Mot eskilstuna

Sitter på tåget bort från södertälje. Ska bli otroligt skönt att komma bort ett tag. Tror allvarligt att jag kommer kissa på mig när som helst! Hann inte gå på toa för jag var tvungen att springa till bussen. Nu ska jag fortsätta att läsa min tidning jag har köpt:-)

Web bloggar

Har upptäckt att jag kan webbblogga. Just nu har jag lunch men ska börja jobba snart. Ska gå lite tidigare idag för mitt tåg går 15.12.

Se fram emot

31/7- 2/8  -  till stugan med min familj, saknar min familj otroligt mycket
2/8 -  Heldag på Gröna Lund med tjejerna. Mitt mål är att våga extreame och Uppskjutet
10-14 augusti, min sista semestervecka! Hoppas på grymt fint väder då!
12/8 - Kryssning med Linnéa, Jessica, Sandra, Lollo, Martina, Mia och hennes kompisar från Stockholm. Vi är totalt 13 tjejer:)
15/8 - Johannas födesledagsfest samt avskedsfest
22/8 - Bröllop i Gnesta kyrka
5/9 - Kräftskiva hos Jessica


Minigolf

Igår blev det kvällfika med Linken, Jessica och Sandra. Det var kul att träffa Sandra, var ett tag sen. Vi satt på Bacino och prata om allt möjligt och såklart planerades det för kryssningen den 12 augusti:) 

Ikväll blev det minigolf med Johanna, Mikkis och Mia. Blev tyvärr ingen Veronica Maggio eftersom det var slutsålt:( Så det blev minigolf och picknick ist, men det är inte alls helt fel det heller:) Behöver jag ens säga vem som vann? :P








Dagarna som varit

Torsdag Jessica och jag hade en heldag upp i Stockholm. Vi gick runt lite i affärer och kollade, jag reafyndade som aldrig förr. Fick med mig ett par chinos, 2kjolar och ett linne för 300:-  från Gina, det kallar jag fynd:) Blev även två par örhängen och en tröja från Bik Bok. Vid sjutiden begav vi oss till Sergel och såg Ice Age 3 3D. Filmen var helt okej, rolig som den brukar vara, men blev lite besviken på sjävla 3D efekten:( Sen blev det sleepover oss mig, jag deckade ganska snabbt efter den intensiva dagen

Fredag Vaknade runt 11 och var fortfarande lika förkyld som jag varit under veckan. Jessica åkte hem vid ett och jag spenderade dagen genom att sova och kolla på tv. Tanken var att jag skulle upp till Linnéa i Västergård men jag hade verkligen ingen ork för att mig till henne. Orkade iaf palla mig ner till kolgrillen för att köpa mat, men det var inge vidare, mina smaklökar var fortfarande som bortblåsta så maten smakade inte ett skit! 

Lördag Mådde mycket bättre efter min rehabdag:) Jag var helt tvungen att må bra denna dag, eftersom Mimmi skulle fira sig. Jag, Mia, Jessica och Moa åt middag här och sen åkte vi vidare till Tumba. Efter ett tag blev det ganska bra drag, Passoan flödade trots att jag inte kände smaken, cuben gav jag till johanna eftersom min hals inte pallade av kolsyran. Det är nog första gången jag har gett bort Cube!! Senare på kvällen blev det 5-kamp, mitt och johannas lag vann såklart=D Lag Schtek;) Du vet att det blir schtek, du vet att det blir schtek, haahah! Vi styrde sen klackarna mot Södertälje igen och 550 var det som gällde. Vad folk det var där?! Och det var varmare på 550 än var det var på Rhodos, shiet vad jag svettades! Kvällen avslutades på torget med ett par kompisar och en mindre rolig incident. Gick sen hem och däckade i min sköna säng:)

Söndag Vaknade som jag förtjänade. Messade Johanna och vi spontanlunchade på Donken. Sen åkte jag ut med Becca och Carro till Moa. Där bjöds det på massa läckerheter. Mina smaklökar hade fortfarande inte hittat hem, mindre roligare när det bjöds på fika. Men dom andra tyckte det var jätte gott, så jag fick lita på dom:) Senare på kvällen blev det bio med Linnéa och Owe, Brüno. Tyckte inte den slog Borat men rolig var den.

Måndag Tillbaka till jobbet efter 2 veckors ledighet. Kändes helt okej, hade lite att ta igen. Men annars var det dött! Väl hemma igen tog jag tag i helgens disk och sen blev det tvn hela kvällen.

