Greys Anatomy, äntligen tillbaka!

 

Kom hem från Mia för ett tag sen. Hon hade ljusparty där dom visade mycket ljus och lite spa produkter, bla fick vi prova en helt underbar peeling för händerna. Man var helt babylen om händerna efteråt:) Jag beställde iaf sk teljus, två olika dofter blev det. Var mysigt att träffa alla tjejerna, inte så ofta vi alla kan ses samtidigt. Även lilla Vilja var med, hon var en stor favorit ikväll;)


Är det någon mer än jag som gråter mig igenom Greys ikväll?

090930


Dagens planer:
Jobba 8-17
Ljusparty hos Mia :)

Bröd och vatten?

Då var alla räkningar betalda och det ser ut som att jag får leva på bröd och vatten denna månad :p Kanske inte så illa, men det får inte bli så mycket inpulsiva köp denna månad.

Idag hade jag tvättid men jag sket faktiskt i den då jag inte hade så mycket tvätt och jag hade ingen lust att tvätta. Sen fanns det ganska mycket tvättid under veckan:) Så ikväll har har jag bara legat i soffan och degat, kollat på idol och Andra Aveneyn. Och just nu slog det mig att jag missade utslagningen av idol, är jag en idiot eller?!

Imorgon ska jag på Ljusparty hos Mia och då får jag träffa mina underbara tjejer, jag längtar!

Ps, jag saknar Johanna så jag håller på att dööö!

Cannelloni



Jag lyckades med mina Cannelonis:) Första gången jag gjorde och det blev rikigt gott. Tonfiskröra is the shit;)

090929


Dagens planer:
Jobba 8-17
Tvättstuga?

God natt!

Då var det en ny vecka och nya tag. Har sovit dåligt inatt så jag vaknade helt död imorse, så jag snosade en hel timme och åt frukost på jobbet i stället. Det rullar sakta framåt på jobbet, inte helt galet som det var förra veckan. Sen är jag är nästan helt återställd från min förkylning vilket känns jätte skönt:) Så nu på torsdag ska jag nästan springa till gymet;)

Nu är det dags att hoppa i säng, tror tom att jag skippar resultatet av idol röstningen, jag behöver sööömn!
God natt!

Dagens Outfit


090928


Dagens planer:
Jobba 8-17
Städa

Flickan som lekte med elden

(Lånade bilden från mias blogg)

Idag har verkligen en toppendag! Jag har nog inte skrattat så mycket på länge:) Jag, Mia och Emma möttas upp på tåget och åkte upp till sthlm där det blev shopping. Blev bla mina älskade skor från Skopunkten, en pälströja, body butter och body scrub. Sen mötte vi upp Jessica och det blev mat i Kungsan och bio på sergel:) Jag lyckades komma med två dumma kommenterar som vi skrattade åt hela kvällen:

- Men vad är Kinesiska puffar? Jag vill ju ha kina puffar!
- Åh det är så spännande, jag får ryspäls! (Gåshud)

Tack tjejer för en toppenkväll, jag hade grymt kul!




Stockholm



Nu bär det av till Stockholm med Mia, Emma och Jessica!

25-års kalas ikväll

Nu sitter jag nästan klar för en grym kväll:) För ikväll väntar 25-årsfest/maskerad i Ritorp där Anders och Thomas ska fira sig. Jag kanske inte har den grymaste utklädanden, men är grymt nöjd över att jag lyckades få ihop en outfit på en timme!

Efter jobbet var jag nere på stan och länsade systembolaget på cider. Och det var ett tag jag fick panik och jag började nästan gråta för att dom inte hade mina älskade Cube. Ingen Cube, ingen bra kväll helt enkelt. Men när jag äntligen hittade någon som jag kunde fråga så hade dom ute på lagret. Hoppade nästan av lycka:D

Dags att packa ner det sista innan det är dags att bege sig mot Brunnsäng!

