Rapport Från Joes House!

Jag sitter med hårfärg i håret och mikkis och Johanna har gjort ansiktsmasker, snacka om sleepover:)

Ikväll blir det en lugn kväll med två av mina favoritbrudar, det ryckats om att se på filmen Mamma Mia! Nu måste jag sprina och fylla på med färg! Bye Bye!!

Tv Ägare, Eller Snart Iaf;)

Fullt upp hela dagen! Jobbade till 14 sen kom pappa och hämta upp mig, vi åkte till MediaMarkt för att kolla på tv! Blev besviken när jag inte hittade ngn, sen blev det Expert där hade hittat en ganska billig tv, men såklart var den slut. Så det blev en större tv som var lite dyrare, men helt okej pris!

Ska strax bli upphämtat av Johanna och Mikkis. Vi ska ha sleepover hos Johanna! Mys mys! Sen ska jag ev färga håret:)

Snart är det 2009, vad jag längtar!!!


Dags För Uppdatering!

Vet att jag har varit grymt dålig på att uppdatera den senaste veckan, men har inte haft ngn lust eller ork, och då känner jag bara att det blir en massa trams ist!

Var som sagt på Axa på juldagen, och alla vet ju hur det blev! Skit!!! Eller det är ju bara det som känns eftersom det blev kaos i slutet! Håller verkligen med om att det som händer i slutet av en kväll verkligen gör ens utgång! Men jag kan erkänna att jag hade ganska kul innan, hängde mest i schlagertältet, konstigt nog;) Jag och Linnéa ägde dansgolvet hela tiden=D

Annandagen hade jag ont i huvudet nästan hela dagen. Åkte till mormor med familjen och fira lite jul med moster och hennes gubbe. Fick ett highteck strykjärn av dom! Skit bra, för nu slipper jag lägga ut en massa hundralappar på det! Sen blev resten av helgen lugn, satt typ bara hemma och gjorde inte alls mkt! Var rätt nära utgång i lördags, men Johanna och Felicia banga! Kanske för att klockan var 23:20 på kvällen;)

Idag var jag tillbaks på jobbet,kändes helt okej! Men det var lite att göra och ringde inte alls mkt! Kändes som att jag kunde varit hemma;) Efter jobbet var jag och klippte mig, blev rätt så mkt eftersom jag inte klippte mig på jäääätte länge! Så nu är det ganska kort igen, så på med löshåret igen!


Och imorgon ska jag ev köpa tv!! Hittade en 37 tum för bara 5000:- Så nu är det inte mkt kvar till jag har ett helt hem! Funderar även på att köpa dvd om man hittar någon bra!


Förbannad Är Bara Förnamnet!

Jag gick och la mig förbannad och jag vaknade förbannad!

Allt beror på slutet på kvällen igår! Det var totalt kaos igår runt halv fyra när jag och en kompis skulle hämta jackan vid garderoben på Axa! Det var totalt kaos, många i kön berättade för mig att deras jackor var borta och att personalen inte gjorde mkt för att hitta dom, så ist lät dom personer gå in och leta! Vad är det för jävla idioter som jobbade på Axa igår?!?! När jag kommer fram och ger min biljett till en kille så hittar han inte min jacka. Du måste skämta sa jag till honom!! Min jacka är värld 4000:- Killen bara sa, nej det gör jag inte så ryckte han på axlarna och gick vidare! Då utbröt min panik, jag var jätte nära på att börja tjura! Men jag stod kvar i kön för jag hörde att dom som inte hade hittat sina jackor skulle senare få gå in och kolla efter dom.

Efter lång tid så får jag äntligen kommer in och ber en annan kille hjälpa mig att hitta min jacka! Efter mkt om och men så hittar vi min jacka, men mina hemma nycklar är borta! Vem faaan har behov till mina hemma nycklar?!?!?! Vid detta tillfälle kan jag tala om att jag var skit förbannad och hela min kväll var förstod för en sån här sak! Stod länge och funderade på vad jag skulle skriva till Länstidningen! Möter upp en ledsen tjejkompis som blivit av med en likadan jacka som jag har! Åh jag började nästan gråta för henne, vilka jävla idioter gör en sån här sak?!?!!?! Sen fick jag även höra att en annan tjejkompis blivit av med sin jacka, värd 5000:-

Om man betalar för att personal ska ha koll på ens jackor ska detta inte få hända! Okej om man skriver att man har obevakad garderob, men här tog man pengar för att man ska ha en bevakad garderob och att folk inte ens ska behöva vara orolig för att ens jacka ska bli snodd! Jag är både förbannad och besviken på dom som arrangera detta och jag hoppas dom får all negativa respons för detta! Imorgon ska jag skriva in till LT och berätta för dom om vilket kaos det var igår kväll och håller tummarna att det kommer med i tidningen!

