Peace & Love

Nu sticker jag iväg på Peace & Love! Hörs på söndag igen!

Uppladdning inför Peace & Love

 

Bilder från midsommar











Matdags!

Vilken underbar dag det har varit än så länge:) Märker verkligen skillnad på en gång på mitt humör när det är fint väder, har gått runt hela dagen och sjungit=p Men det finns en nackdel när det blir så här varmt, jag blir jätte seg. Skulle kunna lägga mig på soffan och sova. Det är nu jag önskar att jag bodde nära en sjö så man kunde svalka av sig:)

Dagen har gått jätte fort, trodde det skulle gå ganska sakta eftersom jag räknar ner timmarna inför onsdag. Trots att man märker på jobbet att folk har gått på semester så har jag haft saker att göra hela tiden. Nu är det dags att göra lite mat, märks i mitt kylskåp att det är några dagar innan löning, det ekar tomt! Så idag blir det fiskbullar och potatismos. Jag är nog den enda vuxna personen som gillar fiskbullar. Senare ikväll bär det av ut till Salem där jag ska på födelsedagsfirande.

Btw, idag har jag cyklat över 1 mil! Jag glömde min plånbok hemma så kunde inte åka till willys och köpa mat, så fick åka hem på lunchen och äta. Och det innebär att jag har cyklat över 1 mil! Åh vad jag känner mig duktig:)

Midsommar+Helgen

Midsommar blev lyckad även detta år:) Dagen böjade med att jag, Johanna, Becca och Felicia åkte ut till Viksberg där själva firandet var. Där var firandet redan igång när vi kom, mycket trevliga människor:) Tydligen hade det pratats en hel del om mig, dom hade suttit och funderat på vem jag var, så när började hälsa på alla så sa dom: Jaha, det är du som är Karin, vi satt och funderade på vem du kunde vara. Haha, lite kul faktiskt=p

Det blev 5-kamp, tipspromenad och en massa grillning, så som det ska vara på midsommar:) Trots det dåliga vädret så hade vi kul ändå:) Senare på kvällen åkte vi vidare till Brunnsäng där det vankades fest. En hel del kända ansikten och en massa nytt folk:) Det bussades, dansades till Dancing Queen och letades efter en guitarr. Kvällen slutade inte så som jag hade hoppas på, mina skor hade blivit snodda. Jag fattar inte vad man ser med att sno någon annas skor?! Okej om det hade varit ett par SATC-skor. Men det här var ett par sandaler från hm för 200:- Det är nu jag hoppas på att karma finns! Men trots ett par snodda skor så var det en bra midsommar:)

Igår mådde jag som jag förtjänade! Senare under kvällen gick jag upp till Karlhov och hade bakishäng med Elin, Rikki och Johanna. Tror nog att jag och Johanna var lika slitna, haha! Jag och Johanna sov över men Johannde hade verkligen svårt att sova, vet inte hur många gånger jag vakna till för att hon gick ut och rökte. Efter en massa skumma drömmar som Onda Dockan och att jag tog körtkort så vaknade jag till liv vid tolv-tiden. Sen var jag tvungen att gå hem till min tvättstugetid.  Så idag har jag tvättat och städat, så stolt över mig själv=p

Ikväll kom Linnéa över:) Vi har ätit pizza, kollat på en wallanderfilm och myst en massa:) Känns skönt att vi har hittat tillbaka till varandra och att vi umgås mycket mer nu än vad vi har gjort under den senaste tiden. Snart är det dags att pallra sig till duschen och sen sova. Underbart att bara jobba två arbetsdagar den här veckan:)

Sådär, där har ni mig helg. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag:)

Tack Elin och Rikki för middagen, sängplatsen och frukosten:)

Midsommar

(Skrevs igår men glömde pulicera det)
Då var det midsommar igen. För första gången på länge har jag inte lagt mig i allt, hur skönt som helst, jag följer bara med i strömmen=p Ska på firande ute i Viksberg, och har ingen aning vart eller vem som har den, haha! Jag ska iaf förbereda maten, marinera mat och sånt:)

