.

Betee sig som en 10-åring eller som en vuxen 20-åring? Det är frågan..

090429

Så underbart skönt att det snart är långhelg, jag behöver vekligen det! Känns som jag har varit igång dygnet runt. Och inte en enda dag har jag somnat före kl 23! Känns som kvällarna går så jäkla fort, hinner bara hem och äta och sen är det dags att sova, typ..

Idag har jag inte gjort så mkt mer än vad jag brukar göra. Jobbat 8-17, sen cyklat hem, gjort mat och kom precis upp från badet. Tog bara 2 månader att inviga badkaret=p Snart ska dricka mitt nyinköpta te och äta lite godsaker, jag förtjänar verkligen det:)
 










Moving On



"Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine"

090427

Tack gode gud för denna vecka! Har jag sagt hur mycket jag älskar kort arbetsvecka? Jobbar till torsdag och endast till 13=D Och imorgon är det redan tisdag! Åh, vad jag är lycklig nu!! Men det allra bästa är att nästa vecka går vi in på sommartid på jobbet, det innebär mån-tors 8-16 och fredagar 8-15! Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

Idag var jag ganska seg på jobbet, trots att jag vaknade hur pigg som helst, 20 minuter innan jag skulle gå upp. Det har aldrig hänt sen jag vet inte när.. Efter jobbet gjorde jag och daniel sällskap från jobbet och sen gick jag och Linken och tränade. Efteråt åkte jag hem och hämtade min cykel, så nu blir det cykling till jobbet, och det tjänar jag in 10 minuter:)

Åh vad jag ser fram emot de två helger som kommer:

Torsdag 30/4 - Valborg, blir ev grillning med tjejerna och senare utgång
Fredag 1/5 - Ev bio
Lördag 2/5 - Fira Carro, jag och Johanna ska köra som faan!
Fredag 8/5 - Fira Millas 20-årsdag
Lördag 9/5 - Inflyttningsfest hos Mimmi

Mot verkligheten

Sitter på tåget på väg hem, tror nästa stopp är Norrköping, så det är inte långt kvar nu. Tydligen är vi försenade med 10-15 min pga att några idioter har vait uppe på spåret så tåget körde exremt långsamt för att det skulle hinna stanna om det skulle vara några på spåret.

Bloggar mer ikväll om mina äventyr!

Mot staden!

Vilken kväll det var igår. Blev inte rikigt som man tänkt sig men jag vi hade kul ändå. Vid halv tre när jag och Felle kom hem blev det lite chipsätande och så kollade vi på två avsnitt av Svensson Svensson. Säger bara: Du ser ut som en framgångsrik dvärg! Hahhahah! Inte skrattat så mkt på länge:)

Idag är Felle riktigt bakis, jag mår helt okej, är bara grymt trött. Var upp i nästan 22 timmar igår, som jag brukar säga: Man får sova i graven sen. Nu väntar nya äventyr, ska ut på shopping igen! Får se vilken skinjacka jag väljer, sen lär det bli mer shopping, not god for my bank;) Senare ska vi ut Rörsjöparken och grilla med Felicias kompisar, det ska bli jätte kul:) Och ikväll blir det nog en lugn hemmakväll hos Felicia med en massa serier och film:)

Jag vill absolut inte gå hem imorgon:(
I löööve Malmö<3

Uppdatering från Malmö

Jag och Felicia har precis kommit hem efter en hel dag ute på stan.

Felicia mötte upp mig på stationen sen gick vi till ett jättemysigt ställe och åt smörgåsar i solen, blev även en cheesecake;) Har shoppat en hel del, har blivit en kjol, en klänning, chinos, partyväska, kofta, linne m.m. Är jätte nöjd med mina inköp. Och imorgon kanske det blir en skinjacka från HM, som jag letat denna vår!

Nu jag jag och Felicia bara softa och sen göra oss redo för kvällen, Ser ut dom det blir utgång och det blir ev förfest här med lite killar;)

Och jag saknar inte Södertälje för inget i världen just nu! Skulle kunna stanna här hela sommaren!
Och Johanna, ta det lugnt i min lägenhet, haha!

