Göteborg

På fredag åker jag och Linnéa ner till Göteborg för en härlig weekend:) Ska bli otroligt skönt att få komma bort ett tag, även om vi varken blir borta så länge eller att vi åker så långt bort. Och att få bo på hotell och äta hotellfrukost kommer kännas som rena lyxen:)

Förhoppningsvis blir det fler weekendresor för mig i höst/vinter som Karlstad, Reykjavik, London och sluten en till tripp till Göteborg till julmarknaden på Liseberg med familjen:)

Här är lite bilder på hotellet som vi ska bo på under helgen:Tonfiskcanneloni

Snart är det dags koka ihop kvällens måltid som är Tonfiskcanneloni vilket är en av mina favoriträtter:) Har egentligen inte så mycket att skriva, har inte hänt så mycket. Har jobbat och handlat och nu är jag hemma:p

Kanske skriver mer senare ikväll:)

BiosöndagSitter och väntar på att Jessica ska plocka upp mig. Vi ska iväg till Heron och gå på bio, ett perfekt söndagsnöje om du frågar mig;) Tror det blir filmen Grown ups.

Annars idag har jag bara tagit det lugnt. Och nu känns det verkligen som min förkylning håller på att försvinna! Det är inte en dag för tidigt:)


Veronica Maggio

Igår vid 18 möttes jag, Johanna och Emma upp vid centralen för att åka upp till Grönan för att se Veronica Maggio. Innan Veronica dök upp delade vi tre på en sockervad vilket är ett måste när man är på Gröna Lund:) Strax efter 20 började Veronica spela och hon var grym! Jag är grymt imponerad över hennes kondis då hon är gravid i 8:e månaden!

Tanken var att vi tre sedan skulle splittras och åka hem men istället blev det en spontantripp till Kringelfestivalen där Darin skulle spela. Vi mötte bla upp Mikkis och stod och sjöng till Darin låtar:p Vidare till donken där vi mötte upp Sandra, Jessica och Madde. Några av oss gick vidare till Stanleys och dansade skiten ur alla!

Blev en väldigt rolig och trevlig kväll med några av mina närmsta vänner:) En väldigt spontan kväll då jag varken hade tänkt se Darin eller gå ut. Och imorse vakande jag och mådde hur bra som helst då jag endast drack 1 glas vin och ett glas cider på hela gårdagen:)

Mina tjejer.

Middagen med tjejerna på Barolo var precis det jag behövde. Mycket prat som vanligt när vi ses:) Nu är det dags att ladda upp för helgens bravader. Imorgon blir det förhoppningsvis Veronica Maggio på grönan och sen Brolle på lördagen nere vid Maren.

Nu blir det sängen, förkylningen tar kål på mig!!

Mot BaroloSka strax möta upp tjejerna för en mysig middag på Barolo. Felicia åker till Island på lördag och detta var en utmärkt idé att samla alla för att säga hej då för ett tag:)

Puss på er!

. . .

Har varit väldigt dålig på att uppdatera här på bloggen på ett väldigt bra tag men jag har verkligen inte känt för att skriva. Men förhoppningvis är det ändring på det nu!

Vad har jag hunnit med sen sist då? Firat min bror som fyllt 18, firat Johanna x2, åkt på en jobbig förkylning, varit ute på landet, varit på en riktig galen vinkväll, dansat mig svettig på Flamingo, lurat i en kille att jag var lesbisk (skyller på alkoholen) och blivit rejält myggbiten!

Nu är det sista veckan som vi har sommartid på jobbet vilket innebär att nästa vecka börjar jag jobba till 17. På ett sätt känns det jobbigt men ändå så behövs det, har redan jobbat över 1 timme två dagar. Fick veta idag att en av mina kollegor har separerat med sin sambo efter 7 år, tråkigt värre men det var ett gemensamt beslut. 

Dags att hoppa in i duschen sen blir det sängen!

Städdags
Dags att ta tag i städningen här hemma, det ser förjävligt ut på ren svenska!

No one can do the things I'm gonna wanna do to you


Dagens kakleverans;)

foto0222 (MMS)

Dagens kakleverans;)


Kärleksvisan

En av dom vackraste låtar jag någonsin hört:


Nya naglar:) igår kväll satt jag och pilla...

foto0218 (MMS)

Nya naglar:) igår kväll satt jag och pilla ihop dessa naglar. Tog mig över 1.5 timme och i anvisningen stod det att det skulle vara lätt och smidigt. I vilken värld då?!


Johannas dag (eller det var)Första dagen på jobbet idag, det kändes sådär när klockan ringde 6.30. Var kul att träffa de kollegor som kommit tillbaka från semestern, vi hade mycket att prata om:) Ikväll har jag varit med och firat Johanna tillsammans med hennes familj, väldigt trevligt måste jag säga:) Har även hunnit med en roadtrip till Norge (Trångsund), Stockholm City och Telefonplan, kom nyss hem måste jag tillägga:p

Nu är det dags att gå och lägga sig! Imorgon väntar en jobbig dag på jobbet då vi ev får en stor leverans men ser fram emot en trevlig kväll då tjejerna kommer över på middag hos mig:) Vi  har mycket att prata om känner jag på mig!

PS: Johanna, jag älskar dig av hela mitt hjärta! Är så otroligt tacksam att vi har hunnit ses så mycket i sommar! Blev en riktig Singeltvåan sommar som vi pratade om i början av sommaren:)

180

Dom senaste dagarna har rullat på i 180 känns det som. Jag har bland annat hunnit att hälsa på Felicia som kom hem tidigare i veckan, varit och hälsat på min moster och morbror i deras sommarstuga, varit i Skärholmen med Felicia och Carro, varit på Flamingo, solat i Dalparken med Emma T och så varit i stockholm på en väldigt trevlig middag:)

Stax ska jag möta upp min söta mormor för en lunch på stan:)


Lill-Lördag

( Varför kan jag aldrig dricka upp en vinflaska, har tre halvdruckna och hel flaska i kylskåpet?)

Nu är Felicia här och vi ska strax äta, blir Lax med Bulgursallad:) Ikväll blir det lite förfest hemma hos mig med lite blandat folk, sen kommer vi nog gå vidare ner till Flamingo. Botten upp och resten i håret eller vad säger ni tjejer? ;)

Puss på er!

Namnsdag

Karin (alternativ stavning Carin) är ett kvinnonamn, en kortform av Katarina. Namnet Karin har använts sedan mitten av 1400-talet. Kari är en norsk variant av Karin.

 

Karin är totalt sett ett mycket vanligt namn i Sverige. Bland de yngre är dock namnet just nu inte lika populärt. Namnet finns just nu strax nedanför 100-strecket på topplistorna. 31 december 2005 fanns det totalt 170 229 personer i Sverige med namnet, varav 84 290 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1161 flickor namnet, varav 87 fick det som tilltalsnamn.


Karen är en dansk form av Karin. Detta namn är vanligt i den engelsktalande delen av världen.

 

Namnsdag: 2 augusti


RSS 2.0