festfixare, mitt framtida yrke?

Fredag igen! Hur underbart kan det bli=D

Inte blivit så mkt uppdatering i veckan, men kan lova att inget kul har hänt. Jobbat, kollat på tv och sovit, det har jag gjort den här veckan.

Fått mail idag från hyresvärden om att han har lovat ett par lägeheten som jag kollade på i måndags, men det var inte säkert att dom ville ha den. Men han skrev i mailet att han har en annan lägenhet i samma hus som är ledig, den kunde jag få ta över om jag ville. Så nu känner jag mig rätt pressad, ska ringa fastighetsförvaltaren i helgen eller på måndag, ska kolla på lägenheten så fort som möjligt.

Imorgon är det förfest hos mig innan vi ska dra till Olles. Som jag har sått i att planera och lagt ut pengar, känner mig som en riktig festfixare:) Köpt en massa saker jag ska "pynta" med och idag var jag på Maxi och inhandla allt till imorgon:) Så jag hoppas allt kommer uppskattas imorgon, annars är allt förgäves..


snälla ge mig lägenheten!!!

Idag har jag varit och kollat på lägenheten i Södra. Var verkligen över  min förväning! Lägenheten var jätte fräsch, alla rum var nytapiserad/nymålade förutom badrummet som var lila=p Fick veta att det har varit en till som kollat lägenheten, så nu är det upp till hyresvärden att bestämma vem som ska få den. Skickade iväg ett mail till honom när jag kom hem skrev alla uppgifter han ville ha och sen smöra jag lite om varför just jag skulle få den=p Hoppas jag får svar imorgon isf. Så om turen är på min sida så flyttar jag den 1 december;)

Annars har dagen varit som vanligt. Har jobbat och det har gått lika bra som vanligt. Sen efter visningen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Snart blir det DHW, trots att jag såg det avsnittet på tåget ner till malmö förut=p

Eftermiddags humor ;)

Jag och Felica på msn idag:

Karin - Jobbar och sliter säger: min ska vara innekatt så finns inte så många han kan komma i slagsmål med
Felicia säger: jepp, de var syftade på, fick du meningen där kah skrev det där med att din lär vara innekatt?
Felicia säger: hahah, om inte du och katten börjar bråka vill såga
Karin - Jobbar och sliter säger: hahahahah!
Karin - Jobbar och sliter säger: Då kan man verkligen kalla det catfight
Felicia säger: liksom tar ut aggresionerna på katten
Felicia säger: hahahahahhahahahahahaha
Karin - Jobbar och sliter säger: haha!
Felicia säger: alltså shit, egentligern var det inte så kul men du ska veta att jag garvar nu
Karin - Jobbar och sliter säger: tycker det också var skit kul
Karin - Jobbar och sliter säger: får värsta bilderna framför mig
Felicia säger: haha. bara att konstatera att vår humor e grymt
Karin - Jobbar och sliter säger: aah

Våran humor är oslagbar, eller hur Felle?

patrik 1,5 igen

Idag har det varit en bra dag. Började verkligen bra med att jag fick veta att jag ska få kolla på lägenheten i Södra imorgon:) Kan säga att jag var glad hela dagen på jobbet;) Blev upphämtad av pappa vid 16 för att åka till Bårstabergen för att kolla på lägenheten. Men lätte sagt en gjort, det var inga hemma som skulle visa den. Tydligen gör man så på telgebostäder att det är hyresgästen som ska visa lägenheterna. Så imorgon kommer dom få höra från mig!

Har umgåts med Linnéa hela kvällen, hon var även med till Bårstabergen. Efter den sk visningen så åkte vi ner på stan och kolla lite inför Halloween. Sen blev det middag på Nancys,taco tallrik:) Sen blev det en spontan bio. Gick på Patrik 1,5, Linnéa hade inte sätt den och jag kunde tänka mig att se den igen, och den var lika bra som sist:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sängen direkt, helt slut efter den här dagen.

Lägenhet på g!

