GONATT!

Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det sängen!!

MALMÖ 08-10-03



På fredag, på fredag på fredag. Inte långt kvar nu:)

KRYSSNIG-20ÅRSFEST-BAKIS SÖNDAG

Då var det tisdag igen. Dagarna bara flyger iväg känns det som. Såg att jag inte har skrivit ngt om helgen, så här alla nyfikna, här kommer helgens berättelse!

Kryssningen - Redan på bussen upp till terminalen öppnar jag och Linken våran första cider, och vi är nog inte dom enda, jag såg öl burkar och vinglas flöda på bussen. Väl uppe på terminalen blir vi dom första i kön=p Vi hamnar direkt i baren efter att vi fått gått på båten, dom var inte klara med hytterna, därför vi får vänta i baren, jag tar det då lugnt med drickandet. Buffén började kl 18, tyckte inte det var så mkt att välja på, och va faan var tacobuffen?!?!! Men det var iaf bra mat:) Sen var det bara att börja supa! Jag och Linken satt i hytten och körde bussen, hur mobbat låter inte det=p Hahah!
Upp till karaoken sen där vi aldrig fick chans att sjunga, tur det kanske=p Tror nog att Birka har det bästa dangolvet! Det är hur stort som helst, man behöver inte slåss för att få en yta på dansgolvet som man behöver göra på Popcornfesterna! Träffade en massa sköna människor. Framför allt Strindberg som jag kallade han! Han var nog den mest skönaste 40-åringen jag träffat!! Jag hade korvparty på efterfesten eftersom jag var den enda tjejen, Linken var i någon hytt någonstans;)

Dagen efter började det drickas vid lunch igen, och så fortsatte det så hela dagen;)

Sandras 20-årsfest - Jag och Linken kom dit fulla, men efter att jag ätit så blev jag i pricip nykter. Och så förblev det hela kvällen. Har kommit på att jag inte gillar att förferra på Rosa Pantern. Runt halv elva åkte vi ner till stanleys där vårat vipbord väntade på oss;) Tycker det har blivit väldigt fint där uppe, men Stanleys är inget för mig insåg jag. Det funkade när man var 18. Runt kvart i 2 gick jag och Johanna förbi Olles och sen tog vi en bulle hem. Somna lite efter 3.

Bakis söndag - Mitt batteri till mobilen hade åkt ut så jag vakna inte till mitt alarm, skulle se Idol kl 11:30, missa lite av förra veckan=/ Åkte iväg till Elin och Rikki där bara Johanna var. Elin och Rikki var i Eskilstuna..Det blev bakispizza och tv, en bra bakissöndag helt enkelt:)

PEYTON OCH LUCAS


Kommer det bli dom två igen?? Två person som dras till varandra men vägrar att inse det själva, men alla andra ser det. Varför ska kärleken var så svår för? Är det någon mer än jag som vill se dom tsm igen..

Coldplay - The Scientist

SKIDRESA 09??

Sugen på dra upp till fjällen i vinter?

Det har pratats en del om att åka upp till fjällen i vinter. Jag har kollat runt lite och resorna börjar redan ta slut. Så jag tänkte föreslå en träff snart och diskutera saken på allvar, antingen den här eller nästa vecka. Det jag kollade upp var Sälen och Åre. Exempel pris i Sälen i en stuga för 10 personer var 549:- per person, tycker det var helt okej. Då var det långweekend tors-söndag.

Skulle verkligen vara kul om det blev av:)


NU KÖR VI!!

Har nu varit full i nästan 24 timmar och ikväll blir det 20-årsfest!! Linken nu kör vi!!

FULL FART MOT HELGEN

Underbart med fredag, framförallt den här dagen:) Är hur laddad som helst inför kvällen!!

Blev ingen bloggning igår ikväll, hade helt enkelt inte tid. Hittade tyvärr igen outfit igår, bestämde mig för att ha min Qele Qele kjol, får låna ett tubtoppslinne av Johanna. Dom hade inga kvar på stan=/ Men hitta ett linne men inte i min stl, ska så in en snabbis på hm efter jobbet idag och kolla om dom fått in några ny, ifall nu inte johannas linne inte skulle passa.
Johanna kom efter träningen och plocka upp mig, vi åkte till Coop och köpte hårfärg, och resultatet blev jätte bra:) Tack gumman!

Ska ner och möta upp Linnéa på stan sen efter jobbet, vi ska först till Sandra där vi ska äta lite nudlar och Linnéa ska packa det sista. Sen ner på stan för att inhandla batterier, dricka till bussresan och ev ett linne till mig. Bussen skulle gå runt 15 har jag för mig. Linnéa har bättre koll på det där=p

Imorgon fyller Sandra F år, grattis i förskott! Jag och Linnea kommer få stressa oss till henne eftersom hon har sagt kl 17 och vi kommer till Sthlm 15:45. Jag måste hem och se att min bror lever, han ska vara ensamhemma ikväll, mina föräldrar har åkt ner till Kalmar. Sen fräsha upp sig lite och sen dra till Sandra. Utgång på Stanleys, var jätte länge sen jag var där, så ska bli lite kul att gå dit:)

Nu kommer jag inte blogga ngt förens på söndag, så ha det så bra så ses i ute i vilmet eller ute på Östersjön som Linnea sa;)

RUBRIK NÅGON?

