Godnatt!

Befinner mig just nu i Telefonplan, vi ska strax soova. Har varit en galen dag! Jobbat över, sprungit runt på stan, städat och packat. Pappa ställde upp och skjutsa mig och han bjöd mig även på middag på Donken, dagens höjdpunkt:p

Imorgon klockan 13:45 går tåget mot Borlänge:) Känner på mig att det kommer bli en grym vecka med grymma band, grymt väder och grymt mycket spriiit;) På torsdag ska jag äntligen få se kent! Var 2 år sen jag och Johanna såg dom i Nyköping, kent-tröjan från 2005 är nedpackad:)


Känner du någonting?


Barolo

Kom nyss hem från stan från en helkväll med min kära barndomvän Linnéa. Vi har ätit god mat på Barolo, druckit gott vin, snackat en massa och vi avslutade kvällen med en Maräng Swiss på Donken:) Fler sådanna här kvällar i sommar!

Varför kan inte dygnet ha fler timmar? Känner mig stressad inför imorgon då jag åker upp till Telefonplan. Jag måste köpa det sista, packa och städa.

Bara två dagar kvar nu! Jag ber till Gud och gör soldansen varje dag så vi slipper regn under Peace & Love veckan!




midsommar 2010

En bild säger mer än tusen ord, såhär kommer ett litet bildmaraton från i fredags:) Titta och njut;)













Glad midsommar:)

foto0167 (MMS)

Glad midsommar:)


Leva livet!

Gårdagen med tjejerna var helt underbart. Vi drack drinkar/cider och snacka en massa minnen:) Fler sådanna kvällar i sommar tack! Nu ska jag sätta igång med att fixa mig inför kvällens bravader. Känner att det kan bli en grym kväll trots att det inte är så mycket planerat. Mer spontanitet åt folket!





Livet är underbart just nu:)

foto0157 (MMS)

Livet är underbart just nu:)


Uteservering




Joina om du vill :)

Dagens outfit.

foto0155 (MMS)

Dagens outfit.


Åh vad jag blir sugen på att åka båt:)

foto0154 (MMS)

Åh vad jag blir sugen på att åka båt:)


Dagens outfit.

foto0152 (MMS)

Dagens outfit.


Festivalschemat är släppt! Nu är det bara ...

foto0148 (MMS)

Festivalschemat är släppt! Nu är det bara 10 dagar tills vi åker:) dock är det mycket att fixas. Bla tält, flaggor och musikanläggning:)


SINGELTVÅAN




Får se vart kvällen för oss!

På väg till telefonplan nu. Kul att man är...

foto0145 (MMS)

På väg till telefonplan nu. Kul att man är över 1 timme försenad! NOT!


Peace & Love kväll



Nu sticker jag till Telefonplan där Peace and love kväll väntar!

kärlek till er!

Pollenallergin tar kol på mig! Jag hatar pollen!

Dejten med Emma.T blev tyvärr inställd idag så det blir att städa lägenheten om jag nu orkar (går runt som en zombie pga pollenallergin). Funderar även på att baka en kladdkaka till jobbet imorgon, är jätte sugen på kladdkaka:)

Kul att så många vill komma och parkahänga på måndag kväll, hoppas bara att vädret håller i sig:)

Och en sak till! JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER! TACK FÖR ATT NI ÄR SÅDANA UNDERBARA PERSONER OCH JAG ÄR GLAD ATT HA ER SOM VÄNNER:) KÄRLEK TILL ER! <3


Dagens outfit.

Vem kom idéen att ha äppelkräm i bakverk?

foto0122 (MMS)

Vem kom idéen att ha äppelkräm i bakverk?


Västergård



Nu ska jag ta min röda cykel och cykla mot Västergård. Jag och Linnéa ska se säsongsfinalen av Greys, spännande spännande!

Mamma var förbi och lämnade lite droger;) ...

foto0109 (MMS)

Mamma var förbi och lämnade lite droger;) nässpray som är receptbelagt.


Dagens outfit.

foto0106 (MMS)

Dagens outfit.


Parkhäng



Tjejer! Vad säger ni om att samlas på måndag efter kl 18 och mysa nere i Dalparken (Om det blir bra väder). Vi kan picknicka, dricka vin, spela kubb och snacka en massa skit? Var länge sen vi var samlade så skulle vara kul om ni ville svänga förbi på måndag:) Släng gärna in en kommentar i min blogg om tänker dyka upp, så slipper sitta där själv om ingen dyker upp:p

pollenallergi



Jaha, då var det kört! Idag slog pollenallergin ut på riktigt! Jag nyser, det kliar i gommen och det rinner oavbrutet ur näsan. Hoppas det inte blir lika jobbigt som förra året, kändes som jag snora heeela sommaren. Men i år vet jag att det är pollen och inte en förkylning som jag trodde förra året. Nu proppar jag i mig allergitabletter och nässpray som är anpassad till pollenallergier.

Detta läste jag på Vårdguidens hemsida om pollenallergi:

Korsallergi

Du som är allergisk mot pollen som björk, gräs och gråbo kan också vara överkänslig mot viss mat. Det kallas korsallergi. I Skandinavien är de flesta allergiska mot både gräs och lövträdspollen.

