Lugn Helg!

Tillbaka till verkligenheten! Kom hem från stugan för några timmar sen.

Igår gick jag lite på stan i Eskilstuna, hittade bla en träningsväska, behövde en ny eftersom den andra har gått sönder. Så nu har jag en likadan som Johanna och Linnéa, Johanna grön, Linnéa svart och jag har en brun:) Bästa var ju att den var 20% rabatt på den:) Sen blev det puder och en julklapp till mamma. Mötte upp mamma och pappa efter några timmar efter att dom varit ute på julmarknad, vi gick och fika på ett jätte mysigt kafé, påminde lite om tratten men utan den dryga personalen;) Kvällen spenderades framför tvn, och redan nu märker jag att vi ska ha två tv ute i stugan, eftersom jag blev nedröstad av att kolla på Lilla Melodifestivalen ist för Stjärnor på is. Just vid det tillfället ångra jag mig som faan att jag inte var kvar i Södertälje och gick ut med tjejerna! Efter lite löst korsord gick jag och la mig vid halv elva.

Idag vakna jag runt halv tio, pigg och utvilad, inte konstigt, hade ju nästan sovit i 10-11 timmar=p Mamma och jag drog ut till Tuna Park vid 12. Där blev det mer shopping, pjamasen jag skulle ha önskat mig i julklapp, tänkte det var lika bra att köpa den nu innan den tog slut och sen fick jag även 30% rabatt eftersom jag är medlem på Lindex, ett par kängor och ett par toffler som jag ska ha på jobbet. Eftersom jag inte fick lägga pengar på sprit denna helg så blev det på extra mkt shopping;)

Måste också få skryta lite om min viktnedgång också! När jag skulle prova en klänning i lördags på hm så tog jag den strl jag haft i ca 6 månader, och när jag fick på mig den så var den för stor, jätte mkt! Skulle kunna haft två strl mindre, men jag provade aldrig ngn ny. Sen idag så skulle jag prova en klänning för julbordet och som jag skulle kunna ha på julafton.Dom hade bara strl 38 men jag chansa och prova, och den gick på=D Men det var lite för liten vid brösten,men jag fick ihop dragkedjan! Har inte kunnat haft strl 38 på nästan ett år! Jag var nog världens lyckligaste då=p

Lite bilder


Pjamasen, puderet och julklappen:)


Dom nya kängorna och tofflorna!



Glömde ta bild på gymväskan, men ni får fantisera om den;)


Ut Till Landet!

Nu far jag ut till landet, är tillbaka imorgon igen! Och tjejer, ha så kul ikväll! Festa lite för mig med;)

Buset Avslöjat

Har varit och kollat på en lägenhet på stan, på St:Ragnhilldsgatan som ligger mitt emot Luna. Jag och Linnéa var och kolla på den i måndags kväll. Det är en etta på ca 40 kvm med ett stort kök, rätt så stor klädkammare och badkar i badrummet. Den är ganska fräsch, man behöver inte göra så mkt på en gång. Det hade varit några där innan och kollat så jag var inte så säker på att jag skulle få den.

Sen ringde killen som har lägenheten i onsdags och berättat att han hade pratat med sjävla hyresvärden och bad mig ringa henne. Ringde henne på en gång men då skulle hon inte komma in förens idag. Så idag prata vi lite och hon tog mitt personnummer, fick även veta under dagen att jag är den enda hon har pratat med, så det är till 90% säkert att jag flyttar ner till stan den 1 februari=D 

Det enda som kan hindra mig nu är att jag inte blir godkänd som hyresgäst eller att dom hittade har hittar ngn annan hyresgäst. Så på tisdag får jag ev det slutliga beskedet om lägenheten:)

Hemmakväll

Träningen idag gick sådär, kände inte mig rikitg nöjd när gick därifrån, men nu har jag iaf varit på gymmet tre dagar den här veckan:) Jag och Linnéa gick löpband i ca 30 min. I slutet när jag stod på löpbandet så kände att det började lukta mat, trodde jag hade fått fel på luktsinnet eller ngt=p Men sen fick jag svaret! Det var ett cateringföretag som var där och visade sitt sushisortiment. Var verkligen tvungen att smaka, eftersom jag ha hört så mkt delade meningar om sushi. Och en sak är klar, jag skulle aldrig betala för att äta det;) Det enda som jag tyckte om var laxbiten med ris:)

Har bara varit hemma i kväll. Tanken var att gå över till Linnéa, men jag är helt slut i kroppen efter denna vecka. Sen blev jag lite skrämd av att mamma berättade att en tjej nästan blivit våldtagen här om dagen i Geneta=/

Telefonsamtal

Idag hoppas jag på ett väldigt positivt telefonsamtal!

If I Were A Boy



"It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong
"

Vad Har Hänt Med Afro-Robert?!?!

Nu ska jag börja detta inlägget med att klaga! Vad i helvete har hänt med Afropasset på World Clas?!?! Från att ha varit mitt favorit pass så har det blivit det sämsta passet jag varit på, iaf dom två sitta gångerna!! Hade verkligen hoppas på att Robert skulle vara tillbaka idag, men nej nej, samma tjej som sist! Det är inte direkt henne det är fel på utan på själva passet, dom har tolalt gjort om det! Okej att man gör om ett pass efter en termin, men varför just mitt i en termin?!?! Förut gick man därifrån svettig som en gris, idag kändes det knappt som man hade rört på sig! Ska verkligen ta upp det här med World Clas! Och Johanna, jag är lätt på att skriva en insändare till LT;)

Dagen har annars varit bra. Sjukt mkt att göra på jobbet som vanligt! Idag var vi en mindre på kontoret och det märktes, jag fick tex hjälpa fler kunder en vanligtvis, och jag chockade mig själv lite, jag vet mer om lampor än vad jag trodde:) Kul när kunder är nöjda:) Känns som det väntas övertid imorgon på jobbet imorgon eftersom jag slutar 16, men tror jag ska lägga upp ett schema på alla saker jag har att göra, då kanske jag är klar till 16:)

Träning imorgon med, tror det bara blir löpband för mig imorgon! Trodde aldrig jag skulle vara såhär motiverad till att träna. Har hållt målet att komma iväg tre dagar i veckan:) Men väntar bara på att det ska komma ett bakslag snart!


Punkt Slut!

Lyckad kväll med Katta:) Först gick vi runt lite på stan, skulle hitta ett par vinterskor, men inga som jag gillade så mkt att jag verkligen ville ha ett par. Sen gick vi till gamla Waynes, jag tog en wok:) Hur gått som helst!