Blev inget bloggande igår. Gick nämligen hem från jobbet efter lunch igår. Mådde inte så bra när jag vaknade men, men kände att jag skulle försöka gå igenom dagen, men palla inte till slut. Blev en lugn dag, tanken var att Johanna skulle färga mitt hår men jag var så himla trött.

Idag är jag pigg och frisk som en nötkärna;) Skulle ha lunchat med Christian ifrån min gamla klass, men ngt dök upp så han fick ställa in. Så nu sitter jag funderar på vad jag ska äta idag, igentligen är jag inte sugen på ngt alls, men måste äta ngt om jag ska klara den här dagen.

Ikväll är det fullt upp. Direkt efter jobbet ska jag ner till stan och köpa någon outfit till imorgon. Hittade lite alternativ igår, men orkade aldrig prova. Sen hem och packa ner allt, det är ju iof inte så mkt, ska ju bara på en dygnskryssning=p
Sen hem till Johanna och färga håret, nu är det verkligen kris och det det är super snällt av Johanna att ställa upp som exrta frisör;)


GONATT!!

Kom hem från hockeyn för ca 20 min sen. Helt okej match, men första perioden ägde vi:)

Innan matchen så träffa jag upp Linnea.N på stationen, vi gick och åt och sen hämta vi ut biljetterna. Trodde vi skulle få åka med hulliganbussen, men inga hulliganer på bussen:( Väl på Axa var det nästan ingen man träffa som man kände. Träffade iaf på Carro och Marina i baren;)

Nu ska jag sova, helt slut efter den här dagen!!

MINA ARMAR VÄGEN 5 TON VAR!

Känns som det här kommer bli en toppen dag:) Först ska jag ta mig igenom den här dagen på jobbet, det är nog inget större problem. Dagarna går ju grymt fort! Sen ska jag ner och ev träffa Jessica, får se om hon orkar, hon har jobbat natt så vi får se. Sen ska jag och Linnéa.N till Axa och se på hockeyn. Skulle vara grymt kul om vi vann över HV71, så jag får skryta lite över chefen;)

Igår var jag ju på Power Box med Johanna. Shiet vad vi slogs! Och gissa vilken träningsverk jag har i ärmarna! Jag knappt skriva=p Så nu får alla våldtäcks killar passa sig för Kurrimurran och Joe Hoe;)


HAR JAG SAGT HUR MKT JAG ÄLSKAR MIN KOMPIS FELICIA?

Har just läst ett underbart inlägg av min vän Felicia! Just nu gumman så hinner jag inte skriva ett lika fint inlägg till dig, men det kommer en dag, det lovar jag<3 Längtar som en galning till den 3e oktober då vi ses igen=D



 

BYGGARBETSPLATS, DEL 1

Kom hem från träningen för ett tag sen och fick äntligen hur det ser ut här hemma, här kommer lite bilder:


I denna dusch ska jag duscha i i nästan 3 veckor framåt, det ser jag verkligen inte fram emot. Vi har hyrt denna duschkabin av ett byggföretag, och jag kan inte sluta tänka på hur många äckliga gubbar som har duschat i denna kabin. Jag är glad att jag kan gå till World Clas och duscha om det skulle behövas..


Så här ser våran hall ut, täckt av en papper så byggkillarna inte ska förstöra vårat golv. Så här det ut i hallen, trappat och hallen på övervåningen


I detta lilla rum ska 4 person dela på. Det ska bli kul hur många fajter det blir inom dessa veckor vi ska vara här..


Såhär ser vårat badrum ut nu. Min första kommentar när jag öppna dörren var: Men gud va litet badrummet är igentligen! Mamma börjar skratta och säger: Nu har alla 4 sagt det under 4 olika tillfällen. Fan va vi tänker lika i våran familj;)


Hoppas dessa tre veckor går fort!!


Vårt fina plasttak just nu.Hoppas det inte regnar in eller ngt, för då bli det inte kul!


Tycker man kan byta ut "Röda matten" till "Pappers täckningsmattan" ;)

Där har ni lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig just nu. Känner på mig att det kommer bli grymt snygg inne i badrummet:) Fick även veta att vi ska byta ut alla dörrar här uppe under renoveringen. Så det innebär att jag ska få en ny dörr, vit prata mamma om:) Sen fick vi prövning på att vi inte rikigt insett att vi inte har ngt fungerande badrum. När jag kommer ner till köket och ska fylla på vattenkannan. Mamma frågar mig: Men, varför fyller du inte på där uppe? Ja just det, vi har ju inget bardrum längre,haha!


BESVIKEN PÅ ANDRA AVENYN

Hallå igen!

