Kjam och puzz

Gårdagen var väldigt lyckad! Blev lite shopping för min del, två par jeans och en blommig skjorta från Gina Tricot:) Planen var att hitta något snyggt till ikväll men jag hann inte:( Efter shoppingen blev det middag nere i Kungshallen där det blev Libanesiskt för oss båda. Filmen Farsan var hur bra som helst! Rekommenderas strakt! Den var både jätte rolig men också ganska sorgsen ibland.

På tåget hem blev jag och Mikaela underhållna av ett gäng 14-åringar som satt och gapa och sjöng:P Jag och Mikaela kom in på våra gamla msn- och lunarnamn vi haft, bla stringbruden_13 ;) Mycket kjam ocu puzz var det också;)

Nu är det tajm för mig att hoppa in i ducshen. Ska snart ner på stan och leta outfit för ikväll.

Godnatt!

Känner att det är dags att gå och lägga sig. Är jätte trött!

Idag efter jobbet fick jag och Mikkan äntligen tid att ses! Efter att inte ha setts på tre veckor hade vi mycket att ta igen! Det blev mat på Kolgrillen och en sprang vi lite på stan innan hon tog bussen hem vid 19. Imorgon har vi ännu en dejt, då blir det Stockholm med shopping, middag och bio, mys mys!

Min bror var förbi senare och behövde hjälp med att färga håret. Alltid lika kul att träffa han då han går runt och sjunger på en massa sånger, oftast bara en mening då det bara är det han kan:p Imorgon åker han ner till Alperna och åker skidor eller ja, det jag har hört är att han ska hänga på Afterskin, överlycklig över att det är 16 års gräns i Österrike..

Whats the point


Vart tog ni vägen?

Vart tog alla mina läsare vägen? Idag har det sjunkit med 13 st :(

Varför ta taxi när man kan ta traktorn?

Hemma igen:) Nu är jag proppmätt på allt gott jag fick hemma hos Maria. Ni kan väl gissa vad det stora samtalsämnet var:p SNÖ! Mammas morbror berättade en rolig sak som hände honom förra året. Mammas morbror är bonde och brukar snöröja varje år (då det kommer snö) och förra året när han hade varit i Brunnsäng en natt och snöröjt med sin traktor så hade en tjej som var rätt så full och frågat om han kunde skjusa ner henne till krogen, haha! Varför ta taxi när man kan åka traktor, haha! Förstår även inte varför hon skulle ner till krogen, krogarna stänger väl 2 om inte jag har missat något?

Dags att måla naglarna! Idag blir det vinrött:)


kent konsert?

Snart bär det av till Rönninge där det väntas födelsedagsfirande x2. Det är mammas kusin Maria och hennes son Rasmus som fyller år/ska fylla år. Ska bli kul att få se Marias nya hus då hon flyttade från Hölö till Rönninge i december.

Nu längtar jag verkligen till helgen! Fredag väntas shopping och bio i huvudstaden och på lördag utgång med världens bästa tjejer:) Bästa avslutet på helgen skulle vara en kent konsert! Biljetterna är slutsålda men det finns biljetter blocket till bra priser. Frågan är bara om jag pallar gå efter lördagens utgång:p

100224


Dagens planer:
Jobba
Födelsedagsfirande i Rönninge

Im back!

Känner att det är dags att ta upp bloggandet efter några dagars uppehåll. Här kommer en liten snabbrepris om vad som har hänt:

I fredags blev det firande av Sandra ute i Järna. En väldigt lyckad middag+förfest om jag får säga det själv:) Det spelades Singstar nästan hela kvällen och jag fattar fortfarande inte varför jag ALLTID hamna i det lag som förlora? Moa och jag sjöng: Ettan förlorar, tvåan vann.. Vid 23 tog vi tåget mot Södertälje. Jag kramade hej då till tjejerna som skulle ut och fortsätta kvällen medans jag skulle gå hem och sova.

