter jobbet åker jag upp till Stockholm för att träffa två nära vänner till mig:) Får se vad vi hittar på!

Varför gråter inte Emma?



Kvällen har jag tillbringat hemma hos min familj. Blev bjuden på en otroligt god pastarätt som var jätte enkel att laga ihop:) Mamma och jag tillbringade sedan kvällen fram Klockan åtta hos stjärna.

Tog med mig hem två böcker. Är ingen läslus precis vilket är konstigt då båda mina föräldrar är läsgalna. Den här gången tog jag med mig Varför gråter inte Emma? En bok som Emma Jangestig har skrivit som blev svårt misshandlad och samtidigt blev hennes två små barn mördade av den sk "tyskan" Och sedan boken Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. En kollega rekomendera denna bok.

Inviger min nya klänning. Vad tycks?

foto0196 (MMS)

Inviger min nya klänning. Vad tycks?


Recept

Här har ni receptet på middagen jag åt idag. Kan varmt rekomenderas! Dock kommer jag i fortsättningen byta ut aubergine mot zucchini då jag inte är ett vidare fan av aubergine.



Röda faran

Igår var jag och Johanna ute och drack lite vin:) Jag mötte upp Johanna vid 20 när hon kom från jobbet och vi satte oss på Barolos uteservering. Känns som jag kommer bo på Barolo i sommar för dom har den absolut bästa uteserveringen på stan! Efter två glas vin bestämde vi oss för att gå vidare, testade och gick till cp men var inget drag så vi gick vidare till Olearys. Tänkte att det skulle vara mer drag där då dom hade visat hockey-vm. Men tydligen hade alla hunnit gå hem tills vi kom dit:p

Idag har jag varit rätt så seg under hela dagen. Efter jobbet promenerad jag till Cyckelcenter för att hämta ut min cykel (aka röda faran) som varit på service. Åh vad jag har längtat efter att få cykla!! Gick sedan ner på stan för att hämta ut mitt paket från hm. Två långklänningar som jag kommer kunna ha till vardags som på jobbet tex. Blev jättenöjd så dom får göra sällskap med mina andra kläder i garderoben:)

Jag har även hunnit med att cykla till Ica Weda för att lämna tillbaka flingorna jag köpte förut som hade utgångsdatum i mars. Passade även på att handla lite mat för kvällen.

Jag är rätt så nöjd med min dag trots att jag inte kunde gå på step och core pga min stukade fot. Gick iaf från jobbet ner till stan och sedan cyklade jag fram och tillbaka till weda. Nu ska jag hoppa in i duschen innan Desperate Housewives börjar.

Dagens middag:)

foto0192 (MMS)

Dagens middag:)


Måndagsvin



Ska strax möta upp Johanna som kommer från jobbet. Vi ska ner på Maren och dricka lite vin och snacka lite skit. Har inte träffat Johanna sen jag var i Malmö så det känns lite konsigt att vi inte har setts på över en vecka :( Saknade henne redan när jag satt på tåget hem från Malmö. Singeltvåan <3

Sommartider



From idag går vi in på sommartider på jobbet. Nu slutar jag 16 måndag-torsdag och 15 på fredagar! LOVELY!

Milla 22 år

Idag har jag tillbringat eftermiddagen/kvällen hemma hos Milla där vi firade Milla:) Vi grillade goda grillspett och fick en god kladdkaka som Milla hade bakat.

Grattis Milla ännu en gång på din födelsedag! Hoppas du är nöjd över din första dag som 22 år:)







Promenara



Nu ska jag möta upp Mimmi och sedan ska vi promenera mot Ritorp där vi ska fira världens bästa Milla som fyller år idag! :)


Världsrekord

Sitter och kollar på Talang mellans jag springer upp och ner i tvättstugan. Denna snubbe skulle slå rekord i att göra så många danser under en minut, vilket han klarade. Hela 22 stycken blev det:) Dags för mig att byta ut She Wolf med dessa danser kanske? ;)

OBS! Dåligt ljud samt bild. Men enda klippet där han gjorde alla danser.


