Den är min!

Har precis varit och hämtat nycklarna! Så nu är lägenheten min=D Gissa vem som är den gladaste tjejen idag;)

Snart dags att åka till Mia, blir bara 1 timme sen..

Coop Forum nästa

Snart ska jag äta lite frulle, sen bär det av till coop för att köpa färg till lägenheten:) Får se vad det blir för färg, kanske rosa eller limegrön;) Sen är det bara att åka hem och börja packa ner mitt rum, usch vad sorligt det låter=/ Har haft samma rum sen jag var 2 år. Hur mycket minnen som helst här:

* Barbie lekar. Kunde verkligen leva mig in i leken och kunde leka oavbrutet på barbiedockerna med mina kompisar!
* Inspelningar på band. Har hur många minnen som helst med min barndomskompis Sandra hur vi satt och drömde oss in att vi var radiopratare och intervjuade varandra då vi var olika karraktärer.
* Alla filmkvällar och sleepovers med kompisar.

Sen är det bara att vänta på att killen från lägenheten blir klar och ringer mig. Ska åka ner och hämta nycklarna och kolla tvättstugan och förråd. Efter det så är det bara att sätta igång att börja slipa och spackla:)

Nu är det nära!

Nu är det inte många timmar kvar till flyttlasset går, om nu allt går som det ska! Killen som bor i lägenheten nu skulle flytta ut sina saker imorgon. Så hoppas på att han bli klar fort:) Tack alla underbara vänner som har erbjudit sig att hjälpa till, men min underbara familj ska hjälpa med nästan allt. Min pappa ska ev ta ledigt efter lunch på måndag för att måla/tapetsera klart, är inte min pappa den bästa?

Idag har allt flytit på. Dock har jag haft ont i huvudet nästan hela dagen, trots 2 ipren så släppte inte huvudvärken=/ Ikväll har jag umgåts med underbara Linnéa. Länge sen vi gjorde ngt bara hon och jag! Förut så tyckte jag jämt att vi sågs. Men nu när båda jobbar på olika tider så blir det inte så ofta, tyvärr=/ Ikväll har vi bestämt att vi ska åka till Ullared den 27 mars:) Om någon vill hänga med så är det bara att säga till:)

Nu blir det ett One Tree Hill avsnitt sen ska jag försöka sova! Mycket som händer imorgon!


Älskar henne med hela mitt hjärta!

Nervös..

Inte blivit så bra uppdatering här, men det har haft sina orsaker. Dels har jag inte haft tid eller så har mitt internet varit otroligt segt!

Inte hänt så mkt än att Mia fyllde år i onsdags:) Jag, Mia, Johanna och Mikkis var ute på Barolo och åt fancymiddag:) Gick vidare till Stanleys där det blev två billiga cider och en kareokesång för Johanna och Mikkis:)

Nu är det inte långt innan jag flyttar..Hoppas jag kommer in i lägenheten imorgon. Och nu börjar verkligen nerverna komma! Kunde inte äta upp min frukost idag och det pirrar i magen=p Idag ska jag fixa så jag har bredband till nästa vecka, kan inte leva utan internet=p

Nej, nu väntar jobbet. Ciao!


I'm Sorry


090126

Trodde jag skulle komma i samma bubbla som i början på förra veckan, men nu känns allt bra igen! Kände mig ganska deppig hela dagen och tyckte timmarna gick extremt långsamt!

Inte hänt så mycket idag, gick till samma gamla jobb;) Skönt att man har kollegor som livar upp ens dag:) Skulle ha tränat, men kände inte alls någon ork så jag åkte ner på stan för att trötshoppa;) Det blev tallrikar på Inspiration, gräddvita och fyrkantiga, jätte fina! 6 stycken blev det men funderar jag på att köpa två till:) Mötte upp mamma helt oväntat och köpte sedan present till min pappa som fyller år om en vecka.

Ikväll har jag kollat på bröllopet mellan Magnus och Emma som var med i Bonde Söker Fru. Har insett nu att jag kommer tjuva som ett barn när mina närmsta tjejer ska gifta sig! Tycker bröllop är så extremt vacket och jag bara längtar tills jag och mina närmsta gifter oss!


