Sleepover :)

Ikväll blir den mys och sleepover med Mikkis. Vi har just ätit, blev fläskfile-pasta, hur gott som helst:) Snart väntar Lets Dance final, men jag kommer nog ha fullt upp med att länsa ut min garderob inför imorgon! Imorgon ska det nämligen inhadlas en massa nytt, behövs verkligen! När strumporna inte ens blir rena när man tvättat så får man köpa nya kläder;)

Så imorgon beger jag och Mikkis oss upp till storstaden för shopping. Uppe i Stokholm möter vi även upp Linken:) Mikkis ska shoppa upp hela Gina Tricot och jag ska shoppa upp hela Drottningatan;) Sen hem och stressa inför kvällens bravader. Party för hela slanten är planerad. Jag ska festa så mkt så det inte finns någon morgondag;)



090326

Har inte blivit någon bloggningen på hela veckan.. Känns att jag inte haft något intressant att skriva om. Har fattat ett ganska jobbigt och svårt beslut som jag är inte är så stolt över. Men känns som det här är det bästa sättet. Och tack alla underbara vänner för stödet jag fått! Det betyder mest!

Som sagt inte hänt så mkt, jobbat och bara varit hemma. Hann med en träff med Johanna och Mikkis på tisdags kvällen:) Och igår var det våffelparty med Linnéa, Mikkis, Mimmi och Sandra:)

Kan någon bara ge mig fredag kl 16:01, då är det äntligen helg! Iof är det inte så långt dit, men iaf;) Lördag blir det shopping i Stockholm och sen utgång på kvällen, känner på mig att det kommer bli en av dom bästa lördagarna på länge=D

Bio

Utgången igår var helt okej. Tack tjejer för en kul kväll:)

Dags snart att göra sig i ordning för kvällen. Om en halvtimme ska jag och Felle ta tåget upp mot Sthlm och möta Johanna. Vi ska kolla på En Shopohaltics bekännelse, tror den kommer vara grymt bra! Innan blir det lite mat i kungsan, andra gången för mig den här veckan=p

Nej nu måste jag skynda mig!

Äntligen helg!

Mysig kväll med Mikkis igår! Möttes upp på stan för att äta tsm. Sen åkte vi hem till henne och jag fick se hennes nya rum, det var jätte fint:)

Längtar som en galning till helgen nu. Framför allt för att få sova. Bara Nova inte börjar jama kl 5 som hon annars börjas göra. Behöver verkligen sova ut! Ikväll ska jag hem till mina föräldrar och äta:)

Men allra först! Jobba 8-16.

. . .

Nu vill jag bara lägga mig under täcket och vakna upp när allt är bra igen. . .

Stockholm

Träningen igår gick hur bra som helst:) Är så jäkla pepp inför beach 09!

Idag väntar arbete för fulla muggar. Sen ska jag upp till Stockholm, jag, Mimmi och Linnéa ska gå på bio. Tror det lutar åt att se Dumpa Honom, har läst att den har fått mycket bra kretik:)

Mot World Class

Strax väntar ett hårt pass Step! Åh vad jag älskar detta pass!

Sen väntar en super god middag bestående av ugnsstekt lax med pasta:)

Dags för nytt inlägg

Dåligt uppdatering nu i helgen men hade ingen bloggkänsla och då är det bättre att man skiter i att skriva än att skriva en massa blajja!

Men nu är jag tillbaka!

Idag har jag jobbat som vanligt. Sen har jag och pappa varit hos vetrinären med Nova då hon skulle få sin första vaccination:) Och allt gick jätte bra. Jag hade hoppats på att Nova skulle bli trött efter sprutan, men icke sa nicke! Ikväll har jag fått besök av Fia. Det är en kompis som jag lärde känna på mitt gammla sommarjobb ute på Taxinge. En underbar tjej:)

Snart ska jag lägga mig, otroligt trött. När jag vaknade idag så var jag verkligen jätte trött och så trött brukar jag inte vara. Så idag blir det sängen tidigt. Men måste ändå kolla på Ballar Av Stål, det är äkta min humor!

Till frukost imorgon ska jag göra smoothie:)

Vänner för livet<3

Måste bara säga en sak innan jag går och lägger mig. Dessa tjejer är bland dom närmsta och jag vet inte vad jag skulle göra utan er! Älskar er av hela mitt hjärta!




HM Beställning

Förra veckan och denna vecka klickade jag hem lite fina saker:







Har även beställt lite mer men orkar inte lägga in fler bilder. Som vanligt var det inte mkt som fanns inne på lager. En leverans väntar jag till vecka 12. Resten kommer runt vecka 16-17.

Funderar på att kolla på Sex And The City-filmen innan jag somnar. Jag tycker den som uppfunnit sovtimern på tvn och dvd ska få Nobelpriset! Mitt liv skulle rasa om inte Sovtimern fanns=p


Schlageranalys

Åh vilken lyckad kväll det var idag! Min familj var på middag oss mig:) Jag bjöd på Fajitas med kyckling och det blev verkligen lyckat, det här måste jag äta flera gånger! Till fika hade jag gjort en cheesecake med jordgubbar och kiwi, även den blev lyckad! Blev över så tjejer, ni vet vad ni har att vänta er imorgon;) Nova busade runt som vanligt, fattar inte vart hon får all energi ifrån. Bästa var när hon började äta på min brors skor och pappa kommentera genom att säga: Hon tror säkert det är en stor råtta, haha!