Kl 9:45 kom mina föräldrar och plockade upp mig. Mini-spat mamma och jag var på var helt underbart. Det man fick för 550:- var helt galet! Ryggmassage, porklämmning, peeling, ligga under ånga, ansiktsmask, ögonbrynsplockning, hårmassage och avslutades med sminkning med miniralpuder:) Vissa av er vet ju att jag är grymt kittlig i nacken, kan nu tala om att jag är kittlig på höger skuldra, helt sjukt! Gissa om jag fick hålla mig för att inte dö av skratt när hon massera mig i nacken! Kvällen blev mindre lyckad. Jag fick avbryta middagen då hade så ont i magen då jag varken kunde sitta upp helt eller äta, nästan så jag kallsvettades! Hela kvällen spenderades framför tvn i fosterställning..

Söndagen försökte jag ta det så lugnt som möjligt. Min mage var betydligt bättre men kände ändå av magen. Fick tyvärr ställa in dejten med Jessica då jag varken kände mig så speciellt social och matlusten var borta. Så hela söndagseftermiddag plus kvällen spenderades framför tvn..




100223

Dagens planer:
Jobba
Träna

Mot Järna



Har i princip bara hunnit hem och vända tills det är dags att gå igen:p Ikväll väntas det födelsedagsfirande för Sandra ute i Järna:) Ska bli jätte trevligt! Dock blir det ganska lugnt för mig, efter en jobbig arbetsvecka är jag inte på topp en fredagskväll.

100218


Dagens planer:
Jobba
Fira Sandra

Läggdags!


Nu stäger jag ner och går och lägger mig. Jag är jätte trött och behöver ta igen lite sömn känner jag. Ser fram emot helgen som kommer, den kommer bli toppen! Imorgon efter jobbet blir det födelsedagsfirande av Sandra och på lördag åker jag, mamma och pappa ut till stugan. Först blir det "mini-spa" med mamma och senare under kvällen ska vi äta tre-rätters och mysa framför Melodifestivalen. Gissa OM jag ska tända brasan när jag kommer ut, det måste nog vara det bästa med att vara i stuganstugan, under vintern alltså;)


Thailand nästa?


Allvarligt! Om jag hade pengarna och semestern skulle jag ta nästa plan till Thailand. Jag är så JÄVLA trött på det här skitvädret! Jag blir grymt deppig! Kan jag bara inte vinna en massa pengar och ta med mina vänner till Thailand?!?!

Får se det positiva att det "bara" är ett år kvar tills jag och min familj åker till Thailand, OM jag längtar!

Sova?

Klockan är 21:20 och jag skulle allvarligt kunne gå och lägga mig nu, heelt död!

Saknar så att det gör ont!



Just nu håller jag på att peppa upp mig för att sätta igång med städningen. Uppdaterar min städlista på Spotify med lite nya låtar:) Borde inte ta så lång tid att städa, damma, dammsuga, tvätta badrummet och sedan moppa. Med mina 43 kvadrat borde det inte ta så långt tid, eller?

Idag har jag gjort något som jag inte skulle ha gjort för några månader sen. Jag tackade nej för att träffa Mikaela idag som jag inte har träffat sen, ja? När var det senast, kommer inte ens ihåg. Vi båda har väldigt fullplanerade liv och det är svårt att få ihop en dag då båda kan. Jag hoppas på sleepover nästa vecka! Då kan vi sitta uppe hela natten och prata en masa skit;)

100218



Dagens planer:
Jobba
Städa

Kläder från Lindex/Kapp&Ahl

Dessa kläder får gärna hänga i min garderob till vår/sommar:


Du kan påverka!

För några veckor skickade jag ett mail till Telgebostäder och frågade varför inte våran fastighet hade någon möjlighet att hämta ut gröna avfallspåsar och vart jag skulle vända mig. Och vad händer? Jo, när jag kommer hem från jobbet en dag förra veckan så upptäcker jag denna lapp i porten:

Blev ganska förvånad men samtidigt jätte glad hur lätt det kan vara att påverka saker:) Trodde aldrig att dom skulle fixa så man kunde hämta påsarna i våran fastighet utan att jag skulle behöva gå ner till något områdeskontor. Tummen upp för min fastighetsskötare!


Ännu en medalj?

Kom hem från Mia för ca 40 min sen. Det blev verkligen en jätte mysig kväll med Mia och Emma:) När jag anlände var tjejerna i full gång att fixa med maten, Tacos stod på schemat. Som jag trodde hade vi mycket att prata om och Emma var på härligt flummhumör:) Till efterrätt blev det cocktailfrukt med glass, mums!