Snart väntar sängen, måste komma i säng för imorgon blir det en hård dag igen. Först jobb till 17 sen träning, afro 45 min ist för 30 min. Ska bli intressant och se hur dom gjort passet:)

Inte så mkt mer att skriva, vi hörs imorgon!
Gonatt!

Buset Fortsätter!

Den här dagen har gått lika fort som igår. Känns så skönt att ha saker att göra hela tiden:) Ska snart börja fakturera som kommer ha saker att göra tills dag jag går hem:)
Fick ett väldigt possitivt samtal idag på förmiddagen, nu håller jag bara tummarna att det kommer gå denna gång! Så ev på fredag kommer jag få veta;) Och då kanske ni får veta vad jag har hållt på med och busat med;)

Efter jobbet ska jag ner på stan och träffa Katta, vi ska fika eller äta, får se helt enkelt:) Måste även hålla i pengarna nu, hade mkt räkningar att betala igår och så är det jul snart, runt 1000:- kommer gå till julklappar i år.

Helt Slut!

Då var snart den här dagen slut

Det gick grymt fort på jobbet idag, hade hur mkt som helst att göra det. Bättre det än att inte ha ngt alls att göra:) Fick inbjudan till julfesten idag. Den 11 december slår vi klackarna i taket på Engsholmsslott ute på Mörkö:) Igår skröt gubbarna om hur mkt dom ska dricka, jag avstår nog spriten överhuvudtaget i år och håller mig till julmust. Efter fjolårets julfest kommer jag nog aldrig dricka sprit på en julfest;) Men det ska bli grymt kul att få gå på julbord med jobbet, kan nog bli rätt intressant att få se dom äldre lite runda under fötterna;)

Kvällen spenderades med Mikkis, Emma och Moa. Vi åt på Nancys och snacka en massa skit:) Efter det sprang jag iväg på ett hårt pass, Step Up 45 min. Och jag lovar jag höll på att döö! Den här gången var det en ny tjej som hade passet, och den här gången hängde jag med i nästan hela passet, så jobbade mer den här gången än förra:) Såg hur Skinni jeansen kom närmare, hahaha!

Mys Med Tjejerna!

Om 1½ timme ska jag ner och träffa tjejerna på stan. Ska bli väldigt kul och ses:) Och Emma har jag inte träffat sen min Halloween fest. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men ngt kul blir det alltid;)

Jobbat som en dåre idag känns det som! Tiden har gått exremt fort efter lunch, tyckte jag åt för 30 min sen=p Har lite kvar att göra så känner mig lite stressad, måste vara klar till 17 eftersom jag jag måste hinna med bussen. Träning idag också, ska gå på Step igen, dock själv denna gång. Ska ställa mig längst bak denna gång så jag slipper skämma ut mig själv, haha!

Mot Rätt Väg!

Ställde mig precis på vågen, och den visar -1kg idag! Känner att jag är på rätt väg!

Fullplanerad Vecka!

- Måndag, Ner på stan och möta Linnéa för att fixa våra julklappar vi ska ge varandra
- Tisdag, Ev träffa Emma och Martina efter jobbet, sen träna Step vid 19:15
- Onsdag, Träffa Katta efter jobbet
- Torsdag, Träna afro 45 min=D
- Fredag, Träna på gymmet ca 1 timme, Idolkväll hos Becca på kvällen:)
- Lördag, Ut till landet med familjen, ryktas om julmarknad i Torshälla
- Söndags, Förhoppningsvis shopping med mamma


Lista :)


Matvanor
Bästa maträtt? Finns mkt jag tycker om, men Wok och Grekiskt är det bästa!
Bästa dryck? Cola, men dricker inte det så ofta längre. Ramlösa med Granatäpple gäller nu!
Hat dryck och maträtt?   Lättöl  "söndags stek"
Bästa alkoholdryck? Cube <3<3<3
Använder du smör på smörgås? Yes, Lätt & Lagom
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis!
Favoritglass? Är inget stort fans av glass


Shoppingvanor
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Minst 1000:-
Har du mer skor än kläder? Nej
Favoritplagg? Jeans
Hatplagg? Body!

Arbete, utbildning
Jobbar eller pluggar du?
Jobbar
Vad vill du bli? Ingen aning!
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Yes
Är lönen viktigast? Nej, men det väger en del


Boende
Lägenhet eller hus?
Radhus med familjen
Framtidsplaner med boende? Just nu är det att skaffa en egen lägenhet. Men senare i livet skulle jag vilja ha en stor villa utanför Södertälje
Litet eller jätte stort? Lagom
Drömboende? Ett stort hus vid sjön:)
Landet eller mitt i stan? Ngt mitt i mellan;)
Mysigt eller sterilt? Mysigt:)

Lite allt möjligt
Har du barn?
Nej
Är otrohet okej? Absolut inte!
Älskar du någon? Yes, väldigt många!
Betyder familjen mycket för dig? Allt betyder det!
Är du lojal? Yees
Tycker du om att dricka dig full? Haha! Ibland!
Hemmafest eller gå ut på krogen fest?? Hemmafest!


Vad Underbart Med Julmarknad!

Idag har jag tillbringat dagen med pappa genom att gå på julmarknad tsm. Inte så ofta vi gör saker sjäva tsm! Runt halv tog begav vi oss till Taxinge där julmarknaden väntade på oss:) Alltid lika mkt folk som vanligt! Blev en hel del shopppande för oss. Jag köpte knäckebröd, en limpa med smak av vitlök, basilka och soltorkade tomater och så ett slags knäckebröd med smak av saffran:) Pappa köpte tre limpor bla med smak av pepparkakor, tre olika senaper, en väldigt god med smak av champange (den kommer jag äta upp), marsipan. Storshopping på marknaden helt enkelt:) Älskar verkligen att gå på julmarknad, man får en sån julkänsla inom sig:)

Ikväll ska jag bege mig ner till stan där det väntar mys hemma hos Doran. Blir fika med en hel del tv tittande, Oth, GG och EMS står på schemat:) Nu ska jag springa ner och hänga tvätten!

Vi Kommer Att Klara Det Här Gumman!

Just nu är jag så grymt pepp att jag tagit tag i mitt liv och ska gå ner dessa 12 kg på ett år, det låter jätte mkt, men jag vägde -12 kg för 1½ år sen. Idag har jag bara ätit hälften av kcal (kolirier) jag får äta. Och nu känns det verkligen som jag kommer klara det:) Och jag längtar Linnéa tills du får komma igång och träna ordentligt, för då jävlar ska du få se vem som kommer peppa dig på gymmet!



