Lund



Nu drar vi till Lund! :)

Ut på stan



Nu ska jag och mina favorittjejer ut på stan:) Det ska inhandlas alkohol till morgondagens parkhäng i Lund. Det ryktas om att vi ska ta 9-tåget imorgon bitti, skjut mig långsamt någon! Räcker med att jag vakande klockan 8 imorse av ett sms och tyvärr kunde jag inte somna om:(

Vad resten av dagen har att ge återstår att se! Ha en underbar fredag, för det tänker jag ha:)

Dag 1



Denna bild är tagen på ett hotellrum på Rhodos sommaren 2009. Helt otroligt att vi blev ett helt gäng på 10 st. Det var första och sista resan vi gjorde på detta sätt. En oförglömd resan som jag sent kommer att glömma:)

Malmö

Blev ingen bloggning igår pga fullspäckat schema under hela kvällen.

När jag kom hem väntade 3½ timme i tvättstuga. Under tiden skulle jag även hinna städa (dammtorka, dammsugning, städning av toalett samt våtorka golven) och packa inför min Malmö-/Lundweekend. Allt detta hann jag med innan klockan 23 vilket jag var väldigt nöjd med:)

Resan ner till Malmö gick väldigt smidig trots att vårat ordinarie tåg blev inställt. Från början skulle vi ha behövt ta buss från Linköping till Malmö vilket skulle ha gjort att vi skulle ha anlänt till Malmö mitt i natten. Johanna lyckades övertala SJ att vi skulle åka med x2000 från Linköping, bästa var att vi kom ner tidigare till Malmö än om vi skulle ha åkt med vårat ordinarie tåg:)

Nu har jag och Johanna landat i skåneland. Det tog mig och Johanna en halv sekund att göra oss hemmastadd hemma hos Felicia. Jag tror inte rikigt Felcia vet vad hon har gett sig in på efter att ha bjudit hem oss två under en hel helg. Moohahaha! ;)

Två av mina närmsta vänner! <3


Fikatajm! Sitter på tåget på väg till Malmö:)

foto071 (MMS)

Fikatajm! Sitter på tåget på väg till Malmö:)


En bild..

Imorgon kör jag igång med denna lista. Håll utskik efter en del roliga bilder! :)

Dag 1:
En bild som är tagen utomlands

Dag 2: En bild på någon du älskar

Dag 3:
En bild på något som gick snett

Dag 4:
En naturbild

Dag 5:
En bild på dig själv som barn

Dag 6:
En bild från en fest

Dag 7:
En bild som du aldrig lagt upp

Dag 8: En bild på en puss

Dag 9:
En bild på dig själv som är tagen för 5 år sedan

Dag 10:
En bild på någon du tycker är oerhört snäll

Dag 11:
En bild från en av dina födelsedagar

Dag 12:
En bild på någon du håller kär

Dag 13:
En bild på dig och någon/några ur släkten

Dag 14:
En bild som påminner dig om gamla tider

Dag 15:
En bild från en skolavslutning

Dag 16:
En bild på dig själv när du är sminkad

Dag 17: En ovanlig bild

Dag 18:
En bild på dig själv som är tagen för 10 år sedan

Dag 19: En bild på någon person som är snygg

Dag 20:
En bild på något jag samlar på

Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig

Dag 22:
En bild på en tid du saknar

Dag 23:
En bild från i somras

Dag 24: En bild som gör dig glad

Dag 25:
En bild på en jättestor svamp

Dag 26:
En bild på någon/några du alltid har roligt med

Dag 27:
En bild som du alltid skrattar åt

Dag 28:
En utklädd bild

Dag 29:
Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30:
En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

Borta bra men hemma bäst!

I torsdag tog jag mitt pick och pack och flytta in till Felicia för några dagar. Vilka roomiesar vi har varit:)

Torsdag: Vi åt grillat tillsammans med Johanna, Emma och Rebecca. Vi förade lite innan alla förutom Becca åkte upp till Stockholm vilket jag redan har berättat om.

