Saturday

Första gången på min semester gick jag idag upp kl 8.30, det var riktigt jobbigt! Vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer vara att gå upp klockan 7:30 den 9 augusti:( Markanden i Malmköping var helt okej men personligen tycker jag att den har varit bättre, nu var det mycket krimskrams. Gick även en runda i Eskilstuna Centrum medans jag väntade på tåget. Fyndade en lila vattenkanna på Villlage och en beige kjol på Gina Tricot och allt var på rea:)

Nu är det dags att tagga till för kvällens bravader. Ska om ett tag bege mig till Sandra där det vankas lite förfest innan vi drar vidare ner mot Flamingo. Känner på mig att det här kan bli en kul kväll:)

Knight and Day

Känner att jag inte är någon särskild bra bloggare just nu. Har noll inspiration för bloggen. Igår var jag och Jessica på Heron. Vi var och såg Kngiht och Day, en väldigt bra film:) Rekommenderar verkligen att se den! Tanken var att vi skulle bowla innan filmen men väntetiden var för lång så vi gick lite i butiker istället:)

I eftermiddag åker jag ut till stugan igen. Imorgon bär det nämligen av till Malmamarken i Malmköping.




Just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Will you tell me once again
How we're gonna be just friends
If you're for real and not pretend
Then I guess you can hang with me

When my patience's wearin' thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again
- Then I guess you can hang with me
You can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me

When you see me drift astray
outta touch and outta place
will you tell me to my face?
then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree you can hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me
Hang with me

Cry when you get older


Tagga om

Vilken kväll! Nu är det bara att börja tagga om inför Mimmis födelsedags fest ikväll. Nu ska jag hem till Södertälje igen och göra lite ärenden sen åker jag till Mimmi:)


Love

Kom precis hem till Johanna efter en grym picknick/konsert. Vi har varit på Långholmen och sett/hört kent spela. Nu är det sängen som väntar, imorgon åker jag in till Södertälje och lunchar med Izla, i like!

Grilltajm! Ikväll blir det lax till middag...

foto0201 (MMS)

Grilltajm! Ikväll blir det lax till middag:) medans jag väntar på att grillen ska bli klar så sveper jag ett glas vin;) idag har jag solat men vädret har växlat, hoppas jag har fått lite färg ändå:) imorgon åker jag hem igen, hade gärna velat vara kvar. Men mycket roligt står på schemat där hemma som picknick på Långholmen, shopping och födelsedagfest:)


Jag gillar det jag ser:)

foto0198 (MMS)

Jag gillar det jag ser:)


Första cidern är öppnad. Idag har jag före...

foto0197 (MMS)

Första cidern är öppnad. Idag har jag förenat nytta med nöje då jag har målat staket och samtidigt fått lite färg på kroppen:) nu börjar det kännas att man har semester! Och hur liten är världen egentligen?! Såg en gammal kärlek på ica maxi idag som jag inte har sett och hört ifrån på över 4 år.


Bye!

Hemma efter en dag på stranden:) Snart kommer mamma och hämtar upp mig sen bär det av till stugan i Björsund(Eskilstuna). Hoppas på att smhi och alla andra vädersidor har fel om veckans väder, för jag vill ha soool!
Kommer ev hem på tordag, den som lever får se!

galen kväll

Vilken galen kväll/natt det blev igår! Kvällen började hemma hos Agnes där vi grillade och drack gott. Jag och Johanna fortsattte sedan till Södertälje där vi till slut hamnade på Flamingo där det var fullt med folk. När Flamingo stängde mötte vi upp Sandra och drog vidare på efterfest. Här började den galna natten. Vi blev blåsta på en efterfesten då killen hade tappat sina nyklar, vi hittade en annan efterfest på vägen och vi avslutade kvällen med en annan efterfest som slutade med korvstroganof på golvet.

Tyvärr blev det inga bilder tagna under kvällen:( Nu måste jag sätta igång att städa här hemma, för imorgon åker jag ut till landet i några dagar.