Vet att vi kommer klara det tillsammans! Nästa höst så kommer vi vara så jävla snygga!

Härlig Lördag:)

Dagen började med att jag plöjde igenom veckans avsnitt av Andra Avenyn, förut följde jag det slaviskt, men efter en dålig start av säsong 2 så har det blivit en serie jag kollar igenom på helgerna ist. Sen bar det av till gymmet där jag gick löpband i 45 min. Kunde lika gärna ha gått ute, men eftersom det är så kallt och halt föredrar jag ett varmt gym med bra tv underhållning vid löpbandet:)

Fick stressa som en galning hem för att hinna med tåget, men min snälla pappa kunde skjus mig:) Mötte upp Mikkis och Sandra på centralen, och sen upp mot Sthlm. Vid halv fem mötte vi upp Joehoe. Det blev tre par jeans, ett par som jag ska lämna tillbaka dock! Ett par till mormor trosor, hade 30% rabatt på Lindex så fick ju passa på;) Blev även en fin ögonskugga på Make Up Store. Blev tipsad om en bra foundation från Face av Doran, blev lite sugen på att köpa den=p
Blev middag i Kungsan, wok med kyckling och räkor, men kunde ha varit utan räkorna.

Sen styrde vi klackarna mot bion, det blev Saw 5. Jag det skulle inte förvåna mig om dom börjar göra en serie, för det känns som den filmen aldrig kommer få ett riktigt slut. Men jag kan verkligen rekomendera att se den! Just nu sitter jag bara hemma. Ska skriva in lite på Viktklubb sen ska jag nog kolla lite på tv, sen sova. Helt slut just nu!

Bilder från idag kommer upp imorgon, tar mig säkert en timme att få upp dom!


Gonatt, Nu Går Jag Och Lägger Mig!

Helt slut, så nu ska jag sova! Imorgon blir det träning och myskväll i Sthlm!

Pms Kärring, Thats Me!

Tjejer! Imorgon får ni se upp för en Pms kärring;) Jag upptäckte nyss att jag blir irriterad på nästan vad som helst! Och det som jag sa till Linnéa, tror jag blir irriterad bara för att jag inte får äta/dricka det jag vill. Skulle inte förvånar mig om jag börjar gråta för att jag inte får ta ett glas cola. Har iaf fått god mat ikväll, fläskfile med Pommes!

Nu ska jag kolla klart på Idol! Johan måste ut!!!!

Som En Knarkare Är Jag På Avvänjning!

Dag att skriva lite blogg tänkte jag, dålig uppdatering idag!

Dagen har gått ganska fort idag med. Hade alltid saker att göra kändes det som:) Jag syndade lite till fikan idag, tog en väldigt liten bit av en wienerbrödslängd, men kunde verkligen inte sitta där när alla andra åt=p Men men, det är ju fredag och då måste man få unna sig lite! Tanken var sen att gå från jobbet till stan, men eftersom det var kolsvart, -4 grader och blixthallt så tog jag bussen. Annars hade jag nog kommit hem vid 22 ikväll om jag skulle gå!

Hade en tuff utmaning när jag var på Maxi med pappa och bror. Att gå förbi godis, chips och läsk var inte det roligaste! Bara tanken att få hälla upp ett glas cola, ha en godisskål med en massa Lysmelk och en skål med ostbågar har aldrig varit så lockande som idag! Ville nästan sätta mig på golvet och gråta på Maxi. Ist blev det en Ramlösa med smaken Granatäpple, en gurka(gurkastavar) och sen blir det en dipp till! Känner mig så j*vla stolt:)

Ikväll blir det Idol med pappa, tror inte min bror lämnar sitt cs för Idol, men man vet aldrig. Mamma är i GBG i helgen med en kompis, dom ska gå på julmarknaden på Liseberg och sen kolla på Nanne Grönvall. Så ikväll hoppas jag och hela tjejgänget på att Johan åker, vi får ha sms kontakt ikväll eftersom vi har Idolkväll på olika håll:)

Blir flera inlägg ikväll, var så säker på det;)

Bus På Gång!

Kanske har lite bus på gång snart, men inte riktigt säker. Men lovar att jag inte ska tatuera mig;)

Åter Imorgon!

Orkar inte skriva ngt idag! Helt slut efter träningen, så nu väntar duschen och sen sängen!

Läggdags!

Igår tänkte jag vara duktig att gå och lägga mig i tid, men vad händer?!?! Jo jag kan inte somna! Linnéa, du som alltid säger att jag somnar så fort=p Låg och vände på mig i minst 30 min!

Och jag skulle ha varit kvar i sängen idag! Har väntat på den här dagen! Tyckte bara allt gick skit och hade ingen jobblust alls, men jag kämpade till kl 17:40, jobbade tom över. Ville ha det mesta klart innan jag gick hem. Har bara varit hemma ikväll, laddad inför afron imorgon! Är fortfarande lika pepp som igår!

Nu väntar sängen, målet är nu för tiden att vara i säng till kl 22:)

Dagens bilder



Dagens Outfit


Nu är kakorna på jobbet utbytt mot frukt:)


Felicia, eftersom du inte har någon snö nere i skåneland så får du en bild tagen idag på våran fina snö;)

Helt Slut

Är hur seg som helst just nu, så orkar inte skriva så mkt nu!

Dagen har varit helt okej! Inget roligt eller tråkigt hat hänt på jobbet. Jobbade helt enkelt på som vanligt:) Hann hem i mellan innan det väntades träning med Joe på World Clas. Det blev uppvärmning på gymmet och sen blev det step:) Och gissa vad lost jag var ibland! Men jag klarade mig igenom hela passet:) På torsdag blir det afro,sheit vad jag längtar!

Nu väntar duschen och sen säääängen! Kommer somna på en gång!

Mitt Nya Liv Började Igår!

Igår skrev jag in mig på Viktklubb.se Känns jätte bra faktiskt. Ska ta lunchen till att studera hemsidan så jag förstår allt. Satt uppe till kvart över elva igår och skrev in vad jag hade ätit, tar tid att leta rätt på alla matprodukter! Så ska ner på stan idag och köpa ett anteckningsblock, så jag håller reda på allt jag stoppar i mig. Känns lite jobbigt att hålla reda på allt, men jag måste verkligen klara det där! Om ett år ska jag komma in i mina skinni-jeans (ni som sett SATC vet vad jag pratar om), kanske tom att dom ska vara lite förstora.