Imorgon är det den stora dagen jag väntat på ett år, haha, skämt och sido. Det är final i Melodifestivalen och det sägs bli det jämnaste startfältet någonsin. Åh jag är så spänd på vem/vilka som vinner:) Min röst kommer såklart gå till EMD, vem annars=p Inte så konstigt eftersom jag i framtiden kommer gifta mig med Erik;) Om Caroline Af Ugglas vinner vet jag inte vad jag gör?!?!? Fattar mig inte på dom människor som tycker hon är bra? Hon låter ju som en nerpundad knarke som sjunger om att hennes pundare inte ska lämna henne.

Snart väntar sängen!

Nova, min pluttiss!

just nu ligger Nova i mitt knä och vi myser för fullt:)

jobbat som vanligt idag, sen hem till Linnéa och Milla som var kattvakter åt lilla Nova, tusen tack tjejer!





Nova:)

Vilken helg det har varit! En av dom bästa på länge iaf:) Inflyttningsfesten var grym! Tack alla som gjorde den grym:) Spriten flödade och alla sorta lekar kördes. Festen fortsattes sen nere på Olles där man träffade mer bekanta människor. Bla Sebbe och Lotta från mitt gamla jobb ute på Taxinge. Åh vad jag blev glad över att se dom:) Som vi sa, året 06 var grymt på Taxinge! Vi talade även om att fixa fram hela gänget från det året och jobba en sommar, det skulle vara grymt kul:)

Och nu har hon äntligen kommit! Min lilla Nova:)



Bilder från helgen kommer upp i veckan:)

Med färg i håret

Det har varit en lugn kväll med Linken. Det var verkligen vad jag behövde! Känns som jag verkligen stressat runt som en idiot i en hel vecka nu. Just nu håller vi på att färga håret på mig nu. Sen blir det ögonbrynsfärgning och ansiktsmask.

Men nu måste jag sprina och fylla på med färg i håret!



Ge mig en lugn vecka!

Har nog aldrig längtat så mkt efter en helg som jag gör nu! Händer så mkt kul och jag ska få sova,underbart! Känns som den här veckan har gått i hundra! Har inte haft en lugn kväll hemma på hela veckan. Så jag har funderingar på att inte planera in så mkt nästa vecka. Blir nog hemma-spa någon dag så jag kan inviga mitt badkar:)

Helgen kommer som sagt bli toppen. Imorgon ska jag och Linnéa ha sleepover och Linnéa ska färga mitt hår:) På lördag blir det full rulle igen. Har sagt att jag ska gå upp samtidigt som Linnéa, kanske inte det smartaste draget precis=p Men det kanske är lika bra, för sen ska ev min pappa komma förbi och hjälpa mig att sätta upp lite hyller och duschdapperiet:) Och på kvällen blir det party för fulla muggar!

Och på söndag ska jag hämta min lilla kattunge, Nova som hon nu ev ska få heta:) Shiet vad det är svårt att komma på tjejnamn än killnamn! Har ju aldrig haft katt förut så det ska bli jätte kul, och få sällskap 24/7.


Bloggpause

Jag tappat bloggintresset totalt just nu. Så nu får ursäkta min dåliga uppdatering. Men har iaf en glad nyhet, ska ev få en kattunge på söndag. Så jag hoppas allt går vägen:)

Gonatt!

Helt slut efter en helkväll i tvättstugan. Så jag återkommer imorgon!

Janet Leon - Let Go

If You Seek Amy!

Då var även denna helg slut. Känns att jag har hunnit med ganska mkt denna helg:) Utgång, myskväll hemma hos min föräldrar, fixat hemma idag och sen bio på kvällen:) Filmen var bra, men inte så bra som jag hade föreställt mig. Alla har ju pratat så mkt om böckerna så jag väntade mig årets film eller ngt. Men min mamma som läst böckerna tyckte att dom hade gjort en jätte bra film av boken. Nu är det bara att invänta serierna som dom ska göra av dom två andra böckerna.

Nu väntar en intensiv vecka, har saker att göra varje dag. På ett sätt känns det bra, för då kommer ju veckan gå fort:)
* Måndag - Tvättstuga
* Tisdag - Träning
* Onsdag - Träffa Mimmi
* Torsdag - Ev träff med Mikkis, Johanna och Mia.
* Fredag - Lär vara död denna kväll så det blir att ta det lugnt
* Lördag - Inflyttningsfest, då ska spriten flöda;)
* Söndag - Allt som innebär en bakissöndag=p

Ikväll har jag kirrat en massa musik till på lördag. Har inte lust och sitta och stressa på lördag eftermiddag och få panik att jag inte har någon musik. Och snart är hela spellistan klar för lördagen, bla är det:

* Britney Spears - If you seek Amy
* Kelly Clarkson - My life would suuk without you
* Lady Gaga - Poker Face (Ingen förfest utan denna låt)
* Lili och Susie - Show me heaven
* EMD - Baby Goodbye
* Alcazar - Stay the night
* Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter
* Agnes - Love Love Love
* Star Pilots - Higher

Märks det att jag är schlagernörd? Halva min lista är låtar från årets Melodifestival=D

Män som hatar kvinnor

Inväntar att min mami ska komma hit. Vi ska fixa gardinerna i vardagsrummet, just nu lite för långa så vi ska sy upp dom. Sen ska vi även sätta upp gardiner i köket, äntligen! Och även dom får vi nog sy upp. Tur att man har en mamma som kan sy;)  Sen ska vi förbi moraberg och kolla in nya ÖB. Måste köpa skurhink och mopp, just nu har jag mammas som jag har lånat.

Ikväll blir det Män som hatar kvinnor, åh jag längtar!

RSS 2.0