Hoppas jag lugnar ner mig tills imorgon då jag ska ut och träffa folk!

God Jul!

Äntligen julafton och det bästa idag måste ju vara att det snöar!! Sheeit vad glad jag är=D Kanske inte snöar så mkt, men lite iaf:)

Idag firar vi som vanligt hemma hos oss! Det är jag, mamma, pappa och min bror, mormor, faster och farmor. Blir såklart Kalle kl 15, sen runt 17 äter vi och vid halv sju öppnar vi julklapparna! Höll på att slå in julklappar i två timmar igår, märkte att det tar tid att lacka alla julklappar, men fint blev det:) Hoppas alla märker min fina julinslagning, och sen kommer ju mina rim äga!

Nu blir det en datafri dag, var bara tvungen att skriva ett inlägg;)

God Jul på er alla som jag älskar mest!

Bloggtorka It Is!

Shiet vad jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden! Men kan säga att jag har haft fullt upp hela helgen med saker. Så det ska bli vädligt skönt med lov snart:)

Den här helgen har jag hunnit med mkt! Har bla varit uppe i Sthlm med Linnéa och julshoppat! Gjorde världens fynd genom att köpa juldagsklänning och nyårsklänning för totalt 650:- Det är inte dåligt! Sen har det varit minijul hos Mimmi med tjejerna, blev verkligen en toppenkväll! Måste bli en tradition tycker jag:) Sen hade jag och Felicia sleepover hos mig, jätte mysigt! Jag kollade äntligen på Sunes Jul som Felicia och Johanna pratat om så mkt! Åh gud vad rolig den var:)

Söndagen spenderade jag i pjamas fram till 16 då jag tog tag i mitt liv och började göra julgodis och en saffranslängd till jobbet! Och det gick jätte bra:) Meningen var att jag skulle slå in lite julklappar, men tiden räckte inte till;)  Och saffranslängden gick verkligen hem på jobbet, alla tyckte den var jätte god och det tog inte lång tid innan den var slut! Jobbat på som vanligt idag, och tiden gick lika fort!
 
Imorgon slutar vi 13 och jag vet inte hur jag ska hinna med allt, för helt enkelt jobba dubbelt så fort imorgon:) Nu är alla julklappar klara förutom korten vi ska ge till mormor/farmor. Ska lämna in imorgon så får jag det klart på en timme:) Känner mig grymt stressad för imorgon. Ska fixa med korten, jag och Linnéa ska ev hämta våra julklappar, vi ska klä granen här hemma, slå in alla julklappar. Och helst vill jag vara klar med allt till kl 19:30! Önska mig lycka till, det behöver jag=p

Helgen i bilder


Klänningen jag ska ha på nyår


Julbordet hos Mimmi


Felicia, Carro och Mikkis


Nästan alla samlade utom Felicia och Johanna


Kortet vi tog som vi ska ge mormor och farmor


Min bror är skit stolt över att han köpt en tröja för 900:- =p

Tillbaka Ikväll!

Har varit dålig uppdatering under helgen, men ikväll är jag tillbaka!

Juldagen!

Nu är det bara 6 dagar kvar till juldagen och jag har nog aldrig varit såhär pepp för en utgång som nu! Känner på mig att det kommer blir en kväll man sent glömmer! Åh jag kan redan tala om för er vart jag kommer vara hela kvällen, på schlagerdansgolvet! Hoppas verkligen dom kan hålla åldersgränsen på 20 år som dom sagt, är trött på alla fjortis tjejer på 18 år!

Så idag ska jag bla upp till Sthlm och leta outfit, vet inte om jag ska köra på kjol eller klänning! Dagens I-Landsproblem;) Får sällskap av Linnéa, träffades sist i söndag.

Bonde Söker Fru

Den här dagen har gått lika fort som dom andra dagarna, kan inte fatta att det redan är fredag imorgon!