Björkpollenallergiker kan reagera på äpplen, nötter, mandel och stenfrukter (körsbär, plommon, persikor, kiwi, aprikoser och nektariner). Björkallergiker som på grund av korsreaktion reagerar mot jordnöt, hasselnöt eller soja löper inte någon större risk att få svåra symtom när de äter dessa livsmedel. Det kliar, sticker och känns svullet på läppar, i gommen och i svalget. Anledningen till att korsreaktion inte brukar ge allvarliga symtom anses vara att det allergiframkallande ämnet är förhållandevis instabilt och bryts ned av enzymerna i magsaften samt vid upphettning, till exempel när du kokar marmelad eller värmer något i mikrovågsugn. Den som lider av så kallad äkta jordnöts-, hasselnöts- eller sojaallergi kan däremot drabbas av svåra symtom. Den som är allergisk mot gråbo tål kanske inte selleri, paprika, persilja och vissa kryddor.

Som tur har inte jag korsallergi, inte vad jag vet iaf:p Visste inte ens att det fanns något som korsallergi, visste ni?


Dagens outfit.

foto0103 (MMS)

Dagens outfit.


Katie Melua


Skärpning!

Ni som läser min blogg, varför kommenterar ni inte mer än vad ni redan gör?! Dom som kommenterar är alltid samma personer. Vet att jag har mer än 5 läsare! Det är mycket roligare att skriva blogg när man får respons på det man skriver.

Dagens outfit. Nu har jag ev kommit på vad...

foto0100 (MMS)

Dagens outfit. Nu har jag ev kommit på vad som orsakade min huvudvärk i helgen. Mina huvudkuddar, sover nog med för mjuka kuddar som gör att min nacke pajar ihop. Nu är det jag som byter kuddar!


singeltvåan



Idag har jag tillbringat söndagen med Johanna, ak halvan av singeltvåan;) På eftermiddagen satt vi nere på Maren och åt varsin glass, efteråt mötte vi upp Elin och åkte ut till Lina:) Där bjöds det på grillad fläskfilé och potatisgratäng.

Nu ikväll har jag sett på Valentines Day, helt okej film:)

På reapet hos mig


gårdagen

Det blev en mysig kväll igår med mycket skratt. Det blev middag på Barolo, en snabbvisit hemma hos mig, en drink på Flamingo och kvällens avslutades med en Maräng Swiss på donken i Moraberg:)

Tog inte så många bilder igår då min kamera dog efter ett tag, här är några:




Såhär gick det med min nyktra helg..

foto0089 (MMS)

Såhär gick det med min nyktra helg..


Barolo



Nu ska jag kila ner mot ett mulet Maren där det ska ätas middag på Barolo. Min huvudvärk har inte släpp från igår och nu börjar oroan växa att det kan vara något allvarligare än en simpel huvudvärk=/ Om det inte har släppt imorgon så får jag ringa läkaren på måndag!


Mia



Nu ska jag ner på stan och luncha med Mia. Var ett tag sen vi sågs så det ska bli jätte kul att ses, har saknat henne under veckan!


Frukost!


huvudvärk!

Hela dagen har jag gått runt med huvudvärk, inte ens iprem har hjälpt:( Vet inte om det pga av en jobbig dröm, att jag har sovit dåligt under hela veckan eller för att jag kanske har en spänd nacke? Kvällen har jag spendrat hemma och jag har bara tagit det lugnt. Snart ska jag strax sova och jag ställer ingen klocka, kul att se när jag vaknar imorgon:p

Klickade tidigare hem en H&M beställning, bla ett par skor som jag har dregglat över i ett par månader och det bästa, dom var nedsatta med 150:-


En kväll med mimmi

Oj vad mycket skratt det blev ikväll, med Mimmi har man aldrig tråkigt med:p Men kvällens slutade i studens allvar, vi såg på gårdagens Greys Avsnitt. Herrejävlar! Tror att jag hade en puls på 180 och att jag skulle bita bort naglarna. Har ni inte sett gårdagens, gör det!

Nu blir det sängen. Bjuder här på några råsköna bilder från kvällen:








Stan

Ska strax kila ner till stan där jag ska möta upp Mimmi:) Vi båda ska göra lite ärenden sen blir det en mysig hemmakväll, jag ska bla bjuda på köttfärssås med färsk pasta:)

Mammas dag

Firandet hos mamma var jätte mysigt. Mamma har fått jätte fina present som tex presentkort på Skoghöjd Spa, vinglas från Lasse Åberg, presentkort från Plantagen och några flaskor vin:) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen!


Idag har vi invigt våra nya trädgårdsmöble...

foto0065 (MMS)

Idag har vi invigt våra nya trädgårdsmöbler på jobbet. Så till kaffet firade vi med en pistagelängd:) Mer firande blir det efter jobbet eftersom min mami fyller år idag:) hela 48 år blir hon!