Imorgon ska jag kolla på en lägenhet ute i Södra, rätt så nära ÖB, en tvåa på 55 kvm! Om jag får den så innebär det att jag kan gå till jobbet på 10 min, och jag behöver bara gå upp 1 timme innan jobbet:) Och man tar sig till stan på 5 min med buss:) Det bästa med det hela är att lägenheten är ledig from den 1 december och det är jätte snart:)

samsung soul


Ska ev köpa den urläckra mobil på tisdag:)

shopping,myskväll och en typiskt söndag (:

Gårdagen tillbringades uppe i sthlm med Johanna. Först och främst var vi uppe och letade outfiten för Halloweenfesten, vi lyckades väldigt bra! Vi hittade nog allt vi behövde:) Känns skönt att slippa stressa med det i slutet av veckan. Sen blev det annan shoppning! Jag köpte min efterlängtade Boomerangjacka, blev en blå:) Köpte även ett par stövlar, behövdes verkligen! Blev lite annat smått och gott också, smink bla:) Även Johanna hittade lite också:)

Sen åkte vi ut till Skärholmen där Mimmi hämtade upp oss. Tanken var att vi skulle äta och gå på bio på Heron, men blev bara mat. Vi hade ingen lust att vänta i 1½-2 timmar på nästa film så vi åkte hem till Mimmi ist och kollade lite på tv och prata en massa:) Var hemma runt kvart över tolv.

Idag har jag inte gjort så mkt nytta. Fast jag har städat lite i mitt rum men sen har jag bara kollat på tv;) Skulle ha tränat med Johanna och Linnéa, men ingen av oss orkade, så det blir träning för mig imorgon ist:)


Jag är ingenting utan er tjejer<3

blake lively



Skulle aldrig tacka nej för att få vara Blake Lively för en dag!

ingen pojkvän

Jag behöver ingen pojkvän, för idag blev jag kär i min älskling, min nyinköpta Boomerang jacka ;)

trevlig kväll med trevlig sällskap

Har varit en toppenkväll:) Har kollat på Idol med Johanna och Mikkis. Vi tjockade oss med kladdkaka, godis och lite cola:) Jätte kul att dom hade Abba tema, flera stycken som gjorde låtarna riktigt bra! Men behöver jag ens kommentera Loulou och Johans framträdande?!??!! Loulou gnällde som en jävla gris (inte konstigt nog) och Johan med målbrottsröst. Blev så glaaaaad när Loulou åkte ut, nu kan man se hela Idol igen:)

Imorgon blir det Stockholm med Johanna. Får se när vi åker upp, hon ville hinna klippa sig innan. Men sen är det bara att åka upp mot stan och leta allt jag behöver till Halloweenfesten. Hoppas hoppas jag hittar allt. Hinner inte åka upp någon annan dag. Sen får jag se om det blir bio eller ngt annat under kvällen, men ingen alkohol är tillåten;)

sista dagen att svara!!

TJEJER! IDAG ÄR DET SISTA DAGEN FÖR ATT SVARA OM MAN KOMMER ELLER INTE TILL HALLOWEENFESTEN!!!
MÅNGA JAG INTE FÅTT SVAR AV ÄN!!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Snart är det helg och det så bli så skönt att få sova ut igen. Blir inget festande i helgen med, så otroligt stolt över mig. Men tror nog min mamma är ännu mer stolt;) Imorgon blir det Idol med Mikkis och Johanna och Stockholm på lördag:) Kan det bli en bättre helg?

Den här veckan har gått väldigt fort, känns som det var måndag igår. Har haft saker att göra hela tiden nu när jag nästan varit själv på kontoret när dom andra varit på mässan. Otroligt skönt att dom var tillbaka idag:) Efter jobbet åkte jag ner och träffade Johanna, vi gick och åt på Kolgrillen i Luna, underbart gott som vanligt! Sen var det att dra till gymmet där vi mötte upp Linken. Vi fick sällskap av Izla, Sanna och Sara på Afron, hur kul som helst att var ett helt gäng:)

Snart är det bara en vecka till Halloweenfesten och jag är så jädra taggad. Trots att jag har hur mkt som helst att fixa så ska det bli grymt kul att fixa allt:) Ska bli kul vad alla klär ut sig till eftersom det är tvång på det=p Och jag kan inte vänta på allas reaktioner på min utklädnad, den kommer rocka fett! Och sen se allas blickar på Olles ska bli ännu roliagare=D Ge mig 1 november nuuuuu!!!