Mina ursnygga tallrikar!

Min tv som väntar på att bli uppsatt i min lägenhet!

Mina gardinvepor som kommer bli grymt snygga till min fontapet:)
Dilba - I´m Sorry

Underbar helg!

Då kommer denna helg till sitt slut! Och vilken helg det varit:)

Myskväll med föräldrarna i fredags, mys i Stockholm med Johanna och examenfika hos Mimmi idag:)

Mötte upp Mikkis för en liten tripp på stan, blev lunch och present inköp:) Sen for vi vidare till Mimmi på examenfika! Och tågresan blev nog den roligaste på länge! I Södertälje Hamn kliver två amish killar, och dom underhöll oss tills vi klev av i Tumba. Satt och sjöng konstiga sånger, mest: Heeja heeeja! Kanske ssk:s nya ramsa? Sen tog ena killen upp ngn sak som dom spelar på i Ronja Rövardotter och den andra killen tar upp ett munspel! Åh vad jag skratta!

Kvällen blir lugn, funderar på att se klart What happens in Vegas som jag har på datan, sen ska jag försöka sova i tid! Ny arbetsvecka och sen så flyttar ju jag! Wiiiie! Längtar som en galning!


Benjamin Button

Gårdagen var hur mysig trots att jag fick vänta på Johanna över en timme än beräknat, pga av övertid och försenad tunnelbana. Men jag satte mig och läste Ego Girl:)

Blev middag på Kungsan först och sen Benjamin Button. Och jag kan säga att inte gå och kolla på bio på Skandia biografen på drottninggatan! Det var världens kö till att köpa popcorn, tror det var totalt 3 kassor öppna och dom hade en toalett som både var tjej/kill toalett vid entren. 4 minuter innan filmen börjar så säger tjejen i kassan att det finns toaletter innanför också, shiet då fick jag tokryck!

Snart ska jag åka ner på stan för att möta upp Mikkis för att äta lite på stan och uträtta lite ärenden:) Sen ska vi till Mimmi där det bjuds på fika efter hennes examen i fredags, ska bli mysigt:)

Jävla inlägg!

Hade skrivit ett ganska inlägg och nu är det borta! Jävla skit!


Aja, nu kilar jag upp till Stockholm, Möter upp Johanna runt 19. Och hoppas det slutar regna, för annars kommer jag se ut som en slickad katt!

Bye!

Skandal!

Precis kollat på utröstningen av Lets Dance! Okej, jag har aldrig direkt varit ett fans av Blondinbella, men hon skulle verkligen inte ha åkt ut ikväll! Kitty och George borde ha åkt! Slår vad om att tv4 kommer tappa en massa tittare nu!

Dagen har gått väldigt fort. Från att vara jätte lugnt på jobbet så blev det kaos i slutet, relaterade till att jag jobbade över 45 minuter! Sen ner på stan och vänta på pappa som skulle plocka upp mig på stationen. Kom fram en kvinna till mig som frågade hur man kom till Sydpoolen från stationen. Och jag kunde verkligen inte föklara för henne! Alla dessa trafikljus och genom stan som hon skulle. Efter att dom åkte iväg kom jag på att jag kunde sagt till henne att prata med Turistbyrån som låg 100 meter bort=p

Äntligen var jag och hämtade min tv idag, fick knappt in den i bilen, haha! Nu står den nere i hallen och tar upp mer än halva spegelväggen;) Kan någon bara ge mig nästa helg? Om jag har tur så får jag flytta in redan på fredag, det skulle ju vara perfekt! Då har man hela helgen åt att måla och tapetsera:)

Imorgon blir det mys uppe i Stockholm med Johanna:) Det blir film, Benjamin Buttons otroliga liv och middag någonstans:) Men innan jag möter upp Johanna ska jag gå lite i Stockholm och kolla på kuddar och handdukar till lägenheten. Just nu går det före kläder, skor och smink!

Convince myself, That I'm better off without you!

Så, nu är jag tillbaka!

