Någon har snott min kavaj!

Jag har varit en riktig sucker på att skriva blogg i helgen! Men tiden har inte räckt så istället för att sitta vid datan så har jag umgåts med mina kära vänner, precis vad jag har behövt! Så här kommer en liten resumé:

Fredag: Shopping i Stockholm, bio med Milla, Mikeala och Mia.

Lördag: Lunchdejt med Mia, Emma och Milla, ätit middag med Mimmi och Johanna, firat Mikaelas födelsedag med 20 stycken galna brudar, druckit blåbärsshot alá Rhodos, slängt ur mig kommentaren: Någon har snott min kavaj!, ägt dansgolvet på The Strip, ätit fyllemat på Mc Donalds i Moraberg, åkt fram och tillbaka till Tumba, däckat i säng kl 3.30.

Söndag: Lunchat med Johanna, Elin och Linnéa som föresten har världens finaste gravidmage! Ska bli spännande att se vad hon klämmer ut för en liten krabat i sommar:) Lagat mat och firat Morsdag med min familj, fikat hos mormor och haft söndags mys med bästa Johanna.

Nu förstår ni varför jag inte har hunnit bloggat något:p Nu får jag hoppas på att jag hinner blogga något i veckan för hela denna vecka är fullspäckad!

Här kommer några bilder från helgen:








titta vad det har spruckit upp sedan imors...

foto0038 (MMS)

titta vad det har spruckit upp sedan imorse:) när jag gick till tåget var det grått över hela himlen. Om en timme slutar jag och då åker jag direkt till sthlm:)


VIP kvällar är farliga!

Är helt slut efter att ha varit på språng hela dagen. Har hunnit med en powerwalk, middag och vip-kväll på Vila tillsammans med Mikkan och Stålis:) Nu tänkte jag sätta på lite te och se på Sex and the city- filmen, måste värma upp till imorgon då jag, Milla, Mikaela och Mia ska se 2an uppe i Stockholm:)

Släpp inte in mig på vip-kvällar, köper alldeles för mycket:





Goodiebag från VILA


27 maj



Kan det inte bli helg nu?! Längtar som en galning nu! Händer så mycket kul denna helg. Efter jobbet så jag gå en powerwalk och efter det bär ner på stan två klubbkvällar, Body Shop och VILA. Inte varje dag man får inbjudan till VIP kvällar med modevisning och goodiebags.

Ciao!

Två nya favoritpass!

Kom nyss hem från gymmet. Som förra veckan blev det två pass:) Förut var jag en hård motståndare till både Jamen och Pumpen, men nu älskar jag dessa två pass! I Jamen får jag dansa ut men shiet vad stel jag har blivit sen jag slutade med dansen! Måste köpa nya skor, för det går inte att dansa i gympaskor!

Pumpen är grym då man tränar med vikter till grym musik. Jag är inte den som ställer mig uppe med alla muskelknuttar på gymavdelningen, så detta pass är perfekt! Nu ska valross armna försvinna! :p Måste även tillägga att vi hade en grym instruktör idag, han körde verkligen hårt med oss och alla var taggade till 100% och ville ge allt!

Nu ska jag diska undan i köket sen blir det mat, idag står kyckling på matsedeln:)

Puss på er!

Ciao!



Off to work!

Silverbröllop



Blev en riktig myskväll hemma hos mina föräldrar. Grillad oxfilé, en massa skit snack och kvällen avslutades med Prinsesstårta:)

Detta kommer bli en toppenvecka:) Igår började den med en date med lillasyster Tholin, myskväll hos mina föräldrar idag, träning imorgon, shopping och  Sex and the city 2 på fredag, fira Mikkis på lördag och veckan avslutas med Mors dag. Härlig vecka!

Grattis ännu en gång till mina föräldrar som firar silverbröllop idag! Hoppas ni får minst 25 år till tillsammans!

Sitter på tåget, fick skippa cykeln efte...

Sitter på tåget, fick skippa cykeln eftersom det regnar ute. Idag efter jobbet ska jag hem till mina föräldrar då vi ska fira mina föräldrars 25e bröllops dag:)


1+1=2, vi är kompisar!

Vilken helg det har varit! I fredags blev det middag hemma hos Mimmi tillsammans med Mimmi och Sandra, vidare till Rix Fm Festivalen i Kungsan, där dracks det medtagna cider och vi sjung oss hesa till Andreas Johnsson. Mimmi stod för kvällen kommentar: Du, inte ens papperspåsen på huvudet funkar!