Fredag: Vi började dagen med mysfrukost framför DH. Kände mig lite småseg efter torsdagens utgång i storstan. Senare på eftermiddag gick jag och Felicia ner på stan för att göra lite ärenden. Sedan gick jag hem till mig medans jag väntade på att klockan skulle bli 17 så jag kunde åka hem till mina föräldrar på middag. Mys mys! Som vanligt när min mamma har middag skämmer hon bort mig med en massa gott. Om någon undrar var jag har fått mitt matintresse så är det efter min mamma och min mormor. Min mormor har förörvrigt jobbat som kallskänka en gång i livet, så jag har det i blodet:) Vid 21 gjorde jag och min mormor sällskap till stationen tills det var dags att byta buss för oss båda. Resten av kvällen tillbingades framför DH med Felicia:)

Lördag: Kickstartade även denna dag med mysfrukost! Gick ner på stan för att köpa lite alkohol samt biljetter till Berget. Köpte med oss en varsin sallad och gick hem och pressade på Felicias altan. Senare på kvällen kom Johanna och Becca och gjorde oss sällskap till våran påskmiddag som igentligen inte var så påskig. Bänkade oss sedan framför tvn och såg Hur man blir av med en kille på 10 dagar.

Söndag: Efter en lång och mysig frukost intog vi solstolarna och låg och pressade fram till 15. Sedan tog jag mitt pick och pack åkte åkte hem igen.

Har känts helt underbart att få bo med några dagar. Säger inte att jag inte trivs att bo själv, men ibland kan det vara skönt med omväxling. Att äta frukost och diskutera vardagliga saker med något är jag inte så bortskämd med:)

Tack ännu en gång Felicia för en jättemysig helg som sambos! <3


Jag älskar att svettas!



Det var ganska länge sen jag svettades så mycket som jag gjorde idag när jag tränade. Och det sjukaste är nog att jag blir mer pepp av min träning när svetten rinner nedför ansiktet. Kanske beror på att jag tror att jag förbränner mer då:p

Nu ska jag ta och laga lite middag! :)

Ligger och solar och dricker en bacardi på...

foto061 (MMS)

Ligger och solar och dricker en bacardi på Felicias altan:)


Lemon Bar

Igår var vi några stycken som grillade hemma hos Felicia:) Efter några glas rosé och några cider rullade vi upp med Emma bil till Stockholm, rättare sagt Kungsholmen. Vi var på ett ställe som heter Lemon Bar som är ett grymt ställe om man gillar schlager, popmusik och champange. För det är så jag kortfattar kvällen:) Får ej glöma bort att vi blev förföljda av två "ryssar" under hela kvällen. Var nära på att be dom dra åt helvete!

Strax innan Lemon Bar stängde vid 3 så kände vi att vi var nöjda för kvällen. Jag, Johanna och Felicia somnade så fort vi landade i sängen när vi kom hem:) Tack ännu en gång Emma som hade bil igår! När jag en dag tar körkort är det jag som ställer upp med bil och kör upp till Stockholm:)

Strax ska jag åka hem till mina föräldrar för att dels fira påsk men även fira min pappa som fyllde år i vintras. Då min farmor gick bort strax efter hans födelsedag så sköt vi på firandet.









Sooool!



Gick nyss in på smhi:s hemsida och detta! Herre jesus om det blir såhär bra väder i helgen! Är så himla glad att Felicia har uteplats så man kan ligga ute och sola! Bekiniöverdelen är redan nedpackad! :)

Nu ska jag sätta på lite kaffe och värme en bulle. Sen bär det av ner till stan för att göra några ärenden, sedan tar jag bussen hem till Felicia! :)


Beroende

Jag har precis ätit upp min fruktsallad som jag gjorde till Big Brother. Fruktsallad måste nog vara mitt nya beroende, så himla gott. Och det bästa är att det är så nyttigt! Me like!

Ser fram emot morgondagen! Jag jobbar endast till klockan 13 då vi endast jobbar halvdag på jobbet  Efter jobbet ska jag och min pappa åka ut till Elgiganten för att lämna in mobil som gick sönder förra veckan. Sen tar jag mitt pick och pack jag flyttar in till Felicia:) Kvällen/natten ska jag tillbriga i Stockholm med fina vänner:)

Btw! Det slog mig precis att jag ev har diskat min sista handdisk om man räknar bort saker man ej får maskindiska eller som inte får plats i diskmaskinen. För imorgon kommer rörmokaren och byter blandare i mitt kök samt installerar diskmaskinen!

Glad påsk på er!