Har inte haft ngt sug efter att uppdatera, kan säga att jag kom in en svacka första dagarna i veckan. Vet inte rikigt vad det var, men kändes som jag ville sova bort varje dag. Tror det beror på det är skit vädret! Men som tur har mina vänner hållt mitt humör uppe:)

Så, vad har hänt sist.. Inte mycket! Jobbat, tränat och träffat Mikkis idag! Just det! Var på coachmöte igår och prata om mitt viktmål. Så en coach ska sätta ihop ett styrketräningspass som passar mig:) Sen blir det uppföljning, så nu har jag ett mål som jag ska fixa:)

Helgen blir lugn jämfört med förra, haha! Imorgon blir jag nog bara hemma, kan bli sista hemmakvällen med föräldrarna, så måste ta vara på det. Sen blir ev Stockholm med mat och bio:)



Grattis gumman till "studenten" imorgon! Kommer inte på något bättre ord som passar in, haha!

Vi hörs!

Känner fortfarande att jag inte har ngt skriv intressse här i bloggen. Så det får stå tomt tills vidare!

Förresten! Är det någon som är sugen på att åka upp till Stockholm på lördag, äta någonstans och gå på bio?

...

Återkommer imorgon!

Galen kväll!

Vilken kväll det var igår! Kommer sent att glömmas!

Kvällen började hemma hos mig då jag och Katta åt middag tillsammans och sedan fixade oss för kvällen. Bar åt till Västergård där det bussades som bara den! Ner till Olles där det var ganska dött från början, men sen kom det igång. Blev allt för mycket drickande för min del, syns framförallt på mitt konto idag, haha! Har tydligen haft dansuppvisning på dansgolvet, där mina vänner skratta så dom dog. Tyvärr har jag inget minne av detta! Mindre alkohol nästa gång!

Mötte upp Johanna på stan runt 13 idag och det blev bakismat på Donken där vi gick igenom gårdagens utgång. Vi kändes oss ganska ofräscha då varken jag eller hon sovit hemma, så gårdagens smink såg kanske inte så bra ut,haha! Annars har jag bara legat i sängen och kolla på One Tree Hill, en äkta bakissöndag;)

Om exakt 2 veckor flyttar jag ner till stan, gissa om jag längtar?

Bilder från igår kommer nog in i morgon!

Lunchdate, middagsmys och utgång, kan det bli bättre?

Dagen började med att jag såg två avsnitt av One Tree Hill, nu har jag fastnat som jag gjorde i somras då jag kollade en säsong på en vecka typ, haha! Lyckades släpa mig från datan och åkte ner på stan för att ha en lunchdate med Johanna:) Vi åt på Nancys och sen gick vi lite på stan, hittade bla ett par byxor!

Ikväll kommer Katta över på middag hos mig, ska bli kul att träffas:) Inte setts sen i jul, inte så länge sen ändå. Hoppas jag kan få henne på partyhumör för idag väntas utgång:) Blir jag, Mia, Mikkis, Johanna, ev Katta och kanske Linnéa N. Grymt kul om Katta och Linnéa kan hänga på:) Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll:)

Ses ute i dimman!


One Tree Hill i mitt hjärta!

Just nu håller jag på att ladda ner avsnitt fråb Oth, säsong 6! Åh vad jag bara älskar serien!

Lyckad kväll med tjejerna ikväll:) Lets Dance och reseplanering, den 12 juli åker vi till Rhodos! Jätte tråkigt att inte Mimmi kan hänga med och jag hoppas verkligen att Felicia kan hänga med:)

Nu väntar Oth!

Äntligen helg!

Äntligen fredag, känns helt underbart:)

Arbetsdagen gick vädigt fort idag, jag har hunnit med så mycket:) Har arkiverat pärmar, skrivit ordrar, fakturerat, hjälp kunder på telefon och fikat, haha! Väldigt bra stämmning på jobbet idag, vet inte om det för att det är fredag eller ngt? Det gör verkligen ens dag när alla är glada på jobbet!

Snart ska jag äta middag med min familj, länge sen jag gjorde det under en helg, har inte blivit så mkt i veckan heller eftersom jag tränat 3 dagar denna vecka. Bara få sitta ner och njuta av en god middag och trevligt sällskap:) Sen blir det Lets Dance kväll hos Mikkis, vi ska även prata om Rhodosresan:)

Just det! Jag har köpt världens finaste tapeter idag! Och det med det hela var att det var 50% rabatt på dom, tre rullar för 150:-, kan det bli bätte?