Börjar närma sig nu:)

Nu är det bara 6 timmar kvar tills jag ska gå ut, 05:39 går tåget. Tänkte gå lägga mig tidigt men som vanligt blev det inte så=/

Idag har jag köpt ett par ursnygga Puma skor. Har aldrig i mitt liv haft ett par "märkes" skor så det var väl på tiden, och aldrig har jag köpt ett par sånna dyra skor. Men som jag sa till Mikkis, får se det som en invenstering:) Ikväll har jag umgåts med Mikkis, vi har ätit köttfärssås och spagetti, sen avslutade vi kvällen med en urgod kladdkaka:) Senare ikväll fick jag besök av Johanna som var här och hämtade min extra-nyckel, eftersom hon ska bo här i helgen.

Nu har jag packat ner allt inför imorgon. Upptäckte att jag inte har intenetkoden till hemresan på söndag, så måste leta upp den. Så det blir väl att sova efter kl 12 inatt.

Hörs igen när jag är i Malmö!

090422

Sitter och funderar på om jag ska gå och lägga mig nu, har inte gått och lagt mig innan 23 någon dag den här veckan. Så det kanske är på tiden? Men kan säga att AA kl 22.50 lockar otroligt mkt! Haha!

Idag har jag jobbat på som vanligt. Vi har äntligen fått våran nya fax installerad, har bara tagit 3 återbesök av suppoter killar. Senare på eftermiddagen skulle Maria lägga in en massa faxnummer, och det piper varje gång man drycker på en knapp på faxen, jag jag sitter 2 meter från faxen. Så gissa om jag höll på att få tokryck när hon höll på, skulle inte förvåna mig och jag drömmer om pip inatt, haha!

Efter jobbet kom Jessica och Sandra hit och vi har umgåts hela kvällen, super mysigt:) Jag även haft tvättstuga, men hade inte så mycket att tvätta så det gick ganska fort. Sandra och jag pratade om att vi verkligen får börja träffas mer under veckorna och det håller jag verkligen med om. Ett ett x antal år var hon och jag jätte nära varandra, hon ver verkligen en av mina närmsta kommer! Och vi har redan lite planer för nästa helg:)

Två dagar kvar:)




"Watch me now, and I'll be someone new,My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you, Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times"
Britney Spears - Out From Under

Superwoman!

Denna dag har gått lika fort som alla andra dagar. Jobbat och slitit på jobbet sen sprang jag över till Willys innan jag tog bussen hem. Sen blev det träning , step-passet där jag även träffade på Izla, alltid lika kul:) Sen kom jag hem och gjorde mat, och nu har jag diskat, damsugit och moppat, är jag inte dukitg, sjuk impad själv;)

Känner verkligen att jag har fått tillbaka energin efter ett par veckor då jag sket i allt typ, iaf här hemma. Men nu är det ändring på det:) Behövdes städas idag för annars hinner jag inte det innan jag åker ner till Malmö, för nu är det fullplanerat fram till resan till Malmö, bla har jag tvättstuga imorgon mellan 17:30-21:00. Och jävlar om inte den förbannade torktummalaren fortfarande är trasig!

Ge mig fredag nu! Shiet vad jag längtar, ska bli så kul!

Who´s that girl?

"I won't let you love me, until you really try, Good girls are sexy like every day, I'm only sexy when i say it's ok "
Robyn - Who´s That Girl

Fullt upp

Nu har jag diskat i ungefär en timme, plockan undan allt skit efter i lördags, "badat" mina orkidér och kört 30 min Abtronic, visst är jag bra;)

Nu ska jag hoppa in duschen!

090420

Tillbaka på jobbet idag och det var helt okej, lite segt än vanligt bara.  Hade ganska mycket att göra så dagen gick ganska fort:) Efter jobbet så gick jag hem, har bestämt mig att så länge vädret tillåter så ska jag gå hem, tar nästan lika lång tid som att ta bussen eller tåget.

Snart ska jag ta tag i disken efter lördagens party, är en hel del lovar jag! Sen blir det duschen och sen sängen, helt slut efter den här dagen!



