Fullt upp

Idag har dagen gått i 180 kan jag lova. Jobbade fram till 17 sen åkte jag hem och laddade på ipoden med en massa bra musik. Sen gick jag ner till gymmet där det blev det ett hårt pass på löpbandet. Känns skönt att vara igång igen. Kommer bli mycket träning under helgen nu när jag är långledig:)

Imorgon jobbar jag endast till 13 och det känns toppen, får ju betelt för en 8 timmars dag;) Sen blir det handling på Ica Maxi och kvällen kommer spenderas med Milla:) Kan det blir bättre?


Dating in the dark

Tjejerna gick precis. Ikväll har jag haft Mikaela och Milla över:) Vi har bla suttit och skrattat åt folk som skämmer ut sig i Dating in the dark:p

Har inget mer att skriva idag! Hoppas på bättre humör imorgon.

Glöm det jag sa


Faan vad jag hatar det här äckliga vädret!! Kan det aldrig blir vår?!?!

Hm paketet


Den här j*vla sommartiden tog kol på mig igår kväll. Jag kunde verkligen inte somna, efter kl 1 måste jag ha slocknat. Trots få sömntimmar har det gått över förväntan idag på jobbet:) Efter jobbet gick jag förbi Ica och hämta mitt hm paket som jag beställde i vintras. Jag beställde ju då kläderna en storlek mindre så jag hade press att verkligen gå ner i vikt. Och gissa vad, trots ett träningsuppehåll på 3 veckor pga en förkylning kunde jag nästa ha allt, men det satt ganska tajt:p Så några kg mindre och allt kommer sitta bra:)

Ska ta ett varmt bad ikväll, var ett tag sen nu. Trots att jag har ett badkar så badar jag ytterst sällan. Jag gillar att ta ett bad men unnar mig sällan. Men ikväll blir det hemma-spa med bad, ansiktspeeling, ögonbrynsfärgning och allt avslutas med brun utan sol:)

Ge mig torsdag!



Hoppas denna prognos håller i sig!!

Kvällshumör


Shopping i Eskilstuna

(Jag för 6 år sedan. Bilderna är tagna den dagen jag gick från blond till brunett)


Igår gick jag upp redan vid 9 då jag hade tid hos min frisör Lena nere på stan:) Resultatet har ni sett i det tidigare blogginlägg. Jag har blivit blond, eller mellanblond om man ska vara noga:p Är jätte nöjd över resultatet! Det var 6 år sen jag gick från blond till brunett. Så nu var det på tiden att få tillbaka sin vanliga hårfärg:)

Vid 13 tiden mötte jag upp mamma och vi åkte till Eskilstuna. Först fikade vi sen blev det shopping. Jag hittade två tröjor, ett par solglasögon och en väska:) Kvällen bestod av god mat och mys framför tvn.

Idag har jag bara tagit det lugnt, vi åkte hem från stugan vid 15 tiden. Ikväll har jag dammsugit och haft tvättstuga. Nu är det Johan Falk som gäller!






Taadaa!



IM BLOONDIE! Tack min frisör Lena som gjorde detta möjligt:) Jag är supernöjd!

Måste packa det sista innan jag spriner ner till bussen. Idag åker jag och mamma till Eskilstuna för lite shopping sen kommer pappa och hämtar upp oss, sen ikväll blir det lördagsmys i stugan:)


på stan...

28f3c34eb802d125a54e9bdead99ae93.png

Kolla varifrån!

på stan just nu: ola :D


100325


Dagens planer:
Jobba
Se Ola nere på stan
Middag med mamma

Om jag hade pengar..



Tur att jag fyller år snart ;)

Våffelparty


Ikväll har jag haft tjejerna över på Våffelparty:) Jag och Milla körde hårt med våffeltillverkningen, tre våffeljärn hade vi i full gång hela tiden:p Varför äter man bara våfflor en gång per år, våfflor som är såå gott:) Och tack ursöta Jessica som kom med två presenter till mig, två ljusfat, två rosa blockljus och två jätte söta påskhanddukar!

