Året var 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttade hemifrån, Åkte till Rhodos,
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes, Martina fick Vilja, en underbar liten tjej:) Även en gammal jobbarkompis fick en son.
4. Dog någon som stod dig nära? En släktning dog alldelses för tidigt:(
5. Vilka länder besökte du? Endast Grekland och Danmark
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Kärlek!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 31/1 -Fick nycklarna till min lägenhet, 5/2 -Vilja föddes, 8/2 -jag flyttade in i min lägenhet, 24-28/6 -Pease and Love, 12-19/7 -Rhodosresan, 2/8 - Lady Gaga på Gröna Lund 15/8 -Johannas födelsedagsfest/"avskedsfest", 20/8 -Johanna flyttade, 22/8 -min moster gifte sig.
8. Vad var din största framgång 2009? Höm, att jag har klarat det galant att bo själv:)
9. Största misstaget? Ställa upp för vänner som inte ger tillbaka
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Klarade mig bra tills mitt knä hoppade ur led i slutet av november och jag haltade i 3 veckor.
11. Bästa köpet? Rhodosresan lätt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor, party.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Akon - Sexy bitch, Mando Diao - Dance with somebody, Black eyes peas - I gotta feeling, Amanda Jenssen - Happyland, Lady Gaga - Bad Romance, Black Jack - Ingen stoppar oss nu, Jhonny Cash - Ring of fire, David Guetta - When love takes over, Kent - Töntarna, Erik Hassle låtarna.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte, 50/50 kanske?
16. Vad önskar du att du gjort mer? TRÄNAT, Tänkt mer på mig själv än på andra.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ställt upp mindre på dom som själva inte ställer upp.
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj, mormor, farmor och faster.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? DH, OTH, Ensam mamma söker, Gossip Girl, Andra Avenyn, Lyxfällan.
21. Bästa boken du läste i år? Hahaha! Den dagen jag öppnar en bok sjunger jag Halleluja! ;) Men ska ta tag i att läsa boken som Andreas Carlsson har skivit som ligger på sängbordet.
22. Största musikaliska upptäckten? Erik Hassle
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Yes, en ny plattång. Den är GRYM!
25. Något du önskade dig men inte fick? Vart fan är min bänkdiskmaskin :p
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Först jobbade jag sen åt jag och min familj plus Linnéa middag på Barolo.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer kärlek kanske? Och lite mer pengar på kontot;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Är det klädstilen man menar? Isf är den nog ganska
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, framför allt mina närmsta. Min familj har också funnits där för mig:)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? JOEL KINNAMAN<3
31. Vem saknade du? Ingen speciell
32. De bästa nya människorna du träffade? Maria på mitt jobb, Malin och Lisa (från johannas klass), Emma Tholin (kände bara ytligt men nu är hon en nära vän till mig).

Dags att råna en bank?

Här om dagen fick jag hm:s vårkatalog och jag tror allvarligt att jag får råna en bank för att ha råd att köpa alla dessa kläder som jag vill ha!


Till Stockholm igen..


Lunchen med Mikkis var mysig! Vi åt på Nancys och snackade en massa:) Efteråt gick vi och strosa lite på stan, jag kom hem med endast blommjord:P Snart är det dags att klä på sig ytterkläderna igen och bege sig till Stockholm igen.. Denna kväll ska jag och min mamma på Så Olika, en film av Helena Bergström (som är med i oslagbara The Heartbreak Hotell)




Lunchdate

Gick upp vid 10 och började städa, så nu luktar det fräscht här hemma:) Dags att börja leta efter lite kläder och sminka sig, för snart väntar en lunchdate med Mikkis:)


Shopping i storstaden

Då var snart den här dagen också över, har haft fullt upp som vanligt:)

Idag har jag och Mimmi tillbringat dagen uppe i stockholm. Efter en lång sovmorgon så tog vi tåget upp till Stockholm för shopping:) Jag var mest ute efter ett par skinnstövlar. Vi var inte ensamma uppe i Stockholm, tror alla hade tänkt shoppa idag:p För det kryllade av människor överallt. Har folk inga arbeten att gå till? Vid halv sex tog vi tåget hem igen, jag var helt slutskörd:p Åkte med Mimmi hem och hämta mina saker och sen åkte jag hem till min lilla lya:) Min bror var här lite tigare ikväll då jag färgade håret på honom, brunt som sin syster;) Nu är mi plan att se på Wallander som jag har hyrt och sen sova. För imorgon förmiddag vankas det storstädning.