Eftermiddagen spenderade jag med Mimmi och Buffy utanför deras hus. Vi solade, spelade sänka skepp och drack en massa saft:) Och sen hände det som jag väntat på i åratal, jag blev nerbajsad av en fågeljävel! Mimmi skrattade som mest när jag skrek: Det rinner i min panna! Torka bort skiten! Men sen kunde även inte jag hålla mig för skratt:p Kvällen spenderades i vänners goda sällskap i Ronna:)











Fler bilder kommer upp på FB inom en snar framtid!

Härlig sommarkväll i Ronna:)

foto0037 (MMS)

Härlig sommarkväll i Ronna:)


det är fullt drag i kungsträdgården!

foto0030 (MMS)

det är fullt drag i kungsträdgården!


testmeddelande

testmeddelande


21 maj



Jag är sen! Hoppas det här blir en bra dag!

..

Ta vara på det ni har. Imorgon kan det vara borta..

Spikmatta

För ett litet tag sen kom jag hem från Ronna. Vi har ätit gulaschsoppa, handlat grill på Coop där jag även träffa söta Emma som slet för fullt, ätit rabarerpaj, skvallrat en massa, fått veta en jätte rolig hemlis av min mamma (stolt dotter!). Trots min otroliga träningsvärk från igår så cyklade jag till jobbet imorse och även hem till Ronna, nu ska det faan hända saker! Låg på min mammas spikmatta i 20 min och nu är har min träningvärk förutom i låren försvunnit, kan det vara spikmattan?

Nu i helgen väntar massa roliga saker! Imorgon bär det av till Kungsträdgården där Rix Fm Festivalen är. Artisterna som jag ser mest fram emot är: Erik Hassle (Har ni hört hans nya singel, standing where you left me?), Joshua Radin, Amy McDonald och Timoteij (Ingen sommar utan dom). Lördag blir det grillkväll i Ronna med en liten skara av mina vänner. Det ska grillas, röka vattenpipa och snackas en massa skit, hoppas vädret blir bra!





"I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah
I'd rather be with you
Say you want the same thing too"



20 maj

Satan vilken träningsvärk jag har efter gårdagens två pass! Efter jobbet idag ska jag cykla hem till Ronna. Ryktas om att det bjuds på rabarberpaj, mums!

Ciao!


Slut som artist

BodyJamen och Bodypumpen tog kål på mig! Nu är jag slut som artist! Har inget mer att skriva idag, så nu går jag och lägger mig!

Bonus



Titta vad som kom med posten idag! Min årsbonus från hm:) 1000:- som jag nu kan göra sprätt på! Nu ska det shoppas!

Dagens middag



Ugnstekt fisk med ugnstekta morötter och stekta tomater. Helt okej, men fisken smaka lite skumt:p

2 pass

Ska strax kila ner till gymmet där två pass väntar. Ikväll blir det bodyJam och bodyPump. Är riktig pepp på att träna idag:)

Tvetatippen 2

Folk i mitt hus måste tro att det är Tevetatippan 2 nere i källaren och i trapphuset..





Zombie

Märks på mig idag att jag inte har sovit bra inatt. Jag vaknade vid tre av något som påminner om växtvärk. Fick gå upp och värma min vetekudde som jag sedan slängde på mitt knä. När jag sedan vaknade imorse var jag ganska pigg men ju längre dagen gick kände jag mig som en zombie. Jobbade verkligen som en sengångare! Det resulterade till 45 minuters övertid, blää!

Jag skippade träningen för jag skulle säkert inte orka med ett helt pass, och sen vill man ju kunna ge allt när man väl ska gå på ett pass:) Nu håller jag på att tvätta som en galning, har inte tvättat på över 1½ vecka så får egentligen skylla mig själv!


18 maj

Snart är det tajm för mig att cykla mot jobbet. Har fullt upp efter jobbet idag! Ska handla på Willys direkt efter jobbet, hem och tvätta och sedan träna. Önska mig lycka till, det behövs:p


Dagens outfit


Ge mig sommar!





Did you hear about the Morgans?

 

Igår såg jag Did you hear about the Morgan. En helt okej film, inte den bästa jag sett men en riktig bra söndagsfilm om jag får säga det själv;) Har lite svårt att se Sarah Jessica Parker i filmroller där hon inte spelar Carrie från SATC.


Middag

Idag blev det min favoriträtt, korvstroganoff! Mums!

Städning pågår!



Återkommer senare ikväll:)

Leva livet!