Fredagsvin:)

foto0178 (MMS)

Fredagsvin:)


Middag



Nu ska jag gå ner på stan och möta upp Katta. Vi ska äta middag på Barolo vilket ska bli jätte mysigt! Vi har inte setts på ett tag så vi kommer ha mycket att prata om! :)

110504

Är det bara jag eller blir man inte riktigt jäkla seg av det här pissvädret?!!? Trots att jag åt en bra frukost (fil med bär, ½ advokado och ett ägg) var jag seg på jobbet mest hela dagen. Kan det inte komma lite sol så man får vara pigg dagarna ut?

Efter jobbet tog jag bussen ner på stan för att handla upp mina presentkort. Ett från Cervera som jag fick i julklapp samt mina två presentkort från Svea som jag fick när jag fyllde år. På Cervera beställde jag två muggar och en assiette i cremerosa från Höganäs. Cervera har inte cremerosa i sitt sortiment så dom skulle kolla om dom kunde beställa hem direkt från Höganäs. Hoppas hoppas!

Vidare till Svea där det fick bli två assietter, två skålar från och en saltskål från Bruka Design. Roligast var nog när ägaren av Svea kände igen mig när jag skulle betala, för Svea handlar nämligen ljuskällor från mitt jobb:) Han skickade med mig något kaffe som jag måste prova vid nästa tillfälle! :)





Välkommen till världen!

Så länge jag har känt Marina har jag vetat hur mycket hon har längtat till att få bilda familj. Idag kom hon äntligen till världen lilla Celine:) Grattis Marina och Peter till er lilla dotter! Längtar tills jag får träffa lilltjejen!:)

All lycka till i framtiden! <3

(Snodde bilden från fb)


Kockböcker


Har hittat två kockböcker som snart kommer hamna i min kockbokssamling. Stod och bläddra i dessa två när jag var nere i Lund i helgen och hittade en massa maträtter jag vill testa på!

Carro 23 år!


Idag fyller en av mina vänner år! Grattis Carro på din födelsedag, önskar dig en fortsatt fin födelsedag!:) Välkommen in i 23-årsklubben;)

Valborg i Lund

(Varning för långt inlägg)

I lördags morgon gick vi upp strax efter klockan 7. Otroligt nog var jag ganska pigg och kom igång ganska snabbt. Jag tog komando i köket (någon som blir förvånad?) medans tjejerna började göra sig i ordning då det inte fanns plats för alla att göra sig i ordning samtidigt. Blev så småning om utbytt så jag kunde göra mig i ordning medans tjejerna packade ner all packning.

9.23 tog vi tåget mot Lund tillsammans med några hundra till. I parken i Lund mötte vi upp Lisa och Malin som redan var där och hade tagit plats i parken. Första cidern öppnade vi lite innan 10, inte ofta det händer:) Vi hade strålande sol hela dagen. Tur att Lisa hade med sig solfaktor annars hade jag bränt mig rejält vill jag lova.

Efter en hel del snack, drickande och dansande (fanns en stor musikanlägning så folk gjorde ett dansgolv i parken)  gick vi vid 17-tiden hem till två tjejer som delade lägenhet i Lund. Vi åt jättegod grillad mat som bestod av bla kött, majskolvar, halloumi och chorizokorv och till det fick vi en god hemmagjord potatissallad:)

Vid 23 tog vi alla bussen till en sittning där festen nu skulle vara igång. Men vilken besvikelse det blev när vi kom dit. Var väl sådär 25 personer i lokalen och musiken sög. Vi gav festen en chans och efter 10 min blev musiken väldigt mycket bättre:) Vi dansade fram till 0.45 då jag och Johanna gick mot bussen som gick till Malmö. Efter att köpt med lite mat på BK gick vi hem till Felicia som låg och sov för länge sen. Hon åkte nämligen hem efter parken då hon inte kände sig på topp.

Detta är en valborg jag sent kommer att glömma!








RSS 2.0