Idag extraknäckte jag på lagret, hur kul som helst att hålla på där ute! Skulle lätt byta en dag där ute än att sitta på kontoret, omväxling förnöjer som man säger:) Blev inget Colorama efter jobbet, orkade inte lägga energi på att få ngn inspiration, så jag åkte hem direkt. Hjälpte mamma med att göra klart biskvierna till jul, och det gick helt okej, trots att jag brände fingrarna ett antal gånger av den varma chokladen!

Sett på Bonde ikväll igen, gud vad jag älskar det programmet! Man får en sån mysfaktor! Shiet vilken jävla kärring jag är, man kan ju tro att jag är 40 eller ngt=p Nu har jag äntligen städat mitt rum, var ju tvungen att göra det idag, så nu är det fint i mitt rum igen;)

Har den senaste tiden fått höra av mina tjejkompisar att jag kan ryta till ibland utan att jag märker det själv, typ som pms svängningar. Fick veta idag av Jörgen att jag ryter til ibland och så sa han: Om du fortsätter så där kommer du aldrig bli gift! Hahah! Så nu måste jag tänka mig för tror jag..

Hundens Och Kattens Dagbok

Skratta så jag nästan grät när jag hörde denna historia!

HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...


Förkylning Vandrar Vidare!

Då var äntligen soffan min! Den var bättre än förväntan! Var hur fräsch som helst, inte alls så gamal, tror han hade köpt den för 1 år sen, så jag gjorde verkligen ett kap!

Dagen har varit helt okej, har känt mig seg hela dagen. Jobbat på hela dagen, en mindre på kontoret och det märktes av. Det går förkylning på jobbet, först blev jag sjuk, sen ena killen på lagret och så idag blev inköpschefen sjuk. Tror nog att jag är boven i dramat;)

Imorgon ska jag förbi Colorama efter jobbet, ska få lite inspiration om färg och fondtyp. Är inne på att ha en brun tapet i vardagsrummet/sovrum.

Köpa Soffa!

Måste säga att jag har gjort världens kap idag! Jag ska nämligen köpa en soffa genom Blocket idag, en svart Ektorp tror jag det är. Den är iaf väldigt lik den vi har på landet! Och för endast 850:- blir den min=D Och det bästa kanske är att killen som säljer soffan bor i Södertälje! Det här gjorde verkligen min dag!


Onsdag

Vad dagarna går fort! Tänk, nu är det bara en vecka kvar till julafton! Längtar som en galning till dess!

Lär vara fullt upp på jobbet idag med, ska sortera in en massa papper idag. Sen det vanliga som skriva ordrar, svara i telefon och fakturera. Om jag hinner så ska jag även göra i ordning lite kataloger. Så jag kommer ha fullt upp idag också!

Kommer bli en toppen helg! Umgås med Linnéa på fredag, minijul med tjejerna på lördag, och julbak på söndag:)

Bodyguard

Då var snart den här dagen slut! Den har gått galet fort!

Jobbat som en galning idag, haft saker att göra hela dagen! Idag gjorde jag nästan klart mitt pepparkakshus:) Ska fylla på med lite med saker så "snö" och tomtar! Blir ingen städning idag heller=p Måste ha energi för att göra det och just nu vill jag bara gå och lägga mig. Och det är det jag ska göra snart, ska bara få i mig lite te och en pepparkaka;) Sen blir det att kolla på Bodyguard på 3an:)


När Jag Och Felicia Sover, Då Sover Vi Verkligen!

Ingen har väl missat att det har varit jordbävning nere i skåneland?! Min första tanke när jag hörde detta var: Undra om Felicia märkt ngt av jordbävningen? Och det har jag nu fått svar på! Hon har inte märkt ett dugg, hon har lyckas sova sig igenom det hela! Jag lovar att jag hade gjort likadant om jag vore henne, sover som en stock när jag väl sover;)

Det är får mig också att tänka på när vi var nere på Kos i somras och en natt då det hade varit värsta dramat hos våra grannar, bla hade ena tjejen skrikt som en galning pga en kackellacka och sen tuppat av så ambulans och hela kittet varit där! Alla hade vaknat förutom jag och Felicia, och jag låg närmast balkongen! Vi hade inte ens festat den kvällen så jag och Felicia borde ju ha vaknat!

