Shopping



Efter jobbet var jag hurtig då jag fick från jobbet ner till stan. Riktigt skönt att promenera i den friska luften:) Gick sedan förbi Body Shop och förnyade mitt bonuskort vilket relaterade till att jag fick 50% rabatt på en valfri produkt. Blev en foundation då min gamla var slut, nu hoppas jag på att deras foundation täcker bra! Sedan fortsatte jag till Accent där jag också hade ett erbjudande på 50% på valfri vara. Det fick bli en brun handväska och jag har suktat efter ett bra tag. Nu är den min!

Nu det det middag!

För kung och fosterland

Denna dag varit fartfylld! Bästa med den här dagen måste ha varit när och min kollega busade med en annan kollega som fyllde år idag. Han är nog världens störta motståndare till att vi har monrik här i Sverige. Så i fredags tryckte jag och min kollega upp en massa bilder på kungen och kungafamiljen och satte upp bildena i hans arbetsrum. När han sedan anlände till jobbet imorse spelade vi upp Kungssågen och vek oss av skratt när han upptäckte alla bilder och han skrattade minst lika mycket som vi:)

Annars har dagen rullat på som vanligt. Lika mycket på jobbet som vanligt! Efter jobbet har jag hunnit med att veckohandla, storstäda, diska, laga mat och ta en varm dusch.

Nu slänger jag in handduken för idag!

BTW! Saknar Johanna och Felicia så otroligt mycket! Johanna kommer hem redan på torsdag nästa vecka och Felica den 20 december. Vi har redan bokat in en filmkväll och jag hoppas vekligen vi kan få ihop en sleepover denna jul!

Har varit och handlat mat för veckan. Nu s...

foto0004 (MMS)

Har varit och handlat mat för veckan. Nu står jag och väntar på bussen i kylan. När jag kommer hem blir det att städa efter helgens nöjen.


En bra helg

2 utgångar blev det, Flamingo och The Strip, födelsedagsfirande på Heron City, levt samboliv med Jessica, dansat till en massa 90-tals låtar, haft adventsfika, ätit god middag hemma hos mina föräldrar.

Nu laddar jag om för en ny vecka!







Shop til you drop



Eller inte.. Idag ska de sista sakerna för advent införskaffas. Sen bli det en fika med Jessica och Mia:)

På bättringsvägen

Har varit riktig dålig på att skriva här på sistone då jag har velat om jag lägga ner bloggandet, byta blogg eller stanna kvar här. Just nu ser det ut som jag blir kvar här på blogg.se men man vet aldrig..

Ikväll blir det bowling och middag på Heron City där Emma T ska firas:) Känner att jag behöver detta extra mycket då jag har haft jätte mycket på jobbet den senaste tiden. Känns som hela mitt liv handlar om mitt arbete. I måndags jobbade jag nästan över 1½ timme och 1 timme i tisdags, det tar på krafterna må jag lova!

Men jag kämpar på och resan till Egypten gör att jag orkar kämpa!


Mot jobbet



En grym kväll

Gårdagen beskrivs med ett ord, GRYM! Mikaela och Jessica dök upp vid 18 tiden då vi åt middag och laddade inför konserten. Det dracks både vin och mojitos, dock hamnade halva mojitosen på golvet pga att Mikaela och jag dansade vilt åt Microfånkåt och White light moment. Vid 21 tiden mötte vi upp Stålis på ett fulltsmockat Molto. Spelningen var grym och jag lägtar redan tills jag får se Oskar Linnros igen!

När spelningen var slut styrde jag och Mikaela klackarna mot 550 men efter att stått i kön i 30 min gick vi till Flamingo där vi röjde som aldrig förr! Halv fyra var jag hemma och stupade i säng direkt. Vaknade med världens huvudvärk men det var bara att gå upp då 3½ timmes tvättstuga väntade. Kvällen har jag spenderat hemma hos mina föräldrar där jag bjöd in mig själv på middag.






Min bästa vän just nu!

foto0497 (MMS)

Min bästa vän just nu!


Myspys

Gårdagen spenderade jag med Milla och Sandra hemma hos mig:) Jag bjöd mina fina tjejer och sedan blev det idol resten av kvällen.