Imorgon är det lönedags för mig, och det innebär dubbellön för mig;) När jag såg lönespecen från Human såg jag dollartecken, hahah! Sa till mamma att jag skulle till Spy Bar och dricka massa helrör;)

NY DAG - NYA TAG

Igår var det fullt upp som vanligt. Runt halv nio åkte jag upp med chefen till Stockholmsmässan där vi ställer ut. I bilen på väg upp fick jag en massa beröm av min chef att han var otroligt stolt över att ha anställt mig, så där var min dag lyckad, haha! Jätte mkt folk redan vid 9 på mässan, då vi kom dit! Gick runt och kollade på andra företag och sen hängde jag lite i våran monter, blev bjuden på fika av chefen också:) Tillbaka till kontoret vid lunch, var grymt mkt att göra då. Gick hem vid kvart i sex.

På kvällen träffade jag Patric som fyllde år. Vi satt och kollade på En riddares historia och åt popcorn:) Gick hem vid 22 då både jag och Patric höll på att somna=P

Idag blir det jobb till 17 sen ner och träna, idag blir det löpband och träning på en maskin som jag inte vet vad den heter. Mitt mål är att jag ska svettas som en gris och väga 10 kg mindre när jag går från gymmet=p


PATRIC 20 ÅR

Grattis till världens bästa Patic som fyller 23 idag!!

HELGEN I BILDER


Fredagskvällen spenderades fram brasan och Idol, varför kan aldrig TöntJohan eller Minigrisen åka ut?!


Under lördagen hann vi med mkt, åkte ut till Tuna Park, åkte hem till Johannas farmor och farfar och fikade, gjorde ansiktsmask och kollade på Beck.


Det var verkligen Reabhelg för oss. Ingen droppe alkohol, bara en massa godheter som Cola, chips, dipp, godis. Vi rörde oss inte mer än i onödan;)


Om du någon gång funderat hur jag skulle se ut om jag skulle vara mörkhyad, så har ni svaret. Kanske egentligen skulle skriva: om ni någon gång funderat på hur jag skulle se ut om jag hade bajs i ansiktet=p Jag hade en ansiktsmask med choklad, och det luktade verkligen choklad!!


Vi gick verkligen in för det här med rehab. Ansiktsmask och tånagling. Det enda som fattades var popcornkrig med hotpants;)


Dags för fejktattoeringar, först ut var mikkis med sin fjärilstattoering i svanken.


Linkes fejktattoering i skuldran, också en fjäril.


Johannas enhörning som hade på armen.




BACK IN BUSINESS!

Efter mkt om och men från massa så är jag nu tillbaka!

Förra helgen fick jag verkligen en  tankeställare över mitt liv. Vad är det jag vill egenltigen med mitt liv??  Som jag betedde mig i lördags, det är verkligen inte okej! Vet att man aldrig ska skylla allt på spriten, men när man fått i sig mer än ½ liter Passoã och cider så kan jag ju säga att jag lämnade kvar hjärnan i Enhörna. Nu har jag besämmt mig att jag måste skära ner på festandet! När min mamma säger till mig att hon är orolig för mitt drickande så får man verkligen sig en tankeställare! Men den viktigaste saken jag kom överfund med förra helgen, jag kommer aldrig mer låtas komma i andra hand, never!!

I helgen blir det rehab helg ute i stugan med Linnéa, Johanna och Mikaela. Ska bli så skööönt att kommer bort från allt och bara vara i en hel helg! Ingen sprit, inga krav på att se snygg ut och framför allt, inte behöva ha ångest när man vaknar. Helgen kommer bestå av god mat, mkt onyttigheter och såklart mkt trevligt sällskap med världens bästa tjejer:)

Nu blir det ingen bloggning förens på söndag, ha en bra helg alla! 