Imorgon är det äntligen fredag och jag längtar redan till kl 16 då jag får helg:) Först väntar ståtrosa framför Ola som uppträder på stan sen väntar middag på Mira Mar med mami. Tanken var att vi skulle ha gått på Grease men det blev framskjutet till april så vi sa att vi går ut och "tröstäter" isället;)

Tack alla tjejer som var här ikväll och gjorde min kväll, ni är guld värda!







100325


Dagens planer:
Jobba
Våffelparty

100324


Dagens planer:
Jobba
Middag i Ronna

Ibland blir det inte rikigt som man tänkt sig..

Igår var ju tanken att jag och bror min skulle gå och spinna nere på gymmet men vad händer: Jo det är fullbokat på passet!! Trodde många skulle droppa av nu, men nej du, där gick jag bet. Så jag och Micke provade på Body Bump passet som var helt okej. Kanske inte något favoritpass men det funka. När passet var slut och jag skulle ta min vattenflaska var den spårlöst försvunnen. WTH?!?! Nu tänker ni: Men vadå, det är ju bara en vattenflaska, men nej! Jag har alltid min skåpnyckel där på. Så vad skulle jag göra nu då?! Jo det var bara att fråga om jag fick dyrka upp mitt lås, kul jul!

Väl efter att jag fått ut mina saker från skåpet åkte hem till mina föräldrar där jag fick äta middag eftersom jag inte hann handla innan träningen. Så snälla mamma ställde upp och hämta. Så min gårkväll blev inte rikigt som jag hade tänkt..

Idag har jag haft världens j*vla träningsvärk i armar och lår. Kan knapp gå i trappor utan att få ont, kvällens step-passet var ju bara att glömma:p

Spinning


Kom precis hem från mitt tandläkarbesök. Min tandläkare är BÄST! Hon är alltid trevlig och superglad när man träffar henne! Och jag fattar aldrig hur hon kommer ihåg allt om mig, vart jag jobbar och vart jag bor. Hon var grymt nöjd med mina tänder och tandköttet, bättre än någonsin sa hon att det var:) Gissa om jag blev glad!

Strax ska jag kila ner till WC där ett JOBBIGT spinningpass väntar. Fattar inte varför jag går med på att köra dessa jobbiga pass?! Men idag var det faktiskt jag som frågade min kära bror om vi skulle gå. Jag har ju en plan att cykla tjejvättern som är på 10 mil, så jag har en del att jobba på:p


Gårdagen

Vilken kväll det blev igår. Det förfestades hemma hos Pär och vid 23 gick vi ner till The Strip där ett bord hade bokats åt oss. Väl nere på The Strip ekade det folktomt men vid tolv tiden blev det drag. Jag träffade bla på min gamla ärkefiende och även min första kärlek. Jag kanske inte dansa som en idiot som jag skrev tidigare, men det dansades kan jag lova!

Idag har jag mått som jag har förtjänat. Men jag förtjänade inte att väckas av att Jehovas Vittnen ringde på dörren vid halv tolv! Jag öppnade aldrig så jag fick ett informationsblad i blevinkastet:p

Ikväll har jag tvättstuga som vanligt sen väntar jag ivrigt på Johan Falk som börjar ikväll efter ett väääldigt långt upphåll!

Botten upp och resten i håret!


Jag och Milla har precis ätit och nu ska vi styra klackarna mot Grusåsen där det väntas FEST:) Senare ikväll blir det The Strip där JAG ska dansa som en idiot:P

Ses i dimman!