Full fart på jobbet idag med! Förmiddagen gick väldigt fort, så jag hoppas eftermiddagen går lika snabbt! Ikväll väntas pepparkakshus byggning, utan den röda karamellfärgen! Tydligen så har man återkallat all röd färg från butikerna eftersom färgen luktade illa. Sen ska även försöka städa mitt rum som jag heller inte orkade göra igår, bytte iaf lakan, min mamma tvingade mig när hon fick veta hur länge sen det var jag bytte=p

Fullt Upp Idag!

Om 9 dagar är det julafton, kan inte fatta att det har gått så fort! Och jag har bara köpt en julkapp, panik, ja tack! Men som tur vet jag vad alla ska få förutom min farmor=/ Sen är det skönt att jag och min bror ska gå ihop och köpa alla julklappar ihop, så behöver inte jag lägga ut allt:)

Efter jobbet idag ska jag förbi Willys och köpa röd karamellfärg som dom inte hade på Coop igår!! Får se om jag ska göra pepparkakshuset ikväll, för jag måste städa mitt rum idag, fy fan vad det ser ut! Sen måste jag även byta sängkläder, vill inte ens tänka efter när jag bytte senast=p Ska också träffa Mikkis på stan, hon ska låna min kavaj och sen ska jag lämna in mina stövlar på omklackning. Så jag kommer ha fullt upp hela dagen!

Toppenvecka!

Blev inte så mkt bloggande i helgen så  här får ni en liten sammanfattning!


Fredag - Idolkväll med Linken, Joe, Mikkis och Moa. Väldigt lyckad kväll trots att Kevin vann Idol, jag gjorde allt jag kunde för att Alice skulle vinna, tror inte mina föräldrar kommer bli glada inför nästa telefonräkning=p Efter att Linken och Joe gått så gick jag och la mig, somna på en gång!


Lördag - Klockan ringde 10, ville bara somna om! Hann med lite pepparkaksbakning, fönstershopping på stan och en hemmakväll helt själv hemma. Somna runt halv åtta och vakna lite efter 21. Kollade på Sex and the city filmen och gick jag la mig sen.


Söndag - Minijul hemma hos Katta med Linnéa och Fia, jätte mysigt var det! Älskar allt som har med julen att göra:) Jag och Linnéa blev avsläppta på Coop efteråt där vi kollade in lite tapeter, men hittade inget, varken jag eller Linnéa. Kvällen spenderades med mamma och pappa som kommit hem från Tyskland!

Känner på mig att det här kommer bli en toppenvecka! Har inte så mkt inplanerat mer än minijul hos Mimmi på lördag med tjejerna:) Kan fortfarande inte träna, så det blir att fixa klart alla julklappar. Ska även få ihop mitt pepparkakshus:) Men det allra bästa! Felicia kommer hem på torsdag!


Låt Mig Bli Frisk!

Just nu sitter jag och kollar på matchen mellan ssk-Luleå, och sheit vad vi suuuuger! Redan 0-2 i första perioden!

Vakna av att jag hade huvudvärk och ville bara ligga kvar i sängen. Men skulle ju till mormor så det var bara att palla sig upp ur sängen och fixa lite frulle! Pepparkaksbakandet gick bra trots rethosta och snuvande! Hann med en veva på stan efter, hittade lite jag ville köpa, men orka inte prova allt=p

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll. Bror min åker upp till Sthlm snart så jag blir helt själv ikväll hemma. Tänkte beställa lite mat, för jag har ingen ork att fixa ngn, sen sitta framför tvn hela kvällen. Funderar på att kolla på Sex And The City filmen. Sen blir det sängen ganska tidigt, måste sova bort min förkylning!

2 Timmar Kvar!

Snart får man gå hem! Trodde det inte skulle gå såhär fort idag! Känns verkligen sköönt!

En kille från Norrköping som var med på julbordet igår ringde idag ocg berätta att han hade varit hemma vid 2:30 inatt! Jag skulle aldrig klara av att jobba dagen efter då! Var uppe på Willys och inskaffade lite lunch då jag hitta ett pepparkakshus, och jag slog till! I helgens ska jag bygga ihop det=D


Julfest Och Idolfinal

Fredag igen, känner mig jätte seg!