Tårar



Tanken på att du ska flytta om mindre än en månad har inte slagit mig än. Men sitter bara och väntar på den dagen. Tårarna hinner när jag ser bilder på oss två som är tagna under våren och sommaren. Som jag skrvit så många gånger förut, men vi har verkligen kommit varandra så grymt nära denna vår/sommar. Tanken på att inte kunna messa dig som vanligt under en söndag och kolla vad som hände efter att krogen stängde och sen kolla om vi ska köra en bakiskväll hemma hos mig med pizza och film. Jag lovar att jag kommer ha klippkort upp till Karlstad! Hoppas dessa år går fort som du kommer vara borta!

Kryssning 12 augusti



Är det någon som skulle vara sugen på att åka på kryssning onsdagen den 12 augusti? Har kollat priserna och det ligger på 50-100:- /st om vi bokar ganska omgåenade. Då är det 4-bädds hytt som jag kollat upp. Båten som vi då åker med är Galaxy och avgår från Värstahamnen 19:30 och vi är tillbaka 18:15 dagen efter. Vem som helst får fylla med, pojkvän som flickvän, sambo eller vad det nu kan vara. Ju fler desto roligare:)

Om du är sugen på att hänga med, hör av dig så fort som möjligt till mig, men senast onsdag den 29 juli:)

090722

Har lyckat fått denna dag att gå också. Höll på att få damp av att bara sitta hemma under förmiddagen. Så vid åkte jag till Felle och hade sjukstuga med henne. Innan var jag på Ica och köpte meloner, jordgubbar, kladdkaka och mineralvatten:) Perfekt när man ska ha sjukstuga ;) Vi spenderade dagen framför tv och filmen Heartbreak Hotel, en av dom roligaste svenska filmerna någonsin! Senare kom Marina förbi och gjorde oss sällskap, hon var betydligt friskare än oss! Hon försökte få med oss ut, och lovar att vi var svårflirtade, haha!

Nu sitter jag här och kollar på The Bachelorette. Jag vill också vara med i ett sånt där program! Träffade massa heta killar och få göra roliga saker med dom! Skulle ha sökt till svenska upplagan av Mamas Boy=p
Lite senare blir det ännu en film, var och hyrde en Wallanderfilm, perfekt avslut på den här dagen:)

Imorgon blir det Stockholm med Jessica :)


Och grattis Mia!


Min kompis Mia har äntligen fått en egen lägenhet! Hon förtjänar verkligen detta efter allt som du gått igenom på sistonene:) Så nu förväntar jag mig grymma förfester och myskvällar hos dig hjärtat ;) Hoppas att du kommer trivas bra i Rosenlund.

Mimmi 21 år!



Grattis gumman på födelsedagen! På lördag köör vi =D <3


Sjukstugan fortsätter

Mycket bättre halsen men jag hostar som en galning ist! Ska ner till stan och kolla om dom har ngt bra på Apoteket som hjälper.

Igår träffades jag Mimmi och Johanna på stan, vi var bla på Nancys och åt mat:) Senare efter att Mimmi och Johanna gått på promenad så kom Johanna över och vi hyrde film, det blev Seven Pounds. Tyckte det tog ett tag innan man kom in i själva handlingen, men det var en helt okej film:)

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sedan gå över till Felicia och ha sjukstuga. Med att "gå över" till Felicia menar jag att jag nog kommer ta bussen upp till henne=p Är man sjuk så är man sjuk, haha!

Trångsund


Dålig uppdatering sen jag kom hem. Beror på att jag inte haft något sug efter att skriva och har jag åkte på en till förkylning. Känns som att jag kommer komma ihåg denna vår och sommar då jag hade förkylning på förkylning. Känns som jag använt slut på 5 nässpraysflaskor, 20 paket näsdukar och 10 påsar halstabletter. Om jag inte mår bättre imorgon ska jag ringa min läkare och boka tid!

Iaf, Rhodosresan var GRYM! Bästa resan hitils! Det solades, badades, festades, shoppades m.m. Tidiga dagar och sena kvällar. Det här är en resa som sent kommer att glömmas. Bästa var ju:

- Men vart kommer du ifrån då?
- Jag är från Trångsund
- Jaha, men vilken bra svenska du kan?
- Men jag är ju svensk
- Va?! Du sa ju nyss att du var från Norge?!
- Haha, nej att jag var från Trångsund..
- Men det ligger väl i Norge?
- Nej det ligger i Sverige
-  Va, gör det? Vart då i Sverige?
- Lite utanför Stockholm
-Jaha, då har man lärt sig något nytt...

