Nu skall jag ut och springa i en timme. Ho...

foto0307 (MMS)

Nu skall jag ut och springa i en timme. Hoppas jag överlever;) önska mig lycka till!


Salt



Kvällen har jag tillbringat tillsammans med Jessica:) Vi har varit på Heron City där vi åt och såg Salt. Filmen var jätte bra men lite invecklad och lite snurrig då och då. Rekommenderar att se den!

Nu ska jag hoppa ner i sängen för jag är helt slut efter den här dagen.

Helgen som var

Blev ju inte så mycket bloggning i helgen så här kommer sammanfattning av helgen:

Utgång.Bio.Thaimat.Bio.Shopping.Lunchat på Nancys.Fikat på Bacino.Efterfestat.Diskuterat politik till kl 4 på morgonen.Tvättat.Sett Snabba Cash.


Och nu är det en ny vecka med nya möjligheter:) Imorgon blir det bio med Jessica, vi ska se Salt. På onsdag och torsdag tänkte jag träna, fredag blir det ev ett restarangbesök med familjen, drinkkväll på lördag med tjejerna och på söndag ska jag ha vilodag;)








RIP

foto0281 (MMS)

RIP


Brunsäng


Nu ska jag styra klackar mot Brunsäng där det vankas förfest med världens bästa tjejer:) Känns som den här kvällen kan bli grym! Och den kan sluta hur som helst;)

Vi ses i dimman!

Fikamys med Milla:)

foto0273 (MMS)

Fikamys med Milla:)


Stan



Nu ska jag kila ner på stan med Johanna för lite lunch och shopping:) Hann inte shoppa allt jag behövde igår så får ta det idag istället.

Shopping i sthlm just nu:)

foto0265 (MMS)

Shopping i sthlm just nu:)


Torsdag

Kvällen har jag delsvis tillbringat med min pappa som var här och hjälpte mig med en del småsaker. Bla att borra upp en vägghylla i hallen och fixa persiennen i köket så man kan hissa ner den helt:) Som tack för hjälpen bjöd jag på middag, morotssoppa:) Och fick väldigt bra betyg av pappa!

Efter att pappa åkt hem har jag ägnat kvällen åt halv åtta hos mig, Idol och Kniven mot strupen. Har även unnat mig lite vin och chips:) Nu ska jag hoppa ner i sängen så jag är utvilad tills imorgon. Bland annat blir det en tripp till Stockholm med Mimmi för lite shopping och bio, en väldigt bra fredag:)

Lite torsdagmys framför idol:)

foto0264 (MMS)

Lite torsdagmys framför idol:)


Höstfavoriter



Här är några av mina höstfavoriter. Body scruben från Body Shop är den bästa scruben jag någonsin testat! Just den med Mango är för personer med väldigt torr hud som jag har. När man kommer ut från duschen känns det nästan som att jag inte behöver smöja in mig med någon lotion. Ganska dyr är den men jag ser det som en bra investering, 215:- kostar den.

Vill även tipsa om apotekets brun utan sol lotion, Sun kissed. Man får en jämn färg och jag tycker inte den luktar så mycket som vissa andra bus kan göra. Använder mig både av kroppslotion och ansiktskrämen från Sun kissed:)


Onsdag

Shiet vad den här veckan har gått fort! Det är ju redan torsdag imorgon:)

Vad har hänt i veckan då? Inte mycket men det gör inget. Jag har bara varit hemma och varit för mig själv, något som jag verkligen behövt. Men nu börjar jag sakna mina vänner så det ska bli extra kul att träffa dom under helgen. Och det bästa med helgen är att Johanna kommer hem, YEEAAY!

