If I wake up tomorrow, will you still be here?


110331



Dags att kila till jobbet. Ikväll blir ska jag fika med fina vänner :) Bra torsdag!

Hårvårdsbeställning

Har precis klickat hem lite hårvårdsprodukter på nätet. Mitt shampoo som jag fick av min frisör i vintras har tagit slut så nu fick det bli schampoo och balsam från mitt favoritmärke Lanza. Sedan beställde jag även Dust it och detta måste vara det allra bästa volympudret i världen! :)





Rolig post

Många som har flyttat hemifrån har nog upptäckt som jag att man inte allt för ofta får något förutom räkningar och reklam i brevinkastet. Men idag förutom all reklam låg två kuvert adresserade till mig. Och ett var från utlandet vilket gjorde mig riktigt nyfiken. Men så fort jag öppnade kuvertet så kom jag ju på vem det kunde vara ifrån, Mimmi och Buffy. I kuvertet låg det ett kort från deras hotell samt ett par örhängen. Kul att få något annorlunda än ett "vanligt" vykort vilket också är kul att få:)

Det andra kuveret var från restaurangen och klubben Patrica, ni vet båten ute vid Slussen. Har aldrig besökt denna båt men lyckades ändå få ett presentkort på 2  valfria rätter och mina vänner får ½ priset på allt i menyn. Någon som är sugen på att följa med, hojta till! :)




Shopping i Stockholm

Igår åkte jag och Mimmi upp till Stockholm för lite shopping. Efter en lunch i Gallerian och shopping mötte vi upp Linnéa som gjorde oss sällskap. Gick vidare i affärer och alla tre hittade något under dagen:) När vi kände oss klara vid fyra så gick vi till ett fik på Kunggatan där vi åt onyttigheter och snacka en massa skit.

Vid 18 åkte jag och Mimmi hem till Mimmi där vi lagade helstekt ytterfilé och potatisgratäng. När jag var hemma vid 22 stupade jag nästan i säng. Sommartidsomställningen och en heldag i Stockholm var för mycket för mig ;)


Laxpastan jag och Mimmi åt inne på Gallerian

Fina tjejer på Café Avenyn på Kungsgatan


Min nya jacka som jag köpte på Cubus, dock är den inte beige utan krämrosa.

Nytt läppstift. Dock samma färg som sist, man bryter inte ett vinnande koncept;)

Min nya boots! I lööve them! Kärlek vid första ögonkastet <3

Godnatt

Kom hem för ca 45 minuter efter en heldag i Stockholm. Dock har jag inte varit uppe i Stockholm hela kvällen:p Mimmi bjöd in mig på söndagsmiddag vilket jag inte kunde säga nej till. Mer om dagen skriver jag om imorgon då sängen väntar på mig nu.


Sitter på ett tåg mot Stockholm:) Mimmi mö...

foto0132 (MMS)

Sitter på ett tåg mot Stockholm:) Mimmi möter upp mig i Tumba och sen blir det lunch, shopping och fika inne i stan i det vackra vårvädret:)


110326

Vilken härlig fredag det blev igår! Efter jobbet åkte jag ner till stan och gick runt på stan och kollade runt lite. Köpte mig en jätte fin orkidé. Hade tänkt köpa ett par nya boots men dom var slut i min storlek:(

Vid sju mötte jag upp Mimmi och Johanna vid La Cantina där vi beställde pizzor för avhämtning. Jag beställde en pizza med gorgonozla med Scampi, hur god som helst! Vi drack några glas vin hemma hos mig innan vi gick ner till Park. Väl nere på Park drack vi drinkar och vin och pratade på som aldrig förr. Vid halv ett bestämde vi oss för en spontan utgång så vi gick till 550 och dansade till stängning.

Idag har jag haft Emma och Milla över på våffelbrunch. Efter att tjejerna gick tog jag en liten siesta, underbart skönt när jag var lite småseg efter gårdagen. Nu väntar jag in Johanna, vi ska ha myslördag hemma hos mig. Laga god mat och äta en massa onyttigheter. Perfekt lördag!









Idag inviger jag mina nya tygskor:) På väg...

foto0131 (MMS)

Idag inviger jag mina nya tygskor:) På väg till ica för att köpa saft och grädde till våffellunchen.


110323

Känns lite som bloggen kommr i skym undan den här veckan. Har haft fullt upp med en massa så jag har helt enkelt hunnit blogga så mycket.

