Varför?

Idag fick jag veta att en ganska nära släkting inte har långt kvar nu. För nästa ett år sen fick han diagnosen cancer, han hade fått några tumörer i hjärnan och tyvärr var det av den agrisiva sorten. Bara en gick att operara, dom andra skulle man försöka stråla bort då det var för riskfylt att opera. Operationen gick bra och sen skulle han börja stråla och senare börja med cellgifter. Han berättade att han skulle kämpa och han skulle överleva detta. Han och hans sambo gifte sig i somras lite pga av hans sjukdom, om det skulle hända ngt på vägen. Men tyvärr gick det inte åt det hållet han eller vi andra ville. Varken strålning och cellgifter kunde få bort tumörerna, och han blev bara sämre och sämre. Nu snart exakt ett år efter diagnosen ligger han för döden. Usch, det låter så hemskt! Han har bara timmer, kanske ett dygn kvar.

Min tankar går just nu till hans fru Maria, min mammas kusin som snart kommer förlora sin man. Och till deras små barn, Linn och Rasmus 3 och 5 år. Två barn som ska få växa upp utan sin pappa, hur orättvis är denna värld?! På ett sätt är det skönt att dom är så små och inte förstår sig på det som händer, men tänk dig att aldrig få lära känna sin pappa. Att inte få ha sin pappa närvarande på födelsedagar, skolavslutningar, student, sitt egna bröllop m.m. Och för han, som inte kommer kunna se sina barn få växa upp och bli stora..

Christer, du finns i mina tankar!


Tack alla tjejer och killar för igår!

Vilken superlyckad kväll det var igår! En jätte bra start på sommaren. Kvällen börjades i Mikkis sommartuga där det grillades, skrattades, dracks och sjöngs en massa:) Vi hade ju våran egna trubbadur också, johans kompis:) Vid kvart i tolv var det beställd taxi som skulle föra en del av oss mot stan där kvällen skulle fortsätta. Men det kom aldrig någon taxi då, efter en massa samtal till Södertälje Taxi och efter 45 min kom taxin!
 
Imorgon är det jag som mailar Södertälje Taxi och berättar min besvikelse! Iaf, nere på Olles var det inte alls mkt folk som det brukar vara på Popcornfesterna, men jag hade grymt kul:) Kvällen slutade med att jag och johanna gick hem till min och däcka på varsin plats, johanna i min säng och jag i bäddsoffan.

Nu blir det mys med mig själv, har hyrt Bröllopsduellen och köpt lite onyttigheter. En perfekt söndagskväll!

Sommar, sommar, sommar!

Snart är det dags att ut och pressa. Jag och Sandra drar oss till Dalparken, hoppas jag inte blir för röd! För ikväll är det party! Mikkis och Emma ska firas, och jag ska ännu en gång umgås med dom jag älskar mest!

Träning!

Nu väntas 1½ timmes träningspass för mig, först Boody och sen Step, önska mig lycka till för det behövs:)


Varning! Långt inlägg!

Blev inte så mycket bloggande förra veckan, var ute i stugan tors-lör. Här kommen en liten sammanfattning

Torsdag Blev upphämtad av mamma i Eskilstuna och vi åkte och handla på Ekängen och jag måste säga att dom har Sveriges bästa utbud av lösgodis: Nogatcreme, Lys Melk, Plopp och Twixt m.m. På kvällen myste hela familjen minus min bror framför tvn, sen gick jag och la mig runt halv elva.

Fredag Mamma och jag åkte in till Västerås, mestadels för att få dagen att gå men även lite shopping stod på schemat. Både jag och mamma hade dåligt med pengar då det var helg innan löning. Men jag fick med mig tre bh:ar tack vare ett erbjunade från hm och mina bonuscheckar=p Hämtade sedan upp min bror i Eskilstuna åkte till Ekängen och köpte 1 kg godis=D Kvällen bestod av film, vi hade hyrt en Wallanderfilm. Om ni undrat vad jag fått mitt intresse för svenska deckare så är det från mina föräldrar. Vi har dett varenda Beck och Wallanderfilm, haha! Sen hade min bror med sig en jävligt skum film som hette: Ping Pong Kingen. Allvarligt, han kan inte vara min bror, antingen är han adopterad eller så är jag det=p Slutade med att jag gick och la mig innan elva även denna kväll