Blir träning 3 dagar denna vecka!

+ Idag - Gym och ev Step
+ Torsdag - Afro och ev Step
+ Söndag - Aerobic

Beach 09, here i come!


Mitt nya liv!

Spa-kväll för hela slanten!

Har spenderat hela kvällen i badrummet känns det som, men härligt var det:) Hann göra nästan allt jag skrev tidigare, allt förutom fotbadet, men det ska jag göra i veckan:)

Idag på jobbet gick det bara bra, förutom två saker! Den första var att våran frankeringsmaskin gick sönder!!! Varken jag eller ena chefen fick igång den. Så imorgon ska vi ringa suporten! Eller chefen tog på sig det;) Andra saken att en av våra otrevligaste kunder ringde idag och klagade över hur jag hade fakturerat hans faktura. Det värsta är att han låter så arrogant i telefon, som han var bäst i hela världen, och sånt kan störa mig som faaaan! Så jag hänvisade till chefen och bad han få ringa upp kunden! Kul att den förbannande kunden förstörde hela min dag typ! Var rätt nära på att be han dra åt helvete, men då hade jag nog inte haft jobbet kvar=p

Nu väntar sängen, men innan bjuder jag på bilder från i helgen och spa-kvällen!


Jag och Mikkis var laddade till max!


Linken, Joe och Prinsen:)


Mikkis och Linken kör arga leken


Min Asti, min Passoa och min Cube, alkisvarning? ;)


Lika söt som vanligt:)


Drog vidare på förfest nr 2, här är Sandra och Anna


Visst skulle jag och Linken  passa som muslimer?


Tror någon blev väldigt arg när han inte fick med sig ragget hem=p


Spa-kvällen:)


Ingen spa-kväll utan en massa ljus:)



Sådär. Där har ni en massa bilder:) Sen måste jag tacka min nära vän Mia som la upp mig som en av sina favoritbloggar:) Det värmer i hjärtat att du gillar mig blogg och lovar att blogga lika bra som du skrivit:)


Hemma Spa

En timme kvar på jobbet:) Har en del att göra så denna timme kommer nog gå rätt fort!

Ikväll har jag bestämt mig för att ta hand om mig själv. Helt enkelt ett hemma spa, där det blir:

*Peelning för hela kroppen och inpackning för håret
*Smörja in hela kroppen med body butter från Body shop, Papaya lukt
*Fotbad med filning och avslutas med fotmassage
*Peeling för ansiktet, ansiktsmask
*Färga ögonbryn och ögonfransar
*Måla naglarna


Så jag kommer ju ha fullt upp hela kvällen. Jag ska även skriva in mig på Viktklubb.se Nu är det dags att ta dag i mitt liv, och nu är jag verkligen pepp och har verkligen inställningen till att göra ngt åt det hela! Linnéa gick med idag så vi två kommer peppa varandra! Åh tack ännu en gång gumman för dom fina orden du sa om mina mål, värmde verkligen i hjärtat<3 Nu är det slut ätit på massa onyttigheter. Välkommen Ramlösa och Ramlösa som ska bytas ut mot colan, nästan iaf;) Och godiset och chipsen som ska bytas ut mot popcorn! Jag klarade det förut, så hoppas jag klarar det igen:)


Lista :)

Dagens humör: Trött som vanligt på måndagar!
Dagens mående: Bättre än igår iaf;)
Dagens borde: Betala ränkningar, och städa i mitt rum
Dagens frisyr: Uppsatt i knut
Dagens klädsel: Byxor, blus och tröja
Dagens planer: Bara ta det lugnt
Dagens vill ha: Pojkvän, lägenhet och körkort skulle inte sitta fel;)
Dagens längtan: Vår och sommar!
Dagens fundering: Tankar från helgen..
Dagens beroende: Vänner<3
Dagens tråkigaste: Att jag måste betala räkningar ikväll=p
Dagens tidning: Metro och City
Dagens låt: Hot ´n Cold med katy Pery spelas sönders i mobilen!

Bakissöndag!

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar! Shiiet vad jag blandade alkohol igår! Asti Martini, cube, brinnande shots och passoa drinkar! Och kan ju säga att det sista cuben som jag svepte i ett inte var bra!
Men jag hade skit kul med brudarna igår! Det var verkligen en toppenkväll:) Skulle ha gått på efterfest men jag valde sängen ist, usch vad jag känner mig gammal!

Just nu hänger jag hemma i Elins lgh med Johanna, vi ska ha bakis söndag med massa onyttigheter! Bilder från igår kommer upp imorgon!


Passoa rules!

Skulle bara säga att Passoa äger och att jag älsar Linnea, Johanna och Mikkis otroligt mkt!!!

Mikkan på tråden


Hellu gott folk!

Förfest i Karlhov nu. Tippar på en grym kväll med världens bästa tjejer! 

Karin är en härlig tjej! Tycker så mycket om dig! Pusssss




Klackarna mot Karlhov!

Ska snart ringa taxi som styr mig och Linnéa till Karlhov där middag och förferre väntar! Går rykten om att det ska vara mkt sprit där, bla bjuds det på shots;)

Så vi ses i dimman!


Kvällens outfit!


Lyckad kväll!

Härlig kväll med tjejerna igår! Jag och Linnéa kom först till Tumba av alla, så vi gick runt och kolla lite. Jag gjorde verkligen ett kap, köpte en bh för 49:- Mötte upp Mimmi och Mikkis lite senare och handla mat till kvällen:) Blev en rolig tripp på Ica, bla när Mimmi och Linnéa trodde att ostkakssnubben var en kvinna! Till middag blev det helstekt fläskfile med klyftpotatis med ugnstekta morröter:)

Kvällen spenderades framför Idol, och fjasko var ett faktum, hur i helvete kunde Robin åka?!?! Kan aldrig Johan åka, börjar bli otroligt irriterad på denna människa! Sen blev det Fredag hela veckan och några roliga annonser på bestofblocket.se, mkt skratt! Åkte hem runt halv tolv.

Idag blir det party till 100%!!! Är laddad som faan=D  Blir förferre i Karlhov och blir det utgång på Olles som vanligt;) Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll:)

Gårdagens bilder



Linnéa och Mikkis fixar med potatisen:)


Mikkis tyckte denna gubbe så ut som jultomten


Endast 49:- för denna bh


 


VI FÖR ALLTID<3


Vet att vi 4 kommer hålla ihop hela livet <3

5 månader och jag är 21!