KJM - Helt oslagbara<3

090419

Vilket drag det var igår, en av dom bästa förfesterna på länge:) Tack alla tjejer som gjorde min kväll, jag hade grymt kul! Det kördes bussen, Snurra flaskan, Sanning eller Konsekvens, man kände sig som tjej på 15 år igen=p Utgången kunde ha varit roligare, märktes att det var helg innan löning. Men jag, Linnéa.N, Johanna och Mimmi gjorde den ändå grym, vi ägde lätt på dansgolvet!

Nu väntar en ny arbetsvecka. Sen ska jag hinna träna två dagar, ha tvättstuga, träffa Jessica en dag och Mikkis en annan dag. Men jag ska få ihop det, jag har klarat det förut:) Och sen åker jag till Malmö på fredag, längtar som en galning tills jag får träffa min Felicia och jag behöver verkligen miljöombytning nu!

Bjuder på en bild från gårdagen. Jag i mina partybrilor. Bilden är snodd från Mikkis blogg;)


Ikväll röjer vi

Förberedelserna är i fullgång just nu. Jag har gjort desserten till middagen och Johanna står i duschen och gör sig fin;)

Igår var det en super mysig kväll med Johanna och Mikkis. Vi tre har blivit så tajta på sistone och det är så underbart kul. Vet inte vad jag skulle göra utan er tjejer! Vi kommer knäcka totalt på Rhodos=D Johanna sleepade över hos mig, vi kollade på världens skummaste film enligt mig, The Beach. Fattade totalt noll så Johanna fick förklara en hel del för mig=p Båda deckade vid 1.

Ikväll ska jag ut i dimman, det kan jag lova!

Fullt upp!

Gick hem vid lunch idag, fick ett migränanfall. Helt slut var jag när jag kom hem, gjorde lite lunch och gick och la mig, sen vakna jag runt halv sex då Linnéa och Sandra kom förbi. Sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Nu är min mamlöresa bokad, åker ner den 24 april kl 05:40. Åker ner helt själv, länge sen jag och Felicia bara var så det ska bli otroligt kul. Hoppas det blir fint väder så man kan njuta av vädret:)

Snart väntar AA sen sängen. Blir nog hemma imorgon också, känns som jag har feber=/

En bra födesledag!

Då var man 21 och ännu mer vuxnen än igår=p På ngt sätt tycker jag att 21 låter mycket seriösare än 20, men sen kom jag på att 22, 23, 24 osv också låter seriöst, haha!

Har varit en toppen dag! Tack alla vänner på era grattis-sms, fina blogg inlägg, och alla andra grattisönskningar:) Betyder jätte mycket! Bjöd på supergod tårta på jobbet och så vann jag 50:- på triss:) Kunde inte fått en bättre start på dagen! Efter jobbet mötte jag upp min familj och Linnéa för ett besök på Barolo. Alltid lika god mat där som vanligt, längtar till sommaren då man kan sitta ute på uteserveringen och ta en cider/ett glas vin.

Sen har jag och Linnéa myst hemma hos mig, ätit en massa onyttigheter,men det får man ju göra när man fyller år;) Dubbelavsnitt av DHW, så det kan ju inte bli bättre!

Har gett mig en egen present idag:) Jag har bestämt att jag ska åka ner till Mamlö nästa helg, behöver lite miljöombytning känns det som nu. Och det ska bli så kul att umgås själv med Felicia en hel helg. Så det blir tors-sön, åh, ge mig den 23 april nu!!!

Och på lördag kööör vi brudar, som det inte skulle finnas någon morgondag;)

Ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hurra, hurra, hurra till mig=p

090413

Snart är långhelgen slut och dags för ännu en vecka. Tur att det bara är 4 arbetsdagar denna vecka:)

Helgen har varit super, har både bjudit på vila och party. Firande påsk hos mina föräldrar i fredags och i lördags firades det påsk hemma hos Linnéa:) Har även hunnit med två utgångar denna helg.