Söndagsågest it is! Men vilken helg det har varit! I fredags firade vi Emma pompa och ståt:) Trots en liten skara så hade vi jätte kul! När det var dags för utgång splittrades vi i två gäng. Vissa gick ut i Sthlm och resten här i Södertälje, till 550. Där var det ganska dött hela kvällen ut. När Felicia och Moa gick på efterfest gick jag hem och sussa i sängen:p

Igår blev det en spontan utgång. Kl 21 bestämde jag mig för att gå ut än att sitta hemma och tycka synd om mig själv med cola och chips. Och det var väl tur att jag gick ut, för vilken kväll det blev:) Mötte upp Felicia och vi satte oss på 550s uteservering sedan gick vi ner till The Strip där det var fullt drag:) Där mötte vi bland annat upp Moa och Milla. Jag och Milla ägde dansgolvet i lounchen hela kvällen lång:)






Ciao!



Nu sticker jag ut i vimmlet!

Spontan utgång

(Nej, jag är inte naken som det ser ut på bilden)



Jag hade tänkt spendera kvällen i soffan med cola och chips. Men sprit-tarmen började rycka vid 21 snåret och jag bestämde mig för utgång med Felicia på 550. Nu är jag klädd för att gå, men måste få i mig lite vin innan jag möter upp Felicia;)



Party people

Jag saknar min party people! Vi är grymma på fest! Den 29 maj köör vi gärnet (Dock inte Johanna som kommer hem ev den 11 juni)!




Mot Brunsäng

Dags att möta upp Emma då vi ska gå till Martina. Jeansjackan är på!

Stan

Nu ska jag ner på stan på lite äventyr;) Ciao!

Emma Stålebring 22 år!

Grattis gumman på födelsedagen! Hoppas du får en grym födelsedag! Ses ikväll:)




Höstkläder

Många har inte missat att hm redan har skickat ut sin höstkatalog. Say what?! Det har inte ens blivit sommar och nu kommer höstkatalogen, hallå?! Blev ju tvungen att kolla igenom katalogen och så här vill jag se ut i höst:








Födelsedagsfirande

Lunchen med Mikaela, Mia och Milla blev väldigt trevlig:) Vi åt ute på Bacinos uteservering sedan fixade vi Mörten födelsedagspresent till på lördag:) Lite senare mötte jag upp mormor och min bror nere på centralen för att åka ut till min moster och hennes man. Där skulle Harry (min mosters man) firas och den närmsta släkten var samlad:)

Ännu en lyckad dag:) Hoppas hela helgen blir likadan. Men det tvekar jag inte på! Imorgon ska vi fira Emma som fyller år och det ska bli kul att träffa tjejerna igen och sen på lördag blir det födelsedagsfika hemma hos Mörten! Bästa veckan på lääänge!





Lunch!



Nu ska jag möta upp bästa Mikaela och Mia på stan:) Ciao!

Huvudvärk

Sen jag vakande vid 10 har jag haft huvudvärk, hopps den försvinner snart! För det värsta som finns är huvudvärk som inte vill försvinna, blää!

Lite senare ska jag möta upp Mikaela och Mia för en lunch på stan. Synd att vädret inte är det bästa, hade varit mysigt att ha picknick i gropen och lite sol på det:)

Ökat med läsare

Ser att jag har ökat med 5-7 läsare dom senaste dagarna, jätte kul! Hoppas  ni stannar kvar!

Nu säger jag godnatt!

Underbara onsdag

Äntligen känns det som jag är på banan igen. Efter en ångestfullvecka så släppte äntligen ångesten igår, fy fan vad skönt! Nu är jag ledig fram tills måndag och nu ska jag ta igen alla sovtimmar som jag tappat bort på vägen den senaste tiden. En massa härliga saker står på schemat dom kommande dagarna: lunch på stan, födelsedagsfirande i Mölnbo, fira Emma, kanske utgång, ev bullbak och fira Martina:)

Idag efter jobbet mötte jag upp Felicia vid Maren där det blev Marenhäng med glass:) Senare gjorde även Mikeala oss sällskap. Kvällen har jag tillbringat med Mikaela, Moa och Jessica:) Vi har ätit wok, snackat en massa skit, kollat tv och ätit färsk ananas.



Tummen upp!



Fick ett litet meddelande om att Johanna äntligen har börjat blogga igen! Det gillas stort! Så nu förväntar jag mig flera inlägg per dag Johanna!

Läs Johannas blogg här: http://treatmelikeyourmoney.blogg.se/

Vill inte!

