Lyckad kväll!

Härlig kväll med tjejerna igår! Jag och Linnéa kom först till Tumba av alla, så vi gick runt och kolla lite. Jag gjorde verkligen ett kap, köpte en bh för 49:- Mötte upp Mimmi och Mikkis lite senare och handla mat till kvällen:) Blev en rolig tripp på Ica, bla när Mimmi och Linnéa trodde att ostkakssnubben var en kvinna! Till middag blev det helstekt fläskfile med klyftpotatis med ugnstekta morröter:)

Kvällen spenderades framför Idol, och fjasko var ett faktum, hur i helvete kunde Robin åka?!?! Kan aldrig Johan åka, börjar bli otroligt irriterad på denna människa! Sen blev det Fredag hela veckan och några roliga annonser på bestofblocket.se, mkt skratt! Åkte hem runt halv tolv.

Idag blir det party till 100%!!! Är laddad som faan=D  Blir förferre i Karlhov och blir det utgång på Olles som vanligt;) Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll:)

Gårdagens bilder



Linnéa och Mikkis fixar med potatisen:)


Mikkis tyckte denna gubbe så ut som jultomten


Endast 49:- för denna bh


 


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Erkänn att det ser ut som tomten :P

2008-11-15 @ 13:35:59
URL: http://mikaelita.blogg.se/
Postat av: Moa

Haha, det är nog säkrast så att man inte hamnar i samma sits som Bridget Jones :) Ja, håller med - nu är det verkligen Johans tur!

2008-11-15 @ 16:45:05
URL: http://moaq.blogg.se/
Postat av: kurran

Mikaela: Hehe, lite grand kanske;)

Moa: Hahaha! Precis! Tycker vi samlar ihop hela gänget nästa vecka så röstar vi på alla förutom Johan! Då kanske vi lyckas;)

2008-11-15 @ 19:20:43
URL: http://kurrans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0