Gårdagens julfest som igentligen var julbord var väldigt lyckad! Trevligt sällskap och jätte god mat! Men trodde faktiskt det skulle vara lite mer drag än var det. Det har ju skrytits på fikarasterna att spriten skulle flöda och att vi skulle festa hela natten. Men nu har jag lärt mig att jag som är 20 definerar att spriten ska flöda och festa hela natten på ett helt annat sätt än en man på över 60 gör;) Tjejer, det är lugnt om jag bjuder in dom på förfesten på juldagen så ska dom få se vad som menas med att spriten ska flöda;)

Åter till julbordet, jätte gott julbord, åt som vanligt för mkt! Nu är jag stolt som har ätit bla struts och vildssvin! Inte varje dag som man får äta sånt. Sen var köttbullarna gjorda av älgkött! Men Janssons frestelsen var inte alls lika god som den som pappa gör hemma! Min pappa gör väldens godaste Janssons, ingen slår den, jag lovar! Men det beror nog på att vi har väldens bästa efternamn, hö hö hö;) Blev rätt sent, jag var hemma kl 12 och somna lite innan ett.

Ikväll blir det Idolfinal med världens bästa tjejer:) Först blir det lite middag innan och sen kl 20 sitter vi bänkade fram Idol! Jag kommer lägga mina röster på Alice ikväll! Hon är verkligen värld att vinna! Idol är ju en talangjakt och Alice har utvecklas jätte mkt under dessa veckor. Kevin däremot ses ju redan som en färdig artist! Om man har varit med i Melodifestivalen 2 ggr, då tycker jag man ses som en färdig artist!

Sorry för ett långt inlägg, men behövde skriva av mig=p

Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Ikväll går mina röster till denna underbara tjej:)

Julbord Imorgon!

Tillbaks till verkligheten igen! Redan efter 30 min på jobbet ångrade jag mig att hade gått till jobbet, skulle vara så mkt skönare att ligga kvar i sängen. Men tur gick dagen jätte fort, skönt det! Ägnade nästan hela dagen åt fakturering, och sen svara i telefon. Och många kunder hade märkt att jag varit sjuk, har ju bara varit sjuk i två dagar=p När jag svarade sa dom: Men Hej! Är du tillbaka, vad var du för sjuk, hur är det nu osv, kul att kunderna frågar:)

Efter jobbet idag åkte jag ner på stan och fixa omslagspapper och allt annat man ska ha till julklapparna. I år har jag bestämt mig att jag ska lägga ner mer tid på julklapparna, så jag har köpt paketlack som jag ska pyssla med i helgen:) Sen blev jag upphämtad av pappa för att sedan åka till Elgiganten och lämna in mobilen för lagning! Inga problem att lämna in den, men tyvärr fick jag ingen lånetelefon:( Det som var ganska roligt var att killen kände igen mig=p Förklarade att jag varit där förra veckan med min kompis som lämna in sin kamera för lagning. På ngt sätt kändes det som han flirta med mig, haha!

Imorgon är det julbord med företaget, ska bli grymt kul! Känner mig bara lite stressad, måste hem och fixa hår och smink på 1 timme! Funderar på att ta en tidigare buss hem=p Blir nog ingen alkohol för mig, endast ett glas vitt vin till det kalla och såklart glögg:)

Dagens bilder


"Paketpyntet"


Klänningen jag ska ha imorgon och på julafton:)


The Killers - Human

Back To Work!

Har bestämt mig att gå tillbaka till jobbet imorgon! Jag får panik att bara vara hemma och inte göra ett skit! Behöver all lön jag kan få tills jag flyttar i februari. Blev en besvikelse av filmen Love In Manhattan, det var en bra story, men inget jag kommer vilja se igen. Hann aldrig se Sex And The City..

Blir en lugn vecka framför eftersom jag är sjuk, ingen träning och ingen alkohol! Måste bli frisk helt enkelt. Ska ev på 23 årsfest på lördag, men ska ta det lugnt, sen blir det att åka hem i tid. Har några dagar på mig att bestämma mig.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg för en ny arbetsdag!

Love In Manhattan

Fortfarande hemma och är sjuk! Först trodde jag att jag höll på att få halsfluss, men under natten har jag blivit förkyld ist! När jag vakna hade jag rena knarkarrösten! Tur att jag inte gick till jobbet, kunderna skulle väl tro att vi hade anställt någon pundare, hahaha!

Idag blir det filmmaraton hemma hos mig tror jag. Nu ska jag kolla på Love In Manhattan sen blir det nog Sex And The City!