Här komme lite bilder från föregående midsommar:

(Midsommarafton hos Johanna)

Mysigt värre

Inte blivit så mycket uppdatering, men har helt enkelt haft saker för mig som vanligt. I måndags efter jobbet var jag hos Felicia och åt middag tillsammans med Johanna, Carro och Becca. Blev Tacopaj och senare bjöds det på en underbar cheesecake, hur gott som helst! Tack Felicia ännu en gång:) Igår umgicks jag med Linnéa, Mimmi och Jessica, blev en god sallad på Milano:) Efteråt blev det en spontan sleepover med Linnéa, vi kollade bla på Desperate Housewifes som var exrta långt:)


Ikväll blir det mys med Linnéa och Johanna:) Johanna ska även sova här. Kände inte riktigt att vara hemma själv dagen innan begravningen imorgon. Känner på mig att den kommer bli jobbig, iof är det ju alltid jobbigt med begravningar! Har bara varit på begravningar då personen i fråga har dött av ålderdom. Men att gå på en begravning där en ung person har dött av en sjukdom, känner bara på mig att det kan bli jobbigare:( Men det ska även bli skönt att få ett avslut på allt.

Nedräkningen har börjat! 1 vecka kvar till Peace & Love =D


Ändrade planer

Blev inte rikigt som planerat igår. Linnéa var bakis som en gris igår och var tvungen att skjuta upp på sleepovern. Men som tur hade Milla lust att ses. Så det blev myskväll med henne, hyrde film: Allt flyter. Helt okej film, perfekt då man inte har lust att tänka så mycket=p

Ikväll styr jag klackarna mot Felicia. Jag och Johanna är bjudna på middag och det går rykten om en rikig festmåltid:) Ska bli rikigt kul att bara umgås vi tre. Om vädret tillåter så går jag nog upp till Felicia, har inget att åka på och har inte lust att slösa 30:- på en sms-biljett! Får sen tigga om skjus hem av Johanna som tar bilen;)

Och som vanligt lyckas jag alltid planera fullt i veckan:

Måndag - Middag hos Felicia
Tisdag - Träffa Jessica och ev Linnéa, träna senare på kvällen
Onsdag - Sleepover med Mikaela och Johanna, även Linnéa kommer under kvällen:)
Torsdag - Begravning:(
Fredag - Midsommar, vad fan händer då?!!?!?
Lördag - Tvättstuga 14-17:30, men funderar skarpt på att byta dag!
Söndag - Enda dagen på hela veckan jag inte har något planerat. Wiooho!

En vecka kvar till semester!

Bingolotto

Nu har jag fått upp ena gardiner jag köpte i veckan, resultatet blev jätte bra förutom att ena gardinen är sne, så den måste sys om. Det är nu man önskar man hade en symaskin! Gardinerna i köket får vänta tills imorgon, jag har missat att köpa vephållare dit.

Just nu inväntar jag Linken. Vi ska ha myskväll/sleepover med pizza, onyttigheter och Bingolotto. Sist jag spelade Bingolotto var nog dagen innan julafton. Jag och Linken statsar på miljonerna så vi slipper gå till jobbet imorgon;) Det ska bli kul att ha sleepover, vi har inte haft det på evigheter!


Btw, Grattis Buffy på födelsedagen!


Tack alla för en super kul kväll!

Vilken kväll det var igår! Verkligen lyckad:) Drickan flödade och alla var glada, det bussades och kördes Sanning och Konsikvens;) Owe och jag ska starta ett band, vi två är grymma på luftfiol;) Haha! Vid kvart i tolv drog jag, Johanna och Mimmi ner till 550 där det var fullt drag! Det var ett liveband som spela gammla hits, vi mötte även upp Buffy och hans kompisar. Vid halv ett-ett så drog dom igång dansgolvet och vi röjde som aldrig förr! Efter stängning drog vi till kebaben och jag gick hem med en rulle, åt inte ens halva och somna på en gång!