Hem och landa

Kvällen hos Mimmi var supermysig. Vi gjorde god mat som råstekt potatis och Entrecot, hmm! Resten av kvällen dega vi i soffan framför två filmer, under den andra filmen somna jag:p Jag fick träffa Mimmi och Buffys söta kattungar som dom skaffa i torsdag. Ganska blyga med hur söta som helst! Längtar till jag får vara kattvakt:)

Vid tolv tog jag tåget mot Södertälje och mötte upp Mia, Mikaela och Moa på stan där vi såg Becca dansa:) Och gissa OM jag blev sugen på att börja dansa igen. Ibland frågar jag mig själv varför jag slutade dansa efter 10 år?!! Efteråt gick vi och åt på Nancys där vi prata om allt mellan himmel och jord.

Hem och vända

Kom hem för 10 min sen. Jag ska bara packa ihop lite saker sen åker jag till Tumba.

See yaa!

Sooool



Är det någon mer än jag som lääängtar till lördag?

100318


Dagens planer:
Jobba
Städa

Kebabspark



Nu har jag varit på äventyr under två dagar. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Mimmi:) Vi gjorde en jätte god fisksoppa och sen blev det tv-soffan för hela slanten. Ikväll har jag och Milla varit ute på äventyr, först var vi förbi Kaarna och kollade in hans nya lägenhet som har håller på att totalrenovera och sen vidare upp till Linnéa:)

Imorgon är planen att bara vara hemma och ta det lugnt, bara för mig själv:) Blir nog att städa här hemma så jag slipper göra det i helgen.

Nu blir det sängen!

100316

Dagens planer:
Jobba
Myskväll/Sleepover hos Mimmi

Barbieparty

Ikväll fick jag ett väldigt spontant besök av Milla och Moa. Jag satt som ett frågetecken när det ringde på dörren vid 20-tiden:P Men jag blev glatt överraskad när tjejerna kom! Vi satt och kollade på Familjen annorluna och Hollywood Fruar. Vi kom överns om att vi också ska jag ett Barbieparty med unga killar om vi är singlar när vi är 50 år, haha!

Direkt efter jobbet imorgon åker jag till Mimmi för att ha myskväll. Blir nog att jag sover över där, annars kommer jag hem så sent. Men sleepover mitt i veckan är aldrig fel:)

Godnatt!

Koma

Idag har jag verkligen legat i koma hela dagen! Fy fan vad jag har mått illa hela eftermiddagen, blää! Men kul hade jag igår:) Först middag hos mina föräldrar där det blev plankstek, sedan fortsatte jag till Enhörna där det var Schlagermys hemma hos familjen Andersson:) Jag, Mikkis och Mia fortsatte senare mot The Strip och dansade järnet:)

Imorgon är det en ny vecka och ny möjligheter. Jag ska försöka komma igång med träningen om jag blir frisk från min utdragna förkylning.





Mot Ronna!


Nu är jag äntligen klar men kommer bli försenad till mina föräldrar, skulle vara där kl 18. Men men, fint folk kommer alltid sen:P Nu ska jag slä ihåg alla mina saker och gå till bussen. Ciao!

Ses i dimman!

Spontanshopping

Idag sov jag alldeles för länge! Kvar över tolv gick jag upp! Hade ställt alarmet på 10 men tydligen hade jag stängt av det:S

Efter att fått veta att Mikkis och Mia hade bestämt sig för utgång ikväll föll jag för grupptrycket (hade bestämt mig innan att inte gå ut), så var det bara att springa ner på stan och förbi bolaget. Där fick jag hjälp av en jätte snäll man som gick ut och hämtade mina Cube:) Gick förbi HM och kollade om dom hade ngt snyggt jag kunde ha för kvällen. Och jag hittade en massa snyggt! Varför ska man alltid hitta en massa när man igentligen inte behöver något?! Jag hittade en t-shirt, en tunika, ett linne och en foundation (för utgångs bruk). Nu är jag många hundralappar fattigare:p Men tre klädesplagg rikare;)

Snart är det dags att göra sig klar för kvällen. Först blir det middag hos mina föräldrar, senare Schlagerkväll i Enhörna och kvällen avslutas med utgång:)




Lets dance och Solsidan

Tjejerna gick för ett tag sen. Vi har haft en supermysig kväll. Först åt jag och Mikaela en god middag sen gjorde Emma och Moa hos sällskap till Lets Dance. Vi har även skrattat till Solsidan:)

Planen för imorgon är att diska undan all disk från kvällen, sjukt att det kan bli så mycket disk! Skulle vilja städa ur klädkammaren men skulle bara vilja gå ner på stan och strosa omkring:)

Freeedags myyys!