Lördag Åkte hem och gjorde i ordning mig för kvällen, jag, Linken och Johanna åt här innan vi åkte vidare till Martina och Nicklas i Brunsäng där det vankades födelsedagsfirande och inflyttningsfest. Jag var rökvattenmästaren, klockrenaste kommentaren var ju: Om du suger så blåser ja, hahaha! Efter tolv åkte jag och Johanna ner till 550 där det var drag. Träffade en gammal klasskompis som jag saknat grymt mycket:) Jag och Johanna dansade nästan hela tiden! Vi 2 begav vi oss till kebaben där vi fick gratis kebab och jag och Johanna blev systar, jag lurade nämligen killen på kebaben att vi var systar;) Sen träffade vi ett killgäng utför kebaben som vi började prata med, vissa var ju trevliga än andra.. På något sätt gick mitt knä ur led när vi stod och pratade med dessa killar, så ev blir det operation i höst, måste överväga om det är värt all smärta jag gick igenom förra gången. Man blir helt återstäld minst 1 år efter operationen.. Iaf, jag och Johanna gick hem til mig och åt kebeb och senare däcka i min säng=p

Söndag Jag och Johanna gick upp 10 och blev sedan upphämtade av Emma och Mikkis. Det väntades vänskapstatueringar som skulle göras i Mariefred. Mikkis, Emma, Johanna och Mia gjorde, men jag vågade inte göra. Måste mentalt förbereda mig och sen vet jag inte om tatueringar är min grej.. Men tjejer, ni vet att ni finns i mitt hjärta<3 På kvällen hade jag och Johanna våran bakiskväll som vanligt på söndagar:) Pizza och film. Det blev en dåligt komedi ist för Bridewars som tyvärr var uthyrd.

Sådär, där har ni hela min helg. Kan säga att det tog över en halvtimme att skriva ner allt=p

Idag har jag jobbat på som vanligt, sen åkte jag hem för att städa, men det slutade med att jag stod och rensa ut min garderob på en massa skit. Sen blev det powerwalk med Mikkis, mysigt mysigt:) Snart blir det en dusch och sen sängen!

Btw, Grattis mamma och pappa som idag har bröllopsdag, idag har dom varit gifta i 24 år!


Kompistatuering<3









Martina 21 + Inflyttningsfest







090519

Dessa tjejer gjorde min dag, älskar er!




Min goda sallad med mozzarella och prosciutto

Har igen bra rubrik för detta inlägg..

Nyss hemkommen från Johanna. Var en trevlig kväll med grillad lax och bildvisning av Svantes och Berits resa till Kreta. Blev mycket skratt under kvällens lopp:) Jag och Johanna konstatera också att vi har ngt varje helg fram till Rhodos, skönr att jag ska ta en vecka semester efter att jag kommit hem från Rhodos!

Helgen har varit en rikitg rehabhelg för mig! Har äntligen fått sova ut och så underbart skönt att inte vakna bakis på söndag morgon:) I fredags kom vi ut ganska sent, åt mat och kolla på tv, sen gick jag och la mig vid halv elva då jag redan somnat på soffan=p Igår åkte jag och mamma ut till Tuna Park, och hör och häpna så köpte jag inget, beror på min dåliga ekonomi just nu=/ På eftermiddagen hjälpa jag min pappa med gräsmattan genom att kratta det han hade klipp. På kvällen blev det såklart Eurovision Song Contest, tyckte verkligen att rätt låt vann men det var synd att det var klart så tidigt! Synd att Sverige kom på en 21:a plats,

Den kommande veckan ser just nu fullspäckad ut:

Måndag - Jobb 8-16, inhandlning och sen träning
Tisdag - Jobb 8-16, träning
Onsdag - Jobb 8-13, äta middag ute med Linnéa N och sen karaokekväll
Torsdag - Tvättstuga 10:30-14, åker sen ut till landet ev
Fredag - Är på landet
Lördag - Åker hem och sen fira Martina på kvällen
Söndag - Träning?

090517

Kom hem från stugan för några timmar sen. Nu har jag diskat och städat en massa, helt slut igen! Nu blir det duschen och sen vidare ut till Lina Hage där det ska grillas med familjen Sandberg, mysigt värre:)

Ciao!

Nu lämnar jag Södertälje och åker väster ut! Tillbaka på söndag!

Vill inte vara den som blev kvar

Nu räknar jag ner tills jag får komma ut till mitt kära land! Den här veckan har varit en av dom sämsta på hela året, så ska bli otroligt skönt att få komma bort ett tag. Varit kaos på jobbet då vi ligger efter en hel del och att maskiner har gått sönder. Inte min vecka helt enkelt!