Sitter och jobbar som vanligt. Insåg precis att det bara är 45 min kvar till fika!! Den här dagen har gått grymt fort, och det är ju rätt så bra, för då slutar jag ju;) Efter jobbet blir det träning med Joe Hoe. Vi ska bla gå på power box. Jag ska ta ut alla agretioner! Sen blir det första bästa buss hem och se på bomnedslaget hemma!!

Var det ngn mer än jag som såg Andra Avenyn? Är det bara jag som tycker det har blivit sjukt mkt sämre än i våras?!?! Att ta död på Angelika var nog det sämsta! Sen saknar jag Olga, Hamsa, Jossan, Karim, Roxanna mfl!!

VÄLKOMMEN TILL MIN BYGGNADSPLATS

Idag kommer jag starta en serie här på min blogg hur jag och min familj går igenom en stor renovering av vårt badrum.Detta innebär att vi kommer få leva med en liten toalett på mindre än 1 kvd, duscha nere i tvättstugan i en duschkabin.Kan lova att det blir en stor omställning av oss alla där hemma! Det är nu jag jag verkligen skulle viljat haft en min egna lägenhet!!!


ANDRA AVENYN IS BACK :)

Tänkte skriva lite blogg innan jag bli allt för upptagen vid tvn=p

Igår var det hur kul som helst hos Mimmi och Buffy:) Vi sjöng Sing Star, dansade och prata en massa skit;) Runt 11-12 drog tjejerna ner till Olles, men jag och Linnéa var kvar. Och det var ju då festen började på rikigt;) Tack Mimmi och Buffy för en underbar kväll:)

Idag har jag inte gjort så mkt, vakna halv tolv eftersom jag hade ställt klockan. Tvungen att se repriserna av Idol, och jag vet att jag är en rikigt tönt ibland=p Åkte sen och handla med mamma och sen gjorde jag maten, hemmagjord pizza, hur gott som helst:) Nu sitter jag och väntar på Andra Avenyn som börjar om 4 min=D Gud vad jag har längtat efter det. Min höst är nu rädd!!

ÅTERKOMMER IKVÄLL

Helt slut efter igår. så jag återkommer ikväll efter One tree hill och Andra Avenyn<3

INFLYTTNINGSFEST:)

Snart är det dags att bege sig till Mimmi och Buffy på inflyttningsfest. Men innan så måste jag hitta kläder, sminka mig, platta håret och äta. Så känner mig lite stressad nu. Känner på mig iaf att det kommer bli en lyckad kväll men alla underbara vänner:)

Igår åkte jag ju ut till landet. Blev tyvärr ingen promenad, eftersom vi satt och åt till 20 på kvällen. Satt och mös framför tv med mormor och mamma:) Jag gick och la mig före min mormor och mamma, kände mig son en riktig kärring då, haha! Men fick iaf sova ut, minst 10 timmar blev det:) Runt halv tolv idag skjusade mamma in mig till Eskilstuna. Hitta bla en jacka, supernöjd eftersom det var rätt billig och det var en stl mindre än vad jag har, det gjorde min dag:)

MINNEN

Var inne på bilddagboken och hitta en bilder som ger en massa minnen<3


Bilden är tagen på stanleys toalett på juldagen 06. Under den här perioden kom jag och Johanna närmare varandra än någonsin, men tyvärr under tråkiga omständigheter


Bilden är tagen vid Tylösand i Halmstad. Jag hade mina tankar på att börja plugga Cevilekonomiprogrammet, men va fan hände med det?!?


Resan till Heby och Västerås var grym! Vi 4 hade otroligt kul. Festen hos Sarah när vi kände oss som 4 små pryda stockholmare;)


Saknar min morfar och farfar så grymt mkt!! Min morfar var min stora förebild när jag var liten. Älskade att vara ute hos min mormor och morfar på somrarna. Tyvärr lärde jag aldrig känna min farfar så bra, han tog i cancer när jag var 10 år




SING STAR SCHLAGER

Då var det fredag igen:)

Idag blir det jobb till 16, sen hem och och packa ner lite inför trippen till stugan. Ska bli skönt att komma ut på landet. Kommer nog stänga av min mobil under kvällen, skönt att slippa all teknik för ett tag. Ska föreslå en långpromenad för mamma och mormor sen:)

På lördag åker jag in till Eskilstuna, ska försöka hitta ngt att ha på mig på lördag. Ta sen tåget hem som går 14:02, sen hem och stressa innan man ska till Tumba, till Mimmi och Buffy på inflyttningsfest. Ska bli grymt kul, är laddad till max:) Sandra, ta med dig Sing Star Schlager, är ett måste på lördag;)

SEGERN ÄR VÅR!!

Kom hem från Axa för ett tag sen. Och såklart blev det vinst! Nu får dom andra se upp!