Orkar inte göra någon större redogörelse av denna resa. Föreslår att ni går in på Felicias blogg och läser isf, hon har verkligen gjort en bra redogörelse ;)

Den är min!

ÅH! Det här är den bästa dagarna sen jag kom hem från Rhodos. Har gått och sucktat ett bra tag på denna klänning! Idag provade jag den och den satt perfekt! Blir perfekt att ha på lördag, snälla! Ge mig lördag nuuu:)


Dags att sleepa?



Har hållt igång hela dagen, dags att sova kanske, för jag är heeeelt sluuut!

Har umgåts med en av mina närmsta, Johanna:) Vi har ätit pizza, pratat en massa om Rhodos, framtiden m.m. Älskar denna tjej så sjukt mycket, kommer verkligen kännas när hon flyttar! För det har verkligen känts som det varit du och jag den här våren, singeltvåan:) Vet att du kommer få det grymt uppe i Karlstad och jag lovar att komma och upp hälsar på så mycket som jag bara kan:)

Nu ska jag bara måla mina naglar sen väntar sängen, åker hemifrån kl 4 så måste få lite sömn till dess!

Btw. Vet inte rikigt hur Rikki kommer klara sig den här veckan när ingen av oss tjejer kommer att blogga=p

Mot Rhodos med dom bästa:)

Då var allt nästan packat, det sista håller på att torka nu. Just nu har jag sällskap av Johanna, vi har ätit pizza och nu kollar vi på någon skum  film på tv4+. Ska snart ta tag i det sista, som att duscha, bada fotbad, diska och plocka lite i lägenheten.

Imorgon kl 4 bär det av upp till Arlanda:) Ska blir otrligt skönt att få åka bort och bara vara. Och det bästa är att jag får umgås med dom tjejerna i världen i en heeel vecka;) Det ska solas, badas, festas heela veckan! Sen ska det även bli kul att lära känna Emelie och Sandra bättre!









Mot stan

Ska strax klä på mig och gå ner på stan och möta upp Mikaela för lite shopping och en lunchdate:) Jag ska på jakt efter strandväska, hämta ut min omklackade skor. Ska även växla pengar till resan.

Hörs senare!

Äntligen semester!

Dags att gå och lägga sig snart kanske?

Trodde jag skulle få svårt att få tiden att gå idag överhuvudtaget, men så blev det inte, jag jobbade tom över en timme idag. När jag kom hem tog jag tag i all disk jag hade, tog ett tag att röja undan. Har packat det mesta nu, allt det andra får jag ta i morgonkväll, allt sånt som jag behöver under dag.

Tog även tag i att ladda upp lite bilder på fb, men det krånglar så mycket så nu lägger jag ner för idag. Såg att jag inte hade laddat upp bilder sen Mikeala och Emma firade sig. Har även jätte mycket bilder från P&L som ska upp.

Btw. Grattis Johanna till utbildningen:) Jätte glad för din skull! Och som jag lovat så kommer jag upp och hälsar på så mycket som jag kan:) Karlstad ska bli mitt andra hem;) Än en gång, grattis gumman! <3


Maja i The Sounds är grymt snygg!

Dags att sova

Är hur trött som helst! Så nu går jag och lägger mig! Godnatt


Tvättstuga

Nu väntar 3½ timme i tvättstugan. Men vilken tur att Mimmi kommer hit och umgås med mig:)

Rhodoskväll med tjejerna :)

För ungefär en timme sen så avslutade vi våran Rhodoskväll, verkligen lyckad. Eller kanske inte pommes fritesen, dom var lika degiga som en bulldeg typ=p Men det gick ju ner;) Kvällen gick i Greklands tecken, det blev "kyckling souvlaki", pommes, tsatsiki, halloumi, fetaost och grönsallad. Och innan bjöd jag på strawberry daiquiri :) Pratades en dels om Rhodos men även en massa annat som konstiga brudar från Hölö=p

Då var det bara 5 dagar kvar tills vi åker. Jag kan nog inte bli mer peppad än vad jag är! Vill bara gå och lägga mig och vakna på söndag morgon och åka upp till Arlanda:) Men har massor att göra innan:

Torsdag - Tvättstuga mellan 17:30-21:00, Mimmi kommer även över till mig
Fredag - Packa allt inför resan, Katta kommer ev över på kvällen
Lördag - Bara ta det lugnt. Min plan är att allt ska vara packat och klart då. Johanna och jag ska sen ha sleepover
Söndag - VI ÅKER TILL RHODOS!!!!