Idag efter jobbet har jag hunnit umgåts med Linken och Jessica och även haft tvättstuga. Dom gick vid halv nio och snart kommer nästa besök, Johanna! Åh vad glad jag blev när hon skrev på msn att hon skulle komma:) Nu väntar 2 timmar framför ESC! Hoppas på att Norge och Azerbajdzjan går vidare! Och jag som hade tänkt rösta, det får jag inte göra nu:(


Slutet var bäst!

(Detta inlägg skrev jag igår kväll innan min data säcka ihop)

Shiet vilken crazy dag det har varit idag! Sjukt mkt att göra på jobbet och på eftermiddagen krångla både orderskrivaren och frankeringsmaskinen! Ville bara gå under jorden då! Efter jobbet åkte jag hem till kära Ronna, var ingen hemma så fick stå ute och vänta tills pappa kom hem, tur att det bara var 10 min:)

Igår hade jag schlagermys med Mikkis och Mia. Vi åt en massa godsaker som ost och kex och stavar med dipp, mmhm! Sverige gick som tur vidare! Jag tyckte även Turkiet, Finland, Island var bra! Mikkis sov även över här, mysigt att ha sleepover mitt i veckan:)

Imorgon ska jag jobba som vanligt sen ska jag tillbringa kvällen nere i tvättstugan. Har inte så mycket att tvätta så jag hoppas det går fort!

Och nu till det bästa på hela dagen! Jag ska få gå på bröllop i sommar, jag bara skrek av glädje när jag såg vilka det var som skulle gifta sig. Det är min moster och hennes sambo:)

Det här kommer bli den bästa sommaren någonsin! Peace & Love, Rhodos och sen bröllop! Kan någon ge mig sommar nu?!?!!

Charlotta

Idag har jag namnsdag :)

Charlotta eller Charlotte är ett franskt namn som kan härledas till det latinska Carolus, det vill säga Karl, som har betydelsen 'fri man'. Namnet har samma stam som den i Norden ursprungliga formen Karolina. Charlotta förkortas ofta Lotta eller Lotten.


Charlotta var ett vanligt namn kring sekelskiftet 1900. Namnet fick sedan ett uppsving under 1970-talet. Varianten Charlotte är numera den vanligaste bland de yngsta. Den 31 december 2005 fanns det totalt 59 347 personer i Sverige med namnet Charlotta eller Charlotte, varav 17 824 med det som tilltalsnamn.


Namnsdag: 12 maj (sedan 1772)


Återblick i min vardag

Fredag Stressa som en idiot efter jobbet. Skulle hinna ner på stan och fixa dricka till kvällen sen hem och sminka, platta hår och klä på mig. Och jag hann allt detta på 1 timme, ibland går det fort! Blev upphämtad av Emma, Mia och Emma.T, vi åkte vidare mot Martina och Nicklas där vi drack lite innan vi skulle gå vidare till Milla. Fullt drag blev det hemma hos Milla under kvällen. Det bussades, spelades sommarplågor 2009, privatetalk på toan och en massa annat roligt. Runt halv tolv tog vi taxi ner till 550 där det var ganska lite folk, men blev mkt mer efter tolvslaget.

Lördag Åkte ner och hälsa på Felicia som jobbade, skulle passa på att pumpa mina cykeldäck, men någon hade klippt av pumpslangen så det var bara att glömma. Senare gjorde jag sällskap med Johanna upp till Arlanda där hon skulle hämta sina föräldrar. Åh vad vi längtade till Rhodos, om 2 månader åker vi! På kvällen var det fullt drag i Tumba hos Mimmi och Buffy som hade inflyttningsfest. Jag och Linnéa.N tog 2 tåget hem.

Söndag Gjorde inte så mycket nytta. Johanna kom till mig på eftermiddagen och vi båda råkade somna och vakna vid 17:30. Då tog vi tag i våra liv och gick och köpte pizza. Sen blev det soffan igen, haha!

Måndag Pallade mig upp och åkte till jobbet. Dagens höjdpunkt blev när jag åkte ner till Statoil för att pumpa min cykel. Var en jätte trevlig man som hjälpte mig och var supertrevlig! Jag som precis hade tappat hoppet för att träffa trevliga män=p På kvällen hade jag tänkt ta tag i städningen, men såklart somnar jag på soffan och hela kvällen blir förstörd!


...

and its hurts with every heartbeat...


En ny dag!

