Ändrade planer

Igår var det tänkt att jag och Linnéa skulle ha en mysigkväll hemma hos mig. Men på eftermiddag ändrade vi oss och kände för att gå ut ist. Blev en ganska lugn utgång för mig, drack inte så mkt innan och drack bara en cider ute. Vi mötte träffade en full Jessica och även en full Milla;) Medans Linnéa kollade in tapeter i Mariekäll så gick jag och Jessica hem till mig och slocka på en gång..

Vakna idag av att Linnéa ringde runt 13:30, måste verkligen varit jätte trött. Men jätte skönt att sova ut:) Ikväll åker jag hem till min familj, ska bli kul att umgås med dom:) Sen är ju jag och min mamma lika stora schlagerfantaster:)

Dags att kolla på nya tapeter?

Katta och Linnéa gick precis. Tyckte det var extremt kallt i porten, då upptäckte vi att portdörren var öppen, idioter säger jag bara! Gick ner i tvättstugan för att byta tvättid, och kan säga att Mikkis har skrämt upp mig rejält nu! Förra veckan när jag hade tvättstuga så börja hon snacka en massa om skräckfilmer. Så när jag nu såg att någon hade ställt upp ena dörren med skyffeln blev jag skit skrajj! Såg exakt ut som en skräckfilm!

Har varit en jätte bra dag idag! Först jobba på som vanligt på jobbet sen myskväll med Linnea och Katta. Känns ganska deppig att Katta nu åker iväg till England i tre månader:( Kändes jätte jobbigt när jag sa till henne innan hon gick: Men då ses vi i sommar. Nej, nu får jag byta ämne innan jag börjar gråta=/

Snart är det helg och det känns som jag vill göra så mkt. Jag vill hinna träffa Mimmi innan hon flyttar, gå ut på Olles, gå en shoppingrunda på stan. Men ngt som är säkert. Jag ska gå på bio på söndag med mamma och pappa. Vi ska se Män som hatar kvinnor, länge sen jag gjorde ngt med mina föräldrar.

Linnéa och jag är exremt sugna på att kolla på nya tapeter! Och nu menar vi inte riktiga taper;) Det är ett nytt utryck för ngt speciellt ämne, haha!

Btw..Hörde nu att ngn ställde upp dörren igen i porten. Vem är idioten?!?! Känner att sätta upp en arg lapp, haha! Säger bara en sak! Jag ger igen den 7 mars! Moohahaha!


Upp och hoppa!

Helt död idag, skulle hellre vilja ligga kvar i sängen just nu.

Lång dag väntar

Helt slut efter rensning av kläderna. Upptäckte att jag hade för mycket kläder och för lite galgar! Så imorgon är det bara att gå er på Axelssons igen och köpa galgar! Känns som jag kommer köpa upp hela deras lager av galgar, haha!

Imorgon blir det en lång och jobbig dag. Eller jobbig kanske jag inte ska beskriva den. Ska iaf jobba 8-17 som vanligt, ner på stan sen och fixa mer galgar, hem och göra mat, gå och träna step up och sen hem och äta, och fortsätta med att hänga galgar. Fullt upp helt enkelt.

Nu väntar sängen!
God natt!

Ordning och Reda

Blev ingen träning idag. Kände för att fixa lite i min lägenhet, för annars kommer det ta evigheter till nästa tilfälle. Har ganska mkt att göra den här veckan. Så idag efter jobbet var jag nere och köpte en pärm och register som jag kan ha alla mina räkningar i. Sen var jag förbi Axelssons där dom säljer galgar. Eftersom Ikea tydligen har slutat sälja sina billiga galgar fick det bli dom här, helt okej:) Så nu ska jag försöka packa upp min resväska med alla kläder från flytten=p Bättre sent än aldrig som man säger:)



Min middag för ikväll. Eftersom jag hade glömt ta upp mat från frysen innan jag gick till jobbet. Så det fick mackrill i tomatsås och rostbröd med te.

Nu ska det bli ordning och reda hemma hos mig. Sen har jag äntligen lyckas ta mig till apoteket för att köpa slemlösade tabletter. Nu ska jag bli av med mitt äckliga slem i halsen! 

