Godnatt Sverige!


(Dags att sova kanske?)

Full rulle hela dagen kan jag lova! Trots att jag bara sov runt 5 timmar inatt så var jag ganska utvilad och pigg imorse. Kan bero på att jag har fått sova ganska mycket i helgen:) Jobbet flöt på bra idag, vi firade även våran ekonomiansvarige som har fyllt år, ist för tårta bjöd han på saffranslängd så det var ju tur i oturen att jag inte hittade jästen igår:p

Nu ikväll har jag hängt upp alla kläder som jag tvättade igår och nu börjar jag hålla med min mamma om att jag har mycket kläder, vart kommer allt ifrån?! Hade en tanke på att beställa lite kläder från hm men skippade det eftersom jag inte får in något mer i min klädkammare.

Imorgonkväll ska jag, Linnéa och Mia på Luftslottet som spängdes:) Jag har grymma förväntningar! Sen känns det lite sorligt att det är sista filmen, vad ska man se fram emot nu då? Iof tror jag nog 2010 kommer bli ett bra bioår, Snabba Cash och andra Sex And The City- filmen. Just det! Är det någon mer än jag som har hört att ev Vänner ska bli film?

Godnatt!

Äntligen DKNY!


Den här fina väskan vann jag idag på Tradera! Endast 380:- betalar jag för den.

Lördag 28 november och söndag 29 november



Lördagen gick i lugnets tecken. Iof så städade hela lägenheten, så lite nytta gjorde jag iaf:) Vid 18 kom Katta och vi gjorde mat tillsammans som blev Entrecot med klyftpotatis och beasås, underbart gott! Resten av kvällen spenderades fram tvn med massor av glögg och tårta från Taxinge. Vi såg Sex and the city filmen, åh vad jag älskar den!

Söndag. Katta som sov över här åkte vid halv nio eftersom hon skulle jobba. Jag somna om och gick upp vid 10 och tog tag i disken. Min tanke var sedan att jag skulle baka mina saffranslängder. Men tydligen hade jästen fåt ben och rymt så jag kunde inte baka något bröd:( Mamma och pappa kom över sedan, pappa skruvade upp sänglampa och tömde min lägenhet på skit som jag samlat på mig:p Mamma och jag hjälptes åt med mina julgardiner och jag blev jätte nöjg:) Så nu är det juligt hemma. Kvällen spenderades framför tvn och tvättstugan, tror allvarligt jag tvättade hela min klädkammare. Sen hann jag även med en Johan Falk film:)



Laxpasta

Idag blir det Laxpasta till middag, dags att sätta igång på en gång för jag är grymt hungrig! Hörs senare!

 

 


091130


Dags att ta tag i sitt liv!

Blev en lyckad dag igår. Jobbet flöt på bra, sen ner på stan för att bli fin i håret:) Jätte nöjd med singorna jag fick i håret! Bilder kommer upp senare:) Mötte sedan upp Linnéa på stan där vi uträttade lite äreden och sen åkte vi upp till Fornhöjden där Emma firades. Jag, Linnea och Milla blev inte kvar så länge och tog halv tio bussen hemåt. Hoppas Emma fick en toppenkväll!

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar men ska snart sätta mig på bussen till Ica Maxi för att inhadla lite bakprodukter, för idag ska det bakas:) Har planer på att göra saffranskrans med vit choklad, mums! Idag måste jag städa också för det ser inte klokt ut hemma! Måste fortsätta göra mamma och Mikeaela stolt över mig;) 

Sitter just...

25710de45816ba34882a1c8f4779807b.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu hos frissan och blir ompysslad:) Vi har pratat om mitt knäproblem då min frissa också har haft problem med sina. Nu känner jag mig lite lugnare om det skulle bli aktuelt med ny operation.

Ikväll blir det firande av emma:) För mig blir det en lugn kväll då mitt knä inte är bra, tråkigt då jag var daggad fram till i måndags. Hoppas emma får en bra kväll!