Bilder på mina shoppingfynd kommer upp imorgon:)

Dålig uppdatering

Har varit dåig på att uppdatera den senaste veckan, men har haft fullt upp hea tiden och då har bloggen kommit i skymudan. Men nu får det bli bättre på bloggfronten.

Men nu ska jag vara lite social med Mimmi. Är hos henne ikväll då vi ska ha sleepover och imorgon ska vi två till Stockholm:)

God Jul!


Vill bara önska mina läsare en riktig god jul!


Fjärde advent


Min första julgran!

Fick en amaruyllis jag fick av mina föräldrar idag när dom var här på adventsfika


Dags att skryta lite..

Jag är så jäkla stolt över mig själv! Efter mycket om och men så tog jag tag i att rensa vattenlås och rör badrummet. Fy faan måste jag bara säga! Dessa rör kan inte ha rensats ut en år tillbaka! Och vilken stank, ville bara spy om och om igen! Efter att ha rensat rören på äckligt hår och annan sörja var det dags att plocka ihop själva vattenlåset. Var nära att ge upp och ringa pappa, men jag tog mig samman och sen: Vola! Det satt på plats, exkat som det gjorde innan jag började. Jag ville bara gråta över att jag var så stolt att jag hade lyckats! Avslutade hela mitt projekt med att hälla lite klorin i rören:)

Nu är det dags att börja med middagen!

Ute i Ronna

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och väntar på maten. Till middag blir det biff med pommes och beasås, mums!

Nu har jag bara 2½ dagar kvar sen har jag semester fram till den 7 januari, hur underbart är inte det? Fram till jul kommer jag få stressa som en idiot, det känns så iaf:p Imorgon bitti ska jag till min älskade mormor och baka pepparkakor, sen skynda hem då jag har tvättstuga och på det ska jag även hinna städa innan resten av julsakerna plus granen ska upp på söndag. Sen blir det minijul med tjejerna ute i Brunnsäng:)

Nu ska bara försöka ta det lugnt och njuta av en lugn fredagskväll

Joel Kinnarman


Är det någon mer än jag som får ståtrosa av Joel Kinnarman? Jag vet inte rikigt vad det är som gör honom så het. Efter att ha sett Johan Falk filmerna så är jag helt såld på honom!

Julkorten


Som vanligt i sista minuten, denna gång med julkorten. Men nu är dom iaf iskrivna och imorgon blir dom postade:) Hela 14 st blev det!

Julklappar

Åh vad jagr bara älskar snön! På nolltid fick jag jätte mycket julkänsla:)

Dagen på jobbet flöt på bra, men för fort! Fattar inte vart all tid tar vägen. Skönt att det snart är jul, för det innebär att jag är ledig från den 28 dec -7 jan:) Åh vad jag ser fram emot långa sovmornar, sleepovers, långa fikastunder, långa promenader, pulkaåkning:) Ikväll har jag umgåts med Mia och Linnéa, vi har gjort Janssons Frestelse och hemgjorda köttbullar:) Vi hann även få i oss lite glögg innan tjejerna skulle gå. Sånna här härliga kvällar uppskattar jag, tack tjejer!

Imorgon ska det shoppas julklappar för fulla muggar! Och jag kommer nog aldrig vara så fattig som imorgon:p Tur att min lön redan kommer på fredag:)

Tjuvstart


I helgen fick jag ett enormt sug efter janssons frestelse och köttbullar.

Så gissa vad som händer i mitt kök just nu.. Mia står och stekar hemmagjorda köttbullar och köpta prinskorvar och Linken diskar:) Jag sitter inte bara hät och latar mig, jag har ju självklart gjort sjävla frestelsen, mästaren själv:p Julmusiken är på högsta volym och snön ligger som ett tjock lager där ute, kan man få mer julkänsla:)

Dags för mat:)

tonight's gonna be a good night



Har kommit halvvägs, ska bara "våga" mitt hår och klä på mig partyoutfitten så är jag klar för partey!