090223

Pigg som en nötkärna idag, ändå har jag bara sovit 6 timmar. Hoppas jag känner mig så här pigg hela dagen! Efter jobbet idag ska jag köra ett styretränespass, hoppas det går bra.

090222

Denna dag har gått i lugnets tecken. Jag och Mikkis hade sleepover och vi vakna runt kvart i tio när min klocka ringde. Vi började jag i ordning för brunchen vi skulle ha med Mia och Emma. Och det blev en vädligt lyckas brunch:) Amrikanska pannkakor, bacon, äggröra, frallor, och färskpressad juice. Kan det bli bättre? Säger bara en sak, det här måste vi göra om:)

Efter att Mia och Emma gått så låg jag och Mikkis och slappade vid tvn, kollade bla på The break up, eller vi kanske sov mest, haha! Vi har iaf pallat oss ner för att köpa cola och sen gjort lite mat, Tacogratäng:) Vi har haft tv-kväll, kollat på One Tree Hill, Gossips Girl och Herre På Teppan. Nu sitter jag och kollar på Beck.


Dagen brunch, Mia kom även med på bild:) 

Äggröra och Bacon. Kanske lite missbildad äggröra,men får skylla på att det var första gången jag gjorde äggröra=p

Brunchen var i full gång

Tack hjärtat för den här helgen! Har varit jätte mysigt med sleepover och mysdagen idag:) Det här får vi göra om! Så kul att vi har blivit så nära vänner, du är en av mina allra närmsta! Älskar dig! <3

På 20-års firande

Nu ska jag åka ut mot Ronna, till mitt gamla hem. Sen blir det 20-års firande ute i Ritorp med smörgåstårta och en massa annat onyttigheter. Hej då beach 09=p

Senare ikväll blir det mys med Mikkis, Mia och Emma<3


Mot ikea

Just nu har jag fått i min lite frulle, rostmackor med mackrill i tomatsås och juice:) Väntar på att mina föräldrar ska ringa så vi kan åka till Ikea. Vi åker främst dit för att min bror ska få möbler till sitt nya rum(mitt gamla). Jag ska bara köpa lite småsaker, men bäst att passa på när man får skjus upp till Ikea.

Full rulle idag väntar. Snart till ikea, sen hem och lämna de inköpta saker, hem till Ronna och baka bagels till imorgon, sen på 20-års firande, sen hem där Mikkis, Emma och Mia är. Vi ska ha melodifestivalskväll:)

Nu är det bäst att börja fixa lite i lägenheten tills ikväll
Ciao!

Måsten

Känns att jag har ganska mkt måsten just nu, vill bara skita i det och låta allt vara. Men eftersom jag kanske får besök av mina föräldrar morgon så får det inte se ut som det gör. För då vet jag vad som kommer sägas: Vad var det vi? Att du inte skulle kunna hålla det fint när du flyttar. Dessa saker pratar jag om:

* Ta bort tvätten från tvättstället
* Lägga in tvätten från igår i garderoben
* Plocka in disken och sen diska den smutsiga

Eller så skiter jag i att släppa in dom helt enkelt;)


Min middag idag. Tortilini med sallad och vitlöksbaguette:)

Fredagar är lika med fetto-kväll;)

Bara hemma

Sitter bara hemma och gör typ inget. Lets dance går på tv men jag sitter mest vid datan och pratar med Felicia. Känns som alla mina vänner gör roliga saker ikväll. Framför allt Johanna som är på Lets Dance..

Kattunge på G :)

Får bli ett snabt inlägg för jag lovade mig själv att stänga av datan när kl blev 21 och Greys började. Som vanligt håller jag inte tiden!

Inte gjort så mkt speciellt som skulle intresserade. Gick från jobbet idag till stan, trots att det kallt så var det väldigt kallt ute. Just det! Kommer ev bli kattägare om några månader. Mimmis kompis katt hade ungar på g och hon undrade om jag ville ha en! Åh, hoppas hoppas allt går vägen denna gång:)

Nu blir det lite synd och Greys! Och ikväll ska jag vara i säng innan 22:30!