Nu ska jag ta röda faran och cykla till Mi...

foto0062 (MMS)

Nu ska jag ta röda faran och cykla till Mikkis där en mysig tjejkväll väntar:)


P

So far away, but still so near, But you don't see me, standing here.


caio!

Har inte blivit så mycket bloggande ikväll, beror på att jag inte har så mycket att skriva om:p Har tillbringat kvällen i tvättstugan och framför tvn. Nu ska jag snart gå och lägga mig för nu måste jag skärpa mig med min sömn! Somnar alldeles för sent under vardagarna.

Godnatt!

dagens outfit

Kom hem för ett tag sen. Nu är det tvättstuga och storstädning som gäller!


underbara helg!

Vilken härlig helg det har varit! Inte en droppe alkohol och en massa sömn, precis vad jag behövde:) Det har ätits gott, jag har försökt kammat hem 150.000 i sommarkrysset, oljats trämöbler, krapats bort färg och solat en hel del. Jag låg bla ute i tre timmar och pressade idag, och nu jag försöker intala mig själv att jag har fått lite färg:p Idag har vi även hunnit fira Sveriges nationdagen med att jag gjorde en underbar gräddtårta med färska jordgubbar:)

Nu väntar en nya vecka, och som vanligt hinner jag planera upp den innan veckan ens har börjat:
Måndag - Tvättstuga plus powerwalka
Tisdag - Myskväll hos Mikaela
Onsdag - Fira min mammas födesledag
Torsdag - Ev träffa Emma T
Fredag - Ev stugan
Lördag - Middag på Barolo
Söndag - Inget planerat


Några bilder från helgen:







Min fristad:) idag har det vi arbetat hårt...

foto0054 (MMS)

Min fristad:) idag har det vi arbetat hårt här ute. Jag har bla krattat gräs, lackat möbler och skrapat bort gammal färg på altan, men jag har även hunnit solat lite:) ikväll ska vi grilla laxspett med tigerräkor och se någon bra hyrfilm.


Min fristad:) idag har det vi arbetat hårt...

foto0054 (MMS)

Min fristad:) idag har det vi arbetat hårt här ute. Jag har bla krattat gräs, lackat möbler och skrapat bort gammal färg på altan, men jag har även hunnit solat lite:) ikväll ska vi grilla laxspett med tigerräkor och se någon bra hyrfilm.


Min fristad:) idag har det vi arbetat hårt...

foto0054 (MMS)

Min fristad:) idag har det vi arbetat hårt här ute. Jag har bla krattat gräs, lackat möbler och skrapat bort gammal färg på altan, men jag har även hunnit solat lite:) ikväll ska vi grilla laxspett med tigerräkor och se någon bra hyrfilm.


Min plats där jag kan andas ut:)

foto0054 (MMS)

Min plats där jag kan andas ut:)


Detta är den stora fördelen med att åka ut...

foto0052 (MMS)

Detta är den stora fördelen med att åka ut till landet:) olika sorters skinkor från delikatessen, tigerräkor hamnar i vagnen:p nu är jag och mamma på väg tillbaka till stugan.


Dear John

Nu blir det film:) Dear John!


Ikea

Vilket väder det har varit idag! Idag åkte solfaktor 10 fram så jag skulle slippa bränna mig. Nu hoppas jag på att jag kan få lite färg fram till midsommar och Peace and Love, vädergubbarna har ju lovat bra väder för två veckor framåt:)

Eftermiddagen/kvällen har jag tillbringat uppe på Ikea med min mamma. Blev inte så mycket för min del, allt gick på 123:-

Godnatt!

Slut som artist! Ska snart hoppa in i säng!

Har varit en helt okej dag idag:) Jag har pressat som en galning på alla 3 rasterna idag på jobbet, 30 minuter solning på eftermiddagsfikan resulterade till att jag såg ut som en kräfta på armarna! Imorgon är det solskydd som gäller! Ikväll har jag och familjen varit och fikat hos min farmor som bor i Fornhöjden:)

Imorgon kommer nog bli en bra dag, ska bla till Ikea med min mamma. Måste sätta säkerhetslås på min plånbok! :p


Kräftarmen:p

Kryllade av poliser i stadsparken idag, Sverigedemokraterna var tydligen där

I'm in the corner, watching you kiss her




"I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home"


låten får mig att tänka
tillbaka till den där
studentskivan i mars
2007 då min värld
rasade samman
för ett kort sekund..

Taadaaa!

Vissa har nog märkt att jag tidigare lösenordsskyddade mig blogg och det var för att jag gjorde om designen i bloggen:) Så vad tycks? Jag vill ha en massa kommentarer nu;)

Compeed



Nu tänkte jag kila ner på stan och göra lite ärenden. Ska bla köpa ny deoderant som tog slut imorse och sen en massa skavsårsplåster. Är det bara jag som får en massa skavsår av nya skor? Rekommenderar starkt Compeed! Jag har använt dessa skavsårsplåters sen dom kom ut på marknaden.

Idag blev det pastarullar med tonfiskröra....

foto0045 (MMS)

Idag blev det pastarullar med tonfiskröra. Hur gått som helst var det:)


RSS 2.0