Turist i Reykjavik

Medans Felicia tillbringar några timmar i skolan tänkte jag gå på upptäcksfärd i Reykjavik:) Får se vart jag hamnar:p Vid 14 ska jag möta upp Felicia nere vid busstationen för att ta oss till Kringlan där det ev blir lite shopping:)

Reykjavik



Efter tre timmar över Atlanten landade jag 15:20 på Reykjaviks flygplats. Måste säga att jag är grymt impad över Icelandair. Framför varje sittplats fanns en tv med touchskärm där man kunde välja bland olika filmer, serier, musik och radiokanaler. SATC 2 blev det för mig;)

Strax efter 17 mötte jag upp Felicia på BSI (Buss Terminal). Nu gör vi oss i ordning och dricker lite vin innan vi går ut och äter.

Hoppas ni har det lika bra i Sverige som jag har på Island:)


Har precis stigit på planet:) 14.10 lyfter...

foto0409 (MMS)

Har precis stigit på planet:) 14.10 lyfter planet från svenska mark. Har väldigt fin utsikt på planet, tjejer ni vet vad jag menar;) kommer säkert blogga på island om Felicia vill låna ut sin data:)


Dagens lunch:) ett bord bort sitter ett gä...

foto0407 (MMS)

Dagens lunch:) ett bord bort sitter ett gäng as jobbiga killar som verkar vara på jobbresa. Dom pratar om hur fulla dom ska bli och hur många tjejer dom ska hitta.


Arlanda Express

foto0404 (MMS)

Arlanda Express


På väg mot arlanda! Efter en stressad morg...

foto0403 (MMS)

På väg mot arlanda! Efter en stressad morgon så är jag äntligen på till arlanda:) Jag har kollat min biljett och pass typ hundra gånger så att det verkligen var nerpackat, haha! Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, läsa VR och bara njuta:) Jag lär nog mobilblogga mer innan jag sätter mig på planet:)


Sitter på Gnestatåget på väg till jobbet.

foto0396 (MMS)

Sitter på Gnestatåget på väg till jobbet.


Höganäs Keramik

När jag var inne på Svea idag hittade jag ett par ursnygga muggar från Höganäs Keramik. Dessa muggar kommer stå högt upp på årets önskelista i jul:) Framför allt den rosa;)






Shopping

Efter jobbet åkte jag ner på stan och strosa runt lite innan jag mötte upp Jessica. Blev lite shopping som 2 st manschetter från Cult, en ring från hm, sminkpenslar, läppstift och en hållare som man sätter disktrasan i :) Mötte sedan upp Jessica och vi köpte kinamat till middag.







Bjuder på en bild på mig, ego som jag är;)...

foto0392 (MMS)

Bjuder på en bild på mig, ego som jag är;) Så underbart skönt att bara jobba 3 dagar den här veckan, för på torsdag åker jag till Island:)


Gårdagen


Vilken härlig kväll det blev igår! Först kom Mikaela över och åt middag tillsammans med mig:) Sedan traskade vi över till Marre som bor 5 minuter från mig. Hos Marre var förfesten redan i gång där jag träffade nya ansiktet, riktigt trevliga sådanna:) Även min gamla klasskompis Matilda var där och det var väldigt kul att träffa henne!

Var grym stämming under hela kvällen, Marre bjöd på en underbar dans av Single Ladis i en härlig outfit, det deeptalkades och dansades under kvällen! Vid midnatt styrde vi klackarna mot Flamingo där vi fortsatte att dansa till de stängde. Somnade som en stock när jag landade på kudden hemma.

Idag mår jag väldigt bra om man ska jämföra med förra söndagen:) Nu ska jag ta bussen ut till Ronna där det vankas söndagsmiddag och sedan blir det bio på Heron City:) En väldigt bra söndag helt enkelt!


PS: En stor kram till Mikaela, Emma S och Marre! Ni är tre störtsköna tjejer och jag är så glad att jag har hittat er! Och framför allt Marre som jag inte alls känt länge men redan är en bra vän:) Gårkvällen med er var det jag behövde! Tack för att ni finns! <3

Off to work!


Cheesecake

Kvällen har jag tillbringat hemma hos Mimmi:) Hon har lagat übergod mat och hon har även gödat mig med en god cheesecake! Rullade nästan hem:p

Skönt med fredag imorgon! Vill ha helg nuu!