Tillbaka till verkligheten

Äntligen har jag fått tillbaka samma nummer som jag hade innan jag blev av med mobilen:) Känns som jag varit borta från omvärlden=p Nu ska det börjas bråka med försäkningsbolaget om ersättning för mobilen!

Håller på att laga mat just nu, korvstroganoff me ris. Återkommer senare!

Vart tar dagarna vägen?

Sheit vad dagarna går fort! Känns som jag aldrig hinner med saker=/

Jobbat som vanligt idag, 8-17. Sen blev det träning på World Class, skönt att vara tillbaka igen efter flytten:) Fick sällskap av Johanna och Elin på Step Upen, men dom drog sig ut efter ca 10 min. Jag var slut redan efter 30 min men klarade av hela passet på 60 min. Om det inte hade varit för den bra musiken hade jag nog gett upp för länge sen, men när man hör Womanizer och Hot´n Cold på hög volym kan man inte gå där ifrån;)

Ikväll har jag inte gjort så mkt, ätit, pratat med Mimmi i telefon och kollat på Andra Avenyn. Grattis måste jag bara säga till henne och Buffy som ska flytta den 1 mars:) Kanske inte så värst långt från där dom bor idag, men det är iaf ett första hands kontrakt:)

Imorgon blir det promenad från jobbet, bestämt mig för att gå hem från jobbet en dag i veckan. Känner att jag är på väg att nå mina mål till i höst och hoppas jag klarar av att gå ner 5-6 kg till sommaren!



Var och hämtade ut dess paket igår..


Och det var min apelsinpress och visp från OBH Nordika som kommit:)



 


På benen igen;)

Nu är jag mig själv igen, haha! Shiet, gårdagen var inte kul! Sprängande huvudverk och magen var ut och in. Dagen har varit jätte bra. Trots att jag bara sovit 5 timmar så var jag ganska pigg på jobbet. Som vanligt var det mkt att göra så fick verkligen tiden att gå:)

Efter jobbet var jag förbi posten och hämtade mina paket från Ginza, både min juicepress och visp hade kommit:) Så gissa vad jag ska göra i helgen, nypressad juice och amerikanska pannkakor:) Sen har jag haft besök av Milla, eller hon är ju iof fortfarande kvar här. Vi har snackat en massa skit och så har jag försökt hjälpa henne med Företagsekonomin.

Bilder från helgen:








Im in hell!

Shiet vad jag mår som jag förtjänar! Har besök toaletten ett antal gånger imorse=p Har precis städat av från igår och snart ska jag och Johanna gå och köpa bakispizza och fixa en massa onyttigheter till kvällen! Blir en bra tvkväll:

* One Tree Hill
* Gossip Girl
* Beckfilm

Tack alla tjejer och Rikki som var här igår och gjorde det till en toppenkväll:)

Full ös!

Snart är denna dag slut, känner just nu bara för att bädda ner mig i sänge och sova! Helt slut efter denna arbetsvecka. Känns som jag aldrig jobbat så här mkt som den här veckan! Pus att jag har hunnit med så mkt förutom jobbet. Träffat Johanna, Linnéa, Felicia, Mimmi, Jessica och Patric, inte dåligt!

Shiet vad jag är taggad till imorgon. Både jag och Johanna vill ha lördag just nu=p Faan vad jag ska köra hårt imorgon, ha ju inte varit ute på 2 veckor, så känns som det kan bli en likadan fylla som sist;)
Imorgon kör vi brudar!



Jag har ingen dusch=/

Nu är det inte långt kvar tills Patric kommer:) Jag är dö hungrig så hoppas verkligen han kommer snart! Shiet vilken dag det har varit. Hur mkt som helst på jobbet så jag kommer väl somna vid nio ikväll. Men måste hålla mig vaken så länge Patric är här!

Idag blir det kycklinggryta med ris!

Btw.. Jag har ingen dusch! Dom skulle komma och byta matta idag, men ingen har varit här! Så det blir att duscha håret i handfatet ikväll! Kul jul!

Grattis gumman!