Har ännu en gång insett att jag hatar OS! Ist för att visa Andra Avenyn så är det Alpint på 1an. Okej, Anja är med och tävlar men har hon verkligen någon chans till medalj?

Står och...

2a6a91548a360708d69f9703b776efce.png

Kolla varifrån!

Står och väntar på bussen. Ikväll blir det myskväll hemma hos mia:) Har inte träffat mia på jätte länge, så jag lovar att vi har mycket att prata om!


100217



Dagens planer:
Jobba
Träffa Mia

Pants on the ground

Var det någon mer än jag som såg denna audition på American Idol 2010 igår? Bästa jag sett på länge! Bästa måste ju vara när Simon Cowell säger: Jag har en hemsk känsla att den här sången kommer bli en hit!



Fetisdagen


Dagen började med att jag fick besök av fastighetsskötaren som har hand om fastigheten som jag bor i. Jag hade tidigare skrivit ett mail till Telgebostäder om lite frågor jag hade. Vet inte varför han var tvungen att komma förbi mig och ge svaren, men men, trevlig var han:)

Annars så har dagen flytit på som vanligt. Direkt efter jobbet åkte jag hem till Ronna där endast min bror var hemma, mina föräldrar var på föräldrarmöte i Flempan. Väl när mina föräldrar kommit hem dukades det upp för fika med semlor. Till min stora besvikelse så var det KÖPTA semor. När jag kommer hem så förväntar jag mig hemmagjorda semlor sa jag till min mamma. Tydligen hade min bror önskat köpta..

Nu längtar jag som en galning till helgen! Ansiktsbehandling, hårmassage och ryggmassge och Melodifestivalmys står på schemat på lördag och sen blir det sleepover med Jessica på söndag:)

Min helg i Karlstad

Igår gick det inte alls att komma in på blogg.se så inlägget jag tänkte publicera var bara att glömma. Som tur hade hela inlägget sparats:



Helgen i Karlstad gick alldeles för fort! Så fort jag klev av tåget i Syd igår så längtade jag tillbaka! Det var en lyckad helg måste jag säga:) Ist för att skriva ett rejält inlägg tänkte jag lista allt:)

  • Bull och Obay kalas på tåget;)
  • En massa kinamat
  • Buzz och TP kväll hos Malin
  • Snarkning
  • Jag slog ut ett vattenglas i sömnen
  • Brunch på Waynes
  • Shopping (köpte endast ett armband och munsårplåster:p)
  • Mysmiddag med Johanna och Mimmi
  • Förfest på Sheriffen (mindre lyckad)
  • Vi hade våran egna förfest i en bastu ist, haha!
  • Lekte lekar som Älgen, Frågeleken, Jag har aldrig..
  • Träffade äntligen Gustav (Alla tummar upp)
  • Utgång på Nöjesfabriken
  • Blev bjudna på helrör
  • Såg P
  • Storshoppade på Burger King, 3 color, 3 pommes frites och 2 hamburgare, haha!
  • Lägenhetsvisning
  • Ätit bakispizza
  • Sett ett antal avnitt av Vem vet mest
  • Sett en massa Gossip Girl avsnitt
Tog inte alls mycket kort, inte likt mig. Men här kommer några av dom:






Saknar<3





Snabb update!


Tågresan gick hur smidigt som helst, det var varken försenat vid Syd eller när vi kom till Karlstad:) Under tågresan hann vi se 1½ avsnitt av Gossip Girl, prata en massa, skratta och äta bullar med varm choklad. Och det bästa måste ju ha varit att det var gratis! Under tågresan ropade dom ut i högtalaren att dom hade lyckats skrapa fram bullar och ngt att dricka till och att det var gratis. När händer det att SJ bjuder på något? Så jag och Mimmi ville ju inte missa chansen till detta:)

Väl framme i Karlstad kom Johanna och Malin och plockade upp oss med bil:) Kvällen har spenderas hemma hos Malin där hon hade KF(killfritt). Det har ätits kinamat för en hel armé, spelats Buzz och TP, en riktig toppenkväll! Nu är planen att fixa sig innan man kan gå och lägga sig, känner på mig att jag kommer stupa i säng, är heelt slut!