Mys i Tumba

Idag har jag tillbringat eftermiddagen och kvällen med Mimmi. Vi har hunnit med en hel del bla badat och solat i Flottsbro, varit på Ikea och handlat mat:) Vi har precis svalt fredagsmaten och ska nu se en film. Slår vad att vi båda somnar i varsit håll i soffan:p Imorgon blir det ev mer sol och bad:)


På väg mot flottsbro badet med Mimmi:)

foto0196 (MMS)

På väg mot flottsbro badet med Mimmi:)


Dagens tre-fika:)

foto0190 (MMS)

Dagens tre-fika:)


Back!

Under de senaste dagarna har jag varken haft tid eller lust att skiva, den tropiska värmen tar kål på mig! Men iaf. Sen sist har jag hunnit med en del bla: haft grillfest, utgång på 550, varit hos Milla och grillat, sett Eclips och så idag har jag varit hos min mormor som fyller år.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Katta. Har inte träffat henne sen jag fyllde år (14 april?!?!). Planen är att åka till någon strand där vi ska bada och ha picknick! Ge mig tooorsdag!

Bilder från i lördags:











sooool

Gårgen blev otroligt bra:) Mötte upp Johanna på centralen vid 21 tiden och vi gick vidare till Moa. Där dracks det vin hela kvällen på hennes mysiga bakgård:) Blev även en spontan tripp till Flamingo där jag och Johanna svepte i oss en Mojito:p Natten avslutades med en gratis pannpaka som Svenska Kyrkan delade ut på Maren. Äntligen får man ut något av att vara medlem i Svenska Kyrkan;)

Snart ska det pressas ute på tomten! Jag måste bli brun på mina ben nu!






Detta kommer bli min last i sommar

foto0181 (MMS)

Detta kommer bli min last i sommar


lax

Nu är grillen på och vi ska snart börja grilla lax här hemma:) Senare ikväll tänkte jag cykla ner till Moa på stan och dricka lite vin i vänners sällskap.


ge mig helg

Längtar till helgen då jag flyttar hem till Ronna för ett kort tag. Jag ska ligga ut och sola, grilla med vänner, dricka en massa vin och bara njuta av livet. Got i LÖÖVE!


Jag gillar det jag ser:


fynd

Idag fynde jag verkligen på H&M, en t-shit för 30:- och ett par shorts för 50:-



singeltvåan <3


Spontan dejt

Blev en väldigt spotan dejt med Linnéa idag och det uppskattades! Flera spontana dejter åt folket i sommar:) Blev lite shopping på stan och sedan middag på Nancys. Nu längtar jag till min semester som börjar om mindre än 2 veckor!

Nu. Sängen!

Erik Hassle

Direkt efter jobbet åkte jag upp till Telefonplan där Johanna hade lagat en jätte god Laxpasta:) Därerfter tog vi tunnelbana och båt ut till Grönan där Erik Hassle skulle spela. Vi mötte även upp några somriga tjejer och en kille på vägen:p Hassle var lika bra som sist när jag såg honom live (P&L 2009). Nu ska jag hoppa in i sängen! Ciao!







På Grönan just nu:)

foto0177 (MMS)

På Grönan just nu:)


Är just nu på väg till telefonplan där jag...

foto0176 (MMS)

Är just nu på väg till telefonplan där jag ska bli bjuden på middag:) senare ikväll är det erik Hassle på Grönan som gäller:)


backa rå!

Under veckans festival gick folk runt och skrek backa rå! Vi fatttade inte varför alla gick runt och skek dessa ord hela tiden tills vi fick se det här sköna klippet:


Home

Kom hem från Borlänge för ca i timme:) Sliten är bara förnamnet på jag jag är just nu. Ska kila ner på stan för att köpa lite mat och sen ska jag stänga in mig i lägenheten och bara vara för mig själv:) Uppdatering om veckan bravader kommer senare:)

RSS 2.0