Mot stan

Ska strax kila ner på stan för att fixa med min klocka som jag fick av tjejerna förra lördagen. Den är ganska stor då jag har "kycklingarmar" och sen tänkte jag gå förbi Body Shop då jag har ett presentkort därifrån som jag fick från dom när jag fyllde år :)


Valborg



Efter att ha sovit iaf 7 timmar känner jag mig på mycket bättre humör än igår. Var inte rikigt min dag igår, kände bara för att lägga mig under täcket och vakna när allt var bättre.. Idag jobbar jag halvdag, till 13 alltså:) Vet inte rikigt vad som händer ikväll, men hoppas på grillning med vänner:)

Noll

Känner noll för att skriva blogg, mitt humör är nergrävt i jordens skorpa. Orsaken bakom detta hurmör tror jag beror på dåligt sömn under hela veckan och grymt mycket på jobbet..Blää!

Imorgon hoppas jag på goda besked från Felicia! ;)

Hej

Hej


Maat


Nu ska jag kila ner och möta Linnéa. Kinamat ikväll, mums!

Flyttbil

När jag kom rullande med cykeln efter jobbet mötte jag en flyttbil på min gård. Hoppades på att det var djävulsungarna som skulle flytta men med min otur så var det självklart inte dom. Men det var iaf någon i min port på våning 2. Så nu hoppas jag på att det flyttar in någon snygging;)

28 april

Efter jobbet ikväll ska jag och Linnéa ut och äta vilket ska bli trevligt:) Lutar åt kinamat. Ikväll ska jag äntligen ladda upp bilderna från min fest, bättre sent än aldrig:p

Övertid


Tanken var att gå på mitt step-pass efter som jobbet som vanligt, men så blev det inte. Istället blev det nästan en timme övertid på jobbet:( Nu ska jag sätta igång med disken sen blir det middag. Ikväll står det köttbullar och stuvade mackaroner på matsedeln.

Storstädning

Just nu håller jag på att storstäda efter min storslagna 22-årsfest. Säger bara: Fy fan vad skitit det blir efter att tjejer röjt en kväll! Men snart är jag klar och då väntar varma smörgåsar framför Svenska Hollywoodfruar:)

21 års vänskap


Nu kööör vi!


Tack och hej



Då var man hemma efter en hel dag på språng, iaf efter kl 16. Har hunnit med att stressa runt på Willys där jag inte fick någon hjälp med att hitta det jag skulle ha, varit på Elgiganten och införskaffat en super snygg kamera, förlängt mitt abonemang så jag fick en ny mobil (Samsung Touch), handlat på Ica Maxi och haft myskväll med mamma och bror.

Dags för mig att sova så jag får sova ut ordentligt inför morgondagen. För jag kommer ha fullt upp från det jag går upp tills jag går och lägger mig, förhoppnings efter en grym efterfest någonstans:P

23 april

Dags att röra sig mot jobbet. Hoppas dagen går fort så jag får helg! vid 16 kommer mamma och hämtar upp mig och sen åker vi ut till Moraberg där det ska införskaffas en kamera:) Efter det så ska vi till Ica Maxi där allt ska inhandlas inför imorgon, tur att jag slapp göra det imorgon och ta bussen. Kvällen spenderas hemma i Ronna:)

Ny kamera


Imorgon ska införskaffa mig en ny kamera. Just nu lutar det åt den här modellen:)

Minipajer

Tanken var att fixa minipajer idag efter att jag kommit hem från Mimmi, men upptäckte att jag glömt att ta fram skickan som ligger i frysen. Får göra i ordning pajer imorgon eller på lördag förmiddag.


Natti!


Helt slut efter ett hårt pass i tvättstugan. Nu är det dags för mig att sova så jag får min skönhetssömn;) Imorgon ska jag bla till Tumba och lämna tillbaka resväskan som jag så snällt fick låna av mimmi när jag skulle till Karlstad. Ska även hämta ngt som kommer bli användbart på lördag, hihi! No more details;)

Tvättis

Dagen har flytit på men på eftermiddagen hamnade jag i någonslag eftermiddags koma:p Kvällen tillbringar jag delvis i tvättstuga, har inte tvättat på 1½ vecka. Fattar inte hur jag hinner använda alla dessa kläder.

Ge mig lördag nuuuu!

21 april


Bara två dagar til helgen:p Jag längtar! Hoppas dessa två dagar rullar på bra och snabbt. Nu är det dags att kila till jobbet. Ikväll har jag tvättstuga och det behövs kan jag lova!