Härmar mina kompisar och samma lista ;)

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag själv
Du pratade med: Mimmi
Du delade en drink med: Säger som Johanna, delar inte på mina drinkar, haha!
Du gick på bio med: Mimmi då vi såg The Ugly Truth
Du gick på stan med: Det var länge sen. Idag var det första gången jag shoppa på ett antal veckor
Skällde på dig: Säkert min mamma när jag bodde hemma, alltså mer än 8 månader sen :P

Senaste
Låt du hörde:
Någon låt på radion på jobbet
Film du såg: Wallander, Cellisten
Mat du åt: Äter just nu, det är mackor och te
Kram: Linnéa
Puss: Minns inte
Fest: Hemmafest var exremt länge sen! Var på kräftskiva den 5 sep, men då va jag nykter.
Känslan: Tröööt, ge mig lördag så jag får sova ut
Ilska: Irriterad var jag vissa stunder på jobbet
Resa: Oj, det måste varit Rhodos
Glädje: Min familj och mina vänner:)
Dröm: Drömde här om dagen att jag skulle på blindedejt då vi bla skulle åka helikopter, har detta ngt med Svenska Hollywood Fruar i måndags att göra? :P
Boken du läste: Jag är nog sämst på att läsa böcker, undra vem jag har ärvt det av. Både min mamma och pappa läser jätte mycket.
Personen du träffade: Linnéa en snabbis på stan idag
Personen du pratade i telefon med: Mimmi
Personen du fick sms av: Emma
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig ätit där. Felicia får komma hem och ta ett pass på 7-eleven så kommer jag förbi och äter en korv ;)
Gången du var utomhus: För några timmar sen
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Alldelses för länge sen. Jag saknar våra helgmiddagar!
Saken du köpte: Outfiten för morgondagens party :)

Om dig

Namn: Karin
Ålder: 21
Smeknamn: Kurran, Kurris, Kurr, BK
Syskon: Micke som är 4 år yngre
Sysselsättning: Jobbar 1½ år tillbaka på Narva
Bra egenskaper: Glad, omtänksam, positiv
Dåliga egenskaper: Att jag är för snäll ibland och ibland har jag svårt att verkligen säga vad jag tycker. Få bli ett nyårslöfte!
Arbete: Jobbar på kontor
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blå/gröna
Skostorlek: 38

090924

Dagens planer:
Jobba 8-17
Ner på stan och leta outfit till morgondagens maskerad

Heelt slut!

Trodde den här förkylningen skulle släppa nu, men icke! Idag har jag börjat hosta och snora igen, vill inte vara sjuk på fredag! Så idag gick jag förbi apotket och köpta dyra tabletter för hosta och sen blir det en runda med nässköljning.

Jobbet flöt på idag, ganska lugnt dagen ut:) Men trots det blev det övertid till halv sex, kände att jag ville ha allt klart innan jag gick hem. Nu är det tvätttuga kvällen ut som gäller. När jag kom hem idag så mötte jag grannfrun, hon är verkligen ett stoneface när hon hälsar, som jag verkligen irriterar mig på! Och idag då, då möter jag henne när jag ska in till mig då frågar hon mig: Eller hur är det du som har tvättid nu? Jag svarar: Jo det är det. Sen går hon ner mot källaren/tvättstugan. Sen när jag kommer ner för trappan med all tvätt så möter jag henne igen:

Grannen: Du har inte så mycket tvätt att tvätta?
Jag: (tänker, va fan vet du om det, jag kanske byter kläder 5 gånger per dag) Lite grand iaf svarar jag.
Grannen: Okej, men är det okej för dig om jag skulle kunna få torka lite tvätt under din tvättid?
Jag: (Tänker,  hon får väl planera sin tvättid så hon tvättar allt på en gång) Ja, det skulle väl kunna funka säger jag.

Jag hatar att inte kunna säga nej till folk, framför allt sånna jag inte gillar. Som mina grannar som sitter utanför mina fönster och har släktträff och knappt hälsar på en i trappen..

Nu blir det pannkaksstekning!

090923


Dagens planer:

Jobba 8-17
Tvättstuga 17:30-21:00

Blond till våren 2010?


Nu efter 5 år som brunett har jag blivit jäkligt sugen på att färga tillbaka till mitt blonda hår, eller blonda och blonda, ska nog kalla det råttfärgat :p Vet inte om det är mina "brunettkompisar" som har blivit blonda igen som har påverkat mig eller om det bara är allmänt. Så nu funderar jag på att färga det under nästa år, kanske till våren:)

Vad tycker ni?