Äntligen är den här jobbveckan över och det är dags för helg, det ska bli underbart! Jag ska sova bort förkylningen och bara ta det lugnt. Men även Schlagermys ute i Enhörna står på schemat. Och om jag har tur ska jag flirta in mig på middag hos mina päron imorgon, hoppas!

Ikväll kommer två av mina favorit tjejer hit för lite mys! Jag älskar fredagsmys!

100312


Dagens planer
Jobba
Myskväll

Slampa?!

I förmiddags berättade Maria något roligt på jobbet. Hon kollade igenom sina notiser på sin data och då upptäckte hon att hon hade råkat gjort ett bindestreck mellan ungslampa. Och det blir ju ung-slampa. Hahaha! Varje gång jag kommer höra ugnslampa så kommer jag tänka på slampor:p


Maat

Usch var jag är trött och seg! Den här förkylningen tar verkligen kål på mig! Jag är nästan återställd förutom att jag fortfarande har ont i halsen och är seg 24/7. Kvällen till ära har jag gjort egna köttbullar och egen tomatsås, hmm säger jag! Ganska smidigt:)




100311


Dagens planer:
Jobba
Städa

Dags att...

7489aa7c5b5dd3309169b15091ac68c1.png

Kolla varifrån!

Dags att ta fram badkläderna?


100310


Dagens planer:
Jobba
Kanske myskväll hos Mikaela

Bergodalbana!

Min förkylning går som en bergodalbana! Igår mådde jag pyton men idag var jag på banan igen:) Förvånar mig inte om jag är tillbaka lite snorandet imorgon!

Dagen har flytit på bra, efter jobbet har jag bara tagit det lugnt som man ska när man är förkyld. Dags att hoppa ner i sängen men först måste jag vattna mina okidéer.

Godnatt!

100309


Dagens planer:
Jobba
Fortsätta kurera mig!

Jaaa!


Det blir bara bättre och bättre inför Pease and Love 2010! Först Kent, sen The Ark och nu Robyn! Och jag känner på mig att det kommer bli fler grymma artister/grupper!!

Artister/band jag vill se på Pease and Love 2010:
kent (Är ett måste!)
The Ark
Robyn
Markus Krunegård
Melissa Horn
Mando Diao

Förkyld!

Jag skulle inte ha skrivit om att jag hade en konstig förkylning. För idag har den verkligen brutit ut. Min näsa snorar hela tiden, vart faan kommer allt snor ifrån?!?! Nyser och hostar som en galning. Blää! Fy vad jag hatar förkylningar!!

100308


Dagens planer:
Jobba
Kurera mig!

Konstig förkylning

Jag har åkt på en konstig förkylning! Jag varken snorar, hostar eller nyser. Enda symtomen jag har är att jag är jätte täppt i näsan och det släpper aldrig! Har försökt med nässpray men det funkar i endast en kvart sen är näsan lika täppt som innan. Igår kväll försökte jag med nässköljaren men jag var för täppt så gick inte:(

Och jag som tänkte köra ett hårt pass på World Class i veckan :(

Strawberry daiquiris

Vilken lyckad kväll det blev igår! Fördrink på Park tillsammans med Mikkan, Emma och Mia:) Jag och Mikaela tog en varsin Strawberry daiquiri som var väligt goda! Gissa vilka som sedan gick förbi oss på Park?! Markus Krunegård + bandet! Själva konserten var grym, synd bara att jag inte kunde så många låtar. Tog gårdagen som en liten uppvärmning inför P&L då Markus Krunegård spelar:) Efter konserten gick jag, Emma och Mikaela vidare till Flamingo innan vi tre slittrades.