Kräsen...

Skönt att det snart är helg, det behöver jag verkligen!

Idag har jag inte gjort så mkt speciellt förutom att träna med Linnéa och Johanna. Blev Afropasset, faktiskt helt okej! Men det kommer aaaaldrig bli lika bra som när Robert hade det! Sprang lite löpband efter passet och sen tog jag bussen hem. Vet inte om det är ngt mer intressant jag har att skriva, rätt tråkig dag förutom att jag träffade 2 av mina favorittjejer:)

Nu får jag lägga av att vara så jävla kräsen, för då kommer jag aldrig att träffa någon...

Under kontroll

Just nu kretasar allt om flytten den 1 februari. Men det känns bra att jag har allt under kontroll iaf:) Idag fick jag hyreskontraktet hemskickat=D Redan påskrivet och ska skickas in imorgon!! Just nu är detta klart:

* Adressändring & Eftersändning
* Beställt bredband
* Hyreskontraktet påskrivet
* Soffa och Tv inhandlad
* Klartecken att tepetsera lgh

Det som fattas nu är hemförsäkningen, men den ska jag fixa imorgon:) Snacka om att jag har samlat in vuxenpoäng, haha! Räknar ner dagarna nu, enligt pappa är det BARA 17 dagar kvar, vad tiden går fort!!

Dagen har varit helt okej, fakturerade nästan hela dagen, så var rätt så seg i huvudet när jag gick hem. Men skönt att tiden gick fort iaf:) Lämnade in min jacka också, hoppas dom fixar hålet på ngt snyggt sätt!

Dags för sängen nu!


Har blivit blodgivare!

Eller snart iaf..

Idag har jag nämligen varit nere på stan och anmält mig som blodgivare. Idag tog dom bara några prover så dom kan kontrollera att mitt blod är godkänt som blodgivare. Fick fylla i en massa frågor innan och en var ganska rolig: Har du någonsin köpt sex? Haha! Kunde inte låta bli att skratta!! Men shiet vad mycket blod dom tog sen till testerna!

Bestämde mig redan i måndags att bli blodgivare. Har bla läst på internet att det är blodbrist i Stockholms Län och jag vill inte hamna i den situationen att det inte finns något blod om jag skulle behöva det! Desutom tycker jag att det är en otroligt fin gåva att kanske kunna rädda livet på någon där ute!

Så alla ni där ute som inte är blodgivare, ta steget till att bli det! Ni kan rädda någon människa där ute!


BK is my name!

BrunettKurran in dah house!

Blev ingen bloggning igår, hade igen lust alls plus att jag hade en dålig dag överhuvudtaget! Kändes att jag inte ens skulle behövt gått upp helt enkelt!

Men idag var det en ny dag med nya möjligheter, haft en bättre dag iaf:) Gick helt okej på jobbet, fullt upp som vanligt! Sen åkte jag och träna själv eftersom både Johanna och Linnéa hoppade av Step passet idag;) Men vilken tur att jag träffade Izla på gymmet och att hon också skulle på step passet:) Och idag hände det! Jag kunde jag alla steg, sheit vad jag glad jag var:) Step är mitt absolut favorit pass just nu, och jag bara längtar till nästa tisdag!!

Imorgon blir det pause från träningen, skönt på ett sätt. Men den blir inte lugn för det! Ska ner på stan efter jobbet och lämna in min jacka hos skräddaren så dom kan laga min jacka. Känns som att jag kommer kunna ha min höstjacka nu när det är några plus ute. Sen ska jag göra något jag aldrig gjort förut, känns lite pirrit, men kommer vara så nöjd när det väl är klart:) Känns bra att kunna hjälpa någon där ute:) Gillar att jag avslutar detta inlägg med en cliffhanger;)

Vilken kväll!

