When love takes over



När är det min tur att känna såhär?

Inte min dag

(Jag och Mörten i lördags)


Har inte varit så bra på att blogga idag. Första dagen som vi gick över till "vinter" tid på jobbet, så nu jobbar vi en timme extra. Och kan säga att det behövs, jobbade tom över idag, till halv sex. Och det relatera till att våra grindar vid jobbet var stängda när jag skulle åka hem. Så det var bara att vänta tills det kom en bil som skulle köra ut, så jag skulle kunna komma ut:P Tur att Linnéa ville göra mig sällskap i telefon:)

Skulle ha handlat idag efter jobbet, men hade glömt cykelnnyckel hemma, så det var bara att cykla hem. Kan säga att det här var inte min dag direkt..

Är det någon annan än jag som har problem att ladda upp bilder på fb?!?!

Bilder från igår

Har problem att ladda upp bilder på fb så laddar uppp några här från gårdagen:












Inlägg från mina bästa:

Mia på tråden,
karin är en utav mina bästa vänner! Vi har känt varndra sen ettan på gymnasiet. Det är jag glad för. Karin är en tjej med humor, me like. Vi har många minnen ihop. Ikväll är en bra kväll, jag har flyttat och mår bra. Mina vänner är allt, för alltid! Kurrimurr och Moe Hoe it the shit, En rullar, en ålar och en kryper. Gissa vem som är vem?!

Martina på tråden:
fyfa de här e grmt! I LOVE YOU!!!! karin är grym, you know that I love you!!!! fyfabh utan mina vänner är jag nada... minttun ör gryyyyyyyyyyyyyyym!!!!! i'm ålar!!!!!!!! hgahahahaha:D dsagfs för att dansa loss på 550!!!! en hälsning till joe hoe i karlstad: vi kommer snart och hälsar på, och då ska minttun flöda!!!!!


Emma på tråden:
Nu e emma på tråden och Kurrimurr oxå, vi e lite på pickalurven. Men vi mår bättre än vad ni gör,. Ni e det dags för 550. och är ni inte där när vi kommer dit såp missar ni den stora entren och jag skojar inte. den e BÄST!!!!!
Vi som e på pickalurven mår as bra men hur mår ni som inte e det????
Vi saknar våran Joe Hoe och alla dom andra brudarna. Love ya bitches <3<3<3<3
//Emma och Kurran på tråden. Missa inte nästa!
Ps: Kurran e den bästa. Vad skulle vi göra utan henne? ... Love you Honey<3<3<3<3<3



hej hej trekAN? JA TACK :p JAG ÄR SÅ PÅ :p
 /ejkis


Hej hej Fridis här felicia är HET! eja och jag vill ha sex! alkohol, jag här glad..... 


Milla på tråden:
Hej! Galet galet här... Nu ska vi strax ut, paaarty paaaaaarty!!!! Yeah, we have a bobsleigh-team!! ;)  PUSS!!!!

Felicia här
Okej, jag sa att jag lovat mig själv att aldrig mer skriva blogginlägg på fyllan men eftersom jag ändå är rätt nykter och du är bäst gör jag ett undatag. Flamingo och 550 nästa. Nu signar jag ut, slut.


Kurran: Tack alla som skrev, även om jag inte ännu har läst era kommentarar. Jag älskar er! Men jag saknar Johanna, SingelTvåan! <3








In i dimman!

 

Nu är jag laddad och väntar på tjejerna! Jag känner på mig att det här kommer bli en grym kväll:) Men jag kommer dock sakna två av mina partyprinsessor, Mikkis och Johanna. Det går rykten att jag ska rulla, Mia krypa och Martina åla sig hem inatt;) Och sen är det Felicias sista utekväll i Södertälje för i sommar!


The Rachel Zoe Project

(I have no makeup, natural 100%)

I studens hetta sitter jag och äter nudlar och kollar på The Rachel Zoe project. Snart är det dags att börja städa och fixa innan folket kommer ikväll. Som det ser ut så blir vi runt 8 st:) Vet ännu inte vad jag ska ha på mig, börjar få lite småpanik.. Men någon kan jag nog hitta i garderoben!

Husch Husch


Kristallengalan



Äntligen kommer den eftetlängtade helgen, har nog aldrig behövs helg så mycket som den här veckan. Shiet vad mycket det har varit på jobbet. Rekord på ordrar/fakturor(iof bra), reklamationer, felleveranser som betyder tjuriga kunder, sena leveranser, fick en rejäl utskällning av en kund, 2 strömavbrott inom 1 timme. Nu börjar jag förstå vad folk menar med att gå in i väggen. Ska bli skönt att jobba till 17 igen nästa vecka, så hinner man andas ut och slippa stressa för att få allt klart innan hemgång.