091211

Vaknade imorse av att Felicia satte igång och spelade julmusik på högsta volym (kändes som det), men det var bara trevligt:) Under morgondagen har vi ätit frukost, eller jag iaf:P Felica har mest suttit och ätit gårdagens chipsrester;)
Planen för dagen är att vi snart ska ta oss ner till Entré och kolla runt lite och gå förbi systemet.

Ikväll blir det korridorsfest på Rönnen:) Det bästa är nog att Rönnen ligger högst 2 minuter här ifrån:) Hoppas på en grym kväll med en massa  trevliga människor:) Hoppas jag blir på mitt bästa partyhumör!


Gårdagen i bilder

En bild säger mer än tusen ord, så här kommer en sammanfattaning av gårkvällen:


Två datanördar i samma lägenhet..

Jag köpte en chokladkalender igår:)

<3

Steker köttet

Middagen bestod av: Rumpstek, klyftpotatis, beasås, tsatsiki, grönsaker med fetaost:)

Glöggmys:)

Sunes Jul



Nu ska jag och Felicia kolla på avnsitt från Sunes Jul.

Heldag i Köpenhamn

Nu har jag och Felle landat i soffan och det är nog här vi kommer hänga hela kvällen:p

Efter att jag skrev mms inlägget så somna jag såklart om. Vaknade upp vid 09:36 av att dom ropade ut i högtalarna att vi närmade oss Malmö, vi var 20 min före i tidtabellen. Hur ofta händer det liksom att tåget är före i tidtabellen? Som tur var Felicia redan på stationen så vi möttes upp på en gång:) Det blev en snabbvisit hemma hos Felicia för att sen åka till Köpenhamn.

Julmarknaden var helt okej, men besviken blev jag. Vart var all julkänsla, jultomtar, julmusiken och framför allt: vart var alla stånden där folk stod och sålde sina prylar? Just nu toppar Taxinge Julmarknad min lista! Efter den sk julmarknaden gick vi in i centrala Köpenhamn och strosa. Det kryllade av poliser då Klimtatmötet håller hus i just Köpenhamn. Från Vera Moda fick jag med mig randig tröja:)

Ikväll väntar Idolfinalen såklart, jag och Felicia följer detta slaviskt;) Vi har handlat hem en massa godaker, kanske lite väl mycket:p Men som jag och Felicia gick runt och sa på Coop: Det är ju bara en Idolfinal om året.


Dagens outfit.

FelleBelleBus på tåget till Köpenhamn<3


Inne på Tivoli

Snögubbar gjord av lera

Speldosor i lera:)

Denna karusell var som ett flygplan som åkte runt, runt, runt.
Sa till Felicia att jag skulle kunna åka denna om det var varmareute. Men ju fortare karusellen åkte ju mer ångrade jag mig!

Fina snögubbar ute på hal is, hö hö hö!

Det är bara Idolfinal en gång per år! Det kanske är tur:p

Sitter på...

2cc5c4851a82b9b2bc2acfeb641896a1.png

Kolla varifrån!

Sitter på tåget och försöker sova men det går inte:( Än så länge har resan gått bra. Har fått sova en liten stund iaf. Kommer in till malmö vid 10.
Julbordet igår var jätte trevligt. Jag hade bla våran vd vid bordet och vi pratade en massa och kom in på new york. Jag har länge velat åka dit och efter våran pratstund så vill jag åka dit nu! Så tjejer, vad sägs som en shoppingweekend till new york?


Här är det jul










Bror med snygg stil

Gården med Mimmi var supermysig. Tog pendeln upp till Flempan efter jobbet och det började med att jag virrade bort mig på stationen genom att gå upp i fel riktining. När jag väl hitta fram till Mimmis jobb fick jag se hur hon jobbade, och det var såå fint:) Iaf jämnfört med mitt jobb:p Vi stog sedan bilen mot Ikea där vi shoppade loss. Jag fick med mig bla: Golvvas, blockljus, röda kruka, tvättpåseställ på hjul m.m. Kvällen spenderades hos Mimmi där jag även sov över:)


Idag har jag jobbat på som vanligt och det gick helt okej:) Efter jobbet tog jag bussen hem till Ronna där det väntades middag, inte allt för ofta jag får maten serverad efter jobbet. Det bjöds på rökt lax som min mamma köpte på Taxinge julmarknad, så det var tid att äta upp den. Min bror kom hem lite senare efter att vi ätit eftersom han hade varit uppe i Stockholm och shoppat. Ett par jätte snygga byxor hade han fått med sig hem. Min bror har en väldigt snygg still, jag blir så stolt över att ha en bror med sån snygg stil;) På fredag ska han på fest och kan nästan lova att han kommer vara festens snyggning:p

Anna Ternheim - Make it on my own



Dags för...