Nu ska smeta på lite bus och sen ska jag sova. Imorgon efter jobbet får jag fint besök av min pappa som jag inte har träffat på länge. Han ska hjälpa mig att fixa lite här hemma och som tack för hjälpen bjuder jag på hemmagjord soppa:)



Orkade inte göra någon middag så det fick ...

foto0263 (MMS)

Orkade inte göra någon middag så det fick bli greken:)


Ny design

Om ni inte ser den nya designen så tryck F5 några gånger:)

Halv åtta hos mig :) Detta äter jag ikväll:

foto0259 (MMS)

Halv åtta hos mig :) Detta äter jag ikväll:


-


Nu sticker jag ut till Ronna där det först blir middag på Östastigen 47 och sedan vidare på födelsedagfest på Östastigen 40;)


Nytt jobb?



Mimmi! Jag hittade denna annons i Metro idag och tänkte på oss! Vi kanske skulle börja en ny kärriär! Tror vi skulle vara grymma, haha!

Torsdag



Ikväll har jag umgåts med min kära syssling och vän Katta. Vi har ätit mat på Nancys och sedan ätit en massa gosaker framför Halv åtta hos mig och Idol.

Imorgon är det äntligen fredag! Händer en massa roliga saker i helgen! Imorgon kväll bär det först av till Mikkan där jag ska äta middag sedan drar vi till Gnesta till ett väldigt speciellt party;) På lördag hade jag tänkt att börja träna och sedan bär det av till Östastigen där jag först ska äta middag med mamma och min bror och sedan ska jag gå 7 nummer bort till Linnéa som ska fira sig i efterskott. Känner på mig att det kommer bli en grymt bra helg!


Island baby!!

Nu har jag äntligen bokad min resa till Island! Den 28 oktober bär det av till Reykjavik:) Ska bli jätte kul att hälsa på Felicia och uptäcka Island. Det som jag ser mest fram emot är att bada i varma källor för det är inget man gör varje dag;) Längtar till den 28 oktober!!!

Bilder från Island:






Blue Lagoon där jag och Felicia ev ska åka till när jag hälsar på:





Titta vad jag gör! Hemmagjorda köttbullar:...

foto0253 (MMS)

Titta vad jag gör! Hemmagjorda köttbullar:) skriver ner receptet senare.


Lista <3

Personligt:
Namn:
Karin Charlotta Jansson
Vad tycker du om ditt namn? Jag tycker det är fint och känns personligt eftersom jag har blivit döpt efter min gammelfarmor. Dock kan jag känna att namnet känns lite tantigt ibland.
Vad är du mest nöjd med på din kropp? Min välkända fasta rumpa;)
Vad är du minst nöjd med på din kropp? Magen!!!
Favoritplagg: Vardags: Jeans och skjorta. Fest: Klänning
Vilken veckodag är bäst? Motivera: Fredag såklart! Finns inget bättre än att gå hem från jobbet och känna att man har heeelg!
Är du beroende av något? Inget
Hur bor du? En 1a på stan
Vill du gifta dig? Såklart! Bara jag hittar den rätta! ;)


Familj:
Hur många syskon har du?
En bror
Hur gammal är den äldsta släktingen du känner till? Vad jag känner till så är det min farmor på 84 år
Hur många kusiner har du? Only one! Däremot har jag över 40 sysslningar:p
Vem i din släkt beundrar du mest? Mina föräldrar!
Har du barn/vill du ha barn? Ja men senare i livet


Relation:
Beskriv din pojkvän/flickvän med tre ord:
Hur ska jag kunna beskriva min pojkvän när jag inte har någon, hallå?!?!?!
Hur länge har du varit i ett förhållande? PASS!!
Hur många gånger har du varit riktigt kär? I mina två senaste förhållande
Hur gammal var du när du blev av med oskulden? Det håller jag för mig själv!
Har du krossat ett hjärta? Allt för många gånger tyvärr
Har du blivit sårad? Allt för många gånger!