Kan inte sluta skratta åt inlägget från igår! Rätt kul att jag verkar ganska nykter jämfört med dom andra tjejer;)

Började kvällen med middag hos Mikkis, fläskfilé pasta, lika gott som vanligt:) Efter många diskussioner så blev vi kvar hos Mikkis där det förfestades som aldrig förr! Tyvärr hade jag glömt kameran hemma så vi fick ta Mikkis trasiga kamera och min mobil-kamera=p Men vi fick lite bilder iaf:)

Det roligaste under hela kvällen var när jag upptäckte att jag har skickat ut ett sms under kvällen med texten: Jag tror jag börjar få känslor för dig. Som tur är det bara två som fått det, men mottagarlistan var ganska rolig: Linus, Doran, Andreas, Emanuel och den bästa av alla: killen som bor i lägenheten som jag ska ta över den 1 februari! Ni skulle ha sett mig och Linnéa i taxin på väg hem, vi skratta så att vi grät, tom taxichaufören skrata när jag berättade om min tabbe! Jag skrattar så fort jag tänker på själva situationen, hahahaha! Kvällens höjdpunkt!

Sov över hos Linken,alltid lika mysigt att ligga och kramas;) Vi gjorde ála hotellfrukost idag, frallor men ost och tomat/gurka, apelsinjuice och en munk till "efterrätt", haha! Kom hem runt 17 och efter det har jag bara tagit det lugnt, inte orkat gjort så mycket mer.







Förferre hos Mikkis!


fyllehicka it´- bläää- . men snart ska vi ut på ollespoch röja. men först ska vi träffa sis och lämna jackan. så är et. men jag älsar husmor karin. hon är sååå bra. eller hur.  pussiluss mikkan



linkej är för koprt! och kur är fö rsxnyg"  nu år vi sipice girol" fast mki8a är inte h'är ,  el ci är på bröllop" seingelgem, anm 'r dom bäst "! nu slka vi shota minttu ! jag komker vqar dör imrognm opå jpber" men vad fn ga gör det? LOVE YOUT GIRLSSSSSSSSSSSSSS"!!!!!!!!!!!!!RHOSOI"""" <3<3<3<3<3<3<33<3<33z<3x3>#X'
¨¨´PUS LJH"



hello there darlinhg" vet itne !"m jag är siste weller inte, men full är jag och de sy nd nohg. kul har jag opch de saka veta att du är min  bästa bvän eve3rä! ölove you!du och jkag på olderdoms hemme r! puaaa-1

Lördag

Idag slog jag nog alla rekord, jag sov till kl 13 utan ha varit ute och festat! Men kändes att jag behövde det och idag är jag piggare än nogonsin:)

Idag har jag inga planer alls förutom middag hos Mikkis och sen ev förfest hos Marina:) Och sen självklart utgång på Olles, kan inte någon inte ge mig kväll snart:=p Ska försöka få i mig någon mat nu, inte ätit ngn frukost och ska inte äta middag förens vid 19.

Nu ska jag försöka göra ngt nyttigt;)

Sooova!

Kom hem ca 45 min sen från en väldigt lyckad tjejkväll oss Mia! Tjejer, det här måste vi göra om, hade verkligen jätte trevligt ikväll och det var jätte kul att träffa Emma och Moa som man inte träffar lika ofta som dom andra!

Känns verkligen som att det gått 180 idag med! Jobba fram till 16, hem och hämta min mobil som jag glömde imorse, ner på stan och träna, beställa mat på kolgrillen, spinga till bussen, tjejkväll och sen skynda sig till bussen på centralen! Ni kan ju gissa hur trött jag är nu! Skulle lätt kunna somna på tangentbordet!

Imorgon ska jag verkligen sova ut, hoppas på det iaf. Brukar ju alltid vakna ganska tidigt när jag säger att jag ska sova ut. Ska försöka ta mig till stan för att lämna in min jacka oss skräddaren. Sen vankas det utgång på Olles, inte varit där sen i november så det ska bli kul att gå dit igen:) Men har bara ett problem, vilken förfest ska ja gå på? Vill verkligen hinna träffa Felicia innan hon åker, men ändå vill jag vara med dom andra tjejerna också=/ Det där löser sig imorgon!

Nu ska jag soooova!

Klippa bandet!

Varför ska det vara så svårt att bara klippa bandet mellan oss?!?! Om någon bara kunde ta saxen och klippa! Räckte med att jag var förvirrad hela hösten 08, men faan att jag tänker vara det 2009! Det här är mitt år och då ska du inte finnas där och göra det dåligt!