4e4a1e1533e42900c1bd5ae290b9cedb.png

Kolla varifrån!

Dags för lunch! Det blir leftovers från igår, mums! Än så länge går det bra på jobbet, men dagen är ju inte slut än.
Efter jobbet ska jag möta upp Mimmi i Flempan om jag hinner ska jag se hennes jobb:)


You and me could write a bad romance

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your lovers revenge
You and me could write a bad romance

Andra Advent (lite försenat)


Nu har jag äntligen premiärdruckit min Lingonglögg jag köpte för två veckor sen:) Lika god som på Matmässan. Har även fått i mig några pepparkakor med Ädelost. Känner mig så extremt duktig att jag har lyckas städa hela lägenheten trots att jag var sjukt trött efter en lång dag på jobbet.

Imorgon väntar ännu en intensiv dag. Först jobb till 17 sen ska jag möta upp Mimmi i Tumba för en trip till Ikea och Skörholmen. Har kommit på en hel del jag vill köpa på Ikea, inte bra:p Vi ska även ha DHW-kväll och även sleepover som det ser ut som:)

Världens bästa FelleBelleBus fyller 21!


Grattis till min vän Felicia Ellinor Palmblad! Tusen grattis- kramar och pussar till dig! Hoppas du har fått en underbar födelsedag med en massa grattishälsningar:) Felicia är en av mina bästa kompisar och jag kan säga ALLT till henne. Synd att vi har glidit ifrån varandra nu i höst men det får vi ta igen nu till helgen då jag kommer ner och hälsar på. Jag LÄNGTAR! Julmarknad på Tivoli i Köpenhamn, Idolfinal, brunch, ev fest och Sunes Jul, bättre kan det inte bli. Ge mig fredag nuuu!

Jag älskar dig Felicia Ellinor Palmblad<3

Övertid it is!

Trots 5 timmar sömn har jag varit otroligt pigg hela dagen:) Har jobbat i 180 idag så jag hinner få allt gjort innan jag ska vara ledig på fredag. Och såklart dyker det upp ett ganska stort problem i slutet av dagen. En kund ringer och säger att hans kund saknar varor, och efter mycket om och men så löser vi allt. Men kan säga att det inte var helt enkelt..

Efter en timmes övertid åkte jag hem vid 18, hann handla lite innan bussen kom:) Ikväll har jag städat (allt för att göra mamma och Mikaela stolt över mig:p), nu väntar bara disken. Senare blir det även lite glögg då jag inte hann dricka någon igår. Blir även pepparkakor med möggelost till, mums!

Helgen som var



Nu har jag landat i min egna soffan efter en fullspäckad helg.

I fredags hade jag, Johanna och Mikaela Idolkväll. Vi lagade Fläskfilepasta och sen var det Idol som gällde. Vi blev som 14 åringar när Westlife sjöng sina låtar, vilka minnen jag har till alla låtar! Hörde att Westlife kanske kommer till Sverige i sommar och ger en konsert, jag måste bara gå! Och varför var det Tove som skulle åka ur Idol, det var ju Kalles tur! Jag kommer hålla alla  mina tummar på att Erik vinner nästa fredag!

Igår åkte jag och Johanna upp till Telefonplan där Elin och Julia skulle firas. Efter en trip till Coop och Donken var det dags att göra sig i ordning sen var det fullt ös hela kvällen. Kan sammanfatta kvällen som galen! Vi har varit på Stureplan, träffat mitt gamla ex sen 4 år tillbaka och träffade en jätte trevlig kille som ville gå på efterfest med oss. Trots att vi inte kom in på krogen för att det var 25-årsgräns så hade jag och Johanna kul:)
Trots att ingen var bakis idag har vi alla fyra(jag, Johanna, Elin och Linnéa) legat utslagna hela dagen fram tvn. Det enda vi har orkat gjort är att gått till pizzerian och köpt pizza:p