Idag har min familj plus lite släkt varit här och firat mig, fick lite gott och blandat:) Imorgon är det den riktiga dagen då det först ska firas på jobbet med tårta och på kvällen ska jag ut och äta med min familj och Linnéa:)

Nu ska jag hoppa in duchen, sen blir det Australia och sen nybäddade sängen:)

Imorgon är det en stooor dag=D

Glad Påsk!

Hej alla glada! För jag hoppas man är glad nu när det är påsk och att det är så underbart väder:)

Bästisdagen med Linnéa blev verkligen lyckad! Vi började med middag på La Cantina där det blev tre rättersmiddag, sen vidare till Roxy där det blev bio, Marley och Jag, kan verkligen rekomendera den filmen! Gick därifrån med tårfylda ögon. Meningen var sen att vi skulle gå på en barrunda, men vi lyckades vara på Olles hela kvällen. Ganska lite folk men det gjorde inte så mkt, var inte på riktigt partyhumör. Gick rykten om att ssk:s A-lag skulle komma dit under kvällen, men såg inte skymten av dom=/

Igår var jag hemma hos mina föräldrar där en del av släkten var samlad. Åh vad kul jag hade, mkt skratt:) Åkte hem runt 23 och var helt slut, kollade lite på tv innan jag somnade.

Vaknade runt 10 och sen dess har jag inte gjort så mkt nyttigt. Tanken var att jag skulle gå ner till Maren i solen, men kom på att jag hade tvättstuga=/ Har hunnit med att gå ner till systemet och inhandlat lite dricka till ikväll. Som det ser ut nu ska jag ut med Mikkis, Mia, Emma och Johanna. Men innan ska jag fira lite påsk med familjen Kinnunen:)


Ses vi i vimlet?


Frisyr

Beyonce visade upp luggen i veckan - hit eller miss?

Linnéa Maria Kinnunen

Hela det här inlägget vill jag tillägna min allra bästa kompis Linnéa Maria Kinnunen!

I höst har vi känt varandra i 9 år och jag är så otroligt glad att jag har fått träffa dig! Trots att vi har känt varandra ganska så länge så har vi "bara" varit bästa kompisar i några år.

Vi har gått igenom så mycket tillsammans genom åren. Tonårsrevolten, oförglömliga hemmafester, Cliché Underwear UF, dansperioden, Farstanästiden, resor till Sunny Beach, Gran Canaria och Kos. Vi har delat både glädje och sorg. Finns så mycket mer att skriva men då kommer det ta hela dagen. För mig är du inte bara en bra kompis, jag ser även dig som den syster jag aldrig haft! Och jag tycker det är lika kul att folk misstar oss som systrar också:) Du är nog den person som känner mig bäst<3

Jag vet att du alltid finns där för mig och det betyder så otroligt mycket, mer än vad du tror. Jag vet inte vad jag skulle göra om du försvann från mitt liv, skulle nog aldrig bli mig själv! Är jätte glad för din skull att du är på väg mot ett fast jobb, som du har kämpat med dina helvetespass på 14 timmar hos äckelkommunen, och ännu gladare är jag att du har hittat O:) Ni är så otroligt fina tillsammans och om allt kommer gå vägen kommer ni bli ett jätte fint par:) Nu ökar ju bara pressen på mig att hitta någon, så vi kan ha parmiddagar;) Får väl ragga upp någon hårig grek nere på Rhodos:)

Det kommer bli en jätte mysig bästis-dag som vi sent kommer att glömma:)








du är min bästa vän och det hoppas jag att du vet
du måste förstå att du är nåt speciellt
du är min egna ängel, som gud hade sänt
se mig in i ögonen, där finner du alla svaren
jag älskar dig, och i hjärtat lever du kvar än
skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag
jag känner en känsla av att jag har dig vid min sida
skulle nån kriga, skulle jag aldrig sluta strida
du kan verkligen berätta vem jag är
för du känner mig bäst
du kommer alltid att stå mig lika nära
kan man ha en bättre vän? det tror jag faktiskt ej
i vänskapsbandet finns en låga som aldrig brinner ut
kan svära på allt att den aldrig kommer ta slut


"When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella"
Rihanna - Umbrella

090409

Då var jag sjuk! Kul jul nu till långledigheten och allt påskfirande! Håller på att kurera mig i te och vitamintabletter. Min chef rekomendra att ta 2 st, 4 gånger om dagen. Det roliga är att man bara ska ta en om dagen och det får inte överdoseras, haha! Maria på mitt jobb rekomendera Chinagard (Stavning?!)