Bloggen omgjord!

Vad tycker ni om mina nya design? Kommentera gärna, det uppskattas!

Inatt vaknade av att jag hade ont i knät, fick gå upp 2 ggr och värma upp värmekudden innan jag kunde somna. Så fort Telgeakuten öppna idag ringde jag och jag fick en akuttid 10:25. Läkaren var verkligen jätte bra! Efterom jag fortfarande var svullen gav han min starka voltaren. Om knät fortsätter att hoppa ur led(som jag tror) skulle han skicka vidare mig till en ortoped som skulle ta en titt på knät och då kommer jag nog vilja ha en ny operation.

När jag var klar halatade jag mig ner mot stan och apoteket för att hämta ut tabletterna. Pappa kom ner på stan och vi lunchade på resturangen inne i Kringlan. Trevligt att få luncha med papi, händer allt för sällan! Jag har kommit under fund med att vi är en rikigt skadedrabbad familj. Jag med mitt knä, mamma med sin rygg/nacke, pappa med sin axel. Det är endast min bror som har klarat sig..än så länge:p

Redan nu känner jag mig bättre i knät:) Imorgon blir det att jobba fram till 16, sen ner till frissan och fixa till håret, jag längtar! Sen vidare upp till Fornhöjden för att fira Emma och sen "hem" till Ronna för en sleepover hos min familj. Jag har kommit i en period då jag saknar min familj 24/7.

har ingen...

414411fbfc3f12b0d0fdc3bc6ae90466.png

Kolla varifrån!

har ingen aning om det här kommer att funka men vi testar:)

sitter på tåget mot sthlm nu, ska möta upp Mimmi som åker ett tåg innan mig. Dagen har flytit på. Känns att jag har fått en del gjort:)


091125


New Moon


Imorgon ska jag och Mimmi på nya Twilight, New Moon:) Eftersom jag inte tyckte första filmen var så jäkla bra (jämfört med mina vänner tyckte) så har jag inte så stora förväntingar. Men det ska bli kul att se den! Sen gillar jag att få lite kvalitetstid min Mimmi! Vi båda är lika bra på att boka upp oss på olika saker så när vi väl kan ses så gör vi det:)

Btw, jag fick min nya mobil som jag typ vann på Tradera:) Så nu tänker jag krypa ner i sängen och fixa till alla inställningar:)

Repeat på Spotify



And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


Bilder från i lördags

Kollade igenom mina bilder från i lördags och jag säger bara en sak: En bild säger mer än tusen ord!


<3

<3

Syskonen Tholin


Söta Mia!

Varför åker alltid min studenmössa fram på mina förfester?

Okej?

Kvällens outfit?

Eller denna kanske?

Kvällens kärlekspar:)

091124


Får man tycka synd om sig själv, dag 2!


Vet inte man ser det så bra på bilden, men högra knät är ganska svullet.
När man jämför knäskålarna kan ser man det bäst.

Mina två lifesavers i livet just nu. Vetekudde och knäskydd.

Får man tycka synd om sig själv?

Igår pajade mitt knä riktigt ordentligt när vi var på väg nere till 550. Just då kändes det inte så farligt men kan vet nu att jag inte skulle ha fortsatt till 550. Idag mår mitt knä inte alls bra och jag kan knappt gå:( Det känns verkligen piss att mitt opererade knä ska börja strula igen. Om det inte blir bättre i veckan så är det jag som ringer läkaren och jag känner på mig att jag kommer få opera igen, och det är inget jag vill! Men vad gör man inte för att må bra? Jag brukar inte vara den som tycker synd om mig själv, men idag gör jag verkligen det!