En trött Karin

Heeelt slut efter den här dagen. Tror att mässan tog kol på mig:P Jag, Rolf och Daniel åkte upp vid 2 och stannade där till halv fem. Gick runt och kolla in våra konkurenter, men dom hade inte mycket att ge, haha! Tyckte lätt att våran monter var bäst:)

Blev ingen Idolkväll idag. Jag är totalt deckad just nu så blir en lugn hemmakväll fram för Idol och Andra Avenyn:)

090922


Dagens planer:

Jobba 8-17, ska bla på mässa idag, vi ställer ut på Stockholmsmässan
Idolkväll?

Felicia har smittat mig...



Även om jag åt köttfärssås förra veckan så var jag exremt sugen på det igen:P Och efter att Felicia introducerade parmesanost för mig så är jag fast! Det är ett måste här hemma nu!

090921



Dagens planer:

Jobba 8-17

Söndagsmys

Nu är jag klar med målningen för idag, trodde två lager skulle räcka, men det räcker inte på långa vägar. Så jag får helt enkelt fortsätta imorgon. Har även hunnit med att diska och baka muffins:) Kände att jag inte kunde sova mig igenom hela den här dagen med som jag gjorde igår.

Ikväll väntar mys framför tvn. Har just avklarat One Tree Hill och nu är det Privileged som gäller. Senare blir det EMS och sen en Wallander-film, bättre söndag finns inte. Jo lite sällskap skulle sitta fint ;)

Dags att springa iväg och hämta pizza!

Målarboden

Nu ska jag ta tag i att måla om min spegel, önska mig lycka till!

Lördag med bästa Mia

Kvällen hos Mia blev väldigt lyckad:) Det blev en väldigt god wok som tillagades i en väligt liten stekpanna bla ;) Vi pratade en massa och kolla på en massa kort. Jag har nog inte skrattat så mycket på längre, härliga bilder helt enkelt:) Sjukt vad vi männikor förändras genom åren, på gott och ont =p

Nu är planen att se någon film och sen stupa i säng..



Lördag

Idag fortsätter dagen i lugnets tecken:) Lite senare idag ska jag cykla hem till Mia i Rosenlund, kul att se hennes nya lägenhet. Men nu börjar mina festnerver börja rycka lite:P Men skippar även utgång denna helg då jag fortfarande är sjuk så får köra järnet nästa helg:)


Helg!

Underbart med fredag och helg:) Den här veckan har gått ganska fort som är väldigt skönt. Min förkylning håller på att släppa, hostar och snorar mindre och jag känner mig piggare:)

Ikväll blir Idol-kväll hos Emma, mysigt värre:)

Har inte så mycket mer att skriva känns det som, så jag tackar för mig!

090918


Dagens planer:

Jobba 8-16
Idolkväll hos Emma

Byter fastighetsägare


(Jag saknar KJM-tiden!)

Har inte haft ork att blogga nu när jag har varit sjuk, men nu är jag tillbaka:) Det har inte hänt så mycket sen sist.. Eller jo en sak! Jag ska byta fastighetsägare. Just nu det Telge Fastigeheter som står som fastighetsägare men nu ska Telge Bostäder ta över. Jag hoppas fortfarande att jag ska få mitt badrum omgjort som dom lovade när jag flyttade in..

Nu börjar förkyldningen släppa, vet inte om jag har nässköljningen att tacka? Ikväll har jag umgåts med Mikkis ute i Brunnsäng:) Blev bjuden på en god köttfärssås och som efterrätt blev det glass och fruktcocktail, mums! Vi pratade om allt mellan himmel och jord:) och sen blev det Idol.

Dags att sova nu, den här förkylningen tar kol på mig!

Nässköljning


Då har jag testat min nässköljare jag köpte i somras. Och den är helt okej, tror den kommer göra susen när min nästäppa har släppt:)

Idag har jag inte gjort så mkt nytta förutom att jobba. Trodde jag hade tvättstuga men när jag kommer ner så ser jag att jaghar tvättid imorgon, lagom kul! Och min förkylning blir bara värre:( Pallar inte att vara sjuk längre, känns som jag var sjuk hela sommaren! Och nu har hostan blivit värre, så nu klunkar jag äcklig hostmedicin som jag är nära att spy upp varje gång! Kan inte någon upptäcka en bra hostmedcin som är i tablettform?

Just nu är det Idol som gäller och sen Andra Avenyn! Me like!