Choklad <3





Mat i ugnen

Efter jobbet tog jag bussen till Mikaela där jag mötte upp henne och Emma S för en härlig powerwalk runt halv brunsäng:) Härligt att röra på sig! Nu står maten i ugnen, ikväll blir det vårrullar med grönsaksfyllning och till det blir det ris och sweetchilisås:)

Nu längtar jag till helgen! Som vanligt är en massa roligt inplanerat! På fredag ska jag och mamma ut och äta/dricka drinkar med Linnéa N och hennes mamma. På lördag ska jag på födelsedagfika hos Katta som btw fyller år idag och senare på kvällen blir det vinkväll hos Marre:)


Tillbaka

Har haft ett långt uppehåll från bloggen, har inte haft någon större lust att skriva. Men nu glöder det i fingrarna igen:)

Nu börjar jag komma tillbaka till verkligen igen efter helgens bravader. Sen i söndags har jag mått illa från och till, nej jag är inte gravid! Har bara haft den värsta baksmällan på år och dar! Min mage har varit uppe och ner och jag har knappt kunnat äta något. Men nu är jag på bättringsvägen:)

Idag hände det som inte fick hända! Jag var sist på kontoret och jobbade över till halv sex då jag precis ska gå och upptäcker att mina jobbnycklar ligger hemma. PANIK! Som tur befann sig två kollegor till mig uppe på Stockholmsmässan och våran VD var på väg tillbaka till kontoret. Runt halv sju kunde jag gå från kontoret, kul jul!

Ikväll har mamma varit här och hjälp mig att sy upp mina gardiner som var för långa från början, snäll mamma jag har:)



K-town

Det blev en grym helg i Karlstad! Istället för att skriva en roman om min vistelse i Karlstad så listar jag allt:)

- Iställt tåg vilket gjorde att jag och Mimmi kom ca 1 timme senare än beräknat.
- Idolmys med tjejerna
- Blev facerapad och utmobbad av mina vänner på fb;)
- Träffat Sandra som jag lärde känna på ett skytteläger för många år sen. Lunchade, pratade en massa minnen och berättat om allt som hade hänt sen vi såg senast.
- Powernapade mer än 2 timmar :p
- Förfestat hos Johanna med Mimmi, Malin och Gabriella.
- Spelat Våghals som bla resulterade till att jag blev förlampad i bennen i 1 timme, fick messa pinsamma sms till olika personer m.m.
- Utgång på Tempel
- Nära på att hamn i catfight
- Träffat en söt Göteborgare
- Ätit fyllemat från BK
- Legat totaltdäckad en söndagen..







Låtar som får mig på bra humör

James Blunt - Stay the night
Rihanna - Only girl in the world
Pink - Raise your glass
Katy Perry - Teenage dream
Taio Cruz - Dynamite

Orkade inte göra någon mat så det fick bli...

foto0358 (MMS)

Orkade inte göra någon mat så det fick bli greken:)


Dagens outfit

foto0357 (MMS)

Dagens outfit


For the first time

Tipsar om ännu en låt innan jag går och lägger mig. Denna låt är en av mina favoritlåtar just nu, älskar texten!
Godnatt på er!





Lily Lolo



Tidigare ikväll beställde jag hen några prover på mineralsmink från märket Lilly Lolo som kommer från England. Har läst ganska mycket om Lily Lolo på olika bloggar och sajter och sminket har fått väldigt bra kritik. Jag har tidigare använt mig ID Bare Minerals men är nu sugen på att testa något nytt:)

Det stora pluset med Lily Lolo är att det är bra priser och frakten är inte så farlig. Mineralsfoundation ligger på 12 pund, cirkus 150:- Jag beställde hem tre prover på foundation och 2 prover concealer. Allt inkl frakten gick på cirka 80:-


Rasie you glass!

Nu går jag ut och springer en runda. Pinks nya låt är inlagd i Ipoden, den är grym! Lyssa själv och säg vad du tycker:)

 


Två bra dagar:)

Vilken kväll det blev igår:) Mimmi bjöd på värsta goda maten! Kyckling med färska grönsaker och cashunötter med jasminris, riktigt gott var det! Blev en riktig myskväll framför tvn med två filmer: The back-up plan och Case 39. The back-up plan var en rikigt tjejfilm och Case 39 var en thiller om en psykoflicka som tog död på alla i hennes närhet som hon inte gilla. Hoppade till ett antal gånger måste jag säga:p

Idag sov vi ganska länge och sedan traskade vi ut på en långpromenad runt Tumba. Var helt slut när vi kom hem till Mimmi igen men det var bara att packa ihop min saker och sedan åka ut till Ronna där det väntades söndagsmiddag med familjen:) Som vanligt blev det heta diskutioner och mycker skratt!

Nu är jag åter hemma igen och snart jag ska sova på kudden. Känner på mig att det kommer bli en hektisk vecka som träning, träffa vänner och åka till Karlstad till helgen.







Fick två presenter av Mimmi som hon hade köpt till mig när hon och Buffy
var i Spaninen och billuffa:) Tror att båda två åker med till Kartstad på fredag:)



Snön har redan kommit till tumba;)

foto0347 (MMS)

Snön har redan kommit till tumba;)


Nu ska jag och Mimmi kolla på en thriller....

foto0346 (MMS)

Nu ska jag och Mimmi kolla på en thriller. Vi ska sitta och hålla varandra i handen under hela filmen:p


Mimmi håller på middagen:) det både ser oc...

foto0345 (MMS)

Mimmi håller på middagen:) det både ser och luktar gott!