Idag har min pappa varit här och hjälp mig med belysningen som skulle sitta i mitt vitrinskåp. Vi lyckades även flytta om lite möbler i mitt vardagsrum, jag är grymt nöjd! Nu ska hoppa in i duschen sen blir det film:)






Hollywood Hills


Efter att ha vaknat upp efter en helskum dröm fick jag och Jessica nästa kasta i oss frukosten eftersom jag hade stängt av mitt alarm i sömnen:p Mamma plockade upp mig och vi styrde (läs mamma) bilen mot Skärholmen. Vet inte om det är jag men känns som jag inte hittar några snygga kläder längre. Nästan allt är vårkläder och känner i att klä mig i det just nu när det är -6 grader ute :( Däremot köpte jag lite smink, en ny rouge och mineralfoudation. Tror allvarligt talat att jag inte har köpt en ny rouge på säkert 4 år! Shoppade även loss på Hemtex: två löpare och två ljusstakar som jag ska ha i köksfönstret:) Även en värmeskyddande spray och två Orkideer fick följa med hem. Nu är det slutshoppat för den här månaden kan jag lova! Bara mat får inhandlas! :p

Snart kommer Mikkan hit, vi ska äta hemlagad pizza:) Senare ska vi möta upp Mia och Emma på Park Hotell och ta en liten drink innan vi ska se Markus Krunegård på Trombon:)


Bloggtorka it is!


Känner inte att jag har har varit så bra på att blogga den senaste tiden, märks bla på antal läsare. Men skyller på att jag har bloggtorka, känner mig noll inspirerad att blogga just nu:( Dock känner jag på mig att det håller på att vända, nu ska det bloggas mer och mycket mer bilder måste publiceras;)

Ikväll har jag haft besök av Mimmi, Linnéa och Jessica. Vi har ätit gott och skrattat en massa. Tanken var att se filmen Edge of darkness, men jag och Mimmi fick aldrig igång den:( Attans, jag har verkligen sett fram emot att se den! Ist gick vi ner till filmkedjan och hyrde film. Jessica skulle gå och plocka lite godis till filmen och kommer tillbaka med den största godispåsen jag skådat:p Åh vad vi brast ut i skratt, nog mest för att vi alla var trötta och humorn låg på en väldigt låg nivå;) Killen i kassan måste trott att vi har dumma i huvudet eller något, haha!

Linnéa och Mimmi åkte hem vid halv tolv och Jessica är kvar här över natten:) Imorgon väntas mysfrukost och sen blir det en halvspontan tripp till Skärholmen med mami, dags att hålla i plånboken!


Älskar när Linnéa bjuder på sig själv!

Ser kanske så gott ut men det var det! Ugnstekt fläskfilé med fetaostfyllning(fetaost, basilska och soltorkade tomater)

"Det är dags för fredags myyyys"


När jag blir vuxen

Jag och Maria på mitt är ganska lika men ändå så olika:p Idag under fikan fick vi beviset hur olika vi är:

Vi är 4 stycken som sitter och diskuterar olika saker då dessa tre situationer kommer upp:

1; Vi har kommit in på olika viner som man gillar och dom "vuxna" diskuterar vilka röda viner dom gillar till en fredagsmiddag. Jag säger mina synpunkter på vad jag tycker om röda viner och att jag bara gillar vitt vin. Då säger Maria: Vänta, när du blir "vuxen" kommer du också gilla röda viner;)