Vår

Dags att sova! Helt slut efter att ha sprungit i tvättstugan under kvällen. Imorgon blir det jobb och sedan träning:) Avslutar detta inlägg med en bild på mig och fina Milla som togs när vi satt på Maren igår. Älskar att våren äntligen har kommit! :)


Min födelsdagsfest

I lördags hade jag födelsdagsfest och flera utav mina vänner var här:) Det minglades, dansades och spexades för fullt! Vid tolv var det dags att dra ut på krogen. Först gick vi ner till 550 där världens kö var så vi gick till Flamingo istället. Där ekade det nästan tomt. Tror det inte kommer bli sig likt efter att dom har stängt det såkallde dansgolvet. Vi gjorde ett nytt försök på 550 och efter 10 min i kö så kom vi in.

När 550 stängde gick jag, Mimmi och Jessica förbi kebaben. Jag gick sedan hem medans tjejerna åkte iväg på efterfest. Efter att ha varit igång sedan kl 9 på morgonen hade jag ingen vidare lust med efterfest.




















Lunch på marenbryggen:)

foto049 (MMS)

Lunch på marenbryggen:)


Min 23-årsdag

Hela dagen  igår var jätte bra:) Blev firad på jobbet med skönsång på morgonen. Bjöd på tårta till kaffet och jag fick lotter av jobbet. Dock vann jag inget så det blir att knega kvar på kontoret ett tag till;)

På kvällen kom några av mina närmsta vänner hem till mig där vi grillade och åt tårta. Fick lite presenter som en tavla gjort av pussel, en fotoram med ett kort på mig, Johanna och Mikaela, en trislott och en nyckelring:) En väldigt bra födelsedag om jag får säga det själv.

Imorgon blir det ännu mer firande av familj och släkt och sedan fest med hela tjejgänget:)











Fredagsmys



Håller på med middagen och inväntar Johanna som kommer från jobbet snart. Middagen består utav lax med ris och som tillbehör blir det scampi:) Skriver om gårdagen lite senare.

Ha en mysig fredagkväll!

Det lönade sig att hämta posten åt mamma n...

foto0166 (MMS)

Det lönade sig att hämta posten åt mamma när hon var bortrest;)


Första födelsedagstårtan för idag:)

foto0162 (MMS)

Första födelsedagstårtan för idag:)


Sista dagen som 22-åring


Skriver mitt sista inlägg som 22-åring. Det senaste året har varit grymt! Och tror året som 23-åring kommer bli ännu grymare! :)

Imorgon fyller jag 23 år!!! :D

Jobbig onsdag



Den här dagen kunde inte ha börjat värre! Vakande med världens huvudvärk! Och den höll i sig hela dagen fram tills 15-16. Trots att jag tog två ipren och åt och drack regelbundet under dagen så vägrade värken att ge sig. Är det bara jag som får för mig att jag har fått en hjärntumör om huvudetvärken inte går över efter någon timme efter att man har tagit en värktablett?

Har gjort en to do list till ikväll. Jag måste städa, diska, plocka in tvätten och en massa annat. Imorgon får jag finbesök och då måste det vara fint här hemma:) Nu vet ni vad jag har för mig ikväll.


3 helger att längta till!

Har så mycket att se fram emot dom kommande helgerna! :)

Nu på lördag kommer först familj och lite släkt över på kalas. Jag har skjutit på mitt firande då mina föräldrar är utomlands och kommer hem just på torsdag sent på kvällen. På kvällen på lördag kommer alla mina fina tjejer över på fest! Jag är jätte glad att två av mina gravidkompisar orkar palla sig hit och fira mig. Och Marina är ju trots höggravid!

På torsdag nästa vecka, alltså skärtorsdag tar jag mitt pick och pack och flyttar in till Felicia som är hemma under påsken och även har FF:) Vi har planerat en massa roligheter! :)

Den 28 april åker jag ner till skåneland för att hälsa på Felicia samt fira valborg i studentstaden Lund. Kan inte bli mer galet. Felicia har även lovat att bjuda på champangefrukost då någon prins i England gifter sig;)





Uppladdning inför kvällens träningspass:)

foto0159 (MMS)

Uppladdning inför kvällens träningspass:)


Har fått en tidig present av min kollega:)

foto0158 (MMS)

Har fått en tidig present av min kollega:)


Babyshower

Helgen som varit har varit en väldigt lugn helg för mig:) Har blivit bjuden på middag varje dag vilket är lyx för mig, det händer allt för sällan;) Hoppas jag har en massa energi till veckan som kommer. Det är ju en väldigt viktig födelsedag denna vecka;)