James Morrison - Broken Strings
Agnes - Release me

Inlägg Nummer 2

Då var det äntligen fint i mitt rum igen:) Gick ganska så fort att plocka upp allt!

Känns att jag har gått i 180 idag! Fullt upp på jobbet som vanligt, hellre att det är mkt att göra så att tiden går fort än att det inte finns ngt att göra och att tiden går sakta! Den nya tjejen som började i onsdags är toppen! Hon är jätte trevlig och vi kommer jätta bra överens:) Satt och prata en hel del på lunchen, hon berättade om att hon jobbat på ungdomshem och hon berätta en massa intressanta saker om det yrket!

Och så kom jag äntligen iväg till gymmet:) Känns verkligen bra att vara tillbaka! Jag och Linnéa körde 45 min löpband. Jag varvade med snabb gång och och löpning, sheit vad jag kände mig duktig! Nästan 300 kalorier brännde jag:) Sen mötte jag upp Johanna på Ica där det inhandlades middag, grillad kyckling med grönsaker:) På bussen hem till Johanna mötte vi även upp Felicia:)

Dags att hoppa i säng känner jag. Ska upp kl 6 imorgon, sen på schemat står det hårt arbete, träning och myskväll med dom bästa på kvällen:)

Innan jag plocka i mitt rum...


Efter att jag plockat klart...


Btw..Jag älskar min kofta jag köpte för någon vecka sen:)


Operation "städning"

Idag är det ingen vanlig dag, utan det här är en sån dag då jag ska "städa" mitt rum eftersom våran städerska kommer imorgon! Många där ute undrar varför jag ska städa dagen innan städerskan kommer, men det är inte riktigt städa jag ska göra, utan att plocka undan=p För att det ska underlätta för städerskan att damma, damsuga osv!


Aldrig Nöjd...




Är det någon där ute som är med på att råna en gammal tant eller en bank! Känns som jag vill handla upp halva hm:s katalog!! Och varför ska det vara så långt tills jag fyller år?! Men varför inte önska sig lite kläder som inflyttningspresent?? =p Skämt och sido! Jag måste spara ihop en massa pengar så jag kan köpa dessa underbara saker!













Imorgon blir det träning med Linnéa. På schemat står det 45 min gå/joggning på löpbandet! Äntligen är jag igång igen:)

"Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna"

Repeat

Veronica Maggio - Nöjd
Agnes - Release me
Leona Lewis - Forgive me
James Morrison - Broken strings

4 underbara låtar med 4 starka texter!

Ge Mig Vår!!

Då var man tillbaka till verkligheten, men helt okej när klockan ringde 05.55 imorse!

Det började en ny tjej på jobbet, hon är jätte trevlig och känns verkligen som jag kommer trivas med henne:) Sen är det kul att det börjar en tjej, eftersom jag varit själv med 7 killar/män. Dagen gick jätte fort, hade mycket att göra hela dagen! Har inte hänt så mycket mer idag=p

Snart ska jag kolla på Grammis galan och även hinna med att duscha i mellan också, lycka till! Men först ska drömma mig in i Hms vårkatalog:)

Alla Kottarna I Skogen?

Snart dags att gå tillbaka till jobbet, känns ju inte så speciellt lockande, men skönt att det bara är tre dagar kvar till helg sen:) Då ska det festas! ;)


Idag var jag på stan och träffade min underbara Felicia! Åh vad våran lunch var underhållande! Framförallt när vi upptäckte att Robban Karlsson stod i kön på Nancys! Jag kom med idén att vi skulle bli ssk nya tränar duo, och att aldrig ge dom ledigt och att dom var tvugna att gymma i bar överkropp;)


Sen har jag bara varit hemma, skulle ha städat garderoben, men tror ni jag gjorde det eller, rätt gissat;) Men funderar på att göra det nu, känner mig ganska rastlös!


Är det bara jag som är allmänt seg eller har ni hört uttycket:

- Han verkar inte ha alla kottar i skogen!


Jag har hört:

- Han verkar inte ha alla hästar i hagen!