Bilder kommer upp senare, glömde kameran hos Linken.

Jag var ju också på ett annat kalas innan, mammas morbror fyllde 65 och hade lite kalas. Bjöds massa smarrigheter som rostbiff, kassler, skinka, potatissallad, grönsallad och ost och kex:) 

Slå klackarna i taket!

Snart är det dags att åka på första kalaset av två denna dag!

Dagen har gått 180, vakna kl halv elva sen dess har dagen bara rulat på. Jag har hunnit duscha, luncha med Mikkis, gjort en ärenden på stan och varit på systembolaget. Tror tjejen i kassan tyckte det var alkisvarning på mig, köpte över 14 cider/öl, men allt är då inte till mig=p

Dags att packa ihop allt för kvällen. Senare ikväll ska det röjas hos Linken, jag är så taggad man kan bli!
Ses vi i dimman?

Grattis på födelsedagen hjärtat!

Idag fyller min andra halva år! Och det ska firas ordentligt!



Mys med familjen

Kom hem för ett tag sen från en mysig kväll med familjen:) Maten var helt underbar, inte varje dag man äter tapas. Blir en väldigt lugn kväll för mig, funderar på att snart gå och lägga mig. Dels att jag inte har något att göra och sen är jag hur jäkla trött som helst! Den här veckan har verkligen tagit död på mig!

Bilder från Peace & Love kvällen







Mira Mar

Äntligen helg! Helt sjuk hur fort den hä veckan har gått!

Gått lika fort idag på jobbet. Satt helt själv nästan hela förmiddag då vi fick leverans från både Kina och Tysklad, så det var ganska tråkigt att inte ha någon att prata med:( Nu sitter jag bara hemma och inväntar på att mamma ska höra av sig. Hela familjen ska ut och äta på Mira Mar, har fått mycket bra betyg, så det ska bli spännande att prova något nytt:)

Ska bli skönt att få ladda om batterierna till imorgon! Ska unna mig en lång sovmorgon och sen blir det att gå ner till stan och göra lite ärenden. Vidare ut till mammas och mormors hemtrakter då vi ska fira mammas morbror som blir 65. Mamma två kusiner med familj kommer så det ska bli kul. Har inte träffat Maria på evigheter! Senare vidare till Linnéa där det ska firas storslaget! Alltså kommer dagen gå i 180, men gillar när jag har saker att göra:)

090611

Shiet vad den här veckan har gått fort! Snart är det ju fredag, ska bli underbart skönt:)

Även denna dag har gått i 180! Trots att vi har våran lågsäsong på jobbet så märks det inte på långa håll, men det är skönt att man har saker att göra hela tiden än att sitta och rulla tummarna. Cyklade ner till station efter jobbet och mötte upp Linnéa och vi gick till um, allt gick jätte bra för både henne och mig. Sen blev det lite shopping på stan, jag hittade bla gardiner till köket och till vardagsrummet, en stor lykta och sen lite småsaker.

Ikväll har jag, Linnéa och Johanna myst hemma hos mig. Vi köpte mat från Kolgrillen sen blev det bla Halv åtta hos mig, jag och Linnéa bara älskar det programmet! Helge skog gör ju hela programmet med sina kommentarer;) Skulle vara lite kul att vara med i programmet=p Senare åkte Linnéa hem och jag och johanna gick och hyrde film, I taket lyser stjärnorna, en helt okej film:)

Nu väntar sängen för mig!
Tack tjejer för ikväll<3


Hitta kärleken i höst?