 DVD Film: Sex and the City: The Movie

Love in Manhattan
Griffin (Dermot Mulroney) får beskedet att han snart kommer dö i cancer, men vägrar att låta tiden rinna ut på ett sjukhus. Han bestämmer sig för att ta livet i egna händer och börjar studera. På universitet möter han den lite mystiska men attraktiva Phoenix (Amanda Peet) och kastar sig ut i en spontan flirt. Phoenix misstänker att Griffin är sjuk och försöker tygla sina känslor. Men att motstå hans charm är lättare sagt än gjort. De njuter av varje minut i varandras sällskap och mer förälskade än någonsin fångar de dagen tillsammans på Manhattan.
Sex And The City
Dags att plocka fram Louis Vuitton-väskan och Manolo Blahnik-skorna och på nytt ge sig ut på New Yorks gator tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare.

Sjukskriven

Satt bara och väntade på det här! Jag är sjuk, halsont och helt mör i hela kroppen! Gick hem vid lunch idag eftersom jag visste att jag inte kunde få så mkt gjort på eftermiddagen. Sen ville jag kurera upp mig för julfesten på tordag! Vill inte missa den för allt i världen! Känner på mig att det kan bli en toppenkväll:)

Malmöresan var helt underbar! Kan inte beskriva med ord, men jag behövde verkligen det! Inte kul precis och åka hem igår! Men tur att helgschemat för resten av året är uppbokat:) Orkar inte skriva ner allt om helgen så kolla in Mikkis inlägg, hon beskriver det utmärkt! En av dom roligaste sakerna jag tar med mig är Felicias reaktion när hon insåg att Johanna var med och Carros bekännelser, haha!

Här bjuder jag på lite malmöbilder:















Resten av bilderna kommer att finnas på FB inom en snar framtid!
Puss på er!

Bye Bye!

Om 10 min kommer pappa och plockar upp mig och kör mig till syd! Där möter jag upp tjejerna! Skönt att komma bort från Södertälje ett tag!

Bye bye!

Styr Klackarna Neråt I Landet!

Idag bär det av till Malmö(skånsk uttal)!! Väskorna är packade med partyoutfit och allt annat! Nu får malmöborna se upp när 08:orna kommer! Känner på mig att det är kommer bli en oförglömmlig helg som sist vi var nere:) Jätte synd att Linnéa, Mimmi och Johanna inte kunde hänga med, ni kommer vara saknade!

Var uppe till halv ett inatt, fattade inte riktigt att det var så mkt att packa. Sen fick jag sitta och bråka med all musik, min ipod har tydligen gått sönder, eller ngt fel är det iaf. Så fick föra över musiken till mobilen ist som tar dubbelt så lång tid! Så just nu går jag på överenergi känns det som, kommer säkert somna tidigt ikväll!

Fullt Upp!

Städa - Packa - Ladda ner musik
Jag har att göra ikväll

Kedjebrev!

Ett uppmaning till alla!

Sluta skicka en massa jävla kedjebrev till mig=p Jag hatar dom! Helt onödigt skit som jag aldrig skickar vidare! Tror inte alls på det som står tex: skicka vidare här till 20 vänner annars kommer du aldrig hitta kärleken eller att msn ska stängas ner och enda räddningen är att skicka ett mail till alla kontakter på msn!

Så skicka aldrig dessa jävla kedjebreven till mig!

Ångesten Är Borta

Skrev igår att jag hade ångest inför flytten, men nu är den som bortblåst:) Längtar jätte mkt till att få mitt eget boende! Få gå på ikea och köpa en massa saker, vet inte hur många gånger jag drömt om att få storhandla på Ikea;) Nu väntar en stor jakt på en billig Divan soffa (har inte lust att köpa en för 5000-6000:-) ett vitrinskåp där jag jag ha mina spritflakor och mina fina Line glas:) Måste leta rätt på en rätt så billig tv, pappa föreslog att jag skulle kolla på mellandags rean. Men ska kolla runt bland mina kontakter;)

Idag är det full fart på jobbet igen! Efter jobbet ska jag ner och träffa Mimmi och Johanna, ska bli kul:) Synd att inte Linken kunde hänka på:( Ska inskaffas lite julkort som ska skickas ut bla. Sen blir det väl middag någonstans på stan:)

Broken Strings


"Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late"


Omtummlande Dag!