The Yes Man

Tänkte skriva ett inlägg igår, men min data var hur seg som helst så jag la ner förhoppningarna om ett inlägg ganska fort..

Gårdagen började med lunch med Linnéa N, och vi har alltid lika roligt! Prata en massa gammla minnen som konfirmationstiden! Behöver bara säga lägret i Stjänholm och alla träffar i kyrkan så kommer det upp så många minnen! Och det var ju då jag träffade Johanna som idag är en av mina absolut närmsta! <3 Så ångrar inte den dag att jag konfimerade mig:) Sen åkte jag hem till Mimmi och senare åkte vi till Heron för att se The Yes Man! Rekomenderar verkligen att se den! Hur bra som helst! Skrattade mig genom hela filmen.

Ska stra iväg och träffa Felicia:) Vi ska luncha någonstans på stan, har inte träffat henne sen nyår så det ska bli kul! Lär skvallaras som gossip girls;)


Vilodagen!

Har hunnit med ganska mkt idag, iaf om man jämför med de andra dagarna då jag inte gjort mkt alls!

Varit uppe på Ikea och Skärholmen idag:) Blev inte så mkt shopping på Ikea, väntar med det innan jag flyttar! Åh vad jag längtar tills när jag flyttar, bara få köpa allt jag jag vill=p Men känner på mig att det kommer bli dyrt=p Åkte senare vidare till Skärholmen där det inte heller blev så mkt shopping, bara ett Björn Borgs hipsters och örhängen från Glitter. Kände inte riktigt att plånboken tillät så mkt shopping;)

Nu blir det familjemys med en film, tyvärr en jag redan sett. Men hellre umgås jag med mina föräldrar och ser en film än att sitta inne på mitt rum. Sällskapssjuk är bara förnamnet!

Imorgon blir de lunch med Linnéa N, längtar som en tok!

Packar Väskorna!

Dags att packa väskorna, för ikväll blir det sleepover med Johanna i Karlhov. Synd att det inte blev ngt hos Felicia, för jag är grymt partysugen! Men skönt att bara ta det lugnt också:) För imorgon blir det skärholmen och Ikea med mamma:)

Ut På Äventyr!

Ska strax bli upphämtad av Fia, vi ska bla åka ut till Plantagen och sen ska vi hem till henne och bara umgås! Sen ikväll blir det mys med Johanna då Felicias firarande blev inställt! Krya på dig gumman!

See yaa later!

Brist På Rubrik!

Dags för ett litet mer normalt inlägg känner jag:)

Känner att jag är i rutin nu efter nyår. Kände att jag sov borta hela dagen igår! Vaknade som jag förtjänade kl 13:30 igår! Helt utslagen efter nyåret! Men jag lyckades ta mig till Johanna för en myskväll med henne och Linnéa! Blev pizza och filmtittande:) Typisk dagenefter saker;)

Idag har jag varit ute i Moraberg för att reklamera mitt usb till trådlösa internet. Gick lättare än vad jag trodde:) Har packat två flyttkartonger med massa saker, nu känns det verkligen som jag ska flytta! Sen har vi haft släktmiddag med mammas två kusiner+barn och mammas morbror var här, hur trevligt som helst! Måste bara ge en eloge till mammas kusin Maria som klarar av att ta hand om sin cancersjuka man samtidigt som hon har två barn att ta hand om samtidigt att jobba och sköta ett helt hushåll helt själv! Vet att allt inte kommer bli bra, men jag hoppas att allt löser sig på sitt sätt!

Imorgon ska jag äntligen ta mig till gymmet, ska bli så otroligt skönt att få träna igen:) Sen blir det nog lite solarium!

Bättre Sent Än Aldrig!

Glömde totalt bort att göra en liten lista över 2008, så här kommer den!

* Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut?

Åkte till Kos, fick fast anställning.
* Dog någon i din närhet?
Yes! Daniel Snällman dog, alldelses för tidigt! Endast 20 år!

* Vilka länder besökte du?
Grekland och Danmark, räknas Åland?