Grattis älskling till jobbet idag! Du förtjänar verkligen det här, är så glad för din skull! <3


090210

Då har även den här dagen gått!

Gick nästan lika fort som det gjorde igår på jobbet! Så underbart skönt:) På detta så mådde jag extrem bra imorse och hade jätte mkt energi inför arbetsdagen, sånna dagar älskar jag!
Efter jobbet mötte jag upp Linken vid Willys då vi skulle köpa mat till kvällen. Blev Laxpasta, hur gott som helst! Om man gillar lax så ska man verkligen testa denna maträtt:)

Vidare hemma hos mig gjordes det mat för fulla muggar, senare kom Johanna och Felicia förbi:) Vi hade en trevlig kväll med mkt prat och skratt! Linnéa ska sleepa här med mig, alltid lika trevligt med sovsällskap:)







Imorgon blir middag med Patric, längtar! Det var jätte länge sen vi sågs!



090209

Sitter just nu med mitt champangete och tittar på Advokaterna

Den här dagen har gått grymt fort! Hela arbetsdagen gick som på ett bananskal eller hur man nu säger det. Hade saker att göra hela dagen och jobbade tom över 20 min av lunchen. Efter jobbet åkte jag, Emma, Mia och Mikkis till Martina och Nicklas för att hälsa på dom och lilla Vilja! Åh vad liten hon var!

Vilken omställning det var imorse. Helt underbart att få sova ca 30 min extra. Men saknar redan frukostarna med pappa och LT varje morgon. Men det allra bästa är nog att slippa åka 754 till eller från jobbet. Framförallt på kvällarna då bussarna är lika fulla som en hönsgård!

Snart dags för sängen!

Middag väntar

Just nu sitter jag och väntar på att min middad ska bli klar. Idag blir det Tortilini med gorgonzolasås, mhm mm:) Snart kommer Johanna över och det blir myskväll!

Dag 2

Just nu sitter jag själv i lägenheten, Linnéa åkte till jobbet för 2 timmar sen ungefär. Ville inte sova själv den första natten så Linnéa sov över här:) Låg och kollade lite på Drop Dead Gourdies, såg ca en kvart sen somnade jag=p

Nu på morgonen har vi suttit och ätit lite god frukost tsm. Vi invigde min nya rostmaskin och mina nya tekoppar som Indiska. Blev champangete, kan verkligen rekommendera det! Hur gott som helst:)  Snart kommer mina föräldrar hit och ska hjälpa mig att sätta upp gardinstången i vardagsrummet och såklart ska gardinerna upp idag:) Sen kommer Mikkis och Emma förbi:)

Första natten..

Då var det dags för första i lägenheten! Säger att jag kommer somna så fort jag lägger mig i sängen, helt slut kan jag lova!

Fullt upp hela veckan!

Har varit en fullspäckad vecka kan jag lova, jag har nog aldrig gjort så mycket under en vecka! Här följer en lista:

* Måndag. Jobbat, Ikea med mamma, kändes som jag hade blivit rånad av själva Ikea. 2000:- jävla spänn på små skit saker som diskställ, stekpanna, vitlökspress mm. Till lägenhenheten, pappa var klar med målningen. Fixade lite nya handtag till skåpluckorna. Hemma runt 21:30.
*Tisdag. Jobba, till lägenheten och hjälpa till att tapetsera fondtapet med pappa. Tror att jag var tapetserare i mitt förra liv! Sheit vad duktigt jag var! Fondtapeten blev grymt bra, trots att pappa trodde det skulle blir svårt eftersom det var mönsterpassning! Men det klarade han galant och tror att han också var tapetserare i sitt tidigare liv;) Åkte till Ikea efter att vi var klara, fick sällskap av min bror eftersom jag är ganska klen(tycker min pappa) men kan säga att allt vägde över 100 kg tillsammans. Åkte tillbaka till lägenheten där mamma hade städat lite mer. Mamma och jag satt igång och diska lite porslin medans pappa lämna släpkärran. Hemma runt 21:30.
*Onsdag. Vilodag.Pappa fyllde år så vi hade en pause från lägenheten. Kan säga att det behövdes. Jag var som mest förkyld denna dag och hade ingen energi alls att göra något vettigt. Försäkte gå och lägga mig i tid, men vi hade gäster ganska så sent så gick och la mig efter kl 22.
*Torsdag. Prosit. Tror aldrig jag har nyst så mkt som jag gjorde denna dag. Mina arbetskollegor började undra om jag hade feber, för jag lät ganska så sjuk. Men jag klarade av dagen, men kan lova att allt gick ganska så långsamt=p Mötte upp Johanna på stan, vi gick på handduksjakt igen, men Hemtex hade inte kvar dom lila handukarna så det blev vita ist. Vi mötte upp min bror lite senare och gick och åt pizza, sen börjades det byggas soffbord och byrå. Kom hem runt 22
*Fredag. Kände mig otroligt pigg imorse, men är inte helt frisk ännu. Jobbat på som vanligt sen mötte jag upp Linnéa på stan.Vi gick till min lägenhet och skruva ihop lite möbler.