Det är tre personer i min närhet som vill att jag skaffar pojkvän. Så här har jag några förslag på kandidater ni kan para ihop mig med;)






59 frågar om mig

(skrivet imorse)

1. Hur gammal är du om fem år? 26, usch, nu fick jag ångest!

2. Vem var den sista du träffade? Är på jobbet så det är mina arbetskollegor

3. Hur lång är du? 167 cm

4. Vilken var den senaste film du sett? Den man älskar

5. Vem ringde du senast? Linnéa

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Hej hjärtat! Ha en bra arbetsdag. Skickade det till Linnéa

7. Vad är dagens planer? Jobba fram till 16, sen ev ner till um med Linnéa. Senblir det myskväll med Linnéa och Johanna:)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på situationen och till vem

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Dom är gifta, varit det i 24 år.

10. När såg du senast din mamma? I tisdags när hon fyllde år:)

11. Vilken ögonfärg har du? Blågörna

12. När vaknade du idag? Mitt i natten då jag märkte att tv var på

13. Har du någon gång hittat en katt? Nej

14. Vilken är din favoritplats? Oj, i min soffa;)

15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, ingen aning. Blir ju aldrig som man tänkt sig!

17. Vad skrämde dig som barn? Mycket, jag var bland annat jätte rädd för att doppa huvud under vattnet!

18. Vem fick dig att skratta senast? Daniel på jobbet

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Yes, men jag har några hemma. Mammas gammla Abba vinylskivor

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två stycken

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Kan ha hänt;)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Älskar att gå barfota på sommaren

26. Är du social? Om jag är, haha!

27. Vilken är din favoritglass? Mjulglass med chockladströssel<3

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, flytta och shoppa

29. Tycker du om kinamat? Jätte gott men äter tyvärr för lite av!

30. Tycker du om kaffe? Helt okej. Dricker på jobbet

31. Vad dricker du till frukost? Dricker sällan något, blir fil med flingor och en smörgås.

32. Sover du på någon särskild sida? Oftast på mage med ansiktet åt sjävla rummet.

33. Kan du spela poker? Jo men jag suuger!

34. Tycker du om att mysa? Haha! Nu tänker jag på en viss person som hatar att mysa. Men med vänner och om man har en pojkvän, då gillar jag att mysa:)

35. Är du en beroendemänniska? Jag är beroende av vänner och familj.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Inte känner, men känner till några som gör det.

37. Vill du ha barn? Yes:)

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Hahaha! Det har jag! Linnéa fick kramper i magen efter en utgång för ett par år sedan, och jag var ganska på lyset. Så jag fick åka med henne till sjukhuset, satt med ambulansföraren där framme och jag fick värsta hickattacken! Det är en av dom pinsamaste sakerna jag har gjort! Men också en av dom roligaste saker som jag har gjort, inte varje person som får åka ambulans=p

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Allt möjlig!

42. Äger du dyra smycken? Några stycken

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej och har inget behov av att testa heller

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En smörgås

45. Vem är den roligaste människan du känner? En av dom roligaste är nog min pappas morbror, han har man aldrig tråkigt med!
 
46. Välj ett ärr på din kropp? Har bara ett ärr och det är efter min knäoperation för snart fyra år sedan.

47. Vad har du för ringsignal? Någon som finns i telefonen

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ah, min mamma har säkert sparat en del!

49. Flirtar du mycket? Jätte dåligt på det!

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Ena hos Johanna och den andra på Birka Paradise

51. Kan du byta olja på bilen? Neej!

52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körtkort

53. Vilken var den senaste bok du läste? Dålig på att läsa böcker, blir någon på sommaren

54. Läser du dagstidningen? Yes, Metro och City

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Öh? Neej!

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix Fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett kundnamn

59. När var du i kyrkan senast? Måste ha varit Marias och Christers bröllop

Lågkonjuktur, my as =p

Idag har det firats mamma för fullt! Kom en massa släktningar, en del som mamma inte räknat med så det blev lite kaos med sittplater och parkeringstillstånd, var förbi tre grannar under kvällen och fick låna tillstånd=p Kul att så många kunde komma, inte så ofta man träffas:) Bästa var att Katta kom, vi satt och prata hela kvällen om hennes resa till England, jag var inte alls avis!