Okej att man får ålderskriser när man blir 30, 40,50 osv! Men att ha ålderkris när man är 20 och 7 månader är nog inte normalt? Inom dom närsmta åren ska jag hitta någon utbildningen jag kan läsa, gifta mig (verkligen ngt jag vill göra i livet, helst innan 30) och skaffa barn (hur vore livet utan barn?). På ett sätt är det ju väldigt lång tid till 30, men jag vet hur jävla fort det kan gå! Tex gymnasietiden, kändes som vi bara gick i skolan en månad eller ngt, usch nu får jag ångest!  Och är det någon mer än jag som tycker 21 låter så jävla vuxet och seriöst?

Slut pratat om ångest! Idag är det fredag och det känns underbart! Känner på mig att det kommer gå fort på jobbet idag, jag har mer än en hel vecka att fakturera, så jag har att göra idag! Ska bli kul att träffa Mimmi ikväll :) Har inte träffat henne sen Halloweenfesten=/ Ska bli kul med mys med tjejerna ikväll!

Upptäckte nyss att jag är fullbokad tre helger i rad december
5-7 - Åka ner till Felcia med tjejerna och fira Felicia
12  - Julbord med jobbet (tror jag missar Idolfinalen i år igen!)
13  - Födelsedagsfest i Sthlm för Elin (Johannas syster)
19  - Felicia ska ev fira sig hemma i Söderälje

Klackarna i taget

Blev just nu akut trött, men kan inte lägga mig än, måste ju skriva blogg först;)

Dagen har varit rätt bra faktiskt, gick jätte bra på jobbet idag, hade saker att göra hela dagen:) Skrivit ordrar, beställa kontorsmatarial, hjälpa kunder med svåra frågor och sen hann jag med lite fakturering. Efter jobbet handla jag och mamma taco tillbehör. Sen hjälpte jag och mamma åt att städa, gick rätt så fort när man var två:) Blev mat till hockeyn, mamma ville inte missa matchen=p Jag bakade chokladmuffins under kvällen, och dom blev super goda:)

Lutar åt att helgen kommer bli super:) Imorgon jag träffa Mimmi, Johanna, Linnéa och Mikkis, vi ska hem till Mimmi och mysa, bla kolla på Idol:) Lördagen ska jag försöka få med mamma till Ikea och sen blir det utgåg för fulla muggar:) Då slår vi klackarna i taket:)

Nu ska jag sova!


Dagens outfit


Middagsmys framför hockeyn


Mina goda cupcakes!


Britney Spears - Womanizer

Chokladmuffins:)

Tänkte vara en liten härmapa och göra chokladmuffins ikväll. Såg på felicias blogg att hon skulle göra muffins och då är jag inte sämre själv och gör;) Men ist för vit choklad och hallon så gör jag mina med marabou choklad:)


Ny dag - Nya äventyr

Torsdag igen, och det är en dag med blandade känslor. Mamma skjusade upp pappa till Huddinge imorse, vet inte rikigt när han ska opereras, tror inte det var ngn bestämt tid. Känner mig som världens tönt när jag sitter och oroar mig för en polypoperation, som sagt, har kollat på för mkt Cityakuten och Greys Anatomy!

Idag är planerna att jobba, sen åka till Maxi och handla och sen laga mat. Sen ska vi städa hemma, mina föräldrar har bestämt att hela familjen ska hjälpa till och städa varje torsdag då vi inte har städerskan varannan fredag. Så jag har hela kvällen planerad känns det som, ska försöka kolla lite på Ensam mamma söker på webbtv. Jag ska lätt söka till ett sånt program om jag blir ensamstånde i framtiden;)

See yaa later!

Nytt ansikte

Som ni kanske märker har jag gjort om lite i bloggen:) Kändes att det var dags för det nu. Har suttit hela kvällen och fixat och så har jag fått hjälp av världens bästa Felicia med headern, tack så mkt!

Dagen har varit helt okej, det gick bra på jobbet, lite havt segt ibland. Imorgon ska jag få fakturera, så jag kommer vara helt slut imorgon när jag går hem, kommer snurra siffror i huvudet på mig=p Bättre blir det inte för jag och mamma ska åka och handla efter jobbet, men som tur kommer jag ev bli upphämtad på jobbet:) Och min pappa åker in på Huddinge imorgon för operation. Han ska ta bort polyperna, och han ska få vara kvar över natten. Vanligtvis får man åka hem samma dag, men dom vill ha honom kvar eftersom han har fick en hjärtinfakt för ca 5 år sen. Känner mig faktiskt lite orolig, har nog sett för mkt på sjukhusserier, kommer iaf hålla tummarna hela dagen!

Dagens bilder


Dagens outfit, malmökjolen,svarta strumpbyxor och t-shirt



Har världens bästa kompis som hjälper mig med bloggen:)


Den här söta pjamasen ska jag önska mig i julklapp!



Sonja Aldén - Du får inte

Lady Gaga - Poker Face


På lördag kööör vi brudar!

bakslag igen!

Fick inte 1an i Karlhov=/ Lät som på killen igår att jag kunde få den om jag tacka ja. Så nu vet jag inte om jag ska lägga energi på en lägenhet på 70 kvm och en hyra på 5000:- Vet att jag kan göra roligare saker för dom pengarna

blir aldrig som jag tänkt!

Ännu en gång så kom jag i säng efter kl 22:30! Efter att vi skaffat ny dusch så står jag säkert och duschar dubbelt så länge än vad jag gjorde förut=p Kolla lite på Brothers and Sisters ockå, sen släkte jag. Idag är jag utvilad, inte någon symtom alls om att jag skulle vara sjuk, så i helgen köööör vi brudar=D Sen får vi hoppas på att Johan åker på fredag, för då ska vi ju gå ut och fira;)

Idag har jag ny energi:) Skönt att vara tillbaka på banan igen efter två dagars seghet=p Idag ska jag jobba på som en galning, ligger efter med faktureringen bla. Så nu gäller det att ligga på så länge jag har energin kvar;)


Dhw, duscha och sen soooova!

Shiet vad den här dagen har varit låååång och seg. Har varit seg hela dagen, ont i huvudet och känt mig konstig, vet inte om jag håller på att bli sjuk=/ Hoppas inte eftersom jag har stooora planer för helgen;) Var och träna med Johanna och Elin idag. Fick lite information om lägenheterna i Karlhov, hon och Rikki bor ju själva där:) Har fortfande inte hört ngt från tjejen som har 1an i Karlhov än, hoppas på svar snart!