Dagen har varit jätte bra. Mötte upp Johanna på stationen vid 17 och vi gick och köpte biljetter. Sen blev det kebaben, pizza för mig och kebab för Johanna. När vi sen skulle gå mot bussen upptäcker jag att mitt leg inte finns i väskan. Så vi får ta en taxi hem och hämta det, för vi skulle ju supa till i baren med Carro;) Kom till Axa runt halv sju. I varje pause blev det cider i baren, haha!

Nu sitter jag här med nytvättat hår. Håller på att skrapa ihop lite partymusik till lördag, men listan är inte så lång, så jag behöver verkligen tips!! Imorgon åker jag ut till stugan med mamma och mormor. Det ska bli skönt att komma bort trots det bara är en dag från Södertälje;)

LAGER I UNDERJORDEN KANSKE?

Då var snart den här dagen över. Äntligen är det torsdag. Jag har gått runt den här veckan och varit en dag före hela tiden, har varit lite jobbigt=/ Men idag har det verkligen känts som en torsdag:)

Snart ska jag ner på stan och möta Johanna. Vi ska hämta upp biljetterna för kvällen och sen få i oss någon mat i oss:)
Sen blir det hockey för fulla muggar;)

Sen har jag tänkt på en sak. När jag jobbade i Hallunda så hade johanna för dig att jag hade mitt kontor i en källarvåning med gallar runt fönsterna(som iof är sant). På henne lät det vekligen som jag inte hade ng kontakt med omvärlden. Men hallå! Jag hade iaf mottagning på mobilen jämfört med Johanna! Om man får tag på Johanna under arbetstid så är det ett mirakel. Så man börjar ju undra vad det är för lager du jobbar på igentligen;) Långt nere i underjorden kanske;)

NU KÖR VI!!

Idag är det torsdag och det innebär att SSK har sina första match! Och nu gäller inget annat än att vinna! Jag, Johanna och Carro kommer ladda upp på Axa lite innan det drar igång. Ni finner oss nämligen i baren, haha! Som Carro sa till mig igår: Imorgon är det baren som gäller innan och spana på en massa killar! Om ni trodde jag gick på hockey för att se själva hockeyn har ni helt fel, det finns nog ingen annan plats i Södertälje där det kryllar av en massa killar under ett och samma tak;)

Skämt och sido, ska bli kul att gå på hockey igen, och från och med idag blir det sittplats. Känner mig så otroligt töntig när jag bland alla galna "hulliganer" som står där och skriker en massa ramsor som man knappt hör vad dom säger=p Eller så är det bara så att jag har insett att jag inte pallar att stå upp i tre perioder, haha!!


LILLÖRDAG

Shiet vad jag har varit dåligt på att blogga på den senaste tiden!! Det här måste bli skärpning på nu!!

I måndags var jag ju och träffade Linnéa efter jobbet. Vi åt på Barolo, blev fläskfilépasta med gorgonzola, hur gått som helst!! Vi gick sen förbi Sandra och var där ett tag. När jag kom hem vid halv tio kolla och på Singelmammor och sen somna jag;)

Igår gjorde jag inte så mkt nyttigt, eller jo! Jag la ju in bilder på Facebook, var väldigt stolt över mig själv:) Märkte då att jag int tagit så mkt kort på dom tillställningar jag varit på, måste bli skärpning! Så på lördag är det jag som är vimmelfotograf;) Sen kollade jag på Idol, och är det bara jag och Felicia som har fastnat för killen som sjöng om sin Cocacola? Meningen var att jag skulle städa mitt rum efter Idol, men efter Idol började en ny svensk serie och jag fastna framför tv till kl 22, då var det ingen idé att börja plocka. Så idag när jag kommer hem ska jag bränna en bra skiva och städa mitt rum:) Önska mig lycka till;)

Veckans planer:
Onsdag - Fixa i mitt rum
Torsdag - Hockey, Södertäljesk-Frölunda
Fredag - Ut till stugan
Lördag - In till Eskilstuna och sen till Mimmi på kvällen
Söndag - Inget inplanerat vad jag minns


VI BÖRJAR DAGEN MED EN LISTA

Vilken svordom använder du mest? Det blir nog en delad plats för Fitta och Jävla skit! 

Äger du en iPod? Yees, en liten silvrig;)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Första går igång 6.15 och andra 6.20, då går jag upp

Hur många resväskor äger du? En jätte stor gulldig, kallar den för min pimpresväska;) 

Använder du flip-flops? Bara under sommartid

Var köper du dina matvaror ifrån? Ica, Konsum, Ica Maxi, Coop mfl

Vilken var den senaste filmen du såg? Patrik 1,5 

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror på hur mkt jag skulle vinna, men om det var runt 69 millar, så skulle jag köpa en lägenhet, åka jorden runt och sen shoppa som en galning!

Har någon någonsin kallat dig lat? Dagens skämt, tror det är mammas favvo smeknamn på mig=p 

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Ingen just nu. Lyssnar mest via min data

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Lady Gaga<3 Sen måste jag även säga kent nu när det börjar bli höst. Spelar alltid sönder deras låtar under mörka höstdagar..