I måndags efter jobbet åkte jag till Tumba för att äntligen träffa Mimmi efter 3 veckor. Brun som en neger var både hon och Buffy. Vi lagade god mat, jag och Johanna fick presenter och så tittade vi på alla bilder från Indien. Har aldrig riktigt haft Indien som ett land jag vill åka till, men nu är jag lite sugen på att åka dit:)

Igår var jag som vanligt på Word Class mellan 18-19, Step Express och Core Express stod som vanligt på schemat.

Idag då, ja ni.. Jag har jobbat på som vanligt. Jag har för tillfället tvättstuga och vid 21 är det dags att hämta all tvätt. Fick ett mess från Johanna nyss om att hon ville hitta på något, så hon dyker upp vid 21:)


Verkar som alla i mitt hus ska tvätta i he...

foto0125 (MMS)

Verkar som alla i mitt hus ska tvätta i helgen förutom jag..


Idag ska det pressas på lunchen;)

foto0121 (MMS)

Idag ska det pressas på lunchen;)


<3


Idag är jag klädd i en kramvit tunika och ...

foto0120 (MMS)

Idag är jag klädd i en kramvit tunika och ett par svarta byxor till. Snart bär att av till Tumba för att träffa Mimmi som äntligen är hemma efter 3 veckor i Indien:)


Lördag och söndag

Igår kväll hade jag Mikaela, Milla och Johanna över på myskväll. Jag bjöd på en ny middagsrätt, parmainlindad kycklingfilé med en god balsamvinägersås samt klyftpotatis. I lördags var jag inne inpirations moment så då kör jag bara på:) Lite senare slöglodde vi på Körslaget och Smartare än en 5:e klassare.

Idag har jag bara slappat i soffan trots att det var så fint väder ute. Vid 13-tiden fick jag fint besök av Jessica som dagen innan varit ute och slagit klackarna i taket. Skulle ha gått på ett zumba-pass kl 17 men det var inställt så jag tog en promenad hem till mina föräldrar istället där dom bjöd på goda köttfärsbiffar med vitlöksost i, vilket var jätte gott!

Time to sleep!

Black Swan



Igår efter jobbet tog jag och Johanna pendeln upp till Stockholm där vi mötte upp Jessica. Vi gick runt i affärer och kikade:) Kvart i sju hade vi ett bokat bord på Jensens Böffhouse där vi avnjöt en jätte god middag. För min del blev det Whiskeybiff med råstekt potatis och till efterrätt blev det en banasplit:)

Efter en mysig middag skildes vi åt, Jessica åkte hem och jag och Johanna gick vidare mot Skandia för att se Black Swan. Detta måste vara en av dom bästa filmerna jag sett! Se den!

Strax ska jag kila ner på stan för att göra några ärenden och ikväll väntar middag och mys hemma hos mig:)
Dags att dricka upp kaffet innan det blir kallt!

Fredagslyx! Lyxade till det med en stor la...

foto0104 (MMS)

Fredagslyx! Lyxade till det med en stor latte imorse:) Det är ju ändå fredag!


Veckan som gått!

Har legat lågt med blogganget denna senaste veckan. Här nedan följer en sammanfattning om ni orkar läsa:)

Fredag: Var och kommer nog vara den jobbigaste dagen på detta år, begravde då min farmor i Östertälje kyra. Träffade släkt som jag inte träffat på väldigt länge vilket var roligt! Efter att ha ätit smörgåstårta och tårta skiljdes alla åt och jag och min familj åkte upp till kyrkogården för att tända ett varsit ljus på farfars och morfars grav. Senare på kvällen hade mina föräldrar middag där min farbror med familj var bjudna.

Lördag: Bjöd Mikaela, Emma, Mia och Johanna på middag innan det var dags att gå ner till Marre där tjejfesten väntade. Det festades för fullt under kvällen och senare tog vi en taxi upp till Berget och där dansade vi tills stängning.

Söndag: Träffade Milla för en lunch vid 2-tiden och då var jag fortfarande inte en människa efter gårdagens festande. Gick senare hem och somnade direkt i soffan när jag kom hem. Inget mer spännande hände den dagen..

Måndag: Var fortfarande sliten efter helgens utgång men dagen gick ändå ganska fort. Kvällen tillbringade jag i tvättstugan och jag orkade även med att diska undan helgens disk..

Tisdag: Var på mitt första step- och corepass efter min förkylning. Kändes riktigt bra att vara tillbaka! Efteråt mötte jag upp Johanna och vi åkte iväg för att slänga en massa tomglas samt en massa papper. Kvällen tillbringade vi sedan framför tvn.