2; Efter att diskuterat röda viner kommer vi in på choklad då dom som dricker rött gillar att äta mörk choklad till. Maria påpekar hur mycket hon ogillar ljus choklad då det smakar en massa socker. Därefter säger en annan kollega: Eller hur! Tänk er dom gula Paradisaskarna. Då utbrister jag i skratt: Men vadå? Ljus choklad är det bästa som finns. Jag har två Aladinaskar i mitt skafferi:p Maria utbrister då också i skratt och säger: Men Karin, du kommer också gilla mörk choklad när du blir "vuxen" :P

3; Nu är vi inne på champange och det diskuteras olika märken och priser. Jag sitter som ett frågetecken eftersom jag fattar noll då jag aldrig hört talas om dessa märken.. Sitter och tänker på Asti Martini som är den bästa fejkchampangen som finns. Från ingenstans säger Maria: Och det västa måste ju vara Asti Martini, känns som dom hällt i 100 sockerbitar! Jag utbrister ännu en gång i skratt och då säger Maria: Säg inte att du dricker det? Jag svarar: Men vadå, det är ju jätte gott. Då kommer Maria med den klockrena kommentaren: Äh du har inte blivit vuxen än:P

Ska bli spännande och se om jag vaknar upp en dag och inser att jag gillar: rödvin, mörk choklad och riktig champange, haha!

Grease



Den 26 mars ska jag, mamma, Linnéa.N, och Linnéas mamma på Grease. Ska bli rikigt kul, länge sen jag var på musikal. Vi 4 har en liten tradition att gå på musikal tillsammans, sist var vi på Footloose:)

I loooove shoes!

HM har blivit riktigt grymma på skor det senaste året! Dom här skorna får järna flytta hem till mig:


Tv-kväll

Dags att slänga in handduken känner jag, helt slut! Kvällen har jag tillbringat med Johanna och Mimmi:) Vi hade en helkväll framför tvn, dating in the dark, Desperate Housewife och Couger town.

Har äntligen lyckats fått tag i låtarna från Melodifestivalen 2010:) Låtar som har växt:

Elin Lanto - Doctor Doctor
Timoteij - Kom
Jenny Silver - A place to stay
Eric Saade - Manboy

Just nu håller jag på Salem al Fakir i finalen, tror han kan gå långt i Eurovision Song Contest i maj:)

Helgen som gick i 180!

Blev inte så mycket bloggande i helgen, den har verkligen gått i 180 kan jag lova! Lördagen bjöd på en rejäl sovmorgon, shopping på stan, lunch med Mikkan, Anders och Kalle, tjafsade med en kärring till personal på bolaget, middag hemma hos mina föräldrar, förfest på Elsarostigen och utgång på The Strip. Ni förstår nu kanske att jag inte hann blogga:p

Söndagen mådde jag som jag förtjänade. Jag överdriver inte nu när jag skriver att jag låg sängliggande tills kl 17! Helt sjukt! Mestadels hade jag en grym huvudvärk som vägrade gå över. Vid halv åtta tiden kom Johanna och underhöll mig. Som vanligt hade vi varsin genomgång vad som hade hänt under kvällen, vi hade en del att berätta;)

Natten blev inte bättre den. Jag skrev för ett tag sen om en mardröm jag hade då jag vaknade mitt i natten och var helt kallsvettig. Inatt hände det igen, samma dröm. Samma sak hände, jag vaknade upp mitt i natten och var vättskrämd! När jag var liten och drömde mardrömmar gick jag alltid in till mina föräldrar och la mig mellan dom, kunde man känna sig mer trygg då? Inatt önskade jag att jag var 5 igen! Drömmen som jag nu har drömt om två gånger handlar om att någon som jag känner får ett mail om att han/hon kommer bli mördad inom en snar framtid. Det står även beskrivet hur: genom att få nacken knäckt.. Om jag drömmer den här drömmen igen vet jag allvarligt inte vad jag gör. För idag har mardrömmen hängt som ett mörkt moln ovanför mig..

Här kommer några bilder från en lyckad förfest i lördags:








I Got You


RSS 2.0