Mot Karlstad!


(I helgen ska jag och Mimmi visa hur en partyhelg går till i Södertälje;) Vi tänkte inte alls skämma ut Johanna:p)

Fikan med tjejerna gjorde verkligen min dag! Nu har jag äntligen fått tillbaka min energi och hoppas det håller i sig:) Ikväll har jag plockat lite och ställt i all disk som jag diskade tidigare idag. Har även städat badrummet och packat inför resan till Karlstad:)

Imorgon 15:53 avgår tåget mot Syd, hoppas hoppas jag och Mimmi får platser brevid varandra. Eftersom vi inte har betalt för några platser finns ju risken att vi får ta det som erbjuds:p Bara jag får en sittplats så blir jag glad då det är nästan tre timmars resetid till Karlstad. Och hoppas hoppas tåget kommer i tid och att det inte blir några förseningar under resan! Känns så otroligt skönt att komma bort från skit-tälje just nu! Tiden har inte passat bättre:)

Väl uppe i Karlstad väntar en massa äventyr:) Imorgon blir det nog bio: Valentinesday och på lördag ska vi på inflyttningsfest hos några kompisar till Johanna. Ska bli jätte kul att få träffa alla igen. Hoppas hoppas på utgång Nöjes, Johanna, jag säger bara: Schlagerdansgolvet:) Hoppas även på att vi hinner med lite Alla Hjärtansdags mys:)


Fikatajm:)


Nu har jag bytt om från min pjamas som jag har gått runt med hela dagen och tagit bort det gamla sminket från igår:p Strax kommer Mimmi och plockar upp mig då vi ska på bus ute i Moraberg;) Senare ska vi möta upp Linnéa och då blir det fika. Jag bara älskar att sitta på cafén nu på vintern med en varm kopp te och prata skit med en massa vänner!

Seg och trött

Trots att jag har sovit över 11 timmar inatt så är jag lika seg och trött som jag var igår. Halsen har inte heller blivit bättre:( Och inte nog med detta, tror jag har fått ett munsår! Så det blir att gå ner till apotket senare:(

Ska strax ta tag i disken, har blvivit ett bärg på bara några dagar! Sen är planen att packa inför Karlstadresan så jag slipper göra det ikväll. Ev blir det en kvällsfika senare med tjejerna, det ska bli mysigt:)

Är jätte sugen på att skaffa en Iphone, men är det någon som vet om det går att köpa Iphonen med Tele2 abonnemang?

Ge mig sommar!

Har suttit och kollat igenom en massa bilder från förra sommaren. Åh vad jag vill ha sommar nu!









Kurrans GI biffar med broccoli- och blomkålspuré

Du behöver till biffarna:
400 gram nötfärs
1 st Morrot
1 st Paket fetaost(150g?)
1 st Rödlök
1 Vitlöksklyfta
Örtkyrddor (Frysta)
½ dl Creme fraiche

Du behöver till purén:
1 st Boccolibukett
1 st Blomkål
½ dl creme fraiche
Salt och peppar

Skär upp broccolin och blomkålen. Koka sedan upp vatten i en kastrull och häll sedan i "grönsakerna" och låt koka i ca 5-7. Häll ut nästan ut allt av grönsaksspadet men spara lite till purén.

Börja sedan med biffarna. Hacka läken i små tärningar, riv morrötterna(jag valde kortsidan av rivjärnet så det inte blir så stora strimlor), häll i örtkyddorna(var inte rädd, häll gärna i mer än för lite), smula ner halva paketet av fetaosten och avsluta med att hälla i creme fraichen. Blanda sedan ihop allt till en stor klump.

Dela sedan upp den stora klumpen till små biffar.

Återgå sedan till broccolin och blomkålen. Ta hjälp av en mixer och mixa tills det blir en jämn röra. Krydda sedan med salt och peppar och häll i creme fraichen och mixa igen. Om "grönsakerna" har kallnat så häll tillbaka purén i kastrullen igen och värm upp den.