Saknar<3


Det var evigheter sen vi alla fyra träffades samtidigt. Alltid är det någon som är på spång. Jag saknar tiden då vi åkte till Heby/Västerås då vi bla satt och sjöng ihop pengar mitt inatten för att få åka taxi hem, som relaterade till att vi fick ihop 120:- och en galen kille efter oss. Och när vi gick runt i någon park och sjöng något med Rudolf med röda mulen..Och Tallin, säger bara: Lalalala Lila, lalalala lila. Linnéas klockrena kommentarer: Men vadå? Jag kommer inte härifrån? Och:  Det går inte, jag har för mycket kläder på mig.  Ni är bäst tjejer <3

Vänskap som består

Blir inget långt inlägg, måste i säng snart.

Ikväll har jag umgåts med min barndomskompis Linnéa N som bor 1 minut från mina föräldrar. Vi käkade tillsammans och prata en massa skit:) Kan verkligen prata med henne om allt, även om vi inte är så jätte tajta. Tack vännen att du finns<3

Nu väntar sängen!

090706

Vet inte rikigt vad som hände efter helgen. Men jag har fått tillbaka min energi och mår verkligen bra:) Nu vill jag bara ha söndag kl 4! Käner verkligen på mig att det här kommer bli årets höjdpunkt! Att få umgås med dom bästa i en vecka, sola, bada parta 24/7! Ikväll har jag fixat en massa musik till min I-pod, så jag och Linken kommer ha värsta partyrummet!

Idag har det varit dött på jobbet, märks att fler har gått på semester nu. Lite jobbigt att inte ha så mycket att göra plus att tiden går så sakta. Funderar på att städa på mitt skrivbordimorgon, nog det tråkigaste man kan göra=/ Efter jobbet mötte jag upp Linnéa, Mikaela och Mia på Nancys. Vi gick sedan i lite affärer och sedan åkte jag och Linnéa till moraberg och fixade ett par högtalare till resan, så nu är det klart:)

Imorgon åker jag hem till mina föräldrar eller min bror rättare sagt, mina föräldrar är fortfarande ute i stugan. Jag tänkte sova där i två nätter, skönt att komma hemifrån lite:) Linnéa N kommer över på middag och sen på onsdag blir det Rhodoskväll med grillning om vädret tillåter:)







Den bästa lugna helgen på länge!

Det här var verkligen en helg jag behövde! Lugn och ro. Känns som mitt liv verkligen gått i 180 sen i början av maj, lugna kvällar och helger har inte ens funnits på kartan. Efter att ha en långdragen förkylning och ev en pollenallergi så var det här det bästa jag kunde göra:)

Grillning.Bad.Solning.Sällskapsspel.Shopping.Läsning.Korsord.Mjukglass.Cube."Champange".Jordgubbar.Myggbett
Mycket man kan sammanfatta den här helgen.













Kan någon säga mig varför dom stående bilderna blir större än dom liggande?

You know that I could use somebody

Denna låt går på repeat just nu <3

Peace & Love.Borlänge.24-28 juni.2009

Peace & Love var helt underbart! Trots den jobbiga värmen på dagarna och kylan på nätterna så har jag haft kul:) Finns så mycket att skriva om så det kommer ta en en hel dag. Så jag listar allt:

- Tält-Hitler
- SLAV 09
- AIDS
- Värmen
- Kylan
- Tommy Lee
- Alla konserter
- Sälläten
- Mano Diao kvällen
- Outkast-låten och som relaterade med en skrattattack i tältet
- Glöggkillen
- All skräpmat
- Duscha håret under iskakallt vatten
- Langos
- Kampslav, kampslav, kampslav. Vem kan stoppa mig nu när slavar runt...
- Alla dessa gatuspelare som spelade när som helst, vart som helst
- Dom kåta burkplockarna som nästan tog pantburkarna ur handen på än
- Nattvarndring med Elin och Rikki (tror vi gick runt halva Borlänge)
- "VÄNTA, nu är det bilarnas tur"
- Snubben på tåget hem

Man lär sig mycket efter att ha varit på festival. Jag kommer i fortsättningen ha med mig luftmadrass, har fortfarande ont i min rygg efter min pappas egen gjorda liggunderlag. Solstol är ett måste! Om det skulle bli lika varmt igen så är parasoll och batteridriven fläkt ett måste=p Bara ha med sig två ombyten. Med det alla bästa skulle ju vara om man hade husvagn eller husbil. Så nu har jag ett år på mig att ta körkort och körkort för tungt släp ;)

Bilder kommer upp när jag orkar ladda upp...

PS: SLAV 09, säg till om jag har glömt ngt!

RSS 2.0