Rolig post

Många som har flyttat hemifrån har nog upptäckt som jag att man inte allt för ofta får något förutom räkningar och reklam i brevinkastet. Men idag förutom all reklam låg två kuvert adresserade till mig. Och ett var från utlandet vilket gjorde mig riktigt nyfiken. Men så fort jag öppnade kuvertet så kom jag ju på vem det kunde vara ifrån, Mimmi och Buffy. I kuvertet låg det ett kort från deras hotell samt ett par örhängen. Kul att få något annorlunda än ett "vanligt" vykort vilket också är kul att få:)

Det andra kuveret var från restaurangen och klubben Patrica, ni vet båten ute vid Slussen. Har aldrig besökt denna båt men lyckades ändå få ett presentkort på 2  valfria rätter och mina vänner får ½ priset på allt i menyn. Någon som är sugen på att följa med, hojta till! :)
Kommentarer
Postat av: Mia

Haha jag fick också presentkort från Patricia när jag fyllde :D

2011-03-29 @ 06:20:37
URL: http://miamo.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Haha du vet väl att Patricia är en gayklubb? :D

2011-03-29 @ 08:05:42
URL: http://mikaelita.blogg.se/
Postat av: Karin

Mikaela: Det är endast på söndagar dom har gaykväll. Annars är det "vanlig" restaurang och nattklubb.Mia: Försökte intala mig själv att jag var speciellt utvald men förstod nästan att dom skickar ut till folk som fyller år:)

2011-03-29 @ 08:34:03
URL: http://kurrans.blogg.se/
Postat av: Emma

Patricia ska vara jättebra har jag hört. Alla möjliga människor brukar gå dit, inte bara för dom som är gay :) Jag hakar gärna på :)

2011-03-30 @ 17:14:42
URL: http://ematelstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0