Iaf, denna dag var lite lugnare än de andra dagarna i veckan. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, halsat i mig cola för att kunna hålla mig vaken, höll på att somna vid 17-tiden. Ikväll har 3 av världens härligaste tjejer varit här och umgåts med mig. Felicia, Milla och Jessica:) Tacl tjejer för ikväll och våra heta diskutioner om att SVT nästan fick alla priser på Kristallengalan=p

090827

Dagens planer:
- Jobba 8-14
- Tvättstuga
- Myskväll

Galna


(Bjuder på en bild från Rhodos! Bästa veckan under detta år)

Helt slut efter den här dagen med. Tanken att träna efter jobbet fanns inte efter att jag kom hem från um. Folk är som galna just nu, eftersom glödlamporna ska förbjudas 1 september. Alla ska verkligen bunkra! Ingen verkar hinna med någon på jobbet längre, jag ligger efter med både fakturor och ordrar. Jag hoppas verkligen inte det är lika mycket imorgon!

Efter jobbet idag så möttes jag och Mikkis upp och gick upp til um. Såklart fick man vänta länge, tror det var 45 min. Men efter ca 30 min kom det upp ett gäng killar i 20-årsåldern som tydligen skulle testa sig för Klamydia, eftersom dom skulle kissa, haha! Dom satt och underhöll oss med olika samtal.  Ikväll har jag bara tagit det lugnt, har inte orkat göra så mycket med.


Mina nya boots jag ska ha i höst


Sexy Bitch



Den här låten kommer gå på repeat på lördag =D

09-08-27



Dagens planer:
-Jobba 8-16
-UM med Mikkis
- Träna?

God natt Sverige!


Kom hem från bion för ett tag sen. Filmen var hur bra som helst, man blir aldrig besviken på Beck;) Nu är det bara att vänta in nästa film! :) Pratade med Johanna när jag gick hem och saknaden blir bara större och större. Första utgången utan henne på ett väldigt bra tag blir nu på lördag, det kommer verkligen kännas!

Medans jag och Linnéa väntade på hennes buss pratade om framtiden. Om våra pluggplaner, bostadsplaner m.m. Det var verkligen skönt att prata av sig, framför allt till sin bästa kompis:) Tack för pratstunden hjärtat! <3

Nu blir det sängen! God natt!

Bilder från idag:




Till er som har missat det. Här har ni min framtida man. Jag ska nämligen
gifta mig med Peter Magnusson ;)

Tiderna förändras..

Nu när jag har köpt ny data så förde jag över en massa gamla bilder från min förra.
 
Blondis-tiden, alltså fjortistiden..






..Sen blev det brunt och har varit det i 5 år




Mot bion!



Nu kilar vi på Sverige premiär av Beck!

Lågkonjunktur?



Även denna dag har varit galet mycket på jobbet! Ordrarna bara rullar in, fakturur bildas som höga berg. Jag fattar inte vad dom menar på nyhteterna när dom säger att det är lågkonjunktur?  Och det blev ju inte bättre idag att det blev strömavbrott, tom 2 st! På ett sätt ska det bli skönt att få nya arbetstider nästa vecka, då slutar vi 17 ist 16. För då slipper man stressa som en idiot runt halv fyra. Just nu sitter jag och Linnéa och kollar på Christine, laddar upp för bion som börjar vid 21. Hoppas hoppas filmen är bra! Men man blir ju alldrig besviken på Gunvald;)

Martin Stenmarck - Tusen nålar

090826



Dagens planer:
- Jobba 8-16
- Städa
- Bio med Linnéa. Premiär av Beck!

Bröllop 2009-08-22

Var på bröllop då min moster och och hennes man gifte sig. Ett jätte fint bröllop!











Storshopping och Powerwalk



Nyss hemkommen från gymmet. Det blev ett powerwalk-pass på 40 min, gissa om jag var död efteråt. Shoppingen idag gick över förväntan. Kom hem med allt för mycket saker. 2 par skor, ett par gymbyxor, ett par jeans och lite smink.

Nu är det tags att äta lite mat, Tonfikssallad:)

Mot stan

Sitter på bussen ner mot stan. Det har varit grymt mycket på jobbet idag, så jag förtjänar lite shopping nu:) hade även tänkt att gå och träna, men vi får se hur det blir med det, haha!

090825



Dagens planer:
- Jobba 8-16
- Ev lite shopping, LÖNEDAG!!
- Träna, powerwalk
- Tvätta/Städa

Skönhet


Denna väst har jag lyckas raffat åt mig:) Antingen kommer den se grymt snygg ut på eller kommer den se hemsk, jag hoppas på det första;) Och det bästa, fick rabatt med hela 10%, haha!