Känner inte för att träna idag, blää! Men jag måste, kommer få en massa jävla ångest annars. När jag väl kommer ner till gymmet kommer allt kännas bra:)

Sex and the city 2



Är det bara jag som får gåshud av att se denna trailar av SATC 2? Jag räknar dagar tills filmen har premiär. För som sist ska jag se filmen på premiärdagen! Vilka är på att gå ut och äta, dricka drinkar och sedan se premiären av Sex and the city 2? Jag kirrar biljetter:)


Mys söndag

Dagen look;)



Eftermiddagen har jag tillbringat med Milla och Moa:) Vi har hängt hemma hos Moa och druckt te, hängt lite hos Robin Kaarna och sedan på Mc Donalds:p Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn. Tanken var att jag skulle ha tvättstuga, men jag skjuter upp den till senare i veckan.

Sova sängen

Kom hem för ca en timme sen. Efter resturangbesöket begav några av hos till Flamingo för ett glas, tjejerna gick sedan vidare till 550 men jag promenera jag hem. Kände att jag varken hade råd eller lust at hänga med ut, helt slut efter fönsterputsningen. Funderar på att ta en macka och kolla på How i met your mother innan det blir sängen.

Tack alla inblandade för ikväll! Hoppas Milla får en fortsätt bra kväll:)








Fönsterputsning

Hela eftermiddagen har jag putsat/tvättat fönster. Fy fan alltså! Mina fönster kan inte ha varit tvättade på jääätte länge. Upptäckte att ett fönster har en spricka, jag är säker på att det är skitungarna som spelar fotboll utanför mig som har orsakat detta. Om jag måste betala för ett nytt glas, då blir jag förbannad. Ska prata med hyresvärlden och se vad dom säger.

Kom precis ut från duschen, nu ska jag ta tag i att fixa mig inför kvällen middag på Lemoni:) Ska bli kul att träffa alla tjejer igen, var ju 2 veckor sen man träffade några av dom.


Här ser ni sprickan i mitt fönster:

Camilla 21 år!

Grattis Camilla på din 21-årsdag! Hoppas du får en jätte bra födelsedsag:) Vi ses ikväll!



Lördagsfrukost



På helger tycker jag man ska få unna sig något extra till frukost. Så idag blev det, fil med bär, rostmackor och grapefrukt:) Blev en också en rejäl sovmorgon, gick upp vid halv elva.

Vet inte rikigt vad jag ska göra av denna dag. Tanken var att gå och träna, men jag har ingel lust alls. Om det inte börjar regn så blir det nog att tvätta fönster. Har inte tvättat dom sen jag flyttade in och dom var redan då skitiga! Ikväll blir det firande av Milla som fyller år idag:) Blir middag på Lemoni och kanske något glad på Flamingo, mitt nya favoritställe:)


detta blad kom med posten idag. Min chef t...

foto0022 (MMS)

detta blad kom med posten idag. Min chef tyckte att mona sahlin skulle haft det istället, haha! Kommer ni ihåg toblerone affären?


7 maj



Idag slutar jag klockan 15, hur underbart är inte det?! Nästa vecka blir en kort vecka. Då jobbar jag 2½ dag:) Onsdag är dag innan röd dag, då slutar vi alltid klockan 1 och på fredag är det klämdag och då är vi lediga. Åh jag jag älskar mitt jobb! :)

La Familia

Efter jobbet cyklade jag hem där pappa höll på med maten. Dock fick jag ta över då han skulle hämta min mamma på Syd (hon har varit i Karlstad under dag). Under kvällen diskutera jag och mamma en hel del om Thailand, vi kommer aldrig fram vart vi vill bo. Just nu lutar det åt Khao Lak eller Krabi, får se vart vi hamnar till slut:p Vi har även diskuterat mina pluggplaner inför nästa höst. Mycket att ta tag i, bla min bostadssituation, betyg, lån och även söka om tjänstledigt.. Blir bara mer och mer snurrig när jag tänker på allt som ska fixas.

I sådanna situationer önskar jag att jag hade bott hemma. Jag saknar min familj så oerhört mycket men måste även tillägga att jag älskar att jag har tagit steget att  ha flyttat hemifrån. Känner verkligen vilket stöd jag har av mina föräldrar och jag älskar dom så otroligt mycket. Senast idag sa mamma till mig: Jag och pappa ska verkligen göra allt för att hjälpa dig! (Handlade om mina pluggplaner)




Idag på lunchen satt jag och 2 kollegor ut...

foto0021 (MMS)

Idag på lunchen satt jag och 2 kollegor ute i solen efter lunchen. Härligt att det är vår på riktigt!


6 maj



Mot jobbet! Hinner inte skriva så mycket just nu. Ikväll blir det middag hemma hos mina föräldrar, me like!

Peace and Love 2010!



Nu har jag bokat min biljett till kära Peace and Love! Nu är det bara att räkna ner till den 30 juni:) Kommer sjunga mig hes till kent och fälla ett par tårar till Melissa Horn. Peace and love 2010, here i come!