Skönt att det här dagen snart är slut! Har varit en av dom värsta dagarna på länge, pga att jag fick vänta en halv dag att få veta om jag skulle få lägenhen eller inte. Och sen när jag fick veta, shiiet vilken lättnad! Hela eftermiddagen gick åt att ringa halva min telefonbok;) Den som blev mest gladast var nog pappa, han ville köpa tårta och grejer, haha! Men jag avstod men tacka för erbjudandet:)

Men nu börjar ångest konsigt nog komma. Jag kommer få betala ännu mer räkningar och det innebär att jag måste hålla i min pengar. Hyran, bredband, tvavgift, försäkningar med mera är bla sånt man inte tänker på i första hand. Sen är det grymt läskig att lämna allt här hemma, har ju bott i samma rum i 20. Så mkt minnen här som jag fått uppleva! Att inte ha en brosa att bårka med varje dag. Kommer säkert åka hem minst en gång i veckan=p Sen känner jag på mig att jag kommer få besök av mamma rätt så ofta. Hon kommer inte få det lät som ensam tjej här hemma. Vi har alltid stått vid varandras sida om det blir små bråk mellan pappa och broran=p

Efter jobbet idag träffa jag Linnéa och Sandra, vi åt på nancys och gick lite på stan. Sen fick jag springa som en dåre för att hinna till Step Up passet. Och nu är det mitt favoritpass, eftersom Afron blivit så dålig. Visste ni att man bränner ca 400 kcal på det? Linnéa gjorde mig sällskap på bussen efter att hon varit hemma hos Sandra. Snart väntar sängen, helt slut just nu!

Kan ngn ge mig fredag nu? Längtar som en idiot till att få åka ner till Malmö och komma bort här ifrån! Och det ska bli så underbart att få träffa Felicia=D Trots att vi pratar nästan varje dag så är det inte samma sak att träffa henne. Hon har jämnt en sån positiv utstrålning och man har aldrig tråkigt med henne! Så underbar glad att vi kommit varandra så nära den här sommren/höst/vinter! <3<3

JAG FICK LÄGENHETEN PÅ STAN!

Fick nyss veta att jag får lägenheten på stan! From den 1 februari så har jag adress St:Ragnhildgatan! 5 min till stan, 10 min till tåg. Hur underbart kan det bli?!!?! Så nu i dec-feb kommer det bli massa att göra. Ett helt nytt hem ska möbleras, Ikea here i come! Platt-tv ska köpas, katt ska inskaffas, åh vad jag älskar mitt liv just nu!

Och Johanna och Linnéa har redan bokat in sig varje lördags natt hemma hos mig här efter;) Och nu har jag en bror som är överycklig eftersom han ska få ta över mitt stora rum;) Den här dagen har han nog längtat efter i ca 10 år!


Håll Tummarna För Mig Imorgon!

Kom hem från World Class för ca en timme sen. Det blev tuff träning på löpbandet idag, gick både powerwalk och jogga en del, brände ungefär 200 kcal. Riktigt nöjd! Imorgon väntar ett tufft Step pass:)

Blir inte så mkt bloggande ikväll, för jag måste springa till Boston Tea Party som idag handlar om sex!! Man får bla se ett par ha sex går det rykten om, så det kan man ju inte missa;)

Och imorgon får ni hålla tummarna åt mig! Då kommer Telgefastigheter ringa mig ang lghen på stan! Har kommit på massa anledningar varför jag inte skulle få den=/ Så jag hoppas verkligen på det bästa imorgon! Hoppas jag kan sova utan mardrömmar inatt=p

Malmö Se Upp, Täljetokarna Kommer!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag, Mikkis, Mia, Becca och Carro åker ner till Malmö! Shiet vad jag har längtat! Vet att vi kommer ha grymt kul! Synd bara att vi inte alla åker tsm, jag, Mikkis och Mia åker vid 17 på kvällen och Becca och Carro på morgonen! Och jag är grymt festsugen eftersom jag inte festat på två veckor, så hoppas alla är lika pepp som jag kommer vara på lördag kväll! Och jag lovar dig Felicia att du kommer få en oförglömlig lördag;)

Synd Johanna att du inte kan hänga med och bidra med lite roliga saker som:
- Men vadå?! Ska du också med här?



Ses på fredag Felicia!

RSS 2.0