Nu väntar sängen. Jag ska upp klockan 6.30 imorgon.

Börjat blogga igen


(Bilden tagen i lördags innan bröllopet jag skulle på. Mikkis vågade mitt hår)

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Dels så tappade jag helt lusten att blogga sen så hann jag inte. Så jag passade på att göra om bloggen, hoppas ni tycker om den:)

I fortsättningen lovar jag bättre uppdatering och mycket roliga bilder:)

Skriv gärna en kommentar om det nya utseendet, muntrar verkligen upp efter så här mycket slit! :)

Nerlagd

-Bloggen är nerlagd tills vidare-

Gröna Lund


Idag blir det Gröna Lund med bästa Linnéa! Vi har precis avnjutit en härlig frukost framför Våra Bästa år. Ska snart hoppa i duschen och sen bär det av till Gröna Lund. Och Linnéa säger att hon ska få mig att åka Uppskjutet! Lycka till säger jag, mohaha! Känner på mig att det kommer bli en rikigt bästisdag:)

Utgång nummer 2

Just nu är jag så opepp man kan bli tror jag. Är fortfarande sjukt seg efter gårdagens utgång.

Gårdagen började hemma hos mina föräldrar där min bror firades, hela 17 år blev han. Så nu är det nedräkning till 18;) Vid 21 åkte jag hem till  mig där Linnéa, Johanna, Marina och Martina höll hus. Vid elva drog jag, Johanna och Marina till Flamingo där vi tog en cider satt och bara myste i deras lounch:) Johannna och jag drog vidare till 550 där det var ganska mkt drag. Man märker verkligen skillnad på åldersgruppen på fredagar och lördagar, det var mycket 18-19 åringar igår. Kvällen slutade kanske inte som jag hade önskat.

Och ikväll kör jag igen, haha! Ikväll kommer Felicia, Becca, Marina och kanske Johanna hit. Har inte festat med Felicia och Becca på jätte länge så det ska bli jätte kul att gå ut med dom:) Hoppas på en grym kväll!

Pitbull - I know you want me, kommer gå på repeat ikväll!


Ny dag

Får se vad jag kommer få ut av den här dagen:)

Mys med mig själv



Helt slut efter den här dagen.Trots att det inte är så mycket att göra på jobbet så blir man exremt seg eftersom det är så lite att göra. Så jag längtar verkligen till hösten när vi har högsäsong och det finns massor att göra. Efter jobbet gick jag och handlade lite, bla så slankt en Vecko Revyn med, jag har blivit helt galen i deras korsord, jag som inte ens gillade korsord förut!

Blev en powernap framför tvn sen tog jag tag i att städa här hemma, fy vad äckligt det var på golvet! Storstädade i badrummet. Bla fick badkaret en rejäl omgång och sen städa jag i min badrumshylla:) Till middag ikväll blev det tonfiskröra med rostbröd och en kopp te, pefekt om man inte är så jätte hungrig:)

Trip till ikea?

Nu börjar det verkligen bli dags att åka till ikea, min inköpslista börjar bli lång