Ska snart hoppa in i ducshen sen ska jag försöka sova. Eftersom jag känner att jag håller på att bli sjuk så måste jag försöka gå och lägga mig i tid, kanske läsa lite VeckoRevyn:)

Bjuder på dagens outfit

               
             Blev kavajen idag med mina nya jeans:)



The Script - The man who can't be moved

från södra till mariekäll och från mariekäll till karlhov

snart 1½ timme kvar till jag får gå hem, eller hem och hem, jag ska till gymmet med Joe!

Dagen har gått ganska fort, inte lika fort som jag skulle vilja=p Skrev igår om en lgh i Mariekäll som jag kanske skulle få hyra i andra hand. Blir inget med det längre. Tjejen som skulle hyra ut ville bara hyra ut så 2an blev en 1a, då hon tänkte ha sina möbler i sovrummet. Men jag känner då att  jag hyr hellre en egen lgh än att ha ena rummet som förråd. Men nu har jag hittat två lgh i Karlhov. En 1a på 32 kvm och en 2a på 70 kvm. Det lät som på killen som ringde om lägenheterna att jag kunde få ta över en av dom om jag ville, jag behövde bara kolla på dom. Det roliga i det hela är att jag vet vem den som har 1an, en barndomskompis syster, världen är allt liten!

Så nu hoppas jag på att 1an ser bra ut så jag kan tänka mig att bo där:) Inflyttningsdatum är 1 februari, så jag hinner planera och så:) Mitt mål var ju att flytta innan jag fyllde 21 så jag kanske fixar det:)

Dagens

Humör: Seg
Gjort: Jobbar
Planer: Träna med Joe
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Radion, Mix Megapol
Läser: Mail
Dricker: Snart te till fikat
Äter: Blir nog en kaka till fikat

Bästa: Mina vänner
Sämsta: Att det är långt till helg
Väder: Grått och trist som vnligt


sängen väntar

Då var nästan den här dagen slut. Fullt upp nästan hela dagen känns det som.

Efter jobbet åkte jag ner på stan. Make up store först. Och det gick ju inte så bra som jag trodde. Tjejen som jobbade där visste inte hur hon skulle göra med den skadade flaskan, eftersom den var köpt i skärholmen, va fan har det för betydelse?!!?! Hon tyckte att jag skulle komma in i morgon och prata med chefen om det. Hur jävla svårt ska det vara att reklamera en sak?!?!!
Vidare till Jc där jag verkligen fick hjälp. Köpte ett par jeans, dyyyyyra var dom, men får se dom som en invenstering. Mötte upp Linnéa som varit på möte, vi tog samma buss hem:) Har bara varit hemma och tagit det lugnt, kollat på tv med min bror. Ska strax gå och lägga mig, är jätte trött!

Dagens bilder


Dagens outfit :)


Dagens köp, jeans, hårspray och pads


R.I.O.- Shine on

ge mig en ipren!

Trodde verkligen inte den här dagen skulle gå så fort som den gjorde. klockan är redan kvart över fyra och jag slutar om 45 min:)

Att dagen gick så fort kanske beror på att jag har fått massa samtal och 1000 ordrar känns det som=p Sen fick jag även besök av ett företag som säljer första hjälpen produkter, och då fick jag ta det mötet sa min chef=p Hade noll koll på vad vi hade för ngt, så fick gå runt och visa, massa saker hade redan gått ut som behövdes bytas. Sen kom en man från Länsförsäkringar och hjälpte med mig pensionssparande och försäkringar. Så gissa hur ont jag har i huvudet nu, hur mkt information på så kort tid. Så ska bli skönt att få åka hem snart.

Efter jobbet så ska jag ner på stan och reklamera serumet, hoppas det görs utan tjafs av tjejerna på Make up Store, har fått en känsla av att dom är rätt dryga på Make up store här i Södertälje. Lyckades få ut lite serum idag innan jag sminkade mig, och vad jag kan se nu så är jag inte alls fläckig som jag annars brukar vara:) Ska även förbi JC och kolla om dom har några bra jeans till mig, hoppas hoppas.

Nu ska jag fortsätta med mitt jobb..

Bostad i Mariekäll?

Då vad det dags igen, in i bostadsdjungel! Hade tänkt att ta en pause från letandet men när det dyker upp ett mail från en tjej som vill hyra ut sin 2a i Mariekäll i andra hand. Och då kunde jag inte låta bli att svara=p 

Det är en fin 2:a på 59 kvm med balkong i trevligt och bra område. Bussar går precis utanför och har man bil, så finns en egen p-plats. I lägenheten finns även diskmaskin och tvättmaskin. Lägenheten är idag möblerad, så antingen går den att hyra möblerad eller omöblerad. Den nackdelan jag ser just nu är att hon inte vill ha husdjur boende där, och jag vet inte om jag skulle klara av att bo utan ett. Eftersom jag är grymt sällskapsjuk så klarar jag nog inte av att vara själv, och en katt skulle vara perfekt för mig. Vill inte hoppas på för mkt nu, men vill iaf kolla på lägenheten!

Och Linnéa, du blir inte av med mig, om du flyttar ifrån mig så flyttar jag till dig ist;)

Underbar helg

Då var det söndag kväll igen, snart börjar en ny arbetsvecka, och konstigt nog känner jag inte alls för att jobba. Skulle vara så skönt att bara få vara hemma och inte göra ngt, kanske träna lite;)

Den här helgen har varit grymt skön:) I fredags hade jag och Linnéa mys framför Idol, Johanna kom och gjorde sällskap också:) Lars åkte ut, men det var helt okej, ville verkligen inte att Robin E skulle åka, han gjorde ju ett bra framträdande! Nästa vecka är det Johan som åker;)
Igår var vi ju i skärholmen och shoppa. På kvällen blev det wok, hårfärgning, Irené Huss, What happends i Vegas. Hur skönt som helst att inte festa, men kan säga att jag var lite småsugen några gånger=p Får se om jag går ut nästa helg.

I veckan måste jag komma igång och träna 2-3 gånger, trött på att se mig i spegeln nu!

Helgens shopping


Kavaj från H&M och ett linne från Gina Tricot



En enkel vit bh och ett par "tant" trosor som gör att man får en fin passform:)


Ett Skin Serum som bla gör att sminket sitter kvar bättre, upp till bevis. Men först måste jag reklamera denna flaska, eftersom det inte går att sätta på locket eftersom en del av pumpen fastnat i locket!