Bilderna är från förra året







In lööv!



Allvarligt! Jag tror jag är kär?!?!

Dagens diskution på jobbet..



Är det någon som har läst Metro idag? Det stod bland annat om kollektiv. Kan ni gissa vem av dessa tre personer som är en kille? Jag och mina kollegor hade olika åsikter..

Mot jobbet



Har nästan sovit 8 timmar inatt, vet inte när jag gjorde det sist?! Efter jobbet är planen att städa här hemma då det ser ut som skit. Och om man hinner så blir det ett pass på löpbandet ikväll:)

Kort inlägg

Känner inte för att blogga så mycket idag, skulle kunna somna när som helst:P Igår somnade jag runt ett och idag har jag tränat 1 timme step och sedan gjort 250 situps. Ser ut som skit här hemma, men det får jag ta imorgon. För idag måste jag gå och lägga mig i tid!

Deklarera



Tog mig en timme att deklarera, hatar Skatteverkets hemsida. Måste vara professor för att fatta deras hemsida!

Tidigare idag var jag nere på Åhléns och bytte min vas som jag fick när jag fyllde år. Istället fick det bli två frukostskålar och två stenar där det stod Kärlek och Vänskap:)

Nu går jag och lägger mig!

Övertid igen

Meningen var att åka hem vid 16 idag men det blev övertid även idag. Jobbade över två dagar förra veckan, en timme per gång, idag blev det också 1 timme:( Men får se det positiva att jag får ta ut tre timmar i komp, passar perfekt till somaren:)

Planerna för veckan är att hårdaträna då jag inte tränade ett enda pass under förra veckan.. Så minst tre pass denna veckan, funderar på att åka hem till mina föräldrar och springa gamla enhörnavägen ut till Malmsjön, får se om vädret tillåter.

Nu blir det Svenska Hollywoodsfruar!

3 maj



Snart är det dags att åka till jobbet, idag cyklar jag:)

Sommartider hej hej!

Imorgon är det ny arbetsvecka och det innebär också att vi börjar med sommartid:) Det innebär att jag slutar en timme tidgare varje dag, måndag-torsdag 8-16 och fredagar 8-15. Göt i love! Nu säger jag godnatt!

Ny header?

Känner att det är dags för en ny header och nu design på bloggen. Känner för en liten mer vårigare/somrigare blogg:) Sen måste jag ju fixa nya bilder då jag är mörkblond. Ny design och header får bli en framtidsprojekt..

Nu blir det film:)

Maren-häng

Idag på eftermiddag har jag hängt med Mimmi och Anges nere på stan. Gick runt lite i affärer och åt lunch på Nancys och vi avslutade nere på Maren med en varsin mjukglass. Många vet att jag inte kan äta mjukglass utan att kladda ner hela mig innan jag är klar med mjukglassen. Så idag åt jag glassen med sked för säkerthetsskull:p


Dejt med Mimmi



Nu ska jag gå ner mot stadens gator och möta upp Mimmi. Får se vad vi hittar på för något kul! Btw så har jag saknat Mimmi hela veckan!

Gårdagen



Kvällen hos Mikaela igår var mer än lyckad:) Jag och Mia blev bjudna på tre-rättersmiddag, Mikeaela hade verkligen lyckads med allt:) Senare under kvällen dök även Milla, Moa och Emma S:) Vi drack drinkar, rosévin och prata en massa en massa skit:) En riktig start på vad sommaren har att erbjuda!







Frukost


Starstrukk

"You know that type of sh*t
Just don't work on me
Whistlin' and tryin' to Flirt with me
Don't take it personally
'Cause we were never in love
It doesn't really matter
Who you say you are
Singin' out the window
Of your car
Find another girl across the Bar
'Cause L-O-V-E is not what this was"



3OH!3 ft Katy Perry - Starstrukk

Tack!

Tack alla inblandade för ikväll! Har varit en riktig toppenkväll! Imorgon kommer mer info och bilder från kvällen. Nu är det jag som ska sooova!

Dagen efter


Trots att jag "bara" fick i mig tre glad vin idag så har jag världens huvudvärk! Känner mig så gammal när jag får en baksmälla av tre glas vin:p Fick i mig lite frukost för en stund sen, men huvudvärken vill inte släppa! Blää!
Kvällen igår med Moa och Felicia var mer än lyckad! Vi grillade, drack vin, sjöng Sing star och dansade loss innan vi styrde klackarna mot Flamingo. Klockan halv två kände jag och Felicia att det var dags att åka hem medans Moa stannade kvar och dansade loss:)






RSS 2.0