Kan någon säga mig varför inte donken eller videorullen har hemkörning? :p

Julmarknad


Helt slut efter en dag på Taxinge Julmarknad! Dagen började med mamma plockade upp mig och Mikkan på stan och sen åkte vi ut till Taxinge:) Det fanns hur mycket som helt att hitta på och om jag hade haft alla pengar i världen så hade mycket kommit med hem idag:p Jag fick ändå med lite saker som champangesenap, glöggkoppar, "snöbollsljus", knäckebörd, toalettskyllt, fiskkrydda och pepparkaksformar:) Synd att det inte var någon snö men det var ändå mysigt att få lite julkänsla:) Tack Mikkan för idag!

Funderar på att ta en lite siesta innan kvällens bravader. Försy får jag lite middagsgäster, tror det är Katta och Sara. Sen kommer även Mia och Emma T:) Känner på mig att det kan bli en grym kväll!







Mer bilder finns på fb :)

En lyckad fredag



Dagen har verkligen flytit på bra idag! Det gick grymt bra på jobbet och har haft en supermysig kväll med Mikkan, Mia, Milla, Moa och Becca:) Efter jobbet mötta jag upp Mikaela och Moa och vi gick och inhandla det sista för kvällen. Till middag blev det ungstek fläskfilé fylld med fetaost, basilika och soltorkade tomater och till blev det potatisgratäng:) Verkligen lyckat:)

Kvällen har spenderas framför Idol och det blev ett nagelbitande avslut då Reza och Erik stod mot varandra. Och jag var nog inte ensam om att jubla när Erik fick vara kvar:) Säger bara: Erik och Tove i final!!!

Mikaela är kvar här och vi ha sleepover:) Imorgon ska vi ut till Taxinge med mina föräldrar. Alltid lika mysigt att gå på julmarknader!

091120


Den är min!!!!!

Jaaaa! Jag vann äntligen en budgivning på Tradera! Inom en snar framtid kommer denna snygga mobil hamna i mina händer. Jag hade exakt en likadan telefon förut, men det tappade jag:(


Repeat på Spotify


Fint hemma

Imorgon är det endast en vecka kvar till första advent. Så nu har jag beställt hem lite julgardiner till vardagsrum och kök:


Dom röda panellägnderna klickade jag hem:)



Även denna söta stjärna fick komma hem till mig;)

I'm back :)

Nu är jag tillbaka till bloggen, jar har helt enkelt inte hunnit blogga något. Jag har hållt på med mitt städprojekt hela veckan. Fattar inte vart all skit kommer ifrån?! Så nu är lägenhet fin igen:)

Detta har hänt:

Tisdag: Dagen började inte alls bra. Fastighetsskötaren som skulle komma mellan 7-7:30 och fixa det sista med min skafferilucka, men ingen hade dykit upp vid halv åtta. Jag började bli irriterad över att han inte hade ringt ens.. 7:55 ringer han och säger att han hade åkt på ett akutfall och skulle komma inom 5 minuter. Fan vad jag hatar hantverkare! På jobbet kändes det som jag bara stod och trampa och inte kom någonstans:( Och turen hade ju inte precis vänt när jag kom hem. För när jag står vid porten inser jag att jag glömt mina nycklar i lägenheten, för jag behövde inte låsa när jag gick hemifrån och helt enkelt inte tänkt på nycklarna. Så det var bara att åka hem till Linnéa som tur var hemma och hämta min extranyckel.

Onsdag: Gårdagen gick betydligen bättre, kändes som jag fick mer gjort. Och vad skulle jag göra utan mina underbara kollegor. Det är två stycken jag kommer överns med som man kan skoja med och ha kul. Och inte tala om mina favoritkunder. Dom frågar alltid hur man mår, vad man ska göra i helgen/gjort i helgen osv. Nu har jag fått veta att en av dom ska ev sluta och gå i pension efter jul:( Efter jobbet umgicks jag med underbara Mimmi. Vi gjorde Tacogratäng och bara myste. Älskar våra pratstunder, för jag mår så jäkla bra efteråt:) Tack hjärtat<3

Idag: Idag avslutade jag mitt städprojekt. Nu har jag rensat huset på massa skit, dammsugit, torkat, dammat, diskat, hängt upp kläder, tagit ner det gamla badrumsskåpet och min stora resväska som jag senast hade till Rhodos:p Skönt att få undan lite:) 


091118


091117


Städpatrullen!