* Vilket datum från 2008 kommer du minnas, och varför?
1 mars - Daniel lämnar oss allt för tidigt!, 12 april - Min 20-årsfest, 14 april - Jag fyller 20!, 4-11 juli - Kosresan!, 6 sep - Jessicas kräftskiva, 1 okt - Får min första fasta anställning, 3-5 okt Första resan ner till malmö, 2 dec - Får veta att jag ska få flytta till stan den 1 feb, 5-7 dec - Andra resan till Malmö, 25 dec - Julagen, behöver jag säga så mkt mer!, 31 dec - Grym kväll med dom bästa!
* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Lady Gagas Just dance är nog den låt jag kommer minnas mest från 2008, men det finns även andra som: Womanizer, Forever, White horse, I kissed a girl, Hot n Cold, Broken strings, Poker face, So what, Qele Qele!
* Blev du kär under 2008
Nej! Fanns ingen att bli kär i där ute;) Tappa hoppet för killar där ett tag, och levde det hårda livet som singel;)

* Vad gjorde du på din födelsedag?
Just på min födelsedag var jag och min familj ute och åt på Barolo. Men jag hade en grym 20-årsfest med mina vänner 2 dagar innan:)
* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Att jag har dom vännerna jag har! Vet inte vad jag skulle göra utan er!  Även resan till Kos var ju grym!! :)
 Hur höll du dig från att bli galen?
Var nog aldrig nära på att bli galen!

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
Säger nog som förra året, blev inte så mkt nya vänner, men lärde känna vissa mkt bättre än förra året! Jag och Felicia har kommit varandra grymt nära, räknar henne till en av mina bästa nu! Vi kan berätta allt för varandra! Sen att få lära känna Becca och Carro tycker jag är jätte kul! Hoppas vi blir bättre kompisar 2009 än vad vi är nu, ni är två toppen tjejer!


Han Är Inte Värd Dina 3 Minuter!

Igår skulle jag ha uppdaterat men då gick mitt router sönder, så nu har jag varit och fixat ett nytt!

Dålig uppdatering på senaste tiden men det beror på att jag har haft sjukt mkt att göra plus att jag bott inneboende hos Johanna;)

Nyåret 2008 kommer jag nog aldrig att glömma, sjukt kul var det:) Börjades hemma hos Johanna där vi åt fancy mat, snittar, fläsklifé och pannacotta, mmhm! Sen blev det förfest så det dåna om det! Mamma Mia skivan gick om och om igen! Sen var det fest i Mariekäll där jag kläckte ur mig årets sista bästa kommentar: Felicia, han är inte värd dina 3 minuter! Hahaha! Känner på mig att det kommer bli den nya: Hörrö du! Här trängs vi inte, här står vi i kö som alla andra!! Vi var nog i Mariekäll i 10 min, sen gick vi ner på stan för att fira in det nya året! Förutom att vi fick en smällare på oss så var det underbart att stå där med mina tjejer<3

Tog en taxi upp till Brunnsäng där fest nummer 2 väntade på oss. Och den var ännu sämre än den i Mariekäll! Fattar inte rikigt vad vi gjorde där. Drog runt 1 med sista bussen, och väl på bussen blir jag och Linnéa avslängda från bussen! Eftersom vi hade öppnat en varsin cider så slänger han ut oss! Lovar att den där busschaufören inte hade fått ngt på år och dar! Linnéa gjorde allt hon kunde för att fixa en ny taxi till oss, hon stod nämligen och vinka till varje bil hon såg=p Till slut fick vi tag i en taxi och styrde klackarna mot stan där fest nummer 3 väntade på oss. Det var nog också den bästa festen under hela kvällen. Grymt kul folk men även skumma också! Tror vi hade Poker Face på repeat! När folket började styra hemåt så ville jag ha efterfest, fuck no att jag ville hem! Det här var ju bara början på en toppennkväll! Så vi åkte tillbaka med ett par kompisar till brunsäng där det ist blev film och mkt prat, Men jag slumrade till ett x antal ggr. Jag och Linnéa delade på en taxi hem och jag var hemma  runt halv sex på morgon! Det kallar jag en grym kväll!

2009 nu och jag har inga nyårslöften, som sånt följs ändå inte! Jag ska bara ha ett grymt kul 2009!





Tack tjejer för ett jätte bra nyår!


RSS 2.0