Får även inte glömma bort att skriva om babyshowern vi hade för fina Marina idag hemma hos Carro:) Vi försökte överraska henne så gott som möjligt, för hon kände nog på sig att det var något på gång.. Carro bjöd på en jättegod salladsbuffé och sedan en underbar dessert! Marina fick fina presenter av oss tjejer och från hennes föräldrar. Vi avslutade eftermiddagen med att svara på frågor om bebisen:)











Söndagsmys med bästa Johanna<3

foto0156 (MMS)

Söndagsmys med bästa Johanna<3


110410



Ska strax springa ner på stan och möta upp Mimmi för en lunch på stan. Vad resten av dagen har ett ge återstår att se:) Trevlig söndag på er!

Ronna



Strax ska jag ta bussen ut till Ronna där jag ska tillbringa kvällen med min bror och hans tjej Bella. Jag bjöd mig in mig själv då jag är lite sugen på att se ssk-modo, dödsmatchen som den kallas. Har fått i uppdrag att handla med mig godis så får spinga förbi Konsum och ladda upp med en massa gott! :)

Hoppas ni alla får en härlig helg, för det tänker iaf jag ha! :)

Varje fredag köper jag mig en stor latte f...

foto0152 (MMS)

Varje fredag köper jag mig en stor latte för att fira att det är fredag:) Och idag var den gratis, kan inte bli bättre!


Våran vd bjuder på tårta idag! Vi firar fö...

foto0150 (MMS)

Våran vd bjuder på tårta idag! Vi firar försäljningsrekord från i mars:)


Onsdagsvin på park:) firar Marre som fylle...

foto0149 (MMS)

Onsdagsvin på park:) firar Marre som fyller 24 år!


Blev en promenad hem från jobbet idag:)

foto0148 (MMS)

Blev en promenad hem från jobbet idag:)


110404

Denna dag började otroligt segt! Somnade inte förens vid 1 inatt och gick upp kl 7 vilket gjorde att jag fick kasta i mig frukosten samt sminka mig fort innan jag skulle med tåget. Fick iaf dagen att gå rätt så fort.

Efter jobbet gick jag förbi Robin Tobak och hämtade ut mitt paket. Vid halv sju mötte jag upp Milla utanför Greken i Luna där vi köpte med oss lite mat och gick hem till mig. Vi avslutade kvällen med en promenad:)

Mitt fina uppläggningsfat som jag har fått efter min farmor<3


Paket!



Idag kom mitt paket från Lykos med mina hårvårdsprodukter! :) Om 30 min ska jag möta upp Milla för middag och en promenad. Vi har en hel del att diskutera efter helgens bravader;)

Tacolördag!

foto0143 (MMS)

Tacolördag!


110402

Har precis ätit en god frukost. Väntar nu in min pappa som ska komma och plocka upp mig med 11 då vi ska åka till farmors lägenhet. Ska kika om det finns något jag vill ha. Hitils har jag fått hennes bänkdiskmaskin, dock är den ännu inte installerad då rörmokarna är sega som faan!

Vad resten av eftermiddagen har att ge får jag se. Måste ner på stan och köpa alkohol till kvällens feest!


110401

Äppelpajen gjorde succé på jobbet idag:) Inte konstigt för den är extremt god!

Ikväll planerar jag soffläge. Efter en vecka me dålig sömn känner jag för att bara ligga i soffan hela kvällen. Har köpt god mat och jag ska tillaga om någon timme. Blir nog att se Smartare än en 5:e klassare vid 20. Är det bara jag som tycker den svenska versionen är bättre än den amerikanska? Funderar även på att se Baksmällan, måste ju vara en av dom bästa komedierna som gjorts! Can´t wait tills Baksmällan 2 har premiär! :)

Trevlig fredag på er! <3


Kände för att vara lite "kontorsklädd" idag. Så skjortan och kavajen åkte på idag:)


Positiv energi



Idag har jag varit på ett strålande humör! En bra dag på jobbet och senare en mysig stund med fina vänner på Tratten. Efter några dagar av dåligt humör känner jag mig på topp igen:) Slängde ihop en äppelpaj tidigare ikväll som jag ska bjuda jobbet på imorgon. Btw, imorgon är det 3 år sen jag började på mitt arbete. Det går fort när man har kul som jag sa till ena min chef idag:)

RSS 2.0