Samtidigt som du ev värmer upp purén så steker du upp biffarna på medelhögvärme, ca 7 min på varje sida.

Vola! Purén kanske inte ser så aptitlig ut, men den var över all förväntan. Om du gillar broccoli så kommer du gilla detta:) Och biffarna var också jätte goda, två stycken räckte för en person, dom var jätte mäktiga!

Se upp för jag kommer säkert skriva mer GI recept här på bloggen:)

Sjuk:(

(Vem gillar inte semlor?!)


Vaknade av att jag inte var på det bästa humöret. Gick till jobbet och hoppades på att jag skulle bli bättre. Men på förmiddag bestämde jag mig för att gå hem eftersom jag kände mig häning och mina halsbandlar var svullna:( Kom hem och la mig och kollade på The Ugly Truth men somnade efter halva filmen:p Hoppas jag blir bättre tills på fredag för då åker jag och Mimmi till Johanna i Karlstad, och det vill jag inte missa!

Gick förbi stan innan jag gick hem och köpte mig en semla för att tröstäta lite nu när jag är sjuk:( Egentligen var det mest för att jag väldigt sugen på en, haha! Ikväll väntar tvättstugan och nu har vi har äntligen fått en ny mangeln:) Träffade en väldigt trevlig tjej nere i tvättstugan tidigare då hon var lite sen med sin tvätt. Varför ska alla trevliga bo i 21B och inte i mitt hus(21A)? För det känns som det bara bor surskallar i mitt hus, me dont like!

Måndag

Filmen igår var inte vad jag hade väntat mig. På något sätt var den väldigt djup och hade nog ett budskap men jag fattade inte meningen med filmen, inte riktigt en söndagsfilm när man är söndagstrött och behöver något lättsamt:p

Dagen har flytit på men jag har varit väldigt seg trots att jag har sovit bra inatt. Läste på aftonbladet.se att februari kallas ångestmånaden då man bla är vintertrött. Nu är det dags att börja med maten, sen blir det storstädning plus att det ska ändras om lite i lägeheten;) Info och bilder kommer senare;)

Btw, nu har jag bott i min lägenhet i exakt 1 år! Vad tiden går!

100208




Dagens planer:
Jobba
Städa

Up in the air


Jag har varit rejält sliten idag. Konstigt eftersom jag inte körde allt för hårt igår, tror det beror på den här veckan som har varit sjukt mycket. Har inte haft en enda lugn dag nu i veckan och tyvärr blir inte nästa vecka inte heller lugn. Varje dag är redan planerad till fullo!

Nu ska jag äntligen ta det lugnt och se på Up in the air med George Clooney. Den har fått massa utmärkelser i USA och en kollega på jobbet sa att den var bra, så hoppas jag också tycker den är bra:)


En bild säger mer än tusen ord..

Gårdagens bilder:









Mer bilder finns på fb:)

Galen kväll

Shiet vilken kväll det var igår! Så otroligt kul! Milla, Emma och Moa kom vid 17-tiden då hjälptes vi åt med middagen (läs dom, jag plockade undan alla kläder som låg överallt) Blev en mysig middag där vi skrattade åt et massa dåliga vitsar och Moas och Milla "rump" bilder. Det blev även deeptalk och om jag får säga det var i jävligt överens om vissa saker.

Kl 20 satte vi oss bänkade framför årets premiär av årets Melodifestival 2010. Rätt låtar kom till final:) Jag älskar Salem Al Fakir mer och mer, han har en sån utstrålning! Men vad höll den där rockgruppen på med? Varför var det bara sångaren och pianisten som var aktiv?! Dom andra såg ju bara i bakgrunden och inte gjorde ett piss..
När Melodifestivalen var slut drog förfesten igång på rikigt. Även Emma T, Johanna, Mimmi och Buffy droppade in under kvällen:) Vid tolvtiden gick vi ner till 550 där det inte var så jäkla stort drag som man hade trott. Men Dj Cute var grym! Hon spelade jätte bra musik hela tiden:) Vid 2 när 550 stängde var det dags att gå hem och jag fick sovsällskap, hela 4 st! Av någon konstig anledning sov dessa fyra personer i min soffa och jag sov själv i min stora säng, haha! Bilder från kvällen kommer upp ikväll.