Ska snart gå mot tåget. Har tappat bort min cykelnyckel, måste leta efter den ikväll när jag kommer hem. Hoppas dagen går lika fort som dagarna gjort den här veckan. Ikväll blir det ev en fika med Sandra. F :)


Myskväll med mig själv!

Idag har varit en rikigt bra dag på jobbet, var ganska lugnt men ändå gick dagen jätte fort! Hoppas alla andra dagar går lika bra! Ganska skönt att kunder förstår att jag inte kan allt och har tålamod att vänta med svar.

Hade tänkt att gå och träna idag, på mitt steppass. Men när jag insåg hur mycket tvätt jag hade och tvätta ioch sedan stryka, då sket jag i, haha! Får träna imorgon ist!

När andra går och solar solarium så slutar jag sola solarium. Jag har verkligen blivit nojig ang det här med hudcancer, känns som det bara blir vanligare och vanligare med hudcancer. Min mamma har tjatat på mig i snart två år att jag ska ta bort ett födelsemärke som är ganska så stort. Så nu ska jag ta tag i det hela! Och för mig är det Brun utan sol som gäller för mig. Kan verkligen rekomendera Aco:s, det blir jätte fint resultat och sen luktar den inte sådär äckligt som andra Brun utan sol gör.

090504

Vilken dag det har varit! Idag var vi 3 mindre på kontoret, två var på mässa i Göteborg och Maria var sjuk och gick hem innan 10. Så jag var själv på kontoret, eller ena lagerkillen var inne ibland och hjälpte mig. Och jag kommer vara själv på kontoret hela vecka, hoppas det kommer gå bra! För idag ringde nog världens skummaste kund, blev aldrig av med honom=p

Ikväll har jag umgåts med Linnéa, vi tog igen förlorad tid som vi har missat dom två senaste veckorna. Och vi har planerat in en myskväll i veckan, längtar redan:)


Söndagsmys med bästa Joe!

Verkligen en lyckad kväll igår! Började me att jag och Johanna gjorde oss fina hos mig och åt mat från Kolgrillen:) Senare kom även Mia och Mimmi hit innan vi tog bussen mot Västergård. Fullt ös hemma hos Carro, partymusiken gick på högsta volym och spriten flödade. Vid halv tolv tog vi bussen ner till stan där vi gick vidare till 550. OCh vilket drag det var där! Så mycket bättre än Olles!


Ikväll blir det mys hemma hos Johanna. Som vanligt blir det pizza och en massa tv tittande:)



Ses i dimman!

Snart ska jag, Mimmi, Mia och Johanna gå till bussen, sen blir det party för hela slanten hos Carro!

Ses vi i dimman?


090502

Mysig kväll med Mimmi igår:) Blev en helkväll uppe på Söder, pizza på Pizza Hut och Bio på Filmstaden. The Reader var bra men inte den bästa filmen jag sett, tyckte att det blev lite seg i mitten och sen hade jag missuppfattat handlingen innan. Men rekomenderar att se den iaf:)

Snart kommer mamma och hämtar upp mig, då vi ska till Ikea. Kan säga att min shoppinglista är ganska lååång, så får nog föra över lite till sparkontot;) Sen ska vi nog åka förbi skärholmen, jag måste kolla om HM har min skinjacka jag vill ha, hoppas hoppas!

Ikväll blir det pary för Carro som fyller år, ska bli jätte kul att få träffa alla tjejer igen!

Valborg 2009

Lyckad kväll igår! Började med att Becca, Marina och jag försökte grilla på min engångsgrill, men den var helt död. Så det blev att steka allt i stekpanna, men det funkade det också:) Sen kom Malin och joinade oss, blev en hel del vin och Runaway och Right Round på repeat! På väg till 550 så mötte vi på en tjej som bor i samma hus som jag, fast på 21B, och det roliga var att vi flyttade in samtidigt i vintras, hoppas jag möter på henne fler gånger, för hon var jätte trevlig!

Men det blev inget 550, så jäkla lång kö. Så vi gick till Olles där det var ganska dött, mötte upp Johanna senare och vi hade tänkt gå på efterfest men det blev inget..

Sitter och funderar om jag ska åka hem till min mamma, eftersom det är så fint väder vill jag bara sitta ute och njuta, men kanske inte så kul utanför mitt hus=p Senare bär det av till Stockholm med Mimmi, vi ska gå lite i affärer, äta och gå på bio. Ska se The Reader, tror den kan vara ganska bra.






RSS 2.0