Stressa!

Det är inge kul att blogga när man inte har någon kamera. Är inte världens bästa på att lägga in bilder på bloggen, men ändå:( Som planen ser ut nu så blir det att köpa ny kamera på fredag, jag måste bara ha en tills lördagens partaj! Och angående partajet så känner jag mig lite småstressad över allt som ska hinnas med i tid. Det förberadas med mat, inhandla allt inför festen och allt annat! Usch! Jag ska även hinna med åka ut till Ronna och be mami sy om min klänning som jag köpte idag och sen köpa kamera.. På det ska jag hinna jobba, träna, städa, ha tvättstuga, åka till Mimmi och lämna resväskan.. Gissa om det är någon som kommer sova ut på söndag:p

Massa gnäll i bloggen så nu säger jag godnatt!


Soppa!

Hemma efter ett hårt pass på World Class. Nu ska jag börja med middagen som består av soppa, köpt soppa. Tycker faktiskt man får köpa soppa ibland när man varken har tid eller lust att göra egen. Idag blir det köttsoppa från Findus:)

20 april



Ska strax kila till jobbet. Efter jobbet väntar ett hårt step-pass, me like;)

KARLSTAD


What a weekend! Det blev verkligen en lyckad helg med Johanna och Mikaela:) Det enda negativa var att jag råkade tappa min kamera i golvet i lördagskväll och nej, jag var inte full! Här kommer en summering av helgen:

* How i met your mother maraton
* Fredagsmys
* Strosat runt på Karlstads gator
* Powernapat
* Cellus-dansen
* Pratats bröllop
* Förfestat
* Tagit sönder min kamera (Min studentpresent, så det gör lite ont i hjärtat)
* Stått på Templets gästlista;)
* Druckit Grashopper
* Hamstrat ketchup, salt och sugrör på BK
* Sett personer som tältar för att få första plats i Idolkön (är det inte minusgrader på nätterna?!)
* Legat halvdöd av trötthet

Detta var väl en bråkdel vad vi hann göra under helgen i Karlstad. Hoppas på fler galna helger!






Brist på sömn..


Vilken dag det var igår! Fullt ös hela dagen. Trots att jag gick hem tidgare från jobbet hann jag inte med allt innan dom första gästerna droppade in. Fick äntligen träffa Katta som har varit i Austalien i 2½ månad. Henne är jag grymt imponerad på! Hon åkte själv till Australien och åkte runt för det mesta helt själv. Jag skulle aldrig i livet få för mig att åka själv till andra sidan jordklotet helt själv, Katta är min nya idol:)

Fick en massa bra presenter som presentkort, pengar och mouserande vin, aldrig dåligt;) När dom sista gästerna gick vid 21 supade jag nästan i säng, var helt sluuut! Gissa om jag har sovit bra inatt:p

Ikväll har jag umgåts med mina sköna bönor på Bacino nere på stan. Jag satt mest och lyssnade på alla andra då jag idag även är helt död. Nu är planen att packa ihop inför Karlstadresan.!




14 april, det är min dag!



Dags att kila till jobbet. Känns fortfarande inte annorlunda jämfört med igår:p Idag bjuder jag på fika på jobbet och hoppas mina kollegor gillar det jag bakade i lördag!

It´s my birthday



Då var man ett år äldre, men det känns som vanligt, än så länge iallafall:p Den här dagen har jag stressat från morgon till kväll. Efter jobbet begav jag mig direkt till world class. Sen hem och plocka och damma hela lägenheten så mina gäster idag inte några nysanfall:p Jag har även gjort tårtan för imorgon och den tog exremt lång tid att göra..

Imorgon (idag) funderar jag på att gå från jobbet redan vid 16 så jag hinner fixa det sista, man ska inte stressa på sin födelsedag!

Snart smäller det..

Om 6 minuter fyller jag 22! Det har varit ett bra år som 21-åring:p Hoppas året som 22-åring blir minst lika bra;)

Middag


Detta blev det till middag. Nu ska jag ladda om batterierna och ta tag i städningen. Jag ställde in träningen för att jag inte skulle behöva stressa ihjäl mig och att jag kan komma i säng i bra tid:)

Den nakna sanningen



Såhär har jag gått runt hela dagen, utan smink. Jag älskar dom dagarna jag kan gå runt utan smink och låta ansiktet "vila". Jag har blivit betydligt bättre på att vårda min hud på sistone. Använder Miniralpuder till vardags och foundation till fest.