Är i full gång med att städa i min lilla lägenhet. Fattar inte vart all skit kommer ifrån. Det har tagit över 2 timmar att rensa och plocka undan saker. Nu väntar dammsugning och moppning.

Annars har dagen flytit  lika fort som vanligt. Kändes som jag kom till jobbet och sen gick hem efter en timme, dagen borde ha fler timmar!

091116


2012


Lunchendejten med Mickan var trevlig:) Vi prata en massa och sen kollade på en massa bilder från alla olika utgångar med mera. Vid 3 promenerade jag ner till stan för att ta bussen hem till mina föräldrar för en liten måltid. Senare åkte jag, pappa och micke upp till Heron för att se 2012. Det var galet mycket folk och hela sallongen var fullsatt! Filmen var bra, fick lite känsla av Armagedon och Day after tomorrow. Och jag var nog inte den enda som gick därifrån utan att fått en tankeställare.. Värd att se på bio!

Nu väntar en ny vecka med jobb och en massa träning (man kan ju alltid hoppas). Det blir en dejt med Mimmi och Forsborg på onsdag och Julmarknad på lördag. Har lite att se fram emot:)


(Dagens outfit)


Mot Brunsäng:)


Love me senseless



"Beyond any world I’ve ever seen
Your eyes take me
Beyond any dream I’ll ever dream
Your touch wakes me
Baby I just need to read you in
Feel my body call my love again
Let me get lost inside your kiss oh love me senseless"

En kväll på Söder

Hitils har den här helgen varit den bästa lugna helgen på länge:) Igår var Milla och Emma Tholin hos mig (läs i ronna) där Milla åt tillsammans med mig och min bror och senare efter ett litet missförstånd kom Emma lite efter 20. Våran humor var på låg nivå och vi skratta nog åt allt. Bästa var när jag hörde fel på paj och trodde Milla sa, ska du ha lite mer haj, haha! Och sen när Milla säger: Fan vad du hör dåligt och jag svara: Va? Vad sa du? Sen kom mina föräldrar hem och dom var ju då inte lite bruna! Jag tror allvarligt att jag är adopterad dom min bror anser.

Jag sov över hos mina föräldrar då jag inte orkade släpa all packning på bussen. Och jag måste ha sovit djup för jag vaknade inte när Micke kom hem vid 8 och när mamma fixade kaffe vid 9-tiden. Mamma skjusade hem mig efter att vi varit en sväng i Moraberg, mamma var på jakt efter en ny värmeborste och en gravlykta. Ikväll tillbringade jag kvällen hos min moster och hennes man (blir han min ingifta morbror?) upp på Söder. Där bjöd det på mycket gott som: Vargtass, smördeg med kräftstjärtssås, älgstek och sen fruktsallad, mycket gott! En lyckad kväll helt enkelt!

Ska snart gå och lägga mig så jag orkar med dagens planer. Först blir det en lunchdate med Mickan i Brunsäng och sen middag hos mina föräldrar och sen blir det bio med pappa och ev micke. Jag tänkte bjuda min pappa på bio som en försenad Farsdagspresent eftersom han var borta förre söndagen. Har bokat biljetter till 2012.

Ge mig helg!

Snart är det dags att gå och lägga sig, helt slut efter den här dagen!

Galet mycket på jobbet idag, tiden gick alldelses för fort! Vid halv sex mötte jag upp Milla på stationen och sen mötte vi även upp Emma utanför donken där kvällens middag fanns:) Kvällen spenderades med tjejerna hos mikkis där hon hade bakat en grym god kladdkaka! Visste väl att det finns en liten husmor i dig;)

Nu ska jag röja upp här hemma lite och vattna blommorna som jag inte har gjort sen jag kom hit:p Imorgon kommer äntligen mina föräldrar hem från Lanzarote där dom varit en vecka nu. Mamma ringde mig nyss och sa att dom har haft toppen väder hela veckan lång, idag har dom haft 28 grader! Gissar på att min pappa kommer hem som en mullat, han blir jätte lätt brun. Undra vem jag har fått mitt dåliga pigment, inte från honom iaf!