Dagen har rullat på som vanligt, mycket jobb idag. Jag fick bla in tre ordrar på över 170000:- idag, gissa om jag var glad:) Vart är den där lågkonjukturen som alla pratar om? Peppar peppar, jag är glad så länge företaget går bra:) Imorgon efter jobbet väntar storstädning av lägenheten, nu skäms jag över mig själv! Blir glad om jag blir klar innan midnatt;)

Ibland har vi kul på jobbet..

Igår berättade jag för Jörgen att jag kommer vara ledig dagen innan midsommarafton då Christers begravning kommer äga rum. Och idag hände detta:

Jörgen till Björn:
-Björn, du vet om att Karin ska vara ledig på fredag?
- Nej det visste jag inte, står ju inget på tavlan, säger Björn
- Men hallå?!?! Det var inte nu på fredag det var Jörgen, säger jag
-Nähä, när var det då?! Säger Jörgen
- Nästa torsdag, dagen innan midsommar! Har redan skrivit in det i kalendern, ska jag behöva skriva upp det på tavlan när det är över en vecka kvar?! Ryter jag till som ett retsamt sätt
- Nu tycker jag att Karin börjar ryta till.. Säger Jörgen
- Jaja, jag skriver väl upp det så du blir nöjd, ryter jag till med retsamröst (Jag går och skriver upp på tavlan)
Från ingen stans ropar Maria:
- Va? Karin, ska du vara ledig nästa torsdag, det hade jag ingen aning om..
Och sen kommer Rolf ut från sitt rum och säger:
- Jag tänkte vara ledig nästa torsdag, för det är väl ingen annan som ska vara ledig då?

Till det här måste tilläggas att vi jobbar i öppet landskap så vi hör ju ganska mycket av varandra när vi diskuterar saker över väggarna. Plus att jag tror att Jörgen är den mest förvirrade människa jag mött på!

090609

Idag fyller världens bästa mamma år:)


090608

Vaknade pigg och utvilad för första gången på länge:) Äntligen börjar förkylningen släppa. Dagen har som vanligt gått fort, jobbade till 16 sen åkte jag till willys för att inhandla mat för veckan. Sen ner på stan för att köpa present till mamma som fyller år imorgon:) Var även förbi och låste upp mammas senaste mobil som jag har fått av henne, så nu slipper jag den gamla Nokian som la av hela tiden och som bara kunde ha 50 sms i inkorgen. Nu har jag en Sony Ericsson K610i:) Ikväll har jag även hunnit vara förbi Felicia som kom hem idag, som jag har saknat henne!

Och som vanligt ser även denna vecka fullplanerad ut:
Tisdag - Fira mamma
Onsdag - Storstäda och ev träffa Linnéa
Tordag - Ev träffa Mimmi  Kanske träffa Johanna?
Fredag - Fira Becca
Lördag - Fira mammas morbror och sen vidare för att fira Linnéa på kvällen
Söndag - Ligga däckad i sängen efter veckans bravader


Min nya telefon:)

Helgen som var

Jag kan verkligen inte skriva blogg under helgerna, kan inte förklara varför?! Men iaf, ni som är intresserade av vad jag gjorde i helgen så läs här:

Lördag Satt hemma hela dagen eftersom jag hade tvättstuga, jag har lovat mig själv att aldrig mer ha tvättstuga under en helg, kan verkligen förstöra en hel dag! Iaf, runt halv sex kom en stressad Mikkis till mig, drog till pizzerian för jag hade ingen lust att laga mat=p Blev pizza och djupa samtal, skönt att vi tycker samma i dessa ämnen:) Därefter drog vi till Karlhov där vi skulle ha Peace & Love kväll. Träffade Linnéa och Maria som skulle med, verkar vara två härliga tjejer:) Vid kvart över elva tog vi bussen ner till ett så ganska dött 550. Men vid halv ett tiden var det grymt ös! Åh, vad kul jag hade! Kvällen avslutades med efterfest


Söndag Pallade mig hemåt vid tolvtiden och gick walk of shame hela vägen. Hade jag kommit på innan att det var val uppe på Oxbacksskolan så skulle jag aldrig gått den vägen! Kände som alla kollade på mig och jag hade en stämpel i pannan, bad att inte mina grannar skulle ha släktträff utanför mig, för då skulle jag allvarligt skjuta mig själv! Men det var som tur ingen släktträff:) Kvällen spenderades med Johanna med donkenmat och andra onyttigheter. Efter att Johanna åkt hem gick jag och hyrde en film, en svensk drama, helt okej.