OBH Nordika Serien

Har glömt att berätta att jag har vunnit ett presentkort på Ginza i någon tävling i en Mix Megapol tävling. Hela 597:- hade jag presentkort på. Det roligate är att jag kommer inte håg att jag har varit med och tävlat i någon tävling, haha! Sen visste jag inte att Ginza sålde hushålsprodukter, så detta fina sakerna har jag klickat hem idag:





Sen tidigare har jag en brödrost i samma serie, så nu är det bara toastmaskin och blender kvar:)

Grattis pappa!

Idag fyller världens bästa pappa år, grattis grattis! Ganska så komiskt att jag och min bror hade köpt likadan tröja, fast med olika färger. Märks att vi är syskon och tänker i samma bana, hahah!

Bebis på gång!

Fick ett sms från min vän Martina idag att hon var på väg till BB och att det kanske kunde bli en bebis snart! Var ganska nära på att hoppa av glädje på jobbet för Martinas och Nicklas skull, vet hur länge ni har väntat på det här! Hoppas jag får träffa denna Liam/Vilja inom en snar framtid:)


Jag och Mörten en gång i tiden

Det är nära nu!

Dålig uppdaring på sista tiden, men jag har helt inte haft tid. Har kommit ganska långt i lägenheten nu:) Är jätte nöjd över fondtapeten och de tre väggarna vi målade, hur snyggt som helst:) Nu är det bara möblerna kvar! Imorgon ska matbord, byrå och soffbord skruvas ihop! Kommer ta hela kvällen känner jag. Som tur får jag hjälp av min bror:) Lördag blir första kvällen då jag sover i lägenheten, hoppas jag får sovsällskap!


Slut som artist!

Känns som jag kommer somna i vilken sekund som helst, helt sluut är jag! Började kl 10 idag med att försöka riva bort borden som inte var det lättaste. Så vi fick ändra planerna genom att spackla över det ist. Så jag har slipat, täckt över lister, tak och golv, och målat väggar. Sjukt nöjd över hur det blev, och det kommer bli ännu bättre när möblerna kommer på plats:) Pappa och jag slet som Jonny och Mattias i Room Service och mamma städade som en tok, tror hon har en framtid i programmet Rent Hus;)

Pappa ska ev ta ledigt imorgon efter kl 14 och åka ner och fixa i min lägenhet:) Mamma och jag ska åka upp till Ikea och köpa det mesta hushållsartiklar:) Åh vad jag har längtat till denna dag, gå på Ikea och köpa allt man vill ha!

Kommer bli en tuff vecka känner jag på mig:

* Fixa lite i lägenheten och åka till Ikea och storshoppa
* Fixa mer i lägenheten och ev åka upp till ikea och köpa matbord, byrå, soffbord
* Fira pappa på onsdag
* Hinna träna något
* Men framförallt! Få klart i lägenheten till helgen!

Room Service nästa!

Ska strax åka ner till lägenheten och börja slita och slipa i tapeterna! Sen ska det börjas måla för fullt! Kanske har en framtid hos Mattias och Johnny i Room Service?

RSS 2.0