091112

Dagens planer:
Jobba
Fika hos Mikaela :)

Saknar min säng!

Det blev en mysig middag hos mormor med min bror. Till  middag fick vi kyckling och till efterrätt fick vi glass, mhm mhm mm! Så nu känns det som jag inte behöver äta på flera veckor:p

Vet inte rikigt vad jag ska skriva om, inte så mycket som händer i mitt liv just nu. Jobbar och sover känns det som:p Jobbet rullar på som vanligt. Nu längtar jag tills mina föräldrar kommer hem, så jag kan åka tillbaka till mitt plaze och komma in i mina rutiner. Och få sova i min egna säng!


Första bokstaven

Regler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Karin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Kaka
3. Flicknamn: Karolina
4. Pojknamn: Kristoffer
5. Yrke: Kock
6. Färg: Klarblå
7. Klädesplagg: Kjol
8. Mat: Korvstroganoff
9. Sak i badrummet: Kam
10. Plats/stad: Karlstad
11. En orsak att vara sen: Kaos i trafiken
12. Något man skriker: Kuta!
13. Film: Kalle och Chokladfabriken
14. Något man dricker: Kaffe
15. Band: Kent
16. Djur: Katt
17. Gatunamn: Kakelvägen
18. Bil: Kia
19. Sång: Känn ingen sog för mig Göteborg


091111


Dagens planer:
Jobba
På middag hos mormor

Favoriten just nu


Dagens..


(Bilden är tagen vid ett annat tillfälle)


Frukost:
Yoghurt
Dagens Outfit: Jeans, skjorta och svart tröja
Humör: Trööt:(
Gjort: Jobbat
Planer: Starta en tvättmaskin och sen gäller tvn:p
Lunch: Fläskfilépasta:)
Läser: Ska dyka ner i hm:s nya katalog senare ikväll
Bästa: Desperate Housewife kl 21 xD
Middag: Lax med ris och romsås
Väder: Som igår, grått och kallt!
TV-program: Halv åtta hos mig, Plastkirurgerna och Desperate housewife
Tänkvärda: Glöm inte bort att höra av dig till nära och kära
Kom-i-håg: Pass

Bilder från i lördags






Tråkig blogg, jag vet! (Varning för långt inlägg)

Den senaste tiden har jag inte alls haft något inspiration för bloggen, men nu ska jag försöka bättra mig. Här kommer en liten resumé vad som har hänt:

Lördag - Vid 12 tiden kom Emma och Johan och plockade upp mig och vi styrde mot Älvsjö. Det var inte bara vi som hade tänkt spendera dagen på mässan, shiet vad folk det var! På hälsomässan kryllade det av spikmattor, massageprodukter, träningstillskott m.m. Jag fick med ett torrshampo från en frisörmonter:) Senare gick vi över till matmässan, men jag skulle inte kalla det matmässan utan vinmässan. Det kryllade av vinmontrar och maten såg vi knappt av:p Men vi lyckades hitta lite att provsmaka på som ölkorvar, choklad, marmelad,pannkakor m.m. Vi smakade även på glögg från Blossa och jag fastnade för deras smak med Lingon, mmhm mhmm!
Senare på kvällen var det förferre i Saltskog där Emma och Mia höll hus:) Vid tolv tog vi bussen mot stan och The Strip. Jag blev lite besviken, om man tar inträde på 50:- så tycker jag att man ändå kan ha ett riktigt dansgolv. Vi gick till 550 vid 1-tiden och där dansade vi som tre galna apor;) Jag tog sen halv tre bussen hem och somna så fort jag la huvudet på kudden..