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Om jag skulle berätta det så skulle jag bli slaktad levande!!

Vad åt du till middag senast? Fläskfilepasta med grongonzola och champinoner, jaamie:)

Använder du huvtröjor? Yes, när jag tränar och under myskvällar

Kan du vissla? Lite grand

Vem var den senaste som ringde dig? Det var Linnéa igår när vi skulle ses på stationen, men jag hörde inte att hon ringde, men såg henne 1 sek efter det;)

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Svarar som Felicia, vi är inte mer än människor, självklart pratar folk bakom ryggen på mig.

Vilket riktnummer befinner du dig i? Stolt 08:a

Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart!

Är du blyg inför det motsatta könet? Det beror på...

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen

När flög du senast? Den 11 juli när jag kom hem från Kos

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 st 

Pratar du några andra språk? Räknas min fylle engelska?

Diskar du din egen disk? Det gör diskmaskinen så bra;)

Har du gråtit offentligt? Allt för många gånger, kanske ett nytt nyårslöfte kanske att gråta lite mindre;)

Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop

Har du någonsin varit på Jamaica? Nej det har jag inte

Har du en blogg? Nej, jag har hackat mig in på en som också kallar sig Kurran;)

Gillar du att flyga? Svaret blir nog som Felicia, att det är kul att flyga när man vet att ngt nytt väntar en

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Att man är trogna mot varandra! Finns inget värre i ett förhållande när den ena är otrogen, då måste det vara ngt fel i förhållandet!

När sov du senast på golvet? Kommer inte ihåg, men under en period när jag var liten ville jag alltid sova på golvet, men slutade alltid med att jag somna i sängen;)

Vilken är din favorit drink? Rosa Pantern

Gillar du din boende-situation? Det funkar, men vill inget hellre än att få en egen lägenhet!! 

Vilken är din mammas hemstad? Salem

Din pappas hemstad? Södertälje

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Förra veckan sov jag endast 4 timmar och kunde sen jobba i 8 timmar, då var jag imponerad på mig själv:)

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? ÖH?! Vad är kalorier,haha!

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21 år,shiet, 25-årskrisen närmar sig nu!!

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Kanske inte arg, men en kund som ringde mig igår på jobbet och trodde hon var bäst i hela världen!! Höll nästan på att säga: Dra åt helvete med dig din kärring!

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Min gammelfarmor hette Karin. Men min mamma har alltid vilat ha en tjej som skulle heta Karin. Men hon ville stava det med C, men det ville inte min pappa. Nu funderar jag på att byta till Carin.

Gillar du senap? Nästan bara till julskinkan

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Allt ordnar sig

Tycker du om att krama folk? Älskar att kramas:)

Äger du en digitalkamera? Yes, min studentpresent

Tycker du att du är attraktiv? Vadå, jag är väl nästa fröken Sverige;) Nej, men jag ser väl helt okej ut, haha!

Vad är du allergisk mot? Ingenting

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Ju fler desto bättre! Men skulle vilja veta vad Linnéa skulle göra om hon vann på Lotto, om Mikkis gillar att kramas, om Moa gillar senap och om Mimmi fortfarande har en blog,haaha!

(Snodd av Felicia)

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Då var jag tillbaka igen. Har helt enkelt inte hunnit skriva ngn blogg i helgen.

Lördags - Jag och Johanna började dagen med att gå på spa. Kan verkligen rekomendera det, fast kanske inte om man ska ut på kvällen. Jag var helt slut efter behandling. Fick ta en powernap när jag kom hem för att jag skulle klara av kvällen. Johanna, Becca och Carro kom och åt middag, blev Fläskfilépasta:) Runt 20 var vi hos Marina och Sebbe där redan några var lite för överförfriskade, haha! Runt 23 åkte jag och Johanna ner till Olles då jag upptäckte att mitt pass var hemma, bra där Kurran! Men vi löste det och det blev en rolig utgång även denna gång. Runt 3 var jag hemma igen.


Söndag - Blev väckt av mamma runt 11, bärde av till Ikea och Skärholmen runt 12. Kan ju säga att jag inte var så pigg på att köpa ngt. Men det blev två lådor, ett värmeljus och sen en Kofta. När jag kom hem blev det en powernap innan det bar av till min mormor på middag. Kvällen spenderades lite framför datan och sen tvn

Efter jobbet idag ska jag träffa Linnéa. Vi setts eller pratat på en vecka, så vi har lite att prata om tror jag;) Blir middag på stan, får se vart vi hamnar, men inte på nancys om jag får bestämma=p


SAJTSING I SKÄRHOLMEN

Då var man hemma från bion. Det blev Patrik 1,5 efter mkt om och men. Jätte bra film, kan verkligen rekomendera den. Johanna kom och plocka upp mig vid kvart i åtta, sen var det partybilen på väg upp mot Heron City. Mötte upp Elin Och Rikki på Heron efter lite felkörningar;) Men det gjorde inte så mkt, dels fick vi lite sajtsing runt i skärholmen och sen fick vi lyssna på vår nya idol, Johnny Cash;) And its burns burns burns, haha!