Nu köör vi!!

KJM är farten ikväll, ikväll köööör vi brudar! Ni är dom bästa, vi har så jäkla kul tillammans, vi föralltid!!


Saturday

Gårdagen var verkligen lyckad och mysig! Blev taco till middag och senare på kvällen kollade vi på massa kort och mindes tillbaka, mycket skratt blev det:)

Just nu sitter jag hemma eftersom jag har tvättstuga, hatar att ha tvättstuga på helgerna!  Funderar på att ta tag i städningen också, behövs. Är rena svinstian här! Men det måste göras! Ikäll blir det P&L kväll hemma hos Elin och Rikki, ska bli rikigt kul!

Friday, im i love!

Då var det äntligen helg! Sköönt! Just nu låter det som faan hos mig. Alla dessa studenter som åker flak nu, nej nej, jag är inte avis=p Jag vill tillbaka till den 8 juni 2007, en av dom bästa dagarna i mitt liv!

Just nu sitter jag och väntar på att Linnéa ska få sluta. Om vi hinner ska vi ner och kolla på studenterna:) Ikväll blir det myskväll med Linnéa, Johanna och sandra:)

Världens bästa Mikaela 21 år!

Idag fyller världens bästa Mikaela år! Grattis gumman!



Myskväll med mig själv

Fortfarande förkyld,orkar snart inte mer! Hatar att vara sjuk!

Ikväll ska jag unna mig i lite Ben & Jerrys glass. När jag var liten så sa mamma att glass var bra när man hade ont i halsen, så ikväll lyssnar jag på min mamma:)

Imorgon blir det studenmottagning hos Emelie. Shiet! Snart två år sen jag tog studenten!



Dålig uppdatering

Har inte varit på mitt bästa blogghurmör denna vecka, men det har sina förklaringar..

Måndag Jag vaknade upp med världens förkylning, trots det åkte jag och jobbade. Dagen gick fort, åkte och handlade trots förkylning och världens magvärk! Mamma ringde på kvällen och berättade om att Christer somnat in och jag gick och la mig. En ganska tråkig dag

Tisdag  Fortfarande lika förkyld, om inte värre. Efter jobbet åkte jag till Tumba och mötte senare upp Mimmi nere i Tumba Centrum. Jag köpte ett par nya ballerinaskor då mina slitna och läckte in massa vatten, vi gick vidare till Ica där kvällsmaten inhandlades. Mysigkväll hos mimmi, både jag och Mimmi däckade i soffan efter maten men vaknade precis till Paris Hiltons nya program, Paris Hiltons new BBF. Jag skulle aldrig vilja vara hennes vän, inte ens om jag fick betalt för det! Jag åkte hem efter DHW och väl hemma kunde jag inte sova, somna efter tolv, noot good!

 

Var jag Hitler förut?

Säger som Johanna, var jag Hitler i mitt förra liv?

- Jag är världens förkylning, halsont, däpt i näsan och trött hela tiden
- Ont som satan i magen. Känner inte igen smärtan, kan det vara magkatarr?
- Ont i ena njuren. Huger till då och då=/

Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Imorgon efter jobbet väntar myskväll hemma hos Mimmi:)

Rest In Peace

Idag har Christer somnat in
1961-01-05 - 2009-06-01

R.I.P


(Marias och Christers bröllop förra sommaren
Deras dotter Linn syns även på bilden)

RSS 2.0