Tumba


Ska precis gå ner mot stationen och ta tåget till Mimmi. Ska bli otroligt skönt att ha myskväll än att parta ikväll, känns att det har blivit en del fest på sistone. En sak är klart, jag ska gotta mig i choklad och Mimmis sällskap hela kvällen:)

Hörs imorgon!

Idolmys

Kvällen har jag tillbringat med mina underbara tjejer! Ni gör mig hel! <3

Mikkis kom redan vid 17 och vi åt middag tillsammans. Blev helstekt fläskfilé med potatisgratäng:) Sen vid 20 kom Emma, Mia och Becca och vi slog oss ner framför Idol.

Nu blir det sängen för min del, är helt slut efter en vecka slit. Dessutom har jag slarvat med sömnen, så har lite att ta igen

Idolkväll



Från och med imorgon drar fredagsfinalerna igång av Idol 2010 och jag tänkte ha Idolkväll hemma hos mig, kom den som vill:)

Bjuder på mig själv



Medans jag väntar på att maten ska bli klar så bjuder jag på en bild på mig själv:)

Emma Tholin<3

Idag har varit en jätte bra dag:) Efter jobbet mötte jag upp Emma på stan som hade Bärta med sig. Gick förbi och handlade lite mat på, hämtade ut två paket på posten (h&m och jotex) och hämtade min sko som har varit på lagning. Kvällen har vi spenderat framför tv, Halv åtta hos mig, Bonde söker fru och Greys Anatomy hann vi med:)

Tack Emma för en jätte mysig kväll! Det här får vi snart göra om igen:)



Aldrig mer!

Idag efter jobbet gick jag förbi mammas kontor som ligger 1 minut från mitt jobb:p Nära och bra;) Hon har fått det jätte fint! Fick skjus hem av mina föräldrar och sen var det bara att gå ner till World Class för ett hårt step-pass. Notis till mig själv: Gör aldrig mer ett uppehåll på 2½ månad! Redan efter 20  min så var jag helt slut och svettet rann som aldrig förr! Men tävlingsmänniskan som jag är gav jag inte upp och tränade hela passet ut:)

Efter passet var jag nära att krypa hem, shiet vad slut jag var! Nu ikväll har min mamma varit här och lämnat en massa svamp (höstkantareller och gula kantareller) och mangola (någon typ av spenat). Senare i veckan blir det kantarellsoppa!

Nu blir det DHW!! Som jag har längtat!

Måndag

Den här måndagen kunde jag ha hoppat över! Ingenting har gått som planerat:(

Blev övertid på jobbet vilket gjorde att jag var sen till mig tvättid. När jag väl kommer ner i tvättstugan ser jag att ena tvättmaskinen är trasig.  Kul att tvätta med en maskin under 2½ timme, jag var lagom glad.

Nu är jag helt slut efter att ha sprungit ner och upp i tvättstugan, städat och lagat mat. Hoppas på en bättre dag imorgon! Då blir det äntligen att gå på mitt favoritpass, STEP :D


Drinkkväll

Vilken lyckad kväll det blev igår! Iof brukar det ju bli lyckat när vi tjejer festar tillsammans:)

Det dracks drinkar, spelades bussen, dansade till gamla hits, shottades, deeptalkade och avslutade kvällen med en snabbvisit på The Strip och sedan en kebab med Jessica:) Har ingen kamera för tillfället så det fick bli ett fåtal bilder med min mobilkamera:







Känner mig alltid lika sexig när jag har p...

foto0318 (MMS)

Känner mig alltid lika sexig när jag har på mig en slingmössa;) man kanske skulle ha på sig denna ikväll. Vem vet, man kanske får sig ett ragg, haha!


La Cantina



Kvällen har jag umgåts med min familj nere på La Cantina:) Vi har firat min mamma som har starat eget, 
Annero Ekonomi & Administration AB heter det. Trots att hon inte kommit igång rikigt (hon slutade på sitt förra arbete igår) så har hon flera kunder och många har frågat om dom kan få hjälp av henne. Jag är så stolt över min mamma! Hon fick en liten ljusstake av mig från Change som jag köpte på Svea i somras. Tyckte den passade så bra till henne då det står budskapet Man måste ta risker för att lyckas på ljusstaken.

Nu ska jag sova! Händer mycket roliga saker imorgon:) Tänkte ut och springa vid 10, sen blir det frissan för att slinga och klippa. Sen blir det att möta upp Jessica för att hitta någon snygg outfit till henne. Kvällen tillbringas hos Mikaela med tjejerna då det ska drickas drinkar/shottar:)


Oxfíle, mums!

Panna Cotta till dessert såklart:)

RSS 2.0