Sitter här nu och laddar ner lite partymusik för imorgon. Var på systemet idag och köpte upp lagret på Cube Peach, älskar den drickan över allt annat!! Men först blir det Spa med Johanna, hoppas hoppas inte jag blir lika röd som en kräfta efter ansiksbehandlingen! För då är hela min kväll förstörd!!

Miss you. . .

ÄNTLIGEN FREDAG:)

Då var det fredag igen! Inte långt kvar till lunch och inte långt kvar tills man får gå hem:)

Efter jobbet ska jag ner på stan och möta Johanna och ev Becca och Carro. Blir bla inköping av present, alkohol och ngn ny partyblåa till imorgon:) Ska även försöka hinna klippa håret också, närmar sig svintovarning!!
Ikväll kanske det blir bio:) Alltid lika kul att gå, blir ev Heron City isf.

Nu ska jag fortsätta jobba:)

LUNCH MED KOLLEGORNA:)

Då var man hemma från träningen. Gick hur bra som helst idag också, kan aldrig få nog av afro!!

Dagen har gått jätte fort. Haft saker för mig hela dagen. Var och lunchade med kollegorna idag, blev resturangen vid jobbet. Maten påminner lite om skolmaten tyvärr, men vill alltid ge det en chans. Sen tycker jag det är väldigt trevligt att luncha med min arbetskollegor. Meningen var att jag skulle ha Lassange, men den var slut, så då fick jag välja mellan soppa och pankakor eller kokt fisk. Så det blev pankakor och soppa, kanske inte värt 70:- precis

Nu ikväll var jag och träna med Johanna och Elin. Mötte även på Katri och Julia som var där och provträna, World Clas har öppet hus denna vecka, så alla kan träna där gratis:) Nu är jag helt död, så ska väl gå och lägga mig snart. Måste bara göra lite saker innan jag ska sova.

Gonatt

AFFROPASS

Idag är det Affro som gäller på World Clas kl 19:)


DATAN FIXAD

Nu är äntligen datan fixad! Det tog ungefär 1 år för mig att ta tag i saken=p

Nu behöver jag inte gå in via msn för att kunna gå in på internet, tar inte hundra år för att få upp en sida. Har lagt in alla bilder så inga är borta, skönt det. Imorgon måste jag fixa ngt bra nedladdningsprogram, måste ju ha musik! Sen ladda in Itunes, vikitgt viktigt:)

Igår fick jag veta ngt kul igår också!! När jag blir anställd på företaget jag är på nu så får jag ju månadslön. Och då berätta mina föräldrar att jag kommer få ut oktoberlönen i oktober, så då får jag både lönen från Human Pro och Narva, rich bitch;) En bra månadslöns från Narva och sen får jag ut all min semseterersättning från Human. Johanna tyckte jag skulle bjuda på helrör, men jag säger bara en Thailandresa en månad;) Nej då, ska spara allt och köpa en massa möbler till min framtida lägenhet, haha!

Gonatt!

WHERE YOU GONNA GO, WHERE YOU GONNA GO, WHERE YOU GONNA SLEEP TONIGHT?

Hej hej på er alla;)

Mitt liv rullar på som vanligt. Jobbar och sover typ, haha! Nu har iaf hösten gjort sin verkan på mig, höstdepretionen nämar sig nu känner jag. Men tur att jag har så mkt underbara vänner att prata med. Bla Felicia som vill lyssna på alla problem jag har=p På ngt konstigt sätt känns det som vi har kommit varandra närmare nu när hon har flyttat. Saknar dig gumman<3 Bara 4 helger kvar nu:)

Veckan är fullplanerad, och det ät skönt att ha ngt att göra. Det värsta jag vet är att bara sitta hemma och inte göra ngt alls..

Onsdag - Lägga in alla oinlaggda bilder på Facebook (lär ta hela kvällen)
Torsdag - Träning efter jobbet, affro<3
Fredag - Träffa Johanna efter jobbet, båda ska ev klippa sig. Sen hitta på ngt under kvällen
Lördag - Spa på Sydpoolen, luncha, och gå på Marinas och Sebbes 20-årsfest med Johanna
Söndag - Åka till Ikea och skärholmen med mamma


SPA

På lördag kl 11 ska jag och Johanna gå på spa på Sydpoolen. Äntligen så är det bokat, väntat sen i april sen jag fick presentkortet av tjejerna. Längtar som en galning till lördag nu:) Det bästa är att jag och Johanna kommer få behandlingen samtidigt, så man slipper vara själv hela tiden. Denna behandlning har vi vallt:

ENERGIKUREN [65 min] Aromabad - Lätt ansiktsbehandling - Helkroppsmassage
Lägg dig först ned i ett aromabad där du får ansiktsrengöring, lätt massage och uppfräschande mask. Efter badet får du en effektiv och djup helkroppsmassage i 40 minuter



VAD ÄR DET FÖR J*VLA VÄRLD VI LEVER I?!?!?