Pink - So what
(You weren't there
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall)

40-åring som kollar på Stjärnor på is och Dansbandskampen

Från och med idag kan jag kallas för en 40-årig kärring! För idag väljer jag lugn kväll framför tvn med min underbara Linnéa ist  för att party med min galna partybrudar! Men kan säga att det är väldigt skönt!

Idag har jag, Linken och Katta varit i Skhlm och shoppat:) Kul att få träffa Katta, har inte setts sen i somras. Blev mkt shopping, ett Skin Serum från Make Up Store, kavaj från H&M, och ett linne från Gina tricot. Var ute efter ett par jeans, men inga satt så bra att jag köpte dom=/ Lite småpanik, eftersom jag bara har ett par jeans..
Ikväll har jag och Linnea färgat mitt hår, bort med den fula utväxten! Mellan färgningar har vi bla kollat på Stjänor på is och Dansbandskampen. Så just nu känner jag mig inte alls som en 40-åring med 3 utflygna barn som är på korgen och roar sig! Nästa vecka blir det faaan utgång=p

Snart väntar ansiktsmask och 2 filmer, Irené Huss och What happends in Vegas!

Ha så kul brudar ikväll, festa för mig och Linken med!

Katy Perry - Hot ´n Cold

Sängen väntar

Blev en skön kväll. Har umgåts med Linnea och Johanna:) Lars fick ju åka ut Idol, men är inte så ledsen över det. Han kommer ju få göra sin skiva iaf:) Dom jag vill se i finalen är Alice och Robin E.

Imorgon blir det skärholmen med Katta och ev Linnéa:) Ska shoppa jeans, det behövs för jag slängde 2 par idag! Sen ska jag förbi Make up Store och köpa en sak som gör att sminket håller hela dagen.

Nu väntar sängen, är extremt trött!


2 timmar kvar =D

Snart är det 2 timmar kvar tills helg =D

Insecttälje!

Om du alltid har viljat bott i en insectstad så är Södertälje den perfekta staden för dig! Här är vi specialister på att bli tillsammans med kompisars syskon, kompisars slaggprodukter(ex) och ibland blir folk tillsammans med sina ex igen(alltså personer man lämnat för att ena personen varit otrogen mot en), jag kan försätta till kl 18 ikväll;) Jag förstår mig inte på människor som har diskutioner om att man aldrig vill se sitt ex igen efter att han/hon varit otrogen, men sen kommer 1½ år senare och är tillsammans igen?!!?! En gång otrogen, alltid otrogen!
Sen undrar jag vad folk tänker med när man blir tillsammans med en av sina bästa kompisar ex, är inte det en förbjuden lag? Och bli intefövånad ute på krogen eller på en fest om du upptäcker att du är buksyster/bukbror till någon, för här i Södertälje ligger alla med alla!

Ordet insect kanske inte var det korrekta ordet, men det låter jävligt klockrent, eller hur Felicia?

Thanks good is fredag!

Nu vill jag bara att klockan ska bli 16, så jag får gå hem. Hoppas hoppas på att den här dagen går lika fort som dom andra dagarna. Det märks att det blev mindre än 6 timmars sömn igår, usch hatar att sova för lite!

Ikväll blir det Idolkväll hos Linnéa, ska även sova där, ska bli mys till 100:)

hem och leka min mamma!

Dagen har gått väldigt fort! Känns som jag kom från lunchen på en timme sen typ=p

Snart ska jag hem till min bror och vara extra mamma. Alla mina närmsta tjejkompisar har hört hur jävla bortskämd den ungen är, och det är absolut inte min brors fel utan min mamma. Eftersom det är hon som aldrig kan säga emot! Jag kan nästan svära på att hon kommer fixa hans frukost fram till han flyttar hemifrån, sen lär väl hans ev tjej ta hand om den biten;) Så jag ska hem och göra all mat själv ikväll (mina föräldrar är ute och roar sig på olika håll), han kommer inte röra sig ngt från CS! Sen kommer han inte bry sig om att hjälpa mig att plocka undan efter maten, inte ens ställa in sin egen disk i maskinen! Stackars krake som kommer få min bror till pojkvän! Har redan listat ut min första meningen till den blivande svägerskan:

- Grattis, du har idag vunnit den största vinsten på Lotto, welcome to hell!
( hon kommer säkert undra vilken jävla idiot till syrra hennes kille har)

ny dag - med kaffe och appelsinjuice

Tordag och en dag kvar till helg, kan det bli bättre? Jo om det hade varit fredag idag;)

Planen igår var att gå och lägga mig i tid, ungefär vid 22-22.30, men det gick ju rent och sagt åt helvete! Kom i säng runt 23 och sen fastna jag vid 2½ män, inte bra! Deras om min humor är exakt likadan, därför jag inte kan sluta kolla på det om jag väl att sappat förbi.

Känner att jag inte har samma energi som jag har haft dom 2 tidgare dagarna. Därför har jag laddat upp med appelsinjuice och en kopp kaffe. Så nu är jag på väg upp igen;)

Go natt!

Nyduschad och fräsch. Blev ingen hårfärgning, vi satt och prata en massa, sen blev det bonde söker fru:) Ska snart gå och lägga mig, blev väldigt sent igår, efter halv tolv släkte jag. Imorgon är det nya tag:)


Dagens outfit


Mitt fina kontor, eller kanske ska säga skrivbord =p


Lady Gaga - Pokerface

Capricciosa:)

Innan jag åker till linken ska jag köpa med mig pizza, hur sugen som helst på det:) Beach 09 får vänta;)


Ny dag - Nya tag!

Sitter på jobbet med en kopp kaffe i handen. Känner på mig att det här kommer bli en toppendag:) Nu är det dags att börja jobba!


Straffavgift, shopping och DHW :)

Snart dags att hoppa in i duschen men tänkte blogga lite innan bara:)

Idag hade jag ett grymt arbetsflyt, hade energi hela dagen, inte så ofta jag har det tyvärr. Efter jobbet hade jag en trevlig pratstund med Mimmi på telefon:) Fick veta ngt väldigt positivt för henne, hoppas allt går bra, håller tummarna för dig guman! Sen ner på stan och lämna filmen, en dag försent, men jag betala glatt min straffavgift eftersom killen i videoaffären var jätte trevlig mot mig=p Sen ner på stan och kolla vad dom hade att erbjuda. På Vero Moda hitta jag en vit tröja som kan bli grymt snygg med en svart väst och ett guldhalsband, och såklart har jag båda delarna;) In på hm sen där det blev 3 par hotpants och ett linne , sen Apoteket där det blev rengöringslotion och brun utan sol för ansiktet. För idag på jobbet vid 16:55 insåg jag hur vit jag ser ut i ansiktet! Ändring på det nu! Så jag frågade kvinnan i kassan på apoteket och hon rekomenderade acos:)

Ikväll har jag laddat in ett program för mobilen så jag kan lägga in bilder som jag tar med kameran. och det tog nästan 3 timmar, någon som vill byta data med mig? Nu har jag iaf programmet inne, men det tar skit lång tid att få in bilderna i datan. Måste komma på ngt sätt så det går fortare! Nu väntar duschen!