LÄGGER NER FÖR ETT TAG

Lägger en bloggen för ett tag nu, orkar inte med ngt längre efter igår. Vill inget annat hellre än att få allt ogjort.
Svek mina närmsta igår! På återseende!

JOE HOE AND KURRAN ÄRIS THE SHIT

kurran och joehoe in the house!! Just nu är vi på förfest hos beccis in the onecorner!! Det  är här allt händer! Vissa är jävligt

Becca hälsar:
vi klarar det här, i trorpå oss själva hahaaha hsahaha hahah. nån har bajsat på min toalett

mALIN HÄLSAR:
hon stal det från mig, det va jar som kom på, vi klarar det här, jag tror på mig själv...du ska slå på din kind samtidigt..ni är det paaary skåååååååla

Joehoe:
Jo-Ho. If yout wanna be a bitch your have to be bitch. Ikväll kör vi som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! VI är soå g som fan. Kurran säger att jag inte är så full men hon är gfull . passoa i mitt hjärta. passoa är jag. vem är du?Kurimurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrran och jooooooooooooooooooooooooooehoe är dom bäääääääääääääääääääääääääääästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Love your poopoos <3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<3




VAR ÄR PUMAPNA? DÄR ÄR PUMPAND?

IF YOU WANNA GET RICH, YOU HAVE TO BE A BITCH!

Sitter hemma med Linken och Mikkis. Vi har kollat på Idol, och snacka om att vi har kommenterat alla. Vi har kommit fram till att Linnéa aldrig skulle kunna ha sex med Jesper eftersom han har ett babyface, men att Mikkis gärna skulle tacka ja till honom;) Att jag inte kan se på Loulou eftersom som ser ut som en minigris! Underbarkväll med två av mina närmsta vänner:) Nu sitter tjejerna och kolla på alla bilder jag har framkallat, snacka om massa minnen vi har tsm:)

Imorgon är det full rulle hela dagen. Ska färga håret på Johanna och sen hem och fixa sig och sen fixa maten. Blir middag med Linken, Johanna, Mikkis, Mia innan vi drar ut till Enhörna. Känner att det kommer bli en grym kväll:)
Felle, nu har jag fixat White Hourse, så imorgon köööör vi=D


JAG ÄR TILLBAKA!

Sådär, då man var det dags att skriva lite blogg igen då, hoppas du blir glad nu Felle;)

Kan ju då börja med att vi hade det supermysigt i Malmö:) Om jag skulle berätta allt vi gjorde så kommer detta inlägg bli lika lång som en roman=p Så tänkte lista allt ist;)

(Bjuder på denna bild, vet att jag kommer bli mobbad resten av mitt liv)


* Taxin som kom 4:45 och stod på tomgång utanför mig tills kl 5, idiot!
* Skrattattackerna på tåget ner
* Mysfika i Malmö
* Storshopping för mig och Johanna;)
* Partybrillorna
* Resturangbesök på Jensens men kött och strössel med glass
* Berättelsen om hur vi firar jul i min familj, tror inte det var ett öga torrt hos mig och Johanna
* Turistat i Köpkenhamn
* Vi döpte om Köp-en-hamn till Köp-en-sprit
* Jag träffade en gammal kompis på en Nettoaffär som jag inte träffat på 2 år, vad är oddsen?
* Grym förfest med spel, sprit och dans;)
* Träffade Felles nya kompisar, Katrin och Erna, var två jätte trevliga tjejer!
* Utgång på Babel aka "kyrkan"
* När Johanna undrade varför taxisnubben skulle med i taxin, haha!
* Morsan på tåget hem som hellre satt vid sin data än att hjälpa sin son att gå på toa, men sen när han börja spy i gången reagera hon äntligen! Men kärringen torka inte ens upp spyan på golvet!! Sånna människor ska inte ha barn!
* Valrosskurran;)