Nu är det dags att göra ordning sig för natta. Imorgon är det en ny vecka och nya möjligheter ♥

Grym vecka

Denna eftermiddag har jag tillbringat i köket. Det har bakats bullar, chokladkakor och Mockarutor(kärleksmums, snoddas). Allt har verkligen gått över förväntan! Bullarna och kakorna blev grymt goda, mockarutorna har jag inte orkat smaka:p

Nästa vecka kommer bli en grym vecka känner jag på mig:) Måndag och tisdag ska jag träna, onsdag fyller jag år, torsdag blir det kvällsfika med tjejerna och på fredag åker jag och Mikaea till Karlstad.







Jävulen bär Prada



Även denna kväll har varit väldigt lugn. Jag har ätit god mat och ätit en massa onyttigheter under kvällens gång. Kvällens tv program blev Jakten på Julia (jag måste se musikalen i höst), Mellenium och sedan filmen Jävulen bär Prada. Mikkan dök upp efter 21 och gjorde mig sällskap till för en stund sedan. Nu är jag grymt trött så jag funderar på att lägga mig.

Imorgon väntar en lång sovmorgon och sen blir det ännu en lyxfrukost framför tvn.


Ica Maxi



Nu bär det strax av till Ica Maxi där jag ska inhandla lite ingredienser till mitt bak som jag ska ha imorgon. För första gången ska jag baka fikabröd till min födelsedag, för när jag bodde hemma så baka alltid mamma och förra året blev allt fikabröd köpt:p

Om någon inte har något spciellt inplanerat ikväll får ni gärna komma över till min enkla våning;) Jag är sällskapssjuk!

Off to the gym


Har ingen lust för 5 öre att träna idag, men ska man vara fin får man lida pin, eller hur?;) Såhär ser jag ut när jag tränar, om någon var nyfiken:p

Lyxfrukost


Blev lite ändringar i mitt morgonschema:p Bestämde mig för att äta en lyxig frukost innan jag går ner till gymmet. Så till frukost blir det äggröra, fil med bär och smörgåsar:)


SPA-kväll


Ikväll har varit en rikigt bra kväll:) Först middag hemma hos Mikkis och senare SPA-kväll med tjejerna hos Emma i hennes (och johans) nya ursnygga lägenhet. Det peelades både händer, fötter och ansikten, färgades ögonbryn och halvsovs på spikmattor. Emma bjöd även på en supergod fruktsallad:)

Efter en härlig promenad är jag hemma och tänker lägga mig och se något bra på någon playkanal tills jag somnar. Imorgon bitti väntar ännu ett hårt träningspass på löpbandet. Imorgon ska jag slå onsdagens "lopp" som var 7,12 km på en timme. Är det någon som har missat att jag är en tävlingsmänniska till 100%?





Ordbajs

Har inte haft något bra blogg humör den här veckan, känner att jag har noll inspiration:( Idag jobbade över då jag ville ha klart allt för dagen. Kom hem efter halv sju efter att jag handlat på Willys. Ikväll har jag städat och nu har jag precis ätit. Hatar att äta sent på kvällen för jag vet hur dåligt det är.

Känner mig sjukt stressad! Jag har väldigt lätt för att stressa upp och göra småsaker till stora problem. I helgen måste jag baka då jag fyller år nästa onsdag och dom närmsta släktningar kommer förbi och fikar. Så det ska bla bakas bullar och det ska göras tårtbotten. Andra stressmomenten är att hitta något snyggt till min födelsedagsfest då mina störtsköna brudar kommer hit. Jag har en ganska bra bild på olika klänningar jag skulle kunna tänka mig, men inget finns. Har kollat på nelly, Bubbelroom, hm, haléns, ellos, vila, veromoda mfl. Hoppas hoppas jag hittar ngt snart!

Känns som jag ordbajasar nu, så jag säger godnatt! ♥

Städning pågårä


Nu måste jag sätta igång och städa innan det blir allt för sent. Har ingen lust för 5 öre att städa just nu, men jag måste verkligen då det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Vill inte lägga helgen på att städa, har alldelses för mycket att göra!!

Jag längtar..

Jag längtar till..

  • Karlstadstrippen den 16-18 april
  • Min födelsedag 14 april
  • Min födelsedagsfest 24 april
  • Sommartiden som börjar den 3 maj på jobbet
  • Peace and Love festivalen 2010
  • Semestern i sommar, vad händer egentligen i sommar?
  • Thailandsresan med familjen nästa vinter
  • Att börja plugga, förhoppsningsvis till Butikschef nästa höst

Träääning

Dagens outfit



Nu har jag laddat på en massa ny musik til min Ipod nu så nu ska jag ner till World Class och köra ett pass på löpbandet om nu det finns något band till mig när jag kommer ner. Brukar oftast vara galet mycket folk vid den här tiden..