- Sängöverkast
- Sängbord
- Galgar
- Toalettsits
- Ljus
- Sänglampa


Har tråkigt

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Skrattar nog ganska lätt just nu, übertrött!
Favoritgodis: CHOKLAD
Är det nåt du absolut inte äter: Schnitzel, Pytt i Panna, Lakris, Oliver..
Kläder just nu: Vardagskläder
Musik just nu: Rix fm
Fisk eller badkruka: Fisk för det mesta
Längd och vikt: 166-167cm, vikt är hemlig
Favoritväder: Sol såklart!
Spelar du nåt instrument: Nej, men spelade blockflöjt i lågstatiet(hela klassen var tvugna)
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Både och
Vem/Vilka är viktigast för dig: Mina närmsta vänner och min familj
Bästa film: Oj, finns många. Sex and the city är grymt bra!
Tror på liv på andra planeter: Vet inte
Kommer du ihåg din första kärlek: Hahaha, yees;) Var kär i han när jag var runt 6-7 år, och träffade han efter ca 10 år förra året. Det var ganska kul :)
Älskar du henne/honom fortfarande: Hahaha nej, jag har lyckats gått vidare :P
Har du några homosexuella vänner: Bisexuell om det räknas
Tror du på mirakel: Yees
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Yes!
Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte!
Hur många barn har du, vill du ha: Ingen aning, måste hitta någon först som vill ha barn med mig ;) Men kan tänka mig 2-3 st.
Bio eller promenad: Beror på, gillar båda!
Är du kittlig: Skoja inte! Jag är så kittlig under fötterna som jag jag kittla mig själv!! Nacken är väldigt känslig.
Snarkar du? Tydligen, har fått höra det av 3 personer på kort tid. Jag skyller på min förkylning
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Njaa, en del.
Äckligaste insekten: Är kackellackan en insekt?
Största svaghet: Att jag kan vara för snäll
Det här är jag bra på: Spendera pengar :P
Bästa bok? Läser knappt något, med Denise Rudbergs böcker är bra:)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kanske att vara osynlig
Vad vill du jobba som? Ingen aning:(
Chips, morötter eller godis? Chips eller godis
Pizza eller hamburgare? Beror på, men oftast blir det pizza
Skriver du dagbok? Skrev när jag var liten. Har läst lite i dom och jag verkade vara så jäkla självgod när jag var liten:P Men nu skriver jag blogg.
Har du någon flickvän/pojkvän? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har varit sugen på att pierca naveln sen jag var 16 typ, men vågar helt enkelt inte. Sen har jag funderar jag på att tatuera mig...
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Alla vill väl ha det städat? Men kan inte säga att det är så städat hos mig just nu :P
Gungar du på stolen? Nej
Hur är din drömtjej/kille? Oj, jag vet inte. Snäll, omtänksam rolig, brunett är ett plus ;)
Hur många syskon har du? En bror
Vad är du mest rädd för? HÖJDER och mörker
Är du rädd för blod? Nja, inte så mycket
Saltar du på maten? Om det inte är tillräckligt med salt
Gillar du att sjunga? Gillar och gillar, har inte världens finaste röst, men sjunger kan jag göra ibland :P
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhälle/Ekonomi. Det var ngt som jag ville gå just då
Anser du att du är stark? Ha Ha Ha, NEJ!
Brukar du sola? På sommaren när solen är framme
Vad gör du om du får hicka? Inget speciellt
Röker du? Nej
Snusar du? Usch nej!
Kaffe, te eller inget? Kaffe och Te
Har du en besatthet? Nope

Semster!


Ge mig semester nu! Just nu ligger jag en dag före veckan, inge kul alls! Den här veckan har gått långsamt, blääää!

<3



Tack hjärtat för pratstuden ikväll, jag behövde verkligen det! Hoppas på många myskvällar, promenader och allt annat vi ska hitta på i höst:) Har inte varit den bästa på att höra av mig, men det ska bli ändring på det! Loove you<3



Höstkläder

Då var man 1500:- fattiagare..





Tvättstuga 17:30-21:00

Dags att kila hem. Ikväll väntar tvättstuga, har inte tvättat på 3 veckor, mest pga brist på tvättider och sjukdom. Mimmi, Linnéa och Johanna kommer även förbi, vet inte rikigt vad vi ska hitta på.

Dags att gå mot bussen

Jag saknar mina vänner



Linnéa, Kommer inte ens ihåg när jag träffade henne sist?! Måste varit när vi var på bio tillsammans? Trots att vi håller telefonkontakt ganska ofta så är det inte likadant som att få träffas och bara umgås:) Ofta jobbar vi om varandra, blir sjuka, eller så ska Linnéa hinna träffa Owe. Nästa vecka har jag semester och hon är långledig, så jag hoppas vi hinner ta igen lite tid! <3

Felicia, Träffade henne senast när vi hade sjukstuga, det var två veckor sen. Jag och Felicia har verkligen förmågan att jobba om varandra! Igår slog tanken mig att vi inte har varit ute tillsammans sen hon kom hem, hur är det möjligt?! Tanken att du snart åker hem gör mig lite småstressad, vi måste ses oftare!! <3

Snart semester

(Skrivet igår kväll, men glömde publicera)

Nja, sushi är nog inget för mig. Var nog sista gången jag åt det.

Dagen har rullat på som vanligt. Jobbat till 16, sen gick jag ner på stan och gjorde lite ärenden. Hemma så tog jag tag i städningen, hann inte ena klart med hälften vad jag skulle göra:P

Räknar ner dagarna nu inför den sista semesterveckan. Har nästan hela veckan planerad, skönt att hitta på saker:) Blir bla kryssning, gröna lund, ev kräftskiva och födelsedagsfest:) Tänkte även hitta på lite bus den veckan;)


Ny chans

Hela dagen har jag varit sugen på sushi. Sist jag smakade det så tyckte jag varken det var gott eller äckligt, så måste ge sushin en chans till innan jag lägger ner det :p


RSS 2.0