Nu i veckan har det inte hänt så mkt, var och träna i tisdags och höll på dö! Igår umgicks jag med Linken och Doran, vi åt fancy mat och snacka en massa skit. Och såklart kolla vi in årets Bonde söker fru.
Nu är jag hos Elin med Johanna, vi ska snart äta, sen ska jag hem och kolla igenom all min post jag fått. Det ligger 222 st framkallade bilder och en Elle tidning och väntar på mig:)

Helgen kommer bli grym, Linken kommer nog bo oss mig, ska bli kul eftersom vi inte umgåts själva på ett tag. Sen blir det Idolkväll med Mikkis och Mia också. Sen lördag blir det förfest ute i enhörna hos becca och efterlängtade Olles=D


Hej svejs!

DÅLIG BLOGGARE!

Ska verkligen försöka blogga ikväll, kom gärna tillbaka då:)


LISTA

DITT LIV

Vad heter du?
Karin

I mellannamn?
Charlotta

Vart bor du?
Södertälje

Trivs du där?
Jodå, men skulle inte vara fel att flytta

Brukar du läsa horoskop?
Slutade läsa det för länge sen

Har du körkort?
Nej

Favoritdjur?
Antingen hund eller katt

Vad spenderar du dina pengar på?
Alkohol & shopping

Festar du?
För mycket!!

Sprit, cider, vin eller öl?
Allt som är alkohol går ner;)

Brukar du bli för full?
Fråga mina vänner;)

Antal kuddar i sängen?
3

Kan du baka bullar?
Yes

Bläck eller blyerts?
Bläck

Mc donald's eller burger king?
Inget av dom

Är du allergisk mot något?
Nej

Äger du ett busskort?
Ja

Dricker du blå, grön eller röd mjölk?
Dricker sällan mjölk, isf blir det grön

Vad åt du till frukost?
Fil och fullkornsflingor

Hur ser du ut idag?
Jeans, vit t-shirt, svart tröja, uppsatt hår i knut

Har du haft sex idag?
Nej

Nästa mål i ditt liv?
Ta det förbannade körkort!!

Vad såg du senast på tv?
Singelmammor<3

Hur svarar du i mobilen?
Om det är någon jag känner: haallååå, annars; hej det är karin

Vem ringde du senast?
Hem

Vad sa den du ringde?
Att min mamma kunde komma och hämta mig från Syd efter resan från Malmö

Antal timmar sömn inatt?
Ca 7 timmar

Sov du ensam?
Ja

Vad innehåller din favoritnattmacka?
Ost med tomat, mums!

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng?
Johanna

Såg dig gråta?
Någon av mina vänner antar jag

Fick dig att gråta?
Kommer inte ihåg

Du delade en drink med?
Dont remember

Du gick på bio med?
Johanna, Rikki och Elin

Du gick på stan med?
Johanna, Linnea, Mimmi och Felicia

Skällde på dig?
Måste vara mamma=p

Skickade ett e-mail till dig?
Facebook

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det?
Flera gånger

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag?
Tror inte det

SAKER

Tar du droger?
Nej

Vem är din bästa vän?
Ser Linnéa mig som en syster, vet nog allt om mig. Men jag ser jag även Johanna, Mimmi och Felicia som mina bästa kompisar

Vad är du mest rädd för?
Höjder är inget att leka med!

Vilka kläder sover du i?
T-shirt

Vart vill du gifta dig?
Salems Kyrka, mina föräldrar och mormor och morfar är gifta där, jag är även döpt där.

Vad hatar du verkligen?
Gillar inte ordet hatar

Har du varit kär?
Yes

Kör du?
Öh, köra vadå?

Har du ett jobb?
Yes

Gillar du att ha folk omkring dig?
Absolut, jag är beroende av att träffa människor!

Är du ett hälsofreak?
Haha, tvärtom;)


STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?
För många gånger

Är du ensam nu?
Nej

Några piercings/tatueringar?
Nej

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta?
Säger bara White Ponny! Fan dig Mimmi;)

Vill du gifta dig?
Om jag hittar den rätta..

Vill du ha barn?
Absolut!
 