När jag skulle gå in på Willys idag och köpa shampo och balsam fick jag en chock. Shampot och balsamet skulle gå på totalt 70:- höll nästan på att svimma stod där nere. Var är samhället på väg får jag fråga?!?!


...


spelas just nu sönder i min Ipod...

EN SUPERBRA HELG:)

Har verkligen varit en toppen helg!!

Fredags - Jag och Linken hade en myskväll. Gjorde plankstek och drack vin till maten. Kände mig direkt som 30+, haha! Sen färgade jag håret på henne och det blev lyckat:) Kollade på Skenbart på 1an som är en väldigt rolig svensk film. Robert Gustavsson äger ju filmen;)

Lördag - Krätis hemma hos Jessica. Och snacka om att den blev lyckad:) Massa trevliga människor, bra musik, bussen,trasig hammock,örfilen, raverummet, utmaning som jag och Joe vann,horstrumpbyxorna och såklart mkt alkohol;) Vissa kanske drack lite för mkt alkohol,nämner inga namn=p
Runt 11 åkte vi in mot Södertälje, jag, Johanna, Milla, Mikkis och Robin fick skjus av Millas svoger. Under bilresan kom det fram att Millas svogers barn hade gått på dagis där Robins mamma jobbar, världen är allt liten. Rätt mkt folk på Olles, grymt kul hade vi även där. Men jag åkte hem med halv två bussen. Hade grymt ont i ryggen, nacken och huvudet, kände mig som en 80-årig tant som behövde en rulator!! När jag kom hem tog jag en morfintablett, så ni kan ju gissa hur ont jag hade.

Söndag - Sov runt 11 timmar, äntligen fick jag sova ut! Ryggen mådde iaf bra:) Dagen tillbringades framför tvn och datan. Under kvällen har jag varit på födelsedagsfirande i Salem och hälsat på min mormor en snabbis! Har lyckas få in lite ny musik på min Ipod också, trodde det skulle ta 100 år, men icke! Nu ska jag byta lakan och sen måste jag sova!!

Tack tjejer för en super kul kväll!!
Bilder från kräfskivan kommer upp i veckan!

EN VÄNSKAP SOM STÅR EMOT ALLT<3

Ikväll blir det en Kurran och Linken kväll. Först ska vi åka till Ica eller coop och inhandla lite mat till kvällen, då vi ska göra plankstek:) Jag ska även köpa maten till imorgon. Blir en lugn kväll men en massa prat och vin. Sen ska jag även färga Linnéas hår, så får inte dricka allt för mkt vin;) Då kan det gå väldigt snett, haha!





Denna bild älskar jag så himla mkt! För mig betyder den bara lycka! Bilden är tagen då jag och Linnéa var på Gran Canaria i januari i år. Den resan förde oss bara ännu mer närmare! Så glad att vi gjorde den resan. Kommer aldrig glömma bort den veckan! Älskar dig gumman av hela mitt hjärta och skulle inte kunna leva utan dig! Du är som en syster för mig!! Och det ska bli så grymt kul att flytta ihop med dig:) Du och jag för alltid<3

MYGGJÄVLAR!

Då var det fredag igen, känns helt underbart:)

Blev ingen affro igår=/ När jag åkte hem från jobbet igår hade jag ont i huvudet, ont i kroppen och frös lite. Trodde verkligen att jag skulle bli sjuk! Åkte hem och tog det lugnt, la mig på soffan ett par timmar och sen kändes det bättre. Tanken var att gå och lägga sig kl 21, men det kunde jag ju glömma! Var tvungen att fixa i mitt rum, städerskan skulle ju städa idag.


Dö era jävlar!!

Vad är det med alla dessa jävla myggjävlar!! Tror allvarligt att dom förföljer mig. Allt började i Mikkis sommarstuga där jag blev attackerad av 25.000 mygg! Sen dess har jag sett mygg hemma, på bussen och här på jobbet! Va faan! Jag blev stucken senast på bussen ner till station idag! Är någon med på att utrota dessa jävlar?

AFRODANCE

Mina föräldrar har äntigen kommit igång med planeringen av att renovera badrummet=D Äntligen ska det fula badrummet göras om!! Tyvärr kommer badkaret att tas bort=/ Inte för att jag så ofta men så otroligt skönt på vintern!!
Under tiden renoveringen sker ska vi sätta in en duschkabin nere i tvättstugan. Kommer bli en stor omställnig för alla oss där hemma. Så jag hoppas verklgen det går fort! Mamma sa att det kunde ta 2-3 veckor, men om det är fuktskador i badrummet kan det ta 1-2 månader=/ Håller verkligen tummarna för att det ska gå fort!