Ikväll har jag varit hemma hos mina föräldrar och bror. Åh vad jag saknar min familj! Idag satt jag, mamma och pappa och prata jätte mkt efter maten, typ 1½ timme:) Min bror har stora planer på att bli brats till sommaren, haha! Han snackar om att ha backslick, och det är det värsta jag vet!!

Snart blir det sängen, måste vara pigg imorgon för morgondagens äventyr:)


090406

Tillbaka till vardagen igen, tur att det bara är 3½ arbetsdagar för mig:) Så skönt med lite långledigt!

Fredagen spenderades hos mina föräldrar och bror. God mat och trevligt sällskap:) När jag kom hem så var Linnéa här och vi sleepover, vi hade bla hyrt 27 dresses som är så himla bra, en rikitig måbra film:) Somna så fort jag la mig i sängen=p

Runt 12 på lördagen mötte jag upp Mikkis på stan för att första inhandla ett par solglasögon till mig. Men det var inte så lätt, jag kan verkligen inte ha solglasögon! Sen satte vi oss nere vid maren med varsin mjukglass, så underbart att äntligen våren har kommit! Kvällen bjöd på party. Jag, Milla, Eja, Felicia och Marina förfestade här innan vi drog ner på Olles, och det var verkligen mkt folk. Natten bjöd på efterfest i Mariekäll och jag kom hem kl 13 dagen efter;)

Söndagen mådde som jag förtjänade! Och det blev ju inte bättre att jag hade tvättstuga mellan 14-17:30. Fy fan säger jag bara, jag ska aldrig ha tvättstuga efter en uttång! Tror jag skulle spy minst 10 gånger nere i tvättstugan=p Sen låg jag och tyckte synd om mig själv tills Linnéa kom och vi gjorde mat. Sen blev det bara myskväll med en massa onyttigheter.

När jag vaknade imorse ville jag verkligen inte gå till jobbet. Hade bara sovit 5 timmar och jag hade ont i magen. Men det var bara att gå till jobbet och tjäna lite pengar. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, tänkte snart gå och lägga mig så jag är utvilad tills imorgon. Först väntar jobb och sen hård träning!

Bara 8 dagar kvar tills jag fyller år!


Dags att städa

Usch vad det är äckligt hemma hos mig! Måste sätta igång och städa och diska nu! Men har verkligen ingen lust alls, såå boooring!

Idag har jag suttit nere på Maren me Mikkis och Mimmi, så sköönt ute nu. Hoppas det här håller i sig under påsk då jag är långledig! Sen så fyller jag ju år veckan efter=D

Ikväll blir det nog utgång med Milla och Eja:)

Nyttig dag blev en onyttig dag

Åh vad jag glad jag har varit idag, tror det är det underbara vädret. För annars är det inget speciellt. Idag gick jag från jobbet och det är så skönt, hatar att åka buss/tåg. Mötte upp Linnéa då hon skulle till um. Väl inne så frågade barnmorskan om vi var syskon, tycker det är lika kul varje gång.

Skulle ha tränat idag men hade verkligen ingen lust och då blir det inte så kul på gymmet heller. Så ikväll blir det fettokväll, haha!

Ett år på Narva

Tappade verkligen lusten att skriva blogg i veckan. Känns som jag varit nere i en svacka, men ändå har jag inte varit deppig. Men nu har våren kommit och jag hoppas allt blir bättre!

Skriver mer imorgon,för nu ska jag sova!

Btw. Idag är det ett år sen jag började på mitt jobb, sheit vad tiden går fort. Har även varit fast anstäld i 6 månader:)


RSS 2.0