FAVORIT

Rum i huset?
Mitt rum

Typ av musik?
Allt möjligt

Månad?
April;)

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit?
Nej

Köpt någonting?
En cola på tåget hem från Malmö

Varit sjuk?
Nej

Sagt "jag älskar dig"?
Nej

Velat säga till några att du älskar dem?
Ja

Träffat nån ny person?
Nej, men för 72 timmar sen;)

Saknat någon?
Jag tror alltid man saknar någon

Kramat någon?
Yes:)

Kysst någon?
Nej

SENASTE

Låt du hörde?
Rise to the occasion

Drink du köpte?
Kommer inte ihåg=p

Sak du stal?
Själ inte

Mat du åt?
En Risifrutti

Gången du åt en 7-Eleven korv?
Har aldrig ätit en korv från 7-eleven

Människa du slog?
Gillar inte att slåss

Senaste stora bussresesan?
Skidresan till Romme i 1an i gymnasiet

Senaste långa telefonsamtal?
Säkert med Linnéa

Senaste dusch?
Vill jag inte ens veta, haha!

Senaste irritation?
Tjejen på tåget i söndags som hellre satt vid datan än att hjälpa sin 4-åriga son på toa!! Sånna människor ska inte ha barn!!!


KURRAN <3 MALMÖ

Då var man nere i malmö. Helt underbart att komma bort från skit tälje!! Felle har världens finaste lägenhet:)

Idag har vi hunnit med shopping, lunchat, fikat och bara umgåts:) Ska börja fixa mig, ikväll ska vi ut och äta på ett stek house, mums! Synd att inte alla tjejer kunde hänka på, vi hade haft grymt kul:)


Imorgon blir det köpenhamn och sen utgång i malmö:)

Hoppas ni har det bra där uppe i Telge!!


GO NATT!

Nu ska jag och Joe Hoe mysa lite i min säng sen sova. Imorgon kl 5 bär det av till malmö:)
Ses imorgon Felicia<3

2 HUNKAR

Nu är det bara 1½ timme kvar till helg=D

Idag har det gått ganska segt med ändå fort på jobbet. Har fått en ny kollega här, skönt att bli lite avlastad:) Hon är jätte trevlig!! just nu sitter jag bara och räknar ner till kl 17=p

Helt plötsligt fick jag mkt att göra ikväll. Ska ner på stan efter jobbet och köpa maten till ikväll, hem och laga den, sen åka till Mimmi och hämta min ipod, sen hem igen och börja packa, duscha. Ja, kommer nog i säng runt tolv inatt=p

Imorgon får jag äntligen träffa min älsklings Felicia!!! Fattar inte att det har gått 5 veckor sen sist, tiden bara flyger iväg!!! Ska bli otroligt skönt att komma bort från Södertälje!! Kanske inte återvänder på söndag;)

Vi har haft kundbesök idag från en av våra största kunder, åh gud vad snygga dom var! Kändes som jag dreggla som en hund när jag hälsa på dom, haaha! Alltid trevligt att få besök av sånna hetingar, gjorde verkligen min dag=D

COLDPLAY

Bjuder här på två låtar som spelas sönder på iTunes just nu!

FÖRSTA DAGEN SOM FAST ANSTÄLLD:)

Idag är det första dagen som fast anställt på Narva Scandinavia. Känns lite skumt att inte behöva gå in på Human Pros hemsida och fylla i ngn tidsrapport. Kommer verkligen sakna min chef Marielle!! Har bjudit på tårta idag, jätte god var den. Var väldigt uppskattat av alla kollegorna också:)

Onsdag igen, även 1 oktober. Har inte så mkt planer för den här dagen, måste iaf ner på stan och skicka iväg mitt hm paket, en tröja som var för stor som jag nu ska byta. Hoppas bara posten har öppet till 18, annars måste jag gå tidigare. Hem och städa mitt rum sen, helt kaos! Kan inte se ut så när jag ska ha nattbesök imorgon;)  Vet inte rikigt om jag behöver börja packa idag, behöver inte ha med mig så mkt.

2 dagar kvar:)


RSS 2.0