Enligt den här bilden jag har på jobbet så är jag en person över 40, eftersom jag är pigg på måndagen och helt slut på fredagen!


Nyinköpta tröjan från Vero Moda:)


Trosor, linne, rengöringslotion och brun utan sol


Beyonce-If I were a boy
(spelas sönder nu)

idot är bara namnet!

Även denna dag har gått grymt fort, bara 30 min kvar tills jag slutar. Ska ner på stan och lämna filmen, kanske blir lite shopping, för jag är jätte sugen på det:) Sen ska jag hem och fixa med min blogg tänkte jag. Blir ingen träff med Linnéa idag, gamlingen måste vara hemma och vila knät, hon har fått vatten i knät. Ska nog förbi henne imorgon efter jobbet:)

Fick svar på mitt arga mail jag skrev igår till fastighetsägaren, och jag trodde aldrig att jag skulle fått ett sånt svar:
Hej,
Är utomlands och kan inte kontrollera att andra gör som de lovat. Vi glömmer det här, tack för visat intresse

Okej att man inte kan kontrollera men att han inte ens ber om ursäkt, det gör mig rikigt förbannad! Tycker inte synd om honom som inte kommer få någon hyresgäst i den lägenheten, för jag tror inte någon ville lägga så mkt pengar för att totalrenovera lägenheten, det kan jag lova att det behövdes! T.o.m Anticimex behövdes kontaktas! Nu hoppas jag på att TB ger mig en lägenhet snart:)

2a inlägget idag

Lite tid kvar från lunchen, så då passar jag på att skiva lite igen. Har kommit på en lysande idé med min blogg. Mitt mål är att skriva 2-3 inlägg varje dag och med mer bilder än vad jag har idag, det är ju mkt roligare att läsa en blogg om det finns bilder:)  Så nu är det upp till bevis hur länge jag klarar av det=p

ny dag - nya mål

Då var det tisdag, en väldigt grå och trist tisdag. Skrev ju igår att jag skulle gå och lägga mig vid 21, men det var ju bara att glömma! Tog mig ca 20 min att få upp bilderna på bloggen igår, hatar min data! Funderar på att köpa ny data, men det får vänta ett tag tills jag har flyttat.

Efter jobbet måste jag ner till stan och lämna in filmen jag glömde ta med mig igår, så det blir extra avgift, kul jul! Hade tänkt träna men blir nog inte av, eftersom jag inte har med mig några kläder. Kanske höra med Linken om hon vill hitta på ngt med mig kanske:) Förresten har vi kommit på vad vi ska ge varandra i julklapp;)

bilder från i lördags,varning för the ring!!


Tjejerna var på plats hemma hos mig:)


Spice Girls var en hitt ;)


Vi hade egna livvakter, skönt att Emma och Moa ställer upp för oss=p


Snittar och bål, kunde det bli bättre?


Mel B och Gerri :)


Min egna lilla djävul, hur söt som helst i sin outfitt :)


Shrek ville också festa på Olles ;)


För mkt shots blev det =p


Avslutar denna bildspel med en väldigt läskig bild! När jag stod i lounchen med Posh så ser jag denna läskiga person på det sk dansgolvet i lounchen.Var nära att sätta drinken i halsen av räddsla! Men jag vågade iaf be om en bild;)

Visning och Halloweenfesten

Kl är nio och jag är hur trött som helst. funderar på att gå och lägga mig snart.

Visningen idag gick ju som den gjorde. När jag och mina föräldrar mötte fastighetsskötaren utanför så sa han att lägenheten såg ut som en svinstia. Men jag trodde aldrig det skulle se ut som det gjorde. När vi kommer upp till ytterdörren så ligger det en massa soppåsar utanför dörren. När vi kommer in så är nästan alla möbler kvar, soffor, bokhylla, två sängar i vardagsrummer, en stor säng i sovrummet, det var en massa porslin kvar i köket, det var mat i kylen och frysen. det hängde tom kläder på klädhängaren. Det såg precis ut som killen hade dött och ingen hade fixat efteråt. Så när jag kom hem skickade jag ett klagomail till fastighetsägaren, får se vad jag får för svar. Men jag tackade såklart till denna äckliga lägenhet!

Blev inte så mkt bloggade i helgen, hade fullt upp hela lördagen, stressa som en idiot hela lördagen=p Men gud vilken lyckad kväll det blev=D Jag, Linken, Joe, Mikkis och Mia ägde ju som Spice Girls på Olles! Synd bara att vi inte kunde hålla ihop hela kvällen. Folk måste tror att jag var ngn hippie från 70 talet eller ngt. Tur att jag höll ihop med Gerri och Posh hela kvällen;) Trodde jag inte hade några minnesluckor, men när jag fick se alla bilder idag på FB så har jag minnesluckor, kommer inte ihåg att jag blev fotad så mkt=p

Tack igen alla tjejer som kom till mig och gjorde kvällen grym! Det här måste vi göra om nästa år, har redan börjat fundera ut outfit;)

visning nummer 2

Idag kl 17 ska jag på visning igen i Södra. Det är en vindsvåning på 52 kvm och ligger i samma hus som den andra lägenheten jag kollade på förra veckan. Om jag vill ha den så kommer jag till 99% få den och tar över kontraktet på en gång, så då blir det att storhandla på ikea ihelgen!

samsung soul pink


Denna vackra mobil är min nu:) Den ser bättre ut irl, inte så grisrosa som på bilden. Och jag borde nomeneras till 2008 största klant. Jag lyckades nämligen tappa bort mitt gamla simkort igår, jag massakerade damsugarpåsen igår, men där låg inget simkort=/ Så alla kontakter är loooost!

lyckad kväll!

Gårdagen var grym! Tack alla tjejer som ville komma och göra kvällen väldigt lyckad! Spice Girls ägde ju med våra två egna livakter!


RSS 2.0