0900915


Dagens planer:

Jobba 8-17
Tvättstuga 17:30-21

Svininfluensan nästa?

( Nu gäller det att kurera sig med Echinagard, man kan väl hoppas att det skulle motverka Svinet om man nu skulle få det?)


Igår kväll började jag hosta som en idiot, men inte så att jag har Johanna-hosta än=p På jobbet tycker dom att jag har sett sliten och trött. Har skojat om att jag är på väg att få svininfluensan;) På ett sätt är det bra om jag blir sjuk nu ist för senare, för oktober har jag bokat saker nästan varje helg.

Tanken var att träna idag efter jobbet, men efter att ha cyklat hem så kände jag exremt trött och sliten. Om jag mår bättre i veckan så blir det träning på onsdag ist. Ikväll blir det en lugn kväll fram datan och tvn. Ska föra över lite musik till i-poden sen väntar Färjan, Svenska Hollywood Fruar och sen Roast på Berns, helt toppenkväll helt enkelt:)


090914



Dagens planer:
Jobba 8-17
Träna med Linnéa

Tacogratäng



Finns det något godare?

Lugn kväll

Hemkommen från en trip till trosa med min kära mor. Vi blev dock lite besvikna när nästan allt var stängt i Trosa, lite cafén och några butiker var öppet. Efter lite stroasande och en fikapause så åkte vi tillbaka till Södertälje där vi stannade vid skopunkten och Maxi. Hittade ett par jätte fina skor som påminner om Converse för endast 199:- Men jag stolt så lämnade jag kvar dom i butiken då mitt konto inte är det bästa just nu. Om dom finns kvar tills den 25 sep, då blir dom mina:)

Det ser ut som att bli en rikigt tv-kväll idag. Vad blir det för mat, One Tree Hill, Ensam mamma söker och så en film på 4an.

Take me away: A secret place


Pizza!




Nyss hemkommen från mina föräldrar. Blev en lugn kväll igår framför tvn, blev bla Idol och sen lite zappande runt olika filmer. Idag har jag inte gjort så mycket nyttigt, bara tagit det lugnt. Nu ska jag kila ner och hämta mitt paket från hm, min efterlängtade väst har kommit:) Sen blir det att gå förbi ica och köpa ett pizza kit, så ikväll blir det hemmagjord pizza, hmm!

090911

(Kan fortfarande inte ladda upp bilder)

Dagens planer:
Jobba 8-16
Hem till Ronna

Mot en lugn helg

(Dagens outfit som jag inte kunde ladda upp imorse)

Har inte orkat skrivit skiva så mkt, mest lagt upp bilder som ni kanske har sett=p

Inte hänt så mycket intressant den här veckan, hade tvättstuga i måndags och såklart var torktummlaren trasig, men jag hann torka allt i torkrummet ist, tur det! Sen har jag bara fixat här hemma som att diska, städa och fixa lite i lägenheten.

I helgen blir det totalt lugnt för mig, känner att jag behöver det efter all festande. Så imorgon bär det av hemma till Ronna. Mina föräldrar ska på middag men jag ska umgås med min bror, det blir middag och ev ngn bra film. Ska även sova där för första gången efter att jag flyttade, känns lite konstigt att sova ute på bäddsoffan=p
På lördag ska jag till Mia och kolla in hennes lägenhet, såå nyfiken hur hon har fått det:) Där blir det hemmagjord pizza och sällskapsspel, kan det bli en bättre lördag?

Är det någon som skulle gå på bio på söndag förresten?


090910

(kunde inte ladda upp bild)

Dagens planer:
Jobba 8-17
Handla

Dagens Outfit


090909


Dagens planer:
Jobba 8-17

Kändisspottning


Idag när jag kom cyklade vid Södertälje Hamn, gissa vem jag får syn på då?! Jo, Charlie Söderberg (har för mig att han bor i Gensta, Mölnbo eller Järna), han som är ena halvan i Lyxfällan. Inte varje dag man ser en tv-kändis ute i Södertälje Södra! Jag som älskar Lyxfällan och sällan missar ett program var inte långt ifrån att stanna med cykeln och be om autograf;) Jag fick lite ögonkontakt med han iaf. Men kan förstå varför, kom cyklade som en idiot eftersom jag var sen till jobbet och eftersom min växel krånglar och cyklar på 3ans växel så jag var jag säkert röd i hela ansiktet, hahaha!