Vänskap:
Beskriv din bästa vän med tre ord:
Glad, rolig och en riktig partypingla!
Umgås du fortfarande med vänner från högstadiet? Ett fåtal
Umgås du fortfarande med vänner från gymnasiet? Yees:) Men några har jag glidit isär med.
Hur ska en rikgtig vän vara? Mina vänner är ett väldigt bra exempel på hur en vän ska vara:)


Drömmar:
Resmål:
Allt för många. Bla Thailand, New York, London, Island, Kenya, Brasilien..Listan kan göras lång!
Yrke: Just nu är det att först komma in på en butikchefsutbildning och sedan är målet att ha en egen butik.
Boende: Villa utanför Södertälje, inte allt långt bort från familj/släkt och vänner.


Milla är hemma



Hinner knappt hem och vända tills jag ska ut på äventyr igen. Ska strax åka upp till Milla där det blir mys med tjejerna. Det var 2 månader sen jag träffade Milla så det ska bli jätte kul att träffa henne igen:) Är säker på att hon har mycket att berätta!


The weekend

Helgen som har varit har både varit lugn och lite fartfylld:) I fredag efter jobbet åkte jag och Mimmi upp till Söder där vi åt på Tacobar och sedan åkte vi ut till Grönan för att se Hoffmaestro:) Helt galet att dom senare fick stänga Gröna Lund och neka 4000 personer då det var fullt på Grönan! Innan Hoffmaestro började spela mötte upp Mimmis kille och hans kompisar inne på en pub där vi kunde höra Hoffmaestro hela kvällen:) Jag fick syn på den ökända Kissie under kvällens gång;)

Efter konserten tog vi färjan till slussen och tog en barrunda på Götgatan, dock blev det bara två ställen eftersom pubarna stängde vid 1-tiden. Vi missade sedan sista tåget så det var bara att ta nattbussen hem men jag somnade ganska snabbt och vaknade till när Mimmi och Buffy skulle gå av i Tumba:p

Igår tog jag bara det lugnt. En veckas slit på jobbet och sedan utgång på det gjorde sina spår:p Kvällen tillbringade jag med Mikaela och Jessica:)

Idag har jag hunnit med en lunchdejt med Mia och vi hann även med en runda på stan. Senare promenerade jag ut till Ronna för att tillbringa lite tid med min familj:)

Ska stax gå och lägga mig så jag orkar med en nya arbetsvecka. Mycket roligt är även inplanerat i veckan som Welcomehomemys hos Milla, börja träna igen och födelsedagfest på lördag:)



Dessa sköneheter köpte jag på Dinsko i lördags.


Älskar detaljerna på skorna!

H&M

Var nyss och hämtade ett paket från H&M:) Massa nya kläder som jag ska prova ikväll!



Tillbaka till verkligenheten.

Tänkte skriva ihop en liten sammanfattning av helgen i Göteborg:) Det blev shopping, bubbelbad, middag på Jensens Böffhouse, träffat min moster, åkt spårvagn, ätit på Lilla London där världens snyggaste och trevligaste kille jobbade, träffat Ida, druckit öl på Bryggerit och dansat till en massa härliga låtar:)

Tillbaka till verkligheten igen då. Idag har jag jobbat som vanligt och sedan har jag varit i Salem på födelsedagkalas för att fira min syssling och hennes pappa. Imorgon blir det "kafferep" med mina härliga tjejer:) Ska bli kul att träffa alla igen då det var ett tag sen, framför allt Mimmi som har varit i Spanien i nästan en månad!

Några bilder från Göteborg:












Trött!

Blev inte någon uppdatering under helgen då smarta jag glömde datasladden hemma. Orkar inte blogga om helgen nu så det får ev bli imorgon om jag hinner. Bjuder iaf på en bild från i helgen:)


Ciao!



Ska strax gå ner mot stationen för att möta upp Linnéa. Vårat tåg går 8.28 från Syd och vi är nere i Göteborg vid 11-tiden:)

Datan hänger med ner så räkna med lite uppdateringar under helgen:)

RSS 2.0