100407



NY DAG, NYA MÖJLIGHETER!


Sovdags

Igår somnade jag efter midnatt och det var inte bra för min skönhetssömn:p Nu väntar duschen och sen sääängen!

Godnatt! ♥

Nothing Else I Can Say



"Boy we've had a real good time
and I wish you the best
on your way, eh eh
I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
out of place"

Jag älskar att svettas..på gymmet alltså



Idag var det dags efter 4 veckors uppehåll från steppen. Var ju förkyld sist och sen har det dykt upp andra saker på tisdagarna. Jag har ju alltid tyckte om stepp-passet men nu ÄLSKAR jag det:D Idag måste det varit det BÄSTA passet jag varit på! Alla var så jäkla peppa! Och bra musik var det också, musiken gör ju mer en halva paset:p Längtar redan till nästa tisdag:D


Maaat!

Nu måste jag göra mat! Just nu har jag idé torka så det blir varma mackor med te.  Klockan 20 ska jag som vanligt se Dating in the dark och ikväll ska en gammal paralellklasskompis vara med, spännande! :)


Övergödning

Kom nyss hem från min mormor där påskfirandet avslutades:) Jag och min familj och moster+man samlades hos min mormor och blev bjudna på en massa god mat. Som vanligt bjöd mormor på en massa god mat så nu är jag övergödad:p Det blev trerätters middag plus tårta till kaffet, behöver nog inte äta på en hel vecka;)

Nu ska jag sätta mig och kolla på tredje delen av Steig Larsson serien som gick i lördags som jag missade. Kl 21 är det sista filmen av Johan Falk, får icke glömmas bort!

Underbara lördag

Igår var en bra dag. Jag lunchdejtade med Mikaela nere på Maren i solskenet:) Underbart att det äntligen blivit vår, me like! Vi invigde också årets första mjukglass nere på bryggan:) Vid 18 kom Mia och Mimmi och vi åt middag som bestod av potatisgratäng med tacogratinerad fläskfilé. Senare kom även Moa och Becca hit och förfesta. Jag och Mimmi fortsatte ner till Stippan medans Moa och Becca åkte på fest ute i Brunsäng.

Snart ska jag sätta igång med mitt städprojekt, att rensa ur min garderob på en massa kläder och "vinterkläder" så alla nya vårkläder får plats. Ikväll får jag besök av bästa Linnéa. Vi ska ha myskväll/sleepover och det uppskattas mycket väl från mitt håll:)







Lunchdejt



Nu har jag varit och tränat och nu ska jag ner på stan och lunchdejta med Mikaela:)

Släktmiddag



För ca en timme sedan kom jag hem från släktmiddagen hos mina föräldrar. Är helt proppmätt efter all påskmat! Fick påskägg från mina föräldrar, mormor och farmor. Man blir aldrig för vuxen för påskägg! Och min mormor och farmor känner mig allt för väl! Av mormor fick jag Toffifee och i farmors ägg inneghöll det nästan bara choklad, inte en enda äcklig lakritsbit!

Efter att jag hoppade av bussen vid Tom Tits gick jag förbi videoaffären och hyrde en film, så nu ska jag bädda ner mig i soffan och så filmen sen måste jag sova, har en massa att göra imorgon..

Långfredag



Dags att ta bussen ut till Ronna där det väntas påskfirande med den närmsta släkten

Datanördar



Idag har det varit en riktig bra dag:) Dom 5 timmarna på jobbet gick flytande! Pappa kom sedan och hämtade mig och det var inte bara vi som skulle handla på Maxi upptäckte jag. Tror halva Södertälje skulle påskhandla:p Sedan bjöds det på fika hemma på Östastigen:) Som vanligt när hela familjen samlas blir det en hel del sjuk hurmor:p

Mamma och jag åkte sedan ner på stan. Hade lovat mig själv att inte shoppa ngt mer denna månad men kunde inte låta bli att köpa hem lite påskblommor och påskris. Nu är Milla här och vi sitter i soffan som två datanördar med varsin dator:p






100401



Idag åker änltigen skinnjackan på! Härligt att det inte är minusgrader när jag inte går till jobbet. Idag väntas jobb endast till 13, wünderbar! Pappa kommer sedan och hämtar mig så åker vi och handlar:)

RSS 2.0