Men det jag vill komma till. Charlie Söderberg gjorde min dag och jag längtar ännu mer tills torsdag kl 21!!!

090908


Dagens planer:
Jobba 8-17
Städa

090907


Dagens planer:
-Jobba 8-17
-Tvättstuga 17:30-21:00

Dagens Outfit


Lunchdate

Kräftskivan var jätte trevlig igår:) Jag, Mimmi och Buffy gick verkligen in för det hela och delade som vi satt och åt på våra kräftor långt efter alla andra gått från bordet:P Det sjöngs även snappsvisor och bränvinet flödande. Men vid 20 tiden fick jag ont i huvudet så jag tog det lugnt resten av kvällen. Vid halv tre kom våran taxi och jag supade i säng på en gång när jag kom hem.

Nu ska jag göra mig i ordning för en lunchdate med Mikaela och Emma. Var länge sen jag träffade båda två så det ska bli kul att ses:)

Kräftskiva


Drickan står i kylen, maten är snart klar och snart är det dags för årets sista kräftskiva. Känner mig mig att den kan bli lika grym och bra som den var förra året:) Jag är laddad som alltid! Och så ska jag äntligen få träffa Mimmi!

Läggdags!


(Bild tagen på Linnéas födelsedag)


Ikväll bjöd jag Linnéa och Owe på middag:) Det blev 2-rättersmiddag, förrätt var vitlöksbörd med procotto och tomatsalsa och till varmrätt blev det Fläskfilégryta. Lyckades ganska bra;) Sen blev det film, Män som hatar kvinnor. Fortfarande lika bra som sist jag såg den;) Nu är det bara vänta på 2an!

Helt slut efter den här veckan så nu väntar sängen. Ska upp ganska tidigt imorgon då jag har frisörtid på förmiddagen;)

090904

Dagens planer:
-Jobba 8-16
- Diska/Städa
- Middag med Linnéa och Owe

Lite från mitt paket






HM-paket och Lyxfällan


Äntligen har mitt hm paket kommit! Och så har äntligen Lyxfällan börjat, bästa dagen den här veckan! Bilder på vad dom är i paket dyker upp senare;)

090903


Dagens planer:
- Jobba 8-17
- Moraberg med Linnéa

Tack och Hej!

Heeelt sluut! Jag längtar som en idiot till helgen! Kunna få sova hur länge som helst och bara få ta det lugnt. Är så gaaalet mycket nu, så jag spricker! Men en sak är klar, tiden går fort!

Efter jobbet hämtade mamma och min bror upp mig och vi åkte upp till Ikea. Blev en del shoppning som: överkasst, täcke, blommor, servetter, sängbord och småsaker:) Galet mycket folk på Ikea, fattar inte vart alla kommer ifrån:P
Nu ska jag bara få tid att fixa i ordning här hemma, för tiden räcker knappt till längre.

Nu blir det sängen innan jag däckar i soffan

Ska någon med till Karlstad helgen 18-20 september


Har äntligen hittat en helg då jag kan komma upp till Karlstad då Johanna är ledig från Nollning och vad allt det nu är:) Är det någon ska med då, säg till:) Jag bokar på fredag! Om ni undrar varför jag skriver ett inlägg om detta så känns det lättast eftersom det alltid är någon som känner sig utanför om man inte frågar.

Baksmällan


(Jag och Katta för 2 år sen. Grillkväll ute på Taxinge)


Helt slut efter den här dagen! Folk är som galna nu! Som jag och en kund prata om idag: Folk som galna höns. Alla i belysningsbranchen har vetat om i ett halvår att glödlamporna ska slutas impoteras den 1 september, men ändå är dom ute i sista sekund. Men allvarligt så tror jag att det är ett mänskligt beetende:P

Efter jobbet åkte jag och Katta upp till Heron. Var ungefär två månader sen vi sågs, så vi pratade av oss som vanligt. Uppe på Heron åt jag och Katta varsin foccacia. Och det var nog den bästa foccacian jag ätit:) Sen blev det bio, Baksmällan. Bättre sent än aldrig;) Och det var nog en av dom roligaste filmerna jag sett! Satt och skrattade mig genom hela filmen!



090901


Dagen planer:
- Jobba 8-17
- Bio med Katta

RSS 2.0