Nu är det en ny vecka som väntar. Känner på mig att det kommer bli en lika tuff vecka som förra. Övertid räknar jag med. Framför allt när jag ska vara ledig på fredag då jag åker ner till Malmö:)

Veckans planer:
Måndag - Ev jobba över
Tisdag - Ikea och Skärholmen med Mimmi
Onsdag - Ev jobba över, städa och packa.
Torsdag - Julbord med jobbet på Bomans
Fredag - Tåget till Malmö går 05:39

Ingen förfest utan Cube

Måste hoppa in i duschen snart för snart kommer Johanna och plockar upp mig för att åka upp till Liljeholmen till Elin som ska firas idag:) Var nyss nere på bolaget och hämtade mina Cube, så det kommer bli en grym kväll, ingen förfest utan mina Cube :p

Hoppas på att det blir utgång i Stockholm, var över 2 år sen sist!


Den som har tagit min energi, ge tillbaka den genast!


Fattar inte vart min energi har tagit vägen. Jag sover mellan 7-8 timmar och de är ljus ute om dagarna nu. Så snälla, ge tillbaka min energi!

Dagen har flytit på ganska bra, känns bara som jag bara står och trampar på samma ställe hela tiden så att jag inte får något gjort:( Vi fick inbjudan till julbordet idag som ska vara på Bomans ute i Trosa den 10 december. Tror det kan bli rikigt mysigt där och lite snö till dess skulle inte sitta helt fel:) När vi satt och fika på rasten idag kom vi in på ett roligt samtalsämne, nämligen vem jag skulle ta med mig på julbordet (man får ta med sig respektive). Jag kom upp med den smarta idéen att jag skulle köra det som raggningsreplik: Hej! Skulle du vilja gå på julbord med mig. Min kollegor tyckte det lät som en bra idé, så nu har jag veckan på mig, haha!

Efter jobbet mötte jag upp Johanna och Mimmi på stan. Känns härligt att Johanna är hemma igen! Vi gick(läs: jag haltade) och storsade runt på stan och sen blev det ett stopp på Nancys för middag:) Efteråt blev det en liten roadtrip till Moraberg där det provades massagestolar och sniffades på sköljmedel:p Johanna och Mimmi fortsatte sedan till Linnéa men jag åkte hem då jag hade för ont i knät, fick ett riktigt bakslag idag, igen. Hoppas verkligen det blir bra till helgen då jag och Johanna ev ska ut i Stockholm:)

PS: Min väska har äntligen anlänt till Ica Kringlans postombud, så gissa vem som kommer springa från jobbet imorgon för att hämta sin drömväska! DS

Repeat på Spotify




091203


Koma-dag

Usch vilken koma-dag det har varit för mig idag. Efter en lång dag på jobbet fick jag skjus hem av en kollega nästan fram till dörren:) Satte igång och gjorde middag, köttfärssås och pasta(hade ingen spagetti hemma) Nu har jag nästan legat däckad i soffan:p

Städningen och disken får vänta till imorgon ist, för nu tänkte jag bara krypa ner under däcket i soffan och kolla på Greys Anatomy.

Är fortfarande...

0180af55b85b0a7245fcb497218f4cae.png

Kolla varifrån!

Är fortfarande kvar på jobbet men ska strax åka hem, får skjus av en kollega:) Känns som jag har sovit dåligt inatt för jag har varit seg hela dagen. Kanske beror på att det var fullmåne inatt. Brukar ni känna av när det är fullmåne?


Utanför mig...

61098af9c77c734d684b15710544137c.png

Kolla varifrån!

Utanför mig ser det ut som ett vinterlandskap:) Härligt att det inte längre är grått och trist ute. Nu är det bara snön jag väntar på.


091202


Min nya idol

Kom hem för ca 40 min sen. Lufslottet som sprängdes var lika grymt bra som jag trodde:) Om ni inte har sett den, spring och gör det! Säger som många andra har sagt: Lisbeth Salander är min nya Idol! Önskar att jag kunde vara lika tuff som henne:)

Nu är planen att gå och lägga mig, har slavarat med sömnen den senaste tiden. Imorgon väntar en tuff dag på jobbet, har massor att göra, blir ev övertid. Sen väntar tvättstuga igen då jag ska tvätta mina sängkläder som jag inte hann med i söndags. Sen ska jag även diska och dammsuga. Åh vad jag känner mig duktig:)


091201


RSS 2.0