Nu blir det Ikea med La Familia:)

Lördag

Igår blev det en helkväll med familjen Sandberg:) Johanna och hennes pappa kom och plockade upp mig efter att Johanna anlänt till Syd. Det blev en supergod middag och sen blev det Lets Dance och Solsidan. När jag kom hem vid 23 tiden supade jag i säng!

Idag har jag hunnit med ett hårt pass på World Class, jag körde löpband i en timme. Sen bastade jag och det var hur skönt som helst:) Har inte bastat på jätte länge så tyckte det var en bra idé. Nu har jag precis avslutat en väldigt sen frukost och ska snart ner på bolaget och köpa dricka för kvällen:) För ikväll blir det middag+Melodifestivalen+förfest här hemma hos mig med mina fina tjejer:)

...

"So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you
"

Is över huvudet?



Idag har jag verkligen fått ett tokryck. Skulle aldrig ha fått för mig något sånt här för ett år sedan. Men nu känner jag mig så motiverad så nu kööör jag bara! Vad är det då jag har fått tokryck över? Jo jag funderar på att springa Scaniamilen i maj, cykla tjejvätternrundan i juni och sedan springa Broloppet i augusti. Jag älskar att ha mål och utmaningar! Jag har ev fått med mig Johanna till Scaniamilen, om någon annan är intresserad av att haka på något av dessa saker säg gärna till! Jo fler desto roligare:)

100204


Dagens planer:
Jobba
Fira världens bästa pappa :)

Power Yoga

Kom hem för en kort stund sedan efter att ha ätit med Mikaela och Linnéa, Linnéa fixade även en ny vänskapsring som hon tappade bort för ett tag sen:)

Hinner inte mer än att vända för om 15 minuter väntar Power Yoga på WC. Har aldrig provat Yoga förut så det ska bli extremt kul att prova. Hört att det är bra för kroppen och Mimmi och Maria på jobbet har pratat mycket gott om Yoga.


Repeat på Spotify




Mitt nya liv



Dagen har inte flytit på lika bra som det gjorde igår, men man kan väl inte ha tur hela tiden;) Trots att jag har varit ganska seg har det flytit bra någorlunda bra på jobbet, vad jag skulle jag göra utan min härliga arbetskollegor?!!

För en timme sen kom jag hem från Step-passet, såg att mamma hade ringt, har inte hon fattat att jag stepar 18-19? För hon har alltid en förmåga att ringa precis på tisdagar runt halv sju, why?! Har även varit nere i tvättstugan då jag hittade en tid så nu är det stor tvättning på G:) Och fortfarande har dom inte lagat mangeln, blir så jäkla trött!?!? Imorgon ska jag maila och klaga!

I helgen tog jag initiativet att prova GI metoden. Jag har hört så mycket bra om detta, framför positivt:) Det svåraste kommer nog bli att skippa att köpa light produkter och köpa de "fettiga" produkterna. Jag ska ge detta ett försök iaf, prova skadar ju aldrig. Sen tror jag inte heller att jag kommer hålla allt till punkt och prick.

Godnatt

(Har blivit beroende av te, jag äälskar te!)


Nu säger jag godnatt! Hela den här städdagen har tagit kol på mig:p Men nu är det fint här, inget damm och ingen disk, härligt:)

Hoppas morgondagen blir lika bra som denna dag:)

Städning

Snart är jag klar med städningen, det är bara disken som väntar. Som tur är det inte såå mycket disk:p

Idag vakande jag på ett strålande humör, inte alls ofta. Dagen har flytit på hur bra som helst, har hunnit med så mycket saker på jobbet:) Hela kvällen har jag fixat och donat här hemma så nu är det fint här hemma.



Kändes som jag fick ett avslut nu helgen som jag har väntat på. Just nu känns det grymt bra men jag lovar inget, vet hur lätt det är att ramla ner i gropen igen..

Jag mot dammet!


Nu ska jag ta tag i att storstäda här hemma. Har värsta ruset för att städa så då är det lika bra att ta tag i allt:) Jag lär vara klar mitt i natten:p

100201


Dagens planer:
Jobba
Städa

RSS 2.0