Gåragen: Katta var över på middag hemma hos mig. Gjorde jättegoda grekiska biffar med fetaost i. Som vanligt när vi ses pratar vi så mycket att vi pratar i mun på varandra! Vi avslutade kvällen med lite rabarberglass och te:)


Mot jobbet!


Fettisdagen



Jag är nog inte ensam om att ha ätit semlor idag. Jag har tom ätit två stycken:) Blev en på jobbet och en hemma hos mina föräldrar, mums!

Dagen har flytit på även idag trots att det var ganska segt på förmiddagen. Efter jobbet tog jag bussen hem till mina föräldrar där det blev middag och som sagt en semla till Sofias Änglar.

Nu väntar sägen på mig!

På stationen delade vänsterpartiet ut fruk...

foto0096 (MMS)

På stationen delade vänsterpartiet ut frukostpåsar imorse. Trots att jag och vänsterpartiet inte delar samma åsikter tog jag en påse:) Gratis är ju gott!


Tillbaka på jobbet

Idag var det första dagen på jobbet efter sjukskrivningen. Allt gick över förväntan trots att min röst ännu inte är med mig. Hann jobba ifatt allt som jag missat medans jag varit hemma.

Ikväll har jag umgåts med min fina vän Emma T. Vi har ätit middag hemma hos mig och pratat en massa strunt! En perfekt måndagskväll! Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Dålig sömn och 8 timmars arbete har gjort mig trött helt enkelt.

Innan jag säger godnatt vill jag tipsa om Britneys nya låt "Till the end of the world". Hörde den först idag på jobbet och jag fastnade direkt!



Blev en promenad till willys för att köpa ...

foto0078 (MMS)

Blev en promenad till willys för att köpa lunch. Har ätit borta hela helgen så hade ingen matlåda hemma:(


Söndag

Det går fort när man har kul! För den här helgen har gått alldeles för fort! Igår kväll var och och Emma hemma hos Mikaela och hade schlagermys. Vi diskuterade schlagerbidrag och allt annat som hade hänt på sistone.

Idag började jag dagen med 3½ timme i tvättstugan. Hade två veckors tvätt liggande då jag skippade tvättiden förra vecka då jag låg totaltdäckad i förkylning. Vid 2-tiden kom mamma och plockade upp mig och vi åkte upp till Skärholmen. Blev lite shopping för mig så som jeans, tunika, stickad topp, svarta byxor, rosa skärp, servetter och ett puder. Träffade även fina Johanna som jobbade på New Yorker:)

Efter några timmars shopping följde jag med hem till Ronna och blev bjuden på söndagsmiddag ala kycklingwok:) Fick kinderchoklad av min bror som varit i Schweiz och åkt skidor i Alperna. Han har sina bra sidor ibland ;)

Imorgon är det måndag och jag börjar jobba igen efter 1 veckas sjukskrivning. Känner mig nästan helt återställd från min förkylning förutom att min röst inte har hittat tillbaka. Känns iaf bra att komma tillbaka till jobbet, ska bli kul att träffa alla mina kollegor imorgon:)






Schlagermys



Nu ska ta bussen till Brunsäng för ikväll är det schlagermys hemma hos Mikeaela. Trevlig lördagskväll!

Saturday

Gårdendagen hemma hos Becca var väldigt mysig! Vi pratade om väldigt mycket olika saker och skrattade oavbrutet:) En perfekt fredag om jag får säga det själv.

Nu ska jag ta mig ner till stan och göra lite ärenden, bla ska jag hämta ut ett hm paket som innehåller nya träningskläder. Ska även gå förbi Cervera och se om dom har fått in mina röda Höganäsmuggar:)




Enhörna


Nu sticker jag ner till stan och möter upp Jessica innan vi åker ut till Becca i Enhörna på myskväll:)

Ännu ett inlägg om min förkylning



Nu har ja varit sjuk i 6 dagar, imorgon går jag in på min sjunde sjukdag men jag börjar se ljuset i tunneln. Har nog aldrig åkt på en sådan här jobbig och långvarig förkylning. Det jag mest längtar är att få tillbaka min röst. Jag har nog aldrig varit såhär tyst på år och dar. Veckan som har gått har jag levt som ett spädbarn: Sovit, ätit och gått på toa. Nu längtar jag till jag får sminka och klä upp mig. Att gå runt utan smink och med en pjamas 24/7 börjar bli ganska tråkigt!


Imorgon är det fredag och förhoppningsvis mår jag ännu bättre. Imorgonkväll är det myskväll hemma hos Becca i Enhörna, längtar att få träffa lite folk!

RSS 2.0