Igår var jag nära på att slänga ut datan igen, så jävla seg ibland!! Vet inte om jag kommer orka fixa datan idag, eftersom jag ska träna ikväll och sen städa mitt rum som jag har skjutit upp en hel vecka!!! Sen måste jag bara se Idol ikväll:) Idag blir iaf affro igen:) Gud vad jag älskar detta pass!! Även om det bara är en halvtimme.


så här ser jag ut när jag dansar affro;)

TRÖTT OCH SLITEN

Idag har det varit en lång dag och väldigt intensiv..

Gick rätt så snabbt på jobbet idag, trots att det var grymt segt innan lunch. Hoppas vi kan avsluta augusti månad imorgon så jag kan börja fakturera för september. Ligger tre dagar efter just nu=/
Efter jobbet åkte jag ner på stan och mötte Milla och Mia:) Gick och åt på Kringlan resturangen, blev fläskfilé spett med ris, jätte gott:) Sen åkte Mia hem och jag och Milla gick lite på stan.

Har inte hunnit fixa min data. För idag började ju Idol och det hade jag totalt glömt bort, sen såg jag reklmen på tvn. På ngt sätt känner jag att det här kommer bli ett dåligt Idolår, men jag älskade Anders Bagge!

Ska nog köpa LG mobilen. Lite äldre en samsung, men jag gillade den skarp!


KOAS

Tyckte förmiddagen gick jätte fort, hade hoppas på att eftermiddagen också hade gjort det. Men det har den inte=/ Nästan en timme till fikat och 3 timmar och 10 min tills jag slutar:( Men det kommer väl igång snart hoppas jag. Tänkte strax sortera lite papper så det kommer nog ta sin tid=p


Efter jobbet ska jag träffa Milla och Mia på stan:) Inte träffat Milla på jätte länge så det ska bli kul!! Sen ska jag hem och fortsätta med min data, kom rätt långt igår. Sen måste jag fixa med mitt rum, helt koas just nu!! Kan knappt ta mig genom rummet utan att klipa på kläder!!

VILKEN SKA JAG VÄLJA?

Samsung U900 - SoulLG KF510

Någon av dessa mobiler ska jag ev köpa nu i helgen, men vilken ska jag välja?
Vilken tycker du var snyggast? Måste få lite förslag:)

LINNEA, KAN DU FÖRLÅTA MIG?

Håller på och fixar med datan. Har äntligen kommit igång med att spara det vikigaste från datan så jag snart kan ominstallera om den:) Måste bara hitta skivorna nu som tillhör datan!!

Idag var jag på ikea med Johanna. Äntligen kom vi iväg;) Hittade lite grejer som vanligt. Lite smått och gott till lägenheten som jag fortfarande inte har=p Men det är lika bra att börja spara ihop grejer så man inte behöver köpa allt sen.
Och förlåt Linnéa igen att jag glömde bort att du var ledig idag. Hade verkligen för mig att du jobbade kväll idag:( Lovar att vi ska åka till ikea inom en snar framtid<3

Nu blir det duschen och sen sängen, helt slut!!


Kanske ska köpa denna mobil i helgen:)



IKEA

Blir snart upplockad av Johanna från mitt jobb. Sen bär det av till Ikea:)

VINTERTID

Snart dags för mig att gå och sova. Helt slut efter dagens arbete. Idag började vi med vintertid och det innebär att vi slutar 17 mån-tors och 16 på fredagar. Trodde tiden skulle gå grymt sakta efter kl 16, men hade saker att göra fram till 17:) Fick sällskap på bussen hem också:) Rikki hade varit på Willys och handlat lite. Fick skydda han för alla dessa skumma typer på bussen;)


Blev lite firande hemma pga av min fasta anställning jag får den 1 oktober. Blev Asti Martini och Wok till maten:) Linnéa var även här och gjorde oss sällskap. Sen ikväll har jag gjort en kladdkaka som var grymt god, en av dom bästa jag gjort:)

Nu ska jag kila ner och koka lite pasta till min matlåda imorgon:)

Gonatt på er!


HEJ HOPP I LINGONSTIGEN!

Då var det äntligen september:) Ny månad, nya äventyr:) Denna månad bjuder på kräftskiva, inflyttningsfest och kryssning till Åland. Kan det bli bättre?!?!

Helgen var toppen:) Fredagen mys hos Mimmi. Lördagen tillbringades ute i Mikkis sommarstuga med massa sköna människor:) Kräftskiva stod på schemat och såklart hade jag med mig kräftor:) Tyvärr var det grymt mkt mygg ute. Och jag som är känslig för mygger tyckte inte det var så speciellt kul. Senare under kvällen åkte jag hem med tjejerna och umgick lite:)

Söndagen var seg. Vakna runt halv elva och började städa innan päronen kom hem. Sen tvättade jag lite så min mamma skulle bli glad;) Meningen var att jag skulle åka till Fia, men det dök upp saker för henne så vi ställde in. La mig i sängen runt 22, men somna inte förens vid 23. Höstdepretionen är på gång nu känner jag..

Nu har jag skrivit på alla papper, så ikväll ska det firas. Första fastajobbet liksom;)

RSS 2.0