Nu har jag precis ätit en god frukost och nu ska jag sätta igång med att städa lägenheten. Klockan 13 ska jag mötta upp Emma T på stan och sedan blir det lunch med henne hemma hos mig:) Senare ikväll kommer Mikaela och Jessica över på middag innan vi styr klackarna mot Klubb Molto för att se Oskar Linnros:)

Sharm El Sheikh

Äntligen är resan till Sharm El Sheikh i Egypten bokad:) Den 1 februari drar jag från ett kallt Sverige till ett varmt Egypten! Jag och min familj var i Egypten för snart exakt 10 år sen och jag har bara bra minnen från den resan. Nu kommer vi bo i en annan stad och på ett hotell med All Inclusive:)







Min första "arga lapp"

foto0464 (MMS)

Min första "arga lapp"


Morgonkaffet dricker jag ur min snygga mug...

foto0461 (MMS)

Morgonkaffet dricker jag ur min snygga mugg från Island:)


Skit-vecka!

Den här veckan har inte starat bra! Det är sjukt mycket på jobbet, ingen hinner med! Jag längtar tills våren när vi kommer in i våran lugna period igen, "bara" 4 månader kvar!

Efter jobbet igår gick jag för att handla och när jag kommer till självscanningen går allt åt helvete. Osten gick inte att scana in och killen som hade ansvar för självscanningen stod och prata med sin kompis som höll på med sin scanning. Kan lova att jag såg rikigt irriterad när han till slut såg att jag behövde hjälp. När jag hade scannat in allt så hänger sig kortmaskinen och jag blir totalt galen! Allt detta relaterar till att jag missar min buss och det blir bara för mig att vänta på nästa buss i kylan. Hela kvällen var jag irriterad över det som hänt på Willys!

Denna dag gick i samma anda. Allt började imorse när jag hade gått om tid (5 min) på centralen så jag bestämde mig för att köpa med mig en latte. Inne på pressbyåran hade dom bara en kasse öppen och när jag väl har betalt för min latte så fanns det inga stora muggar kvar. Tog 100 år innan kassörskan tog fram nya muggar till mig och jag sa åt henne: jag har faktiskt ett tåg att passa! Och vem fick sen springa som en galning till tåget, jo jag!

Nu blir det Desperate Housewives!

Till jobbet!


Tack!

Tack alla inblandade för en grym kväll igår! Detta får vi göra om!








Känner mig som 18 igen ;) kvällen tillbrin...

foto0446 (MMS)

Känner mig som 18 igen ;) kvällen tillbringar jag på berget!


Får se hur kvällen slutar :)


Lördag



Har haft full upp sen jag gick upp kl 10 imorse. Har haft tvättstuga mellan 10:30-14, har ätit långfrukost, storstädat lägenheten och hunnit med en dusch:) Väntar nu in min familj som kommer hit och fikar innan vi ska till kyrkogården för att tända ljus för nära och kära.

Gården var toppen! Jag och Mimmi var uppe i huvudstaden och shoppade lite. Mimmi hårmodellade även för Urban by Björn Axén, hon blev jätte fin i håret! Sedan åkte vi till Mikaela där hon hade Idolmys. När jag kom hem vid 23 så supade jag direkt i sängen, heeelt slut!







Sova sängen

Är slut som artist! Helt galen dag men massa kul på schemat:) Nu blir det sängen för min del så jag får blogga mer imorgon:)

Torsdagsmys

Kvällen har jag spenderat med mina fina vänner Mimmi, Jessica och Sandra:) Vi har suttit och ätit middag och fika på Bacino och pratat och skrattat en massa! Uppskattar verkligen sådanna här kvällar! Nu blir att hoppa in i duschen och sedan är det sängen som gäller, är helt slut efter den här dagen.

Imorgon jobbar jag halvdag och det innebär att jag slutar 13:) Efter jobbet bär det av till huvudstaden med Mimmi. Får se hur mycket shopping det blir för mig, måste hålla i pengarna! Kvällen spenderas hos Mikaela framför Idol:)







Fikmys med fina vänner:)

foto0413 (MMS)

Fikmys med fina vänner:)


Im in love


Kvällsfika


Reseberättelse kommer :)

Jag tror många väntar på en berättelse av min resa till Island. Hade tänkt skriva om den idag men har inte rikigt orkat. Känns som jag fortfarande är inne på Islänsk tid och bristen på sömn då jag endast sov 7½ timme på två dagar gör ju saken inte bättre:p Hoppas ni har förståelse över detta så återkommer jag när jag är fit for fight igen:)


RSS 2.0