Söndag - Hela dagen låg typ i soffan, inte för att jag var bakis eller ngt men jag var bara jävligt seg. Micke (min bror) gjorde lite lunch till oss, köttbullar och snabbmakaroner(det enda han kan göra typ) sen vid 15 åkte vi ner till stan där min bror skulle inhandla hårfärg som han ville ha hjälp med att färga. Kvällen spenderades även den i soffan framför Assyriskamatchen, Gossip Girl, Ensam mamma söker och Johan Falk - Vapenbröder. Jag är enormt stolt över att jag lyckades övetala min bror på 17 år att se dessa "tjej serier"!

Måndag - Trodde allvarligt att jag skulle somna sittandes på fikarasten på eftermiddagen på jobbet, var så jäkla trött! Dagen tillförde inte alls så mycket. Ringde min mormor och planera in en middagsträff på onsdag hos henne:)

PS: Hårfärgningen på min bror blev jätte lyckad! DS


Dagens

Frukost: Yoghurt
Dagens Outfit: Jeanstajts, blå skjorta och en svart tröja
Humör: Har varit seg hela dagen
Gjort: Jobbat, lämnat tillbaka en hyrfilm.
Planer: Göra klart dagens bestyr och sen ta det lugnt framför tv, sova tidigt! 
Lunch: Idioten själv glömde matlådan hemma, så det fick bli frysmat från Willys
Läser: Metro, City och Vecko Veryn innan läggdags
Bästa: Väntar fortfarande på det bästa :p
Middag: Korvgryta med ris
Väder: Grått och trist! Ge mig sommar nu!
TV-program: Halv åtta hos mig och Ullared
Tänkvärda: Om du har en dålig dag, låt det inte gå ut över andra!
Kom-i-håg: Gå och lägga mig i tid ikväll :p

091109


Dagens planer:
Jobba

Tack och hej!



Dags att gå och lägga sig kanske? Det har verkligen var full rulle hela dagen!

Jag fick besök av en kille som skulle fixa mitt köksfönster samt min skafferilucka. Köksfönstret hur bra som helst men värre var det med luckan. Tydligen var det något fel på sjävla gångjärnet så han var tvungen att köpa ett nytt, och det var inte helt enkelt, så han skulle återkomma nästa vecka.

Jobbet flöt på bra och jag fick mycket gjort:) Efter jobbet var det bara att åka hem och packa och sen åka hem till Ronna. Milla och Linnea N har varit här hela kvällen:) Vi har bla ätit Fläskfilépasta, kollat på Idol och sett filmen Låt den rätta komma in (som inte var så bra).

Imorgon blir det ev en intensiv dag. Först blir det Hälso/matmässan i Älvsjö med Emma och Johan. Och sen hoppas jag på att det blir utgång för min del! Jag är grymt pepp!

Dags för sängen!

091106


Dagens planer:
Jobba
Idolmys

Butikchef?


( Nu har dunjackan åkt på)


Sitter här och funderar på om jag ska ta tag i att plocka i lägenheten för imorgon kommer det en kille och äntligen kollar på mitt köksfönster som inte helt går att stänga, samma gäller min skafferilucka. Han skulle komma vid halv åtta så jag hoppas jag hinner i tid till jobbet.

Nu tror jag att jag äntligen har bestämt mig vad jag ska plugga. Har verkligen velat framåt och tillbaka, bla har jag varit inne på: Civilekonom, Redovisingekonom, Lärare, Florist m.m. Men nu är jag väldigt inne på att bli Butikchef. Och nu menar jag inte att vara butiksshef på Konsum eller ngt, utan jag har en dröm om att ha en egen butik som Gina Tricot, Accent, Hemtex, Indiska. Sen jag jobbade på Coop så kände jag att Handel var något för mig.

Nu har jag hittat KY-utbildningar i Stockholm och Nyköping som lockar, men frågan är nu: När ska jag börja plugga?! Min tanke är om ett år, men vi får se. För mig är det inte bara att börja plugga, jag har en lägenhet på ganska dyr hyra och sen har jag ett fast jobb som jag måste ta ställning till. Har jag möjlighet att ta tjänstledig under ett år för att sen komma tillbaka om jag inte lyckas få ett jobb på en gång?



DKNY Blossom


Kom nyss hem från jobbet och stan. Var förbi Åhlens och luktade på några parfymer, mamma ska kirra en parfym från taxfreen. Var sugen på den nya Miss Dior med blev besviken när den luktade lakris! Usch och Blä! Men jag blev däremot blev jag positiv till DKNY:s nya parfym Blossom:) Så den får det nog bli!

Just nu sitter jag och väntar på mammi, vi ska till Ica Maxi och införskaffa lite mat till nästa vecka. Jag ska ju vara husvakt/extramamma from imorgon och en vecka framåt då mina föräldrar åker utomland. På något sätt ska det bli skönt, framför med diskmaskin! Sen hoppas jag på att städerskan kommer nästa fredag så slipper jag städa:p


091105



Dagens planer:
Jobba
Handla med Mammi
Städa
Packa

God natt!

Helt slut efter den här dagen, funderar på att gå och duscha strax och sen sova.

Dagen har flytit på bra:) Efter jobbet mötte jag upp Sandra på stan och vi gick och köpte lite mat till kvällen. Till middag blev det wok som Sandra gjorde medans jag stod och diska:p Sen har vi kollat på bla Halv åtta hos mig och Bonde säker fru.

Kan någon ge mig helg nu?!

091104


Dagens planer:

Jobba
Sandra kommer över på middag :)

All Good Things (Come to an end)



Idag är det en sån där dag då jag tok saknar min Johanna! Har nog inte saknat henne så mycket som jag gör idag, och vet inte varför, det var över 2 månader hon flyttade?

Det här fotot är taget på juldagen för snart 3 år. Johanna var ett av mina bästa stöd under den här tiden, hon visste exakt vad jag gick igenom och hur jag mådde, eftersom hon gick igenom exakt samma sak. Idag när jag stod på jobbet och sortera papper såg jag upp mot våran kalender och såg datumet 30 november, jag hade nästan glömt, men så kom jag på. Den 30 november 2006..  Kommer exakt ihåg den dagen. Gick i skolan som vilken dag som vanligt men nervös som aldrig förr. Senare under dagen åkte jag, Johanna och Mimmi till Rönninge och kollade på lokalen vi skulle hyra till nyåret det året. Efter ca 30 min åkte vi tillbaka då Johanna och Mimmi skulle på öppet hus i skolan och jag skulle fortsätta upp mot Västergård...

Hur jag mådde resten av den kvällen vill jag inte ens önska min värsta fiende! Nu såhär 3 år senare kan jag verkligen säga att jag har gått vidare! Och jag säger bara en sak: DET KÄNNS SÅ FÖRBANNAT JÄVLA BRA! Att inte behöva oroa sig för skicka något dumt sms när man är ute. Jag tror jag behövde perioden jag hade i vår/sommar, som ett slags avslut.

Mycket ordbajs, men kände att jag behövde skriva av mig lite..

Och dom säger att stan blivit tyst och ful och öde, älskling
Att det kommer bli en lång, kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter
( kent - Vinternoll2 )

In the day
In the night
Say it right
Say it all
You either got it
Or you don't
You either stand
Or you fall
When your will
Is broken
When it slips
From your hand
When there's no
Time for joking
There's a hole
In my plan
( Nelly Furtado - Say it right)




Middagstime


Idag blev det Cannelloni med körfärs, det blev lyckad:)

091102


Dagens planer:
Jobba
Städa

Myskväll med Mia <3

(Glömde publicera igår)



Väntar på att Mia ska komma hit, då ska vi gå och beställa Pizza:) Det blir en helkväll framför tv. One Tree Hill (Jag har fortfarande inte sett säsong 7), Gossip Girl, Ensam mamma söker och